Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 348
ugyan szívem ne erőlködj, most legalább egy vadidegentől megtudtad a frankót, nyugodj bele hogy a te szeretőd csak ürít és nem érez semmit

:SSSSSSS
Előzmény: egyszervolt_ (345)
egyszervolt_ Creative Commons License 2009.08.23 0 0 347

Ha azt mondod, hogy ezt mondta a szeretőd, onnantól fogva te már nem általánosságban beszélsz.

 

Én a te kérdésedre válaszoltam.

 

Nézd, ismerek pár embert, akinél ez a helyzet az abszolút kihűlés okán. Pl a barátnőm házasságában is, és ezt mindkét fél nekem megerősítette. Ezen ők próbálnak változtatni, de ha a nőnek nem sikerül, a pasi szeretőt fog tartani, és ha beleszeret el fog otthonról menni. De sorolhatnám még a hasonló okból gallyra ment házasságokat.

 

Szóval el kell fogadnod, hogy létezik ilyen. Én nem mondtam, hogy nem létezik olyan, hogy mindenhol van szex. Én is ismerek olyat, de ott sem stimmel valami. Ezt is tudom, mert tisztában vagyok a részletekkel.

Előzmény: Xand (342)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 346
"én szabados vagyok mert egyedülállóként kefélek mással"
Hogyne volnál szabados. Nyíltan előadod, hogy érzelmek nélkül, pusztán szexuális szükségletkielégítésből tartasz fenn szexuális párkapcsolatokat. Csodálkozol, ha bárki olvasó ezt a következtetést vonja le?

A feleségem nem tárgya a beszélgetésünknek, ez már a személyeskedés kategóriája.
Előzmény: Törölt nick (338)
egyszervolt_ Creative Commons License 2009.08.23 0 0 345

Tudod mit, gondolj, amit akarsz.

 

Azok a szeretők akik nem szerelmesek, azok sem csak ürítenek.

 

Mindenki magából indul ki, te is. A te véleményed a te véleményed. Örülök, hogy a te világodban mind a férfiak, mind a nők csak ösztönlények, és nem gondolkozó és érző emberek.

 

Egyszerűbb lenne az én életem is, ha az én világomban is így lenne, de ez- sajnos vagy hála égnek- az én világomban nem így van. Az én világomban érző, gondolkodó és az ösztöneiket elnyomni próbáló, a társadalom elvárásainak mefelelni akaró emberek élnek, akiknek gondot okoz, ha érzéseiket ösztöneiket és a gondolataikat nem tudják összehangolni. Gondot okoz, ha otthon nem kapják meg amit zeretnének, gondot okoz, ha nem szeretik már eléggé a házastársukat, lelkiismeretfurdalást okoz, ha nem a párjukkal kefélnek, ha beleszeretnek másba, ha másra vágynak mint ami van, ha ki akarnak lépni a mocsárból de nincs rá megoldás.

 

Az én világomban az emberek éreznek, szenvednek, boldogok, gyötrődnek, szerelmesek, szeretnek és gyűlölnek. Folytathatnám a felsorolást. Az én világomban nincsenek abszolút rosszak és jók, mert mindenkinek több oldala, és minden problémának több olvasata van. Az én világomban nem vonalzóval osztják a szerepeket egy asztal felett, az én világomban a problémáknak több megoldása is lehet, és nem biztos, hogy csak egy jó van közülük. Az én világomban nem élnek tökéletes emberek. Viszont az én világomban nem is gondolják magukat tökéletesnek, csak gyarló embernek. Viszont legalább élnek és éreznek.

Előzmény: Xand (340)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 344
OK, készséggel ignorállak, de akkor alattomos megjegyzéseket se tegyél rám, mert az esetben kötelességem válaszolni, amiben szintén nem lesz kímélet!
Előzmény: Törölt nick (336)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 343
"Egy olyan házasságban, ahol nincs szex, és nem azért, mert a férfi nem kívánta volna a feleségét, és nem tudna minőségi szexet nyújtani neki, hanem egyszerűen az asszony nem kívánja a férjét, ott hol orbitális tévedés a szerető?"

