Keresés

Részletes keresés

borcsimama Creative Commons License 2014.03.24 0 0 73833

Sziasztok, szép új hetet!
Lányok a véleményeteket kérem, hogy az idei talit merre szervezzük, és jó-e a június végi időpont.. jún 21.... vagy 28...... és Zebegény????? vagy esetleg van valakinek egy-egy szupi ötlete???? sőt tán még hely is, ahova szívesen menne, és tud is szálláshelyet?????

VÁROM AZ ÖTLETEKET MINDENKITŐL!

terimamy Creative Commons License 2014.03.23 0 0 73832

Köszi a kávét és a jó kívánságodat!

Úgy látszik csak mi járunk erre mostanában, mindenki kihasználja a jó időt. Lehet kertészkedni, kirándulni.

Majd jönnek nem sokára a többiek is biztos, mert megint esőt jósolnak. 

Jó kertészkedést Neked is és kézimunkázást !

borcsimama Creative Commons License 2014.03.23 0 0 73831

Jó reggelt Mindenkinek!

 

terimamy Creative Commons License 2014.03.22 0 0 73830

Szép napot az erre járóknak!

Borcsika, köszi a kávét  Finom.

Ma olyan korán kelt a Nap is, beragyogott a redőny rései között, hogy nem lehetett sokáig aludni. Már mindenki  fent van, jöttek reggelizni a cicák . A kutyáim meg még ellenőrzik a ház körüli kertet, aztán napoznak és alszanak az éjjeli ügyelet után.

Előzmény: borcsimama (73829)
borcsimama Creative Commons License 2014.03.22 0 0 73829

Szervusztok,.... hát a pókháló még mindig van....

Remélem, hogy jól vagytok.

 

Csipkerózsi tán megint felment a padlásra.???????? kell küldeni a hercegét.....

 

és a többiekhez is....

 

Kívánok szép kézimunkás hét végét.....

 

ilyen volt a napokban nálunk az ég alja.......

 

borcsimama Creative Commons License 2014.03.20 0 0 73828

Szervusztok!!!

 

Senki nem jár mostanában errepókháló van már az ablakon.....

https://www.youtube.com/watch?v=Jw_XyHvMbkU&list=RDJw_XyHvMbkU jaj de régen is volt sláger ez a dal, de még mindig a fülembe cseng..... Nosztalgizázzunk.......  egyveleg van a videón....... a régi szép idők...... én jót mulatozom most, remélem, hogy Nektek is tetszik!!!!!!

 

Remélem, hogy mindannyian jól vagytok.... dolgoztok.... nagyon rossz az időjárás mostanság,,,, fúj a szél, amit nem szeretek, szegény virágaim már kelet felé fekszenek,pedig annyi szép virágom van már..

 

Sok-sok szépséges kézimunka lehet már a tarsolyotokban......

 

Kívánok szép napot, és egyre jobb időt....

 

 

 

 

borcsimama Creative Commons License 2014.03.18 0 0 73827

Szervusztok, szép jó reggelt itt is Mindenkinek!

 

Erzsikém... Te is jól elfoglalt vagy..... kell a segítség a gyerekeknek, előtérbe kerülnek az uncsikák, és utána jövünk mi.

 

Szomorúan olvasom, hogy mi minden történik nálatok..... volt, hogy én is elfelejtettem anno a mosógép csövét betenni a kádba, hogy oda folyjon a víz, sajnos 2x én is csináltam ilyen dolgot...de észrevettem, úgyhogy nem nagyon ázott el az alattunk lakó... de azután meg minket áztattak el tisztességesen... folyt az előszobába a gardrób szekrényben is a víz.... szóval én is ismerem az ilyen kellemetlen eseteket. De hogy állandósuljon, az már tényleg sok.... remélem, hogy meg fog oldódni, ha elköltöznek!!!

