Szia, hogy konkrétan? http://www.france5.fr/c-a-vous/?page=videos&integrale=485 Ez a video cime (persze nem az kezdo reklámra gondolok). Valami Silverlight segédprogram kellett hozzá a DRM-mel való védettség miatt. Nagyon kellene rögzítenem ezt a műsort és egyszerűen, nincs hang. Köszi.
Sziasztok, Egy tévé honlapján néznék meg egy videót. Explorernél van hang, minden OK, de nekem Firefox-szal kellene megnéznem (rögzíteni is szeretném Capture Fox-szal), de ott egyszerűen NINCS HANG!! Mi lehet a gond??? Valami beállítás? K
Ez régebben külön kiegészítővel működött, de újabban a FF alapból tudja, hogy a menüsor kikapcsolása esetén a bal Alt visszahozza. De csak átmenetileg, vagyis automatikus rejtésről van szó. Ez azért jó, mert kisebb kijelzőn nem foglalja feleslegesen a helyet.
Üdv. Eltüntettem véletlen az összes eszköztárat a FF-ról. úgy hogy csak a lapok látszanak. Hogyan lehet visszaállítani, vagy legalább hol lehet megtalálni a kedvenceket hogy elmentsem őket. Utána letörölném és újra installálnám Köszi
Lenne pár kérdésem. Leakarom teljesen szedni a Firefox böngészőmet (2.0.0.20 verzió), de úgy hogy nyoma se maradjon a gépen, és majd egy új, szűz 3-as verziót feltelepíteni. Mindenképp maradéktalanul le kell törölnöm a gépről a 2-es verziót, mert teljesen meghülyült, használhatatlan lett (asztalról egyébként sem tudtam megnyitni, csak újra install-al, de most már úgy sem megy). Kérdésem: elég-e csak a vezérlőpultból a Programok törlésénél törölni, vagy azon kívűl máshol is kell-e törölni maradványokat? Nem baj, ha a könyvjelzők és egyebek sem maradnak meg. Teljesen új programot akarok installálni.
Másik kérdésem: úgy látom, a legújabb Firefox verzió most 3.6-os, de láttam 3.18-ast is, mi a különbség a kettő között és melyiket érdemes inkább feltenni?
Próbáld ki új profillal. Meg a réginek sem árt az SQLite adatbázis file-jait kitakarítani - nem letörölni! - leállított Firefox mellett. Linuxon nálam ez így néz ki, Windows-ra keresd meg magad:
if ! pgrep -u "$USER" -x firefox >/dev/null then for i in $HOME/.mozilla/firefox/*/*.sqlite do sqlite3 "$i" 'VACUUM;' done fi
Olyan gondom van, hogy ha bezárom a FF-ot, valamiért a háttérben észrevétlenül tovább fut, méghozzá 95-99%-os processzorhasználattal, emiatt szinte fagy a gép. Használat alatt rendben van, de amint bezárom felpörög.
Már próbáltam, hogy letörlöm és visszatelepítem, de nem szűnt meg a jelenség, max kicsit gyorsabb azóta.
Szerintem ez tök gáz, úgyhogy megoldásra van szükségem, kérem segítsen aki tud. Köszönöm.
Nana. Lenne itt azért egy kis értetlenkedésem: ugyanis én ezekre a szarokra soha nem klikkeltem -ergo nagyon érdekes lenne, ha a history-ban szerepelne.
Pl. soha nem klikkeltem "a versenynaptár előkészítő-teamjének a névsorára"...a bookmarkban (search-módban) mégis ott van...a többi 190 darab, sosem-látott link mellett.
De még mindig nem világos nekem, hogy ha valami egyszer benne van a Bookmark-okba...az miért nem látszik állandóan? Miért csak trükkel (serch-el) bújik elő? .
Persze, hogy van tipp. Nem olvastál dokumentációt. :) Nem csak a kedvencekben, hanem az előzményekben is keres akkor, amikor elkezdesz valamit beírni. Mégpedig az adott stringre illeszkedést keres.
Véletlenül beütöttem egy "d" betüt a kedvencek kereső-sorába - és döbbenet: többszáz olyan úgymond "kedvenc" jelent meg - ami alapállásban soha nem látszik.
Pl. egyszer (1 éve) részt vettem a Volvo Ocean Race versenyében - és most láttam az a rohadék telenyomta a kedvenceket vagy 190 darab olyan címmel, amiről azt se tudom, hogy micsoda - csak annyit róla, hogy a Volvo-kupa lapjának a tartozéka.
KÉRDÉS: hogy van az, hogy valami ott van ugyan a kedvencekben - de kizárólag csak akkor jelenik meg, ha mondjuk egy betüt beütünk a kereső-sorba, ott fent ?
Figyelem: minden alkönyvtár expandált állapotban van - nehogy arra gyanakodjon valaki, hogy "ott van az, csak ki-nem-nyitott alkönyvtár alatt". Hát nem. Minden könyvtár nyitva ("-" jel mindenhol) - mégse látszik a többszáz látens "kedvenc".
Szinte minden oldallal csinalja, egyszeru pelda: origo.hu-rol index.hu-ra lepek es osszeugrik az ablak, mindig mas meretre.Amilyenre epp kedve van...De ha pl. olyan kepet nyitok meg ami ide a forumba van beszurva, akkor garantaltan hasznalhatatlan mereture ugrik ossze...
a Firefox (3.5.3.) egy ideje önállósította magát, már ami az ablak méretét illeti. Ha pl. egy képre kattintok, összeugrik kicsire, na nem akkorára, mint amekkora a kép, hanem még kisebbre, néha annyira picire, hogy ippeg' a menüsor eleje látszódik. Letöröltem, újratelepítettem, de ugyanaz a helyzet.Korábban nem csinált ilyet, mi lehet a gondja-baja??
Firefox 3.5/akárhányasom van,és olyan problémám van vele hogy hiába nyomom a sárga csillagot-nem jeleníti meg a címlistánál a felvett könyvjelzőket.A könyvjelzők menüben láthatók,de a címlista lenyitható részén nem.Pedig a beállítások közt az adatvédelem fülnél a "címsáv használtatkor jelenjen meg:könyvjelzők" az be van jelölve.Mi lehet a gond?Mit kéne még beállítani?Ha meg úgy állítottam be hogy a könyvjelzők és böngészési előzményeket is jelenítse meg akkor meg minden látogatott oldalt megjegyez,úgy sem jó.
Kedves fórumguruk ! A FF utolsó frissítése (3.5.5, ha jól emlékszem) óta a "Startlap" nem hajlandó megjegyezni a belépési adatokat, minden alkalommal be kell jelentkezni. Csak nálam jelentkezik ez a gond, vagy ezzel kell élni? Előre is kösz!