Hány ilyen családot ismersz?
Soha nem mondtam, hogy orbitális tévedés a szerető! Még abban a családban sem, ahol a feleség pusztán kurvaságból kefél mellé. Ha elképzelünk egy olyan családot, ami pont olyan, amit az idézetben leírtál, ott sem orbitális tévedés a szerető. Legfeljebb a szerető önámítása orbitális tévedés.

Abban igazad van, hogy "A legjobb megoldás a dolgok megbeszélése, és ha nem megy, akkor a válás." De a válás is csak a legvégső eset. Még a nyitott párkapcsolat mint lehetőség is meg kell hogy előzze azt!
Előzmény: egyszervolt_ (335)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 342
"Ha te nem akarod, hogy kiforgassanak, akkor te se forgass ki más szavait. Általánosságban beszéltem, nem magamról."
Először is nem forgatom ki a szavaidat, másodszor általánosságokban beszélek. Ez volt az eredeti párbeszéd:

"Nézzük a feleséget inkább. Miért nem tudja, akarja házastársi kötelezettségeit teljesíteni?" (Te)
"Miből gondolod, hogy nem tudja vagy nem akarja? mert ezt mondta a szeretőd?" (Én)


Most meg ezt írod: "Mellesleg ismerem őt régóta, ugyan miért is hazudna nekem, hisz nem ígértünk egymásnak semmit, csak szexet."
Magyarul: annak alapján, hogy EGY férfi azt mondta neked, hogy a felesége a házastársi kötelezettségeit nem teljesíti (amit nem vonok kétségbe, mert semmi okom kételkedni az őszinteségében) és ezért megy hozzád, illetve itt a fórumon hallottál néhány hasonló véleményt, tettél egy olyan általánosítást, ami szerintem nem volt eléggé megalapozott.

Azért, mert itt a fórumon nem tobzódnak azok a férfiak, akik azzal dicsekednének, hogy a feleségükkel folytatott szexuális életük mellett bizony párhuzamos szexuális kapcsolatokat is fenntartanak, még nem jelenti azt, hogy ilyen férfik nincsenek, sőt azt sem zárja ki, hogy általában ez legyen a jellemző férfi magatartás- csupán azt jelentheti, hogy nem akarja egyetlen férfi sem égetni magát, hogy ennyire önzőnek és szemétnek mutatkozzon. A jellemző férfi magatartás, hogy nem akarja a szeretőjét elveszíteni sem! Azaz érdekből hazudik a szeretőjének (is). Te meg elhiszed...

Az általánosítást a kifogásolt hsz-ben én KÉT férjes nővel létesített kapcsolat alapján hoztam meg + a férfi lelkivilágának ismeretében. legalább ennyivel alaposabbnak tekinthető az általánosításom.

Elnézést kérek, ha megbántottalak volna, nem állt szándékomban!

Előzmény: egyszervolt_ (334)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 341
na végre egyet értünk

valóban a legtöbb szeretői viszony nem szerelem csak a szexről szól

de könyörgöm egy felnőtt nő had dönthesse már el hogy a szeretője mit érez vagy nem érez iránta, képzeld általában a szerető nem áltatja magát képzelt érzésekkel főleg nem 35-40 évesen, ez max a 20-as kislányokra jellemző

lehet hogy meglepő, de bizony van mikor a szerető szerelmes, sőt olyan is van hogy borít otthon, ezt tapasztalatból mondom...

de még ha nem borít akkor is lehet szerelmes, saját magadból is kiindulhatnál, te sem borítanál a gyerek miatt ha szerelmes lennél igaz?

sőt olyan is van hogy a szeretőből lesz a 2. feleség, ilyen példa is van akörnyezetemben

na ezt add össze.....
Előzmény: Xand (340)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 340
"Ha az otthon ülő feleség megfelelő, akkor az ember fia normál állapotban nem szeretőzik."
A férfi sajnos alapvetően hím és hajtja az ösztön. Ez alól civilizációs gátlások tartják vissza (ami önmagában nem sokat ér). A férfi életében legfeljebb a rövid, rózsaszín szerelmi mámorban átélt időszak kivétel ez alól. Akkor nincs is szüksége civilizációs gátakra ahhoz, hogy hűséges legyen. Viszont ez az időszak hamar elmúlik. Ennek innentől kezdve nem sok köze van a férfi orbitális hiányérzetéhez.

