Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
-Mindkettő acél szerkezetű a tartósabb darabok. A Puska tus szépen kijavítva rendbe teve, olajozva. Belseje is szintén. véleményem szerint egy, mostani Spanyol puskával vetekszik, tartósságra, pontossága. Valóságban is jó minőség !!! Egész kellemes szórás kepét produkál. 5,5mm.-es.
Ára fix. 30.000 Ft Ha a kukker is kell hozzá +5000 Ft 3x9-32.-es. Nem égető és nem üzleti jelleggel hirdettem. tesztelés céljából, és hobbi, feljavítás vezérelt... és kész lett..
-Légpsztoly egy olajozáson és csőfar tömítés cserén és finomítgatásokon esett át. Ö is 5.5mm.-es A Fa markolat miatt került hozzám mert megtetszett, viszont nekem nem ingem a légpsztoly igy kész lett és Ö is keresi azt az embert aki értékeli a szép légfegyvereket, elérhető áron.. Fix 15.000 Ft az ára.
Postázni csak utalás után lehetséges, de a személyes átvételt preferálnám jobban Felsőörsön. "Veszprém megye... Balaton"
Huzar Wiatrówka. de ebböl is van gagyi verzió...az irányzékáról beazonositható. Igen egy tengelyes a sütése de nála semmi baj ezzel...Nem nyúlós tökéletes elöfeszitése van...nekem kézre álló és jó sütés. Több lemezes elssútó bill."Ravasz" és az ék kialakitása miatt, véleményem szerint.
Ez melyik tipus ? Nekem az nem tetszett az ujabaknál hogy igénytelenül van a léghenger összepöttyintve egy hegesztéssel egy meghajtott lemezből. Az enyémnél még rndes fém csövet használtak. meg a régi Lidereknél is.
Nem üzletrontás céljából irok....szép és tényleg jó puskát árulsz, És teljesen jó ár.... ismerem is ezt a szériát...Deeee létezik már jó "keleti" széria is...Ami jelen esetben Jobb masszívabb és szebb mint a mai Gamo puskák. "Csak az összehasonlítás végett neveztem meg egy márkát"
Full fém acél az egész kívül belül, nem sorjás szépen eldolgozott kívül belül.. Szép barnítással. Egyedül az első irányzék műanyag" ABS " és más nincs. Még a hátsó irányzék is fém. Talán a legjobb minőségű rugó acél " ezt világviszonylatban ki merem jelenteni" és Műdugó...Komoly csőfartömités és a drágább légpuskáknál megszokott teljes rugó megvezetés.
Üdvözlet ! kezembe került egy porszáraz időkapszula ! Kina legjobb korszakából egy Ős B3-3 full fém hátsó irányzék, fém első irányzék igényesebb tusa, még az árcetli ragacsa is rajta van egy puskatokba rakta el a gazdi. mellette egy doboz lövedék negyede nem hiányzik. Egyetlen "hibája " a csőfartömítés szó szerint elporladt benne a műanyag. Bőr dugattyútömítéses.
Szétkaptam a felhúzókar még csak nem is karcos, szinte semmit nem használták a dugattyú tömitést kiszedtem, és méhviaszos faggyús kezelést kap.
Ha elkészül felteszek képet róla egybe, lehet eladó lesz.