Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó Z6II szett első sorban egyben eladó gyakorlatilag új állapotban: Nikon Z6 II váz + Z 24-70 F4 KIT. Hazai vásárlás: 2021. 10. 21. Doboz, minden gyári tartozék. Expo 26.350 SN: 603085* + 2026611* Nikon Z 50mm 1.8 Hazai vásárlás. Doboz, minden tartozék megvan. Szintén alig használt. SN: 2004089* Tartozékok: + 2 db Nikon EN-EL15c + easyCover fekete szilikontok Nikon Z6/Z7 (nem volt használva) + Hahnel PROCUBE 2 dupla töltő (Nikon - ezüst) + Sony XQD M 128GB (R400/W150) + Sony olvasó (ez kicsit viseletes, de teszi a dolgát) (Eladás oka: 2022 elején Sonyra váltottam. D850 mellett két Z szettem volt, ezt így egyben megtartottam hátha kell, de azóta kb 2x használtam) A szett egyben: 1 100 000 Ft
Egyéb megmaradt Nikon felszerelés: easyCover szilikontok Nikon Z6/Z7 - 6.000 Ft (+1 van a fenti szettben lévőn felül. fekete, nem volt használva) Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro - 140.000 Ft Doboz, minden tartozék. Kb 10x volt a vázon sn:1535024*
Sigma 24 1.4 ART - 190.000 Ft Doboz, minden tartozék. sn:5112612* Nikon SB5000 - 175.000 Ft Gyakorlatilag új, mindene megvan. sn: 201993*
Érdekesség/ritkaság: Fotodiox Pro 145mm filter szett (Tamron 15-30 adapterrel, de átalakító rendelhető hozzá - a legtöbb gyártó "dómos" UWA optikájához, mint pl Nikon 14-24, Sigma 12-24 stb. ND1000, ND32, MC-CPL ami van hozzá - csak egyben adom el! Ezzel kapcsolatban több infóért, részletes leírásért írj.
BP. Ha lehet csak személyes átvétel, posta (foxpost) csak előre utalással a vevő terhére és felelősségére.
Nikon rendszerem két utolsó megmaradt példánya még eladó.
Szép esztétikai és tökéletes mechanikai állapotú Nikkor AF-S 18-35mm F/3.5-4.5 G ED IF objektívem. Ez a G változat, nem az olcsóbb és jóval silányabb minőségű D-s. Az árához képest meglepően jó konstrukció, a 36 Mpixelt is szépen kirajzolta. A lencsék karc-és gombamentesek, a szűrőmenet ép. A napellenző egy kicsit lazábban jár rajta, de simán tartja, nem esik le. Első-hátsó sapkájával, napellenzővel, dobozában adom és tudok hozzá adni cpl szűrőt is.
SN: 227490
A héten 130.000 Ft helyett 110.000 Ft-ért vihető!
Tökéletes esztétikai és mechanikai állapotú Tamron SP 45mm f/1.8 Di VC USD. Kiváló élesség, krémes bokeh, macro-szerű közelponttal és stabilizátorral. Első-hátsó sapka, napellenző és talán még a doboza is megvan.
SN: 010930
A héten 120.000 Ft helyett 110.000 Ft-ért vihető!
Budapesten személyesen átvehető, de csomagként is tudom küldeni. Mailem publikus.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új, csak kipróbált Nikon 24-120 mm F4 VR objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból. Gy Sz 62115981.
Szép állapotnak örvend de ez a képeken is látszik. Kijelzője karcmentes (mindig rajta volt a kijelző védő műanyag.
Megbízható és kiváló minőségű Nikon D610 típusú fényképező. A D610 számos professzionális funkciót és finom beállítási lehetőséget kínál, ami ideálissá teszi az amatőrök és a tapasztalt fotósok számára egyaránt. Nagyon szép állapotban van. Vigyáztam rá és soha nem esett le.
Gumik nincsenek megnyúlva és a tárcsák is szépen járnak
Termékjellemzők:
Nagy teljesítményű érzékelő: A D610 24,3 megapixeles FX formátumú érzékelővel rendelkezik, amely kiváló részletességet és dinamikatartományt biztosít a képekben.
Professzionális teljesítmény: A gyors és pontos autofókusz rendszer, valamint a nagy ISO tartomány lehetővé teszi a kiváló minőségű képek készítését akár gyenge fényviszonyok mellett is.
Full HD videófelvétel: A videózáshoz is ideális választás a Full HD 1080p felvételi képességének köszönhetően.
Kényelmes kezelhetőség: Az ergonomikus kialakítás és a könnyen hozzáférhető vezérlőgombok lehetővé teszik a gyors és egyszerű beállításokat.