"1. A férfi esetleg csak azért esik pánikba, mert "kiderült"..." (Én)
"Ha nem derül ki, akkor is pánikba esik, ha szerelmes..." (Te)

Megint ott van a "DE" szócska. Csakhogy a férfi szeretői minőségében ritkán esik szerelembe. A szeretők persze szeretik abban a hitben ringatni magukat, hogy a nős férfi szerelmes beléjük, de ez általában nem igaz! Ha szerelmes volna, otthagyna csapot-papot és költözne a szeretőjéhez. Hogy nem teszi, önmagában bizonyítja, hohy nem szerelmes.

"3. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a felesége már nem tekinti férfinek. A férfi alapesetben képes két nőt is "minőségi" szexben részesíteni (kivéve talán, ha tényleg szerelmes)." (Én)
"Akivel nem szeretkeznek otthon, azt nem kívánják, és nem szeretik." (Te)

Újra ugyanabba a hibába esel. Honnan veszed, hogy nem szeretkeznek vele otthon? Nyilván van ilyen is, sőt sok ilyen van, de milyen alapon általánosítasz? Viszont általában igaz, hogy egy férfi képes több nővel is szeretkezni. Akkor melyikbe szerelmes? Meghagylak a hitedben, hogy a szeretőjébe...

"Te meg baromi jól általánosítasz."
Egy általánosítás lehet alapos és lehet alaptalan. Rábízom az olvtársakra annak eldöntését, hogy az általánosításaim rendelkeznek-e alapokkal.

"Ha a szeretővel nem jó a szex, akkor az ember keres egy olyat, akivel jó."
Itt a fórumon sokan fogalmaznak úgy (főleg nők, talán Te magad is), hogy a szex sokszor csak "elég jó". Aki mennyiségre hajt, az otthon is kap elég jó szexet meg a szeretőjétől is. Ha olyan frenetikus élmény volna valakivel a szex, akkor eszébe sem jutna a férfinak, hogy bárki mással szexeljen! Ezt nekem nyugodtan elhiheted! Vagyis teljesen téves az a tetszelgés, hogy a férfi a szeretőjétől kapja meg az "elég jó" szexet.

Még inkább önámítás a következő mondatod: "Üríteni jobb kézzel is lehet, azért, hogy csészének használjon egy nőt, az ember fia- szerintem- nem kefél félre, csakis minőségi szex okán." Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak, az a minőségi szex, ami a férfit nem készteti a felesége elhagyására, az nem az igazi minőségi szex. Ha minőségi különbség volna azzal szemben, amit otthon kaphat, akkor a férfi csapo-papot otthagyna a minőségi szexért.

Sajnos be kell érned azzal, hogy a férfiak túlnyomó része sajnos csak csészének használja a szeretőjét!

Előzmény: egyszervolt_ (332)
egyszervolt_ Creative Commons License 2009.08.23 0 0 339
Majd ő jobban tudja. A férjem is mindig jobban tudta. Még azt is, nekem mi lenne a jó.
Előzmény: Törölt nick (338)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 338
én szabados vagyok mert egyedülállóként kefélek mással

a feleséged mint férjezett nő kefél mással ő nem szabados??

egyik szavaddal csapod agyon a másikat.......

