Keresés

Részletes keresés

kemeh Creative Commons License 2010.04.05 0 0 406
Most néztem és van hang. Egész délután ezzel szivatott, hogy nincs. Mindegy, nem tudom rögzíteni, túl gyenge a gépem.
Azért kösz.
K
Előzmény: kemeh (405)
kemeh Creative Commons License 2010.04.05 0 0 405
Szia,
hogy konkrétan?
http://www.france5.fr/c-a-vous/?page=videos&integrale=485
Ez a video cime (persze nem az kezdo reklámra gondolok).
Valami Silverlight segédprogram kellett hozzá a DRM-mel való védettség miatt. Nagyon kellene rögzítenem ezt a műsort és egyszerűen, nincs hang.
Köszi.
Előzmény: locsemege (404)
locsemege Creative Commons License 2010.04.05 0 0 404
Konkrétan kellene megmutatnod, hiszen a honlapok különböző technológiákat használnak.
Előzmény: kemeh (403)
kemeh Creative Commons License 2010.04.05 0 0 403
Sziasztok,
Egy tévé honlapján néznék meg egy videót. Explorernél van hang, minden OK, de nekem Firefox-szal kellene megnéznem (rögzíteni is szeretném Capture Fox-szal), de ott egyszerűen NINCS HANG!! Mi lehet a gond??? Valami beállítás?
K
Lógás Hugó Creative Commons License 2010.04.01 0 0 402
Király!!
Köszi a segítséget.
Előzmény: Törölt nick (401)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.01 0 0 401
Nyomd meg a bal Alt billentyűt.

Ez régebben külön kiegészítővel működött, de újabban a FF alapból tudja, hogy a menüsor kikapcsolása esetén a bal Alt visszahozza. De csak átmenetileg, vagyis automatikus rejtésről van szó. Ez azért jó, mert kisebb kijelzőn nem foglalja feleslegesen a helyet.
Előzmény: Lógás Hugó (400)
Lógás Hugó Creative Commons License 2010.04.01 0 0 400
Üdv.
Eltüntettem véletlen az összes eszköztárat a FF-ról. úgy hogy csak a lapok látszanak. Hogyan lehet visszaállítani, vagy legalább hol lehet megtalálni a kedvenceket hogy elmentsem őket. Utána letörölném és újra installálnám
Köszi
bindera Creative Commons License 2010.03.11 0 0 399
köszönöm.
Előzmény: locsemege (397)
locsemege Creative Commons License 2010.03.10 0 0 398
Uninstalláld, ahogy írtad, de ezen felül töröld a profil könyvtárát is. Itt tárolja a személyes beállításokat.
Előzmény: harpokratesz (396)
locsemege Creative Commons License 2010.03.10 0 0 397
View, toolbars, navigation toolbar.
Előzmény: bindera (395)
harpokratesz Creative Commons License 2010.03.10 0 0 396
Lenne pár kérdésem.
Leakarom teljesen szedni a Firefox böngészőmet (2.0.0.20 verzió), de úgy hogy nyoma se maradjon a gépen, és majd egy új, szűz 3-as verziót feltelepíteni. Mindenképp maradéktalanul le kell törölnöm a gépről a 2-es verziót, mert teljesen meghülyült, használhatatlan lett (asztalról egyébként sem tudtam megnyitni, csak újra install-al, de most már úgy sem megy). Kérdésem: elég-e csak a vezérlőpultból a Programok törlésénél törölni, vagy azon kívűl máshol is kell-e törölni maradványokat? Nem baj, ha a könyvjelzők és egyebek sem maradnak meg. Teljesen új programot akarok installálni.

Másik kérdésem: úgy látom, a legújabb Firefox verzió most 3.6-os, de láttam 3.18-ast is, mi a különbség a kettő között és melyiket érdemes inkább feltenni?
bindera Creative Commons License 2010.02.23 0 0 395
údv-
Véletlenül lekapcsoltam a cimsort, ahol a frissítés stb volt.
hogy tudom visszaálllítani?
locsemege Creative Commons License 2010.02.18 0 0 394
Próbáld ki új profillal. Meg a réginek sem árt az SQLite adatbázis file-jait kitakarítani - nem letörölni! - leállított Firefox mellett. Linuxon nálam ez így néz ki, Windows-ra keresd meg magad:

if ! pgrep -u "$USER" -x firefox >/dev/null
    then
        for i in $HOME/.mozilla/firefox/*/*.sqlite
            do
                sqlite3 "$i" 'VACUUM;'
        done
fi

Előzmény: huliganboy (393)
huliganboy Creative Commons License 2010.02.18 0 0 393
Nekem is ez lenne a problémám!
Jogtiszta XP sp3 alatt :(

Megőrjít annyira pörgeti a notebook prociját!

Köszi aki tud megoldást!
Előzmény: bcontact (392)
bcontact Creative Commons License 2010.02.17 0 0 392
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy ha bezárom a FF-ot, valamiért a háttérben észrevétlenül tovább fut, méghozzá 95-99%-os processzorhasználattal, emiatt szinte fagy a gép.
Használat alatt rendben van, de amint bezárom felpörög.

Már próbáltam, hogy letörlöm és visszatelepítem, de nem szűnt meg a jelenség, max kicsit gyorsabb azóta.

Szerintem ez tök gáz, úgyhogy megoldásra van szükségem, kérem segítsen aki tud. Köszönöm.
mr_ricsi Creative Commons License 2010.01.27 0 0 391
Sziasztok!

A Firefox portable verziója használja a gépre telepített Firefox "default" profilját?
GPS Creative Commons License 2010.01.19 0 0 390

Nana. Lenne itt azért egy kis értetlenkedésem: ugyanis én ezekre a szarokra soha nem klikkeltem -ergo nagyon érdekes lenne, ha a history-ban szerepelne.