 

S remélem, hogy hamarosan fogunk a szokott helyen talizni. tegnap voltunk benn, tele volt a talihelyünk.... (papával voltunk vásárolni) elmentünk 11-kor..... 2-kor jöttünk haza.... ha nem a papával megyek, akkor még jobban szétnézek, mert ugye egy férfivel vásárolni, mindig azt lesi, hogy végre már mikor mehetünk.... úgy döntöttem, tegnap vele, és majd hét vége felé, vagy majd a jövő héten elmegyek egyedül.... és biztosan hosszabb ideig leszek, és akkor átmegyek az IKEA-ba is, mert már nagyon-nagyon régen voltam, és amit ott vettem műa. viráglocsolót, amivel a kenyeret szoktam spriccelni, elromlott a rugója, nehezen lehet vele fröcskölni.... ez átlátszó, a többi fajtát meg utálom, és ez olyan kis testhez álló, és látom, mennyi víz van benne.

 

Az előbb meg nagy sebesen megyek ki, hogy hozom a kávécskámat, hát üres a pixis, mert elfelejtettem bekapcsolni, no akkor még egy darabig várni kell a kávécskámra, de azért Nektek hozok!!

 

Erzsikém, hoztam Neked a kertemből, no meg mindenkinek, isteni az illata, kár, hogy azt nem érezni...... amikor jó idő volt, kinn ültem a kertben, csak úgy illatozott minden, rengeteg ibolyám van, és afű közt is nő!

 

Kávé is, tea is, nasi is

zöldtengerszem Creative Commons License 2014.03.17 0 0 73826

Borcsikám Szívem !

 

Írok gyorsan neked , h ne pusztába kiáltott szó legyen a szavad . Köszönöm, a vasárnap punnyadással telt el , nem is inkább vidám , mint inkább hálateli volt , h nem a megveszekedett szélben kell kinn lennem az utcán . Még a csukott ablakon is meglengette egy-egy nagyobb szélfúvás a függönyeinket a nyugati oldali ablakokon , pedig a szél északnyugatról jött ! Még most is olyan szélfútta a lakás , fel kell öltözni ha itt ülök a gép előtt  akkor is , pedig kinn már nincs hideg , 15 fok fölött van a hőmérséklet !

Remélem már tényleg eljön a  szép tavasz , itt minden reggel dalolnak a madarak , és már kezd zöldellni a tér is ! 

 

SzikraMargitkám !

 

Sajnos nem tudok menni a fonóba az idén , beosztjuk a dédivel , 2 nap ő megy Levikéért , 2 nap én , még így is 1 nap problémás , amikor a dédi hozzánk jön , de valahogyan megoldottuk eddig is , ha másképp nem , akkor úgy , hogy az anyukája idehozta levikét , és aznap nem ment oviba , mondjuk ezt olyan nagyon nem bánja !Jövőre ha igaz tanítani fog a lánykám, , és akkor ő fog tudni menni majd Levikéért .., akkor remélhetőleg szabadabb leszek ...Ha lesz fonó , akkor többet fogok tudni menni biztosan ....

 

A múlt héten voltam az Építésügyi hatóságnál birtokvédelmet kérni , mert kétszer is leáztattak megint minket egy héten belül, de úgy , hogy egy csíkban csöpögött a fejemre a víz , és ha fölmegyek szólni , még nekik áll följebb  ! Remélhetőleg 22.-én ki lesznek téve végleg az albérlők , és a tulaj fia és barátnője költöznek ide , és állítólag felújítják a lakást is , de már nem tudom mit higgyek , hisz annyiszor hazudtak már , és mi szenvedünk miattuk ...

Drukkoljatok , h végre megoldódjon a gondunk avval kapcsolatban amit ők okoztak , és minden rendben legyen a továbbiakban ..., köszönöm nektek ! 