szórakoztató volt, de már uncsi
Előzmény: Xand (337)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 337
"nem a szerető az ördög hanem a saját önzésed..."
Ez idáig rendben van, ha saját magadról beszélsz.
Ha nekem szántad, akkor nincs igazad!
Nyugodtan bízd rá a feleségemre a döntést és ne szuggeráld a saját (elfuserált) szabados világnézetedet!
Előzmény: Törölt nick (331)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 336
Végül is ezt vártam, a stílus minősíti az embert :))egyébként is nem hozzád szóltam:)) mert én trógerekkel nem szoktam még virtuálisan sem szóbaegyeledni. Nekem te nem vagy vitapartner, az alapvető szabályokat sem ismered.Légyszi ignorálj, én is ezt tettem veled ,s ezután is azt teszem.
Előzmény: Xand (325)
egyszervolt_ Creative Commons License 2009.08.23 0 0 335

Egy olyan házasságban, ahol nincs szex, és nem azért, mert a férfi nem kívánta volna a feleségét, és nem tudna minőségi szexet nyújtani neki, hanem egyszerűen az asszony nem kívánja a férjét, ott hol orbitális tévedés a szerető?

 

Nem ez a legjobb megoldás. A legjobb megoldás a dolgok megbeszélése, és ha nem megy, akkor a válás.

Előzmény: Xand (324)
egyszervolt_ Creative Commons License 2009.08.23 0 0 334

Ha te nem akarod, hogy kiforgassanak, akkor te se forgass ki más szavait. Általánosságban beszéltem, nem magamról.

 

Mellesleg ismerem őt régóta, ugyan miért is hazudna nekem, hisz nem ígértünk egymásnak semmit, csak szexet. És igen, azt lehet tudni, ha egy pasi baromira kiéhezett. Szerinted nem? És én beszélgetni is szoktam a szeretőmmel. Nagyon jól tudja, hogy csak őszintén beszélhet, ismer régóta. Tudja, bármi mással elvágja magát nálam, Nem számít, ha te nem hiszed, nem érdekel, hogy te nem találkoztál ilyen emberi kapcsolattal, a lényeg az, hogy én tudom, ez valóban így működik, és csak is így érdemes működtetni.

 

 

Ja, és ha azt akarod, nem minősítsenek téged, te se  minősíts másokat. Jó kis játék, megsérteni a másikat durván, és utána te sértődsz meg, ha egy sokkal lightosabb beszólást kapsz. Olvass már vissza, ugyan kinek milyen itt a hangneme és mennyire minősít.

Előzmény: Xand (321)
egyszervolt_ Creative Commons License 2009.08.23 0 0 333
Szerintem is.
Előzmény: Törölt nick (323)
egyszervolt_ Creative Commons License 2009.08.23 0 0 332

Nincs kizárva sehol sem, hogy számomra éppen az otthon ülő feleség az, aki jól gondolkodik.

 

Ha az otthon ülő feleség megfelelő, akkor az ember fia normál állapotban nem szeretőzik. Kivéve azokat a hímeket, akiket csak a farkuk hajt, de ezek a hímek szerintem némi kötődési problémával vannak megáldva. A normális pasi ha jó a házassága, nem dug félre. Csak akkor, ha igen nagy hiányai vannak. Az más, hogy esetleg ezeket a hiányokat magának sem ismeri be, inkább magának is hazudik, ettől függetlenül a hiányok megvannak.

 

1. A férfi esetleg csak azért esik pánikba, mert "kiderült"...

 

Ha nem derül ki, akkor is pánikba esik, ha szerelmes, mert több időt akar a szerelmével tölteni, és egy idő után lelkileg kezelhetetlen lesz a helyzet.


2. Mert a felesége állította választás elé, ami szerinte eddig egyáltalán nem volt választási szituáció.

 

Nem bukott le.


3. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a felesége már nem tekinti férfinek. A férfi alapesetben képes két nőt is "minőségi" szexben részesíteni (kivéve talán, ha tényleg szerelmes).