Pl. soha nem klikkeltem "a versenynaptár előkészítő-teamjének a névsorára"...a bookmarkban (search-módban) mégis ott van...a többi 190 darab, sosem-látott link mellett.

De még mindig nem világos nekem, hogy ha valami egyszer benne van a Bookmark-okba...az miért nem látszik állandóan? Miért csak trükkel (serch-el) bújik elő?
.
Előzmény: locsemege (389)
locsemege Creative Commons License 2010.01.19 0 0 389
Persze, hogy van tipp. Nem olvastál dokumentációt. :) Nem csak a kedvencekben, hanem az előzményekben is keres akkor, amikor elkezdesz valamit beírni. Mégpedig az adott stringre illeszkedést keres.
Előzmény: GPS (388)
GPS Creative Commons License 2010.01.19 0 0 388

Kollegák! Lenne itt egy kis Bookmark problémám:

Véletlenül beütöttem egy "d" betüt a kedvencek kereső-sorába - és döbbenet: többszáz olyan úgymond "kedvenc" jelent meg - ami alapállásban soha nem látszik.

Pl. egyszer (1 éve) részt vettem a Volvo Ocean Race versenyében - és most láttam az a rohadék telenyomta a kedvenceket vagy 190 darab olyan címmel, amiről azt se tudom, hogy micsoda - csak annyit róla, hogy a Volvo-kupa lapjának a tartozéka.

KÉRDÉS: hogy van az, hogy valami ott van ugyan a kedvencekben - de kizárólag csak akkor jelenik meg, ha mondjuk egy betüt beütünk a kereső-sorba, ott fent ?

Figyelem: minden alkönyvtár expandált állapotban van - nehogy arra gyanakodjon valaki, hogy "ott van az, csak ki-nem-nyitott alkönyvtár alatt".
Hát nem. Minden könyvtár nyitva ("-" jel mindenhol) - mégse látszik a többszáz látens "kedvenc".

Van erre tipp?
.
Rekesz Elek Creative Commons License 2010.01.06 0 0 387
Az aktuális ablak is összeugrik, de ha új lapon nyitok meg valamit, akkor is.
Roppantmód bosszantó.
Előzmény: locsemege (386)
locsemege Creative Commons License 2010.01.06 0 0 386
Az aktuális ablak ugrik össze, vagy nyílik egy új ablak, amelyik kellemetlenül kis méretű?
Előzmény: Rekesz Elek (385)
Rekesz Elek Creative Commons License 2010.01.06 0 0 385

Frissitettem, ugyanazt csinlja. :(

Szinte minden oldallal csinalja, egyszeru pelda: origo.hu-rol index.hu-ra lepek es osszeugrik az ablak, mindig mas meretre.Amilyenre epp kedve van...De ha pl. olyan kepet nyitok meg ami ide a forumba van beszurva, akkor garantaltan hasznalhatatlan mereture ugrik ossze...

Előzmény: locsemege (382)
locsemege Creative Commons License 2010.01.06 0 0 384
Le vagyok maradva. Fedorára még nem fordították le, de kb. egy-két nap, s meglesz ez is.
Előzmény: Kövezett (383)
Kövezett Creative Commons License 2010.01.05 0 0 383
3.5.7

Épp most apgrédoltam :-)
Előzmény: locsemege (382)
locsemege Creative Commons License 2010.01.05 0 0 382
3.5.6 az aktuális. Ezt nem csak adott weboldalak esetén csinálja egy java-script?
Előzmény: Rekesz Elek (381)
Rekesz Elek Creative Commons License 2010.01.05 0 0 381
Sziasztok,

a Firefox (3.5.3.) egy ideje önállósította magát, már ami az ablak méretét illeti.
Ha pl. egy képre kattintok, összeugrik kicsire, na nem akkorára, mint amekkora a kép, hanem még kisebbre, néha annyira picire, hogy ippeg' a menüsor eleje látszódik.
Letöröltem, újratelepítettem, de ugyanaz a helyzet.Korábban nem csinált ilyet, mi lehet a gondja-baja??

üdv és köszi az ötleteket
Antislota Creative Commons License 2010.01.04 0 0 380
Sziasztok!

Firefox 3.5/akárhányasom van,és olyan problémám van vele hogy hiába nyomom a sárga csillagot-nem jeleníti meg a címlistánál a felvett könyvjelzőket.A könyvjelzők menüben láthatók,de a címlista lenyitható részén nem.Pedig a beállítások közt az adatvédelem fülnél a "címsáv használtatkor jelenjen meg:könyvjelzők" az be van jelölve.Mi lehet a gond?Mit kéne még beállítani?Ha meg úgy állítottam be hogy a könyvjelzők és böngészési előzményeket is jelenítse meg akkor meg minden látogatott oldalt megjegyez,úgy sem jó.
locsemege Creative Commons License 2009.12.17 0 0 379
Nem használok startlapot, de amúgy 3.5.6 az utolsó verzió.
Előzmény: jamais48 (378)
jamais48 Creative Commons License 2009.12.17 0 0 378
Kedves fórumguruk !
A FF utolsó frissítése (3.5.5, ha jól emlékszem) óta a "Startlap" nem hajlandó megjegyezni a belépési adatokat, minden alkalommal be kell jelentkezni.
Csak nálam jelentkezik ez a gond, vagy ezzel kell élni?
Előre is kösz!
mr_ricsi Creative Commons License 2009.12.16 0 0 377
A Ctrl+S sem működik?
Előzmény: MaMy. (376)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!