 

A kézimunka állandóan a kezemben van , hol ilyen hol olyan , már amikor van időm leülni a fotelomba , majd igyekszem mutatni nektek most már , igaziból nem nagyon merek semmit feltennia  gépre , mert el kell vinni szakemberhez , mert most is időnként elszínesedik a képernyő és leáll ..., a párom kollégája megígérte , h megnézi , remélem a héten már lesz rá ideje ... 

 

Szép napot mindenkinek ! :*

 

 

 

 

 

 

 

 

borcsimama Creative Commons License 2014.03.16 0 0 73825

Szervusztok, szép vasárnapot.

 

Tegnap nagyon lehűlt a levegő, és őrületes szél volt erre felénk, a tujáim is majdnem elhajoltak le a földig, pedig elég magasak, a szegény virágok meg teljesen lefeküdtek a földre....

 

Remélem, hogy azért jó volt a tegnapi pihenőnap mindenkinek.... kinn ugyan nem nagyon voltam, inkább bebujtunk a lakásban és néztük a tv-t, mert megfőztem, nem kellett ilyen dolgokkal foglalkoznom, és kézimunkáztam.... majd keményítem majd a dolgaimat és mutatom, hogy mik készültek az utóbbi időben.

 

Mindenkinek szép napot kívánok:

 

 

borcsimama Creative Commons License 2014.03.15 0 0 73824

borcsimama Creative Commons License 2014.03.15 0 0 73823

De jó, hogy jöttél Margitkám!

 

Örülök, hogy jól vagy..... annyit tudok Erzsikéről, hogy sokat unokázik..... most ezért elfoglalt..... dolgozik a lánykája, és besegít neki.

 

Nagy merészen én már kiraktam a muskátlijaimat, kíváncsi vagyok, hogy megbáom-e???!!!

 

Remélem, hogy az elkövetkezendő hetekben, még húsvét előtt tudunk talizni a megszokott helyünkön, csak ugye, kéne tudni, hgy tudtok-e jönni, és mikor lenne aktuális.... ha erre jártok, kérek szépen egy dátumot, hogy mikor lenne jó???? Már nagyon jól esne Veletek egy kis dumcsi!

 

 Képzeljétek, virágzik a citrom illatú muskátlim, ilyen látványban még nem volt részem.... pedig évek óta van...rózsaszín kis virágja van.... 2 db-om van, de csak az egyik virágzik......

 

 

Előzmény: szikralány (73822)
szikralány Creative Commons License 2014.03.14 0 0 73822

Szervusztok Kedveseim!

 

Én köszönöm szépen jól vagyok,egy kicsit elvagyok havazva mint mindég.

A virágokat ültettem át,szegényeket megviselte a benti levegő, de félek még kirakni elég hűvös van még éjszaka.

Szombaton voltam egy folt varró kiállításon 13 -ker  ben nagyon szép volt sok ötlettel gazdagodott az ember.Voltak árusok is lehetett vásárolni

Szerdán meg voltam a fonóba reménykedtem ,hogy Erzsike is ott lesz.

Hétvégén meg vannak elmaradt dolgaim amit be szeretnék fejezni.Hát ennyi történt nagyjából .

Remélem mindenki jól van,csak a tavasz munkákkal van elfoglalva.

Szép hétvégét és egy nagy ölelést mindenkinek.

 

 

 

 

Előzmény: borcsimama (73821)
borcsimama Creative Commons License 2014.03.14 0 0 73821

borcsimama Creative Commons License 2014.03.14 0 0 73820

Szép napot kívánok!

 

 

Hol vagytok kedves Barátosnéim, merre jártok, hogy vagytok??????

M Ildi Creative Commons License 2014.03.12 0 0 73819

Köszönöm a köszöntést

borcsimama Creative Commons License 2014.03.10 0 0 73818

hamupipi ILDIKÓM!

 

Meg akartalak lepni, és telefonon felhívni, sajnos ami tel.szám megvolt nekem az nem jó!