 

Akivel nem szeretkeznek otthon, azt nem kívánják, és nem szeretik. Még ha az a nő nem is vallja be magának sem. Képes lenne minőségi szexre, ha lenne rá igény, de nincs. Akkor mi van?


4. Szeretője válogatja, hogy követel-e. Nektek szimpatikusabb önmagatokat "nem követelőzőnek" bemutatni.

 

Te meg baromi jól általánosítasz. Talán ebből ki kéne lépned. Én is megtehetném egy csomó kijelentéseddel kapcsolatban.


5. Tévedés általánosságban kijelenteni, hogy a szeretővel a szex olyan nagyon jó. Esetleg csak azért, mert nincs más. Hazabeszél a szerető, aki abban tetszeleg, hogy "ő a jobb az ágyban"!

 

Ha a szeretővel nem jó a szex, akkor az ember keres egy olyat, akivel jó. Üríteni jobb kézzel is lehet, azért, hogy csészének használjon egy nőt, az ember fia- szerintem- nem kefél félre, csakis minőségi szex okán. Persze, ha egyáltalán nincs otthon semmilyen szax, az ember képes a nem annyira jót is értékelni.

A férfi keresési igénye lehet, hogy működik, azonban a számomra normálisnak tekintett férfiak egy megfelelő családi élet esetén képesek arról lemondani, hogy ezt máshol keressék, inkább házon belül oldják meg a dolgot. Igen, a nőknek nem kéne nagyon önzőknek lenni. Törődni kellene a párjukkal. Mivel sokan nem törődnek velük, ezért a szeretők beléphetnek a képbe.

 

 

Előzmény: Xand (320)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 331
nem a szerető az ördög hanem a saját önzésed, és arra való képtelenséged hogy elfogadd a tényeket, fogadd el hogy a feleséged nem szeret, fogadd el hogy sosem lesztek már boldog család és fogadd el hogy vasárnapi apuka leszel, hacsak nem veszed el a gyereket az anyjától............szállj magadba.......
Előzmény: Xand (329)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 330
nekem már rég nincs szeretőm, és bármiylen meglepő ha éppen szóba került akkor elmondták hogy van szex otthon sőt jó a szex csak kevés, természetesen olyan is volt akinek nem volt otthon jó.........az én kapcsolataim őszinték még ha szerető is voltam csupán:))))

egyébiránt elárulom hogy sokféle szeretői viszony van , nekem általában csak szex van semmi több, kölcsönösen jól éreztük egymást, de volt oylan hogy a pasi a mai napig szerelmes belém egyoldalúan, ennek a fordítottja is, sőt olyan is ahol a ffival kölcsönös volt a szerelem és elhagyta a családját miattam:))))))
Előzmény: Xand (328)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 329
Nem kell a szavaimat kiforgatni! Nem kell kóstolgatni és nem kell provokálni!
Nem fogom a magánéletemet veletek kibeszélni, arra nem vagytok méltók! Elég hülye voltam, hogy eddig is belementem ebbe, szégyellem is magam érte!

Tanácsokra nincs szükségem, beszélgetni jöttem ide, nem segítséget kérni. Megvan a magamhoz való eszem, hogy tudjam mit csinálok.

Ha valaha is valakitől tanácsot kérek, akkor sem szeretőktől fogom azt kérni. A szerető az egy külön emberi kategória, aki engem hidegen hagy, nem érdekel.
Előzmény: Törölt nick (327)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 328
"olyan kapcsolatban ahol alapvetően hiányzik az ágyban az intimitás soha nem fog még csak puszit sem adni egymásnak a két fél..."

Tévedsz! Nyilván magadból indulsz ki, így akár igaz is lehet, amit mondasz.
Ugyanakkor egy baráti kapcsolatban is lehet intimitás, akár még a barátok is megölelhetik egymást, sőt puszit is adhatnak egymásnak.

Arról nem is beszélve, hogy nem feltétlenül kell megszűnnie az ágyban sem az intimitásnak, sőt, még szerelem is lehet a házaspárok között, akár attól függetlenül, hogy valamelyik félnek (vagy mindkettőnek) szeretője is van.