Tartozékok:
Doboz, nyakpánt(kb egyszer se volt használva) eredeti akkumulátor és töltő.
Egyedül a szem kagyló ami hiányzik. Én anélkül használtam.
Szép állapotnak örvend de ez a képeken is látszik. Kijelzője karcmentes (mindig rajta volt a kijelző védő műanyag.
Megbízható és kiváló minőségű Nikon D610 típusú fényképező. A D610 számos professzionális funkciót és finom beállítási lehetőséget kínál, ami ideálissá teszi az amatőrök és a tapasztalt fotósok számára egyaránt. Nagyon szép állapotban van. Vigyáztam rá és soha nem esett le.
Gumik nincsenek megnyúlva és a tárcsák is szépen járnak
Termékjellemzők:
Nagy teljesítményű érzékelő: A D610 24,3 megapixeles FX formátumú érzékelővel rendelkezik, amely kiváló részletességet és dinamikatartományt biztosít a képekben.
Professzionális teljesítmény: A gyors és pontos autofókusz rendszer, valamint a nagy ISO tartomány lehetővé teszi a kiváló minőségű képek készítését akár gyenge fényviszonyok mellett is.
Full HD videófelvétel: A videózáshoz is ideális választás a Full HD 1080p felvételi képességének köszönhetően.
Kényelmes kezelhetőség: Az ergonomikus kialakítás és a könnyen hozzáférhető vezérlőgombok lehetővé teszik a gyors és egyszerű beállításokat.
Tartozékok:
Doboz, nyakpánt(kb egyszer se volt használva) eredeti akkumulátor és töltő.
Egyedül a szem kagyló ami hiányzik. Én anélkül használtam.
Sigma 24 2, 8 macro Super wide II Nikon AF Hibátlan, szép állapotban, por, gomba és karcmentes 18 cm közelpont. 2, 8-nál is használható, főleg köépen, rekeszlve szélekig nagyon éles. Af elég csendes és gyors. S.n.:5113757 29000FT
Yonguo Yn 468 II vaku+diffúzor új állapotban. Nikon. Manuál, Stroboszkóp és optikai Slave funkciók ( S1 és S2).
Rendszerváltás miatt eladó jó állapotú Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f4G ED VR objektív gyári dobozában, papírjaival, szötyőjével, napellezőnjével, első-hátsó kupakjával (serial: 82066254). Az objektív tökéletes optikai és mechanikai állapotban van (kivéve a típushiba kopás a feliraton). A lencsék karcolás-, pára- és gombamentesek. Csere köszönöm nem érdekel.
185 000 Ft Megtekinthető, megvehető BP belvárosában és Zuglóban.
Eladóvá vált újszerű Nikon Z6 gépem, Nikon FTZ adapterrel, 64 GB Sony Xqd kártyával és kártyaolvasóval, főleg természet fotózásra használtam, hibátlan állapotban van minden szempontból dobozában minden tartozékával. Szerial: 20121125
Eladóvá vált újszerű Nikon 70-200 mm f2.8 VR FL , a legújabb model, hibátlan állapotban van, kezdettől fogva szűrővel volt használva, lencséi makulátlan állapotban vannak, minden tartozékával kivéve dobozát. Gy Sz 221349
Eladó szép, jó állapotú Nikon AF-S Nikkor 35mm 1.4 G, amatőr használatból, váltás miatt.
Nem kell bemutatni, nano kristály bevonat (tükröződés és szellemkép mentes, pl kiváló éjszakai fotók) kiváló élesség, kontraszt, csodás színek. Professzionális minőség, egyik legkiválóbb optika. Sn:fotón
Napellenző, szütyő megvan.
Ára 310e Ft
Megtekinthető Budapesten (előre utalás esetén foxpost ok)
Mail-ben vagyok elérhető: 111222kp kukac gmail pont com
Eladó egy hibátlan Tokina AT-X 12-28mm F4 DX PRO objektív dobozában, tartozékaival. Sn: 910405*. Ára: 59.000 Ft. Átvehető Gárdonyban vagy Budapesten (Kelenföld, Déli pu), de postázom is előre utalás után.
Eladó egy nagyon szép állapotú Nikon 16-35 F4 Vr nagylátó zoom objektív napellenzőjével, első és hátsó kupakjával dobozában. sn.: 321617 Ára:210.000Ft 180.000Ft
Nikon z6 fényképezőgép, szép állapotban, hibátlan működéssel. A hátsó kijelzőt új kora óta üveg védi, a felső kijelzőt fólia.
Doboz, akksi, töltő jár hozzá, magyar papírjai, de garancia már sajnos nincs, 2019ben vásároltam a tripontnál.