 

Kívánok Neked nagyon-nagyon sok boldog névnapot, jó egészséget. istenke éltessen sokáig, szeretetben, boldogságban!

 

Nagyi67 Creative Commons License 2014.03.10 0 0 73817

Kedves  ILDIKÓK !  Boldog névnapot kívánok szeretettel !!!!

 

                              

 

 

 

 

 

szikralány Creative Commons License 2014.03.10 0 0 73816

Szervusztok!

 

Szeretettel köszöntöm névnapjuk alkalmából Hamupip Ildikót,M Ildikót,Szabó Ildikót.Isten éltessen benneteket sokáig nagyon jó egészségben puszi Margitka.

 

 

maruszja54 Creative Commons License 2014.03.10 0 0 73815

Sok szeretettel köszöntöm az     I L D I K Ó     névnaposokat.   Minden szépet, jót, erőt, egészséget kívánok.   A jókívánságom a többi kedves, aranyos topik tagoknak is szól !!!!  Legyen csodás, szép és kellemes napotok.

borcsimama Creative Commons License 2014.03.10 0 0 73814

Sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek!

 

Isten éltesse Ildikóinkat..... Szabó Ildikó, és M.Ildi!

 

Kívánok nagyon-nagyon boldog névnapot! isten éltessen Benneteket nagyon sokáig.

S ha tehetitek, látogassatok meg bennünket

gyakrabban!

 

Tina. Creative Commons License 2014.03.09 0 0 73813

Sziasztok!

Szép reggelt!

Ó mennyi nyuszika, látom már hangolódtok húsvétra.

Süt a nap én megyek kapirgálni a telekre, rengeteg a tennivaló.

 

Kellemes vasárnapot!

borcsimama Creative Commons License 2014.03.09 0 0 73812

Kellemes vasárnapot, finom ebédet, jó pihenést, és jó kézimunkázást kívánok!

 

borcsimama Creative Commons License 2014.03.08 0 0 73811

Egy kis megemlékezés nőnapra:

 

Isten éltesse Zoltán nevű gyermekeinket, ismerőseinket:

 

 

Boldog névnapot kívánok:

 

szikralány Creative Commons License 2014.03.07 0 0 73810

Szervusztok Kedveseim!

 

Csak benéztem,hogy a Zoltánoknak kívánjak boldog névnapot.

És nektek kedves  fórumos lányok,egy nagyon boldog  Nő napot ,jó egészséget és  nagyon sok kézimunkás napokat.

Mindenkinek egy nagy ölelést.

 

 

terimamy Creative Commons License 2014.03.05 0 0 73809

 Megköszönöm Mindnyájatoknak a kedvességeteket, hogy gondoltatok rám. Nagyon jól esett és örülök, hogy köztetek lehetek.:)

terimamy Creative Commons License 2014.03.05 0 0 73808

Veramami, nagyon szépen köszönöm.

Előzmény: Veramami2 (73807)
Veramami2 Creative Commons License 2014.03.05 0 0 73807

Kedves Terymami!!!!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

terimamy Creative Commons License 2014.03.05 0 0 73806

Kedves Szikralány !

Köszönöm a köszöntésed,  a szép csokrot  és hogy gondoltál  rám.

Előzmény: szikralány (73804)
terimamy Creative Commons License 2014.03.05 0 0 73805

Borcsika !

Köszönöm a virágot és a jókívánságaidat. Igyekszem  még sokat készíteni, amennyire egészségem és erőm engedi. Olyan sok szépet raktok fel, hogy nem lehet, nem tudom abbahagyni a kézimunkázást.

Várom a még jobb időt és hogy talákozzam Veletek!

Előzmény: borcsimama (73803)
szikralány Creative Commons License 2014.03.05 0 0 73804

Kedves Teri mami!

 

Boldog Születésnapot!

 

Isten éltessen sokáig nagyon jó egészségben,boldogságban!

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!