Képtelenség, amit mondok? Hány szeretődről tudod te azt, hogy amikor tőled hazamegy, akkor nem bújik-e a feleségével is ágyba? Bevallja neked, hogy hányszor ölelte a feleségét, amióta a te szeretőd, hogy hányszor volt a szex nagyon jó vele és hányszor érezte úgy, hogy őt szereti, sőt vele boldog? A szeretőd téged is becsap...

Neked diszkréten csak annyit mond, hogy kötődik a feleségéhez és a gyerekeihez.
Előzmény: Törölt nick (323)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 327
nem a hátad mögött írtam hiszen olvashatod........

mikor elváltál az előző nejedtől akkor is felnőttek voltak a gyerekeid??

a 6 éves gyereknek nem jó olyan közegben nevelkednie ahol apu és anyu nem szeretik egymást, ennyi............

próbáld meg elfogadni hogy nem kellesz a nejednek és hagyd élni szegényt akár szeretővel akár nélküle, az már a te egyéni peched hogy a gyereked anyja egy nem túl életrevaló nő...........legalább is az írásaidból ez derül ki.......

vagy ha annyira nem bírsz belenyugodni akkor meg pereld el tőle a gyereket, de ne kényszerítsd hogy veled éljen.!!!!

Előzmény: Xand (326)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 326
"érdekes az előző gyerekeit nem akarja magához kötni csak a mostanit, miért?"
Neked sem sunyi módon egy harmadikhoz kéne hozzászólnod, hanem hozzám!
A válasz egyébként egyszerű. Szerintem Te meg vagy bolondulva! Az első házasságomból származó gyerekeim felnőtt emberek és saját családjuk van. Élik a saját életüket, már saját gyerekeik vannak.

Ugyanakkor a legkisebb gyerekem 6 éves. Bízzam talán egy szeretőre? Egyik-másik mondatod egyszerűen undorító, amivel csak magadat minősíted.
Előzmény: Törölt nick (319)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 325
Bírom, hogy egy sunyi dög (ha már te beszéltél kutyáról, akkor nevezzük nevén) hátúról akar az ember bokájába belekapni!

Értelmes gondolatot persze most sem mondtál egyet sem.
Előzmény: Törölt nick (317)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 324
"...olvasók egy részét is sikerül átverned." (Te)
"Szerintem a szerető az, aki az olvasót átveri. A szerető érdekelt abban is, hogy a saját lelkiismeretét megnyugtassa és önigazoló életfilozófiáját hirdesse..." (Én)
"Hol hirdet ilyet?" (Te)


Ezt Neked kellene tudni!

"Mit gondolsz, akinek orbitális hiányai vannak, az nem keres magának szeretőt?"
Orbitális tévedés leragadni ennél a logikánál!

"Ki itt az, aki megnyugtatja a lelkiismeretét?"
Az, aki a saját orbitális tévedéseit abszolut igazságnak hiszi.

Elismerem, hogy tisztességes az a szerető, aki NEM CSÁBÍTJA a partnerét a családja elhagyására, bár a puszta léte is lehet csábító, de ezért tényleg ne a szeretőt hibáztassuk! Viszont az a szerető, aki választás elé állítja a partnerét (mert nem csak a megcsalt feleség lehet ilyen, hanem a szerető is lehet zsaroló), az nyilván hazabeszél és szépítgeti magát azzal, hogy a partnere életében a félrelépésnek a feleség "orbitális révedése" a kiváltó oka. Holott könnyen könnyen meglehet, hogy a szerető az "orbitális tévedés".
Előzmény: egyszervolt_ (316)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 323
olyan kapcsolatban ahol alapvetően hiányzik az ágyban az intimitás soha nem fog még csak puszit sem adni egymásnak a két fél az ágyon kívül sem, max egy kényszeredett megjátszás lesz belőle.....
Előzmény: Xand (322)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 322
"A gyerek számára káros az, ha a csalában nem látja a megfelelő követendő példát."
Ez tökéletes megfogalmazás.

"Márpedig abban a családban, ahol az érzelmi szálak valakit kívülre kötnek, már nincs összebújás, szeretgetés, símogatás stb."
A gyerekeknek nem kell gyertyát tartani a szülők ágyánál! Optimális esetben látják, hogy a szülők szerelemmel megölelik egymást a konyhában a vasárnapi ebédre való készülődés közben. Még mindig nagyon jó eset, ha látják a szülők között a SZERETETET és a barátság sok ezer apró jelét! Embere válogatja, hogy milyen konkrét tartalommal tölti meg a szeretetet és a barátságot. Ez lehet nagyon sok és lehet nagyon kevés is. Nem hiszem, hogy az utóbbi esetben a SZERELEM képes volna változtatni az életét tartalommal megtölteni nem képes ember életét.

Előzmény: egyszervolt_ (315)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 321
"Nézzük a feleséget inkább. Miért nem tudja, akarja házastársi kötelezettségeit teljesíteni?"
Miből gondolod, hogy nem tudja vagy nem akarja? mert ezt mondta a szeretőd?
Elárulom neked, a férjes asszony szeretőim (mind a kettő, aki volt az életemben) nekem azt hazudták, hogy éppen válófélben vannak. Miután rájöttem, hogy ez egy tipikus női rafinéria (taktika), eleve szóba sem állok férjes asszonnyal. Innentől kezdve az egész következtetés sorod fals.

"Ki is az önző akkor itt?" - Nem csak önzésről, hanem butaságról is szó van.
Előzmény: egyszervolt_ (314)
Xand Creative Commons License 2009.08.23 0 0 320
"...és megismer egy másik embert, aki teljesen máshogy gondolkodik, mint az otthoni."
Nincs kizárva sehol sem, hogy számomra éppen az otthon ülő feleség az, aki jól gondolkodik.

"A férfi, aki megkapja a szeretőtől a jó szexet, belecsúszik a szerelembe, mert ugye épp ti mondtátok, hogy a férfi azt szereti aki megdughat."
A férfi mindaddig keresi és űzi a szexet, amíg az érdekli. Idővel aztán megérti, a "jó szexet" keresni lehet, csak megtalálni nem. A jó szexért mi magunk vagyunk a felelősök és azt akár csinálhatnánk otthon is.

Ha egy férfi megtalálja a jó szexet, nem is menne tovább, ott lehorgonyozna, feltéve, ha nő "emberileg is" kielégíti az igényeit. Idáig ugyanis csak a szexpartnert kereste benne. Szóval csak olyan simán (a farkára hallgatva) nem csúszik bele a szerelembe!

Nem tudom ki mondta, hogy "a férfi azt szereti, akit megdughat". Ez olyan "női bölcsességnek" hangzik. A férfi "szereti", ha nőket dughat, de ennek a szerelemhez semmi köze. A szerelem a férfi szemében egy nemesebb kategória!

"A férfi pánikba esik, mert mi a jó büdös francot kezdjen most, az egyik oldalon a gyerekek a feleséggel, aki őt már nem tekinti férfinek, a másik oldalon a szerető, aki nem követel, de akivel lenni magyon jó..."

Ebben a gondolatsorban egy sor dolog lett összemosva:

1. A férfi esetleg csak azért esik pánikba, mert "kiderült"...
2. Mert a felesége állította választás elé, ami szerinte eddig egyáltalán nem volt választási szituáció.
3. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a felesége már nem tekinti férfinek. A férfi alapesetben képes két nőt is "minőségi" szexben részesíteni (kivéve talán, ha tényleg szerelmes).
4. Szeretője válogatja, hogy követel-e. Nektek szimpatikusabb önmagatokat "nem követelőzőnek" bemutatni.
5. Tévedés általánosságban kijelenteni, hogy a szeretővel a szex olyan nagyon jó. Esetleg csak azért, mert nincs más. Hazabeszél a szerető, aki abban tetszeleg, hogy "ő a jobb az ágyban"!

"...egy normális férfi sem hagyja el szívesen a gyerekeit."
Ez normális gondolat! Az igazi hiba ott követődik el, amikor feleség elkezd hisztizni és jön a zsarolásával, hogy a férjét választásra kényszeríti!

(Mielőtt jönne a gyors válasz reflexből, azonnal kijelentem, hogy a fordított helyzet nem egészen ugyanaz. Mert ha a feleség kerül választási helyzetbe, akkor ő a gyereket is vinné. Vagy legalább is szeretné.)

"A férfinak választania kell. Vagy visszamegy a nyomorba, vagy megy a szeretővel."

Ez a probléma fel sem merül akkor, ha a férj és a feleség képes egy olyan "házassági szerződésre", amely nem tulajdonjogként kezeli a másikat. Akkor föl sem merül az, hogy "hosszú távon hazudni sem jó"! (Szerintem rövid távon se. Én nem vagyok képes egyáltalán hazudni! Eleve fals az a felfogás, amelyik hazugságokra épül.)

"Az igazi megoldás az lenne, ha be lehetne vallani, és felvállalni, de nem lehet."

Valóban az lenne az igazi megoldás. Bízok benne, hogy a nőkkel is lehet értelmes ember módjára beszélni és nem az következik, hogy "a feleség ... azonnal kivágná mint macskát szarni".

Fel lehet ilyet tételezni a nőkről? Én feltételezem...
Akár férfiról, akár nőről van szó, szerintem csak az ÖNZŐ emberrel nem lehet ilyesmiről beszélni, aki alapból kisajátítaná a másikat.


"Önzetlen szeretet?" Én önzetlen szerelemről beszélnék! Ha már a szeretet sem önzetlen, akkor megette a franc az egészet!

Ha "a feleség szereti a férjét, és ezért empatikusan áll hozzá, és kielégíti a szexuális igényeit. Ebben az esetben, még ha a szex nem is annyira jó, a férj el sem kezd keresni házasságon kívül. Mert a keresés már csak az orbitális hiányok esetén jön létre."

Érzem a jószándékot a mondataidban, de egy sor tévedés van bennük.

6. Egy "hím" igényeit nehéz kielégíteni. A monogámia a férfi részéről eleve önmegtartóztató magatartást igényel, ami ugye lemondás valamiről.

7. Ahhoz, hogy a férfi ne kívánkozzon a jó szexet más ágyában keresni, a nőnek "empatikusan" törekednie kellene eleve a "legjobb" szexet nyújtania a férjének!

8. Optimális esetben a férfinak nem önmegtartóztatásból, hanem a gyakorlatban (ténylegesen) rá kellene jönnie arra, hogy a felesége a "legjobb" a számára. A feleségnek is kellene, hogy legyen "teljesítménykényszere"! Ha más nem, de a kapcsolat intimitása kellene, hogy biztosítson számára "behozhatatlan" előnyöket. Ha egy nő ezzel nem tud élni, akkor megette a fene!

9. Összegezve a férfi keresési ösztöne nem csak orbitális hiányok esetén működik. Az orbitális tévedés abban nyilvánul meg, ha egy feleség meg van elégedve önmagával. Különösen, ha a szex a párkapcsolaton belül nem is annyira jó.



Előzmény: egyszervolt_ (313)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.23 0 0 319
pontosan!! érdekes az előző gyerekeit nem akarja magához kötni csak a mostanit, miért?

szerintem a nejét akarja magához láncolni a gyerekeken keresztül, de szegénykém nem érti meg hogy a nőnek nem kell..........
nem véletlen hogy megengedte neki a félredugást hiszen ez is csak arra volt jó nehogy asszonyka elhagyja, a pénzzel meg egyértelműen zsarol
Előzmény: Törölt nick (317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!