Keresés

Részletes keresés

msz67 Creative Commons License 2012.05.18 0 0 453

nagyon sokat olvastam róla, van akiknek nem sikerül meg sokszor nem is ér ez a fajta kicsit hosszadalmasabb,de állitolag kevésbé kockázatos.Ugyanakkor ha tul vagyok rajta akkor sem biztos hogy annyi sejtet termelek amennyit kell,utána is kell egyszer egyszer vért kapni,a több honapos benttartozkodás is borzalmas lesz.kavarognak bennem az érzések,néha mennék néha nem, de ha ott fogok állni korházi ruhában a sterilbox elött az nehéz hosszu idöszak kezdetét jelenti, aminek bizonytalan a vége.nem hinném hogy akarom ezt a procedurát.minden vizsgálatot ott is megismételnek,kemot adnak,, leépitik a régi immunrendszert és ujraépitik az egészet honapoknak kell eltelni,majd sokára derül ki volt e értelme?Elvagyogatok igy a természetes szerekkel.Késö öszre jöhetnék ki.akkor is egy másfajta életmöd várna rám.Amiota átestem a lépmütéten picit jobban vagyok kevesebbszer vagyok rosszul,de ha ritkán rosszul vagyok akkor alig tudok felkelni. Ma is nagyon sokat aludtam, most meg nem tudok. Vigyázzatok magatokra.Majd jövök.Nem szeretek erre a helyzetre gondolni, de néha eszemben van.Próbálom kifele azt sugározni hogy jol vagyok.együttélek ezekkel a dolgokkal.

Előzmény: Taktus (451)
msz67 Creative Commons License 2012.05.18 0 0 452

nehéz nem félni, ahogy közeleg az idö ugy félek jobban és jobban, ha fáj amit csinálnak a rajtam lévö cuccot meg az ágynemüt szorongatom tépem.A zene sosem jutott eszembe, de nem hiszem hogy ér valamit egész nyártol félek juniusban már megkezödnek az elökészületek a transzplantáciohoz,de nagyon ugy néz ki hogy nem szeretném vállalni, ahogy közeleg,annál jobban félek.most ezeket a leleteket elviszem majd mégegy specialistához ambulánsam, sajnos nekem már minden mindegy, mindig csak átmenetileg javulnak a véreredményeim, egyszer jobban vagyok egyszer rosszabbul, nem adnak sürün vért, kibirnám igy valahogy. szedem a természetes vitaminokat teákat, sokszor egész jol vagyok máskor nem annyira, de egészségesen is voltam fáradékony.Hétfön megint éhgyomorra fogmosás nélkül kell bemenni, laborvizsgálatok lesznek, Megint a torkomban fognak nyulkálni,kedden vesznek csontvelöt, a kedd nekem szerencsés nap volt sokszor a rossz dolgokat ha lehet mindig keddre kérem talán akkor szerencsésen alakulnak.jo lenne átaludni a nyarat, és egyszercsak gyogyultan ébredni,ha szerencsém van akkor megtapad a beültetett össejt, ha nem akkor kilöködik.Elvagyogatok én igy is,nem vészes, csak kéthavonta adnak vért. A kicsiknek még borzasztobb lehet,nekem sem volt kellemes akármit csináltak  kicsikoromban.szerencsére csontvelövételt akkor még nem csináltak,de nem is nagyon hallottam ilyenröl mostanáig.Tavaly óta vagyok érintett.

Előzmény: gynomed (450)
Taktus Creative Commons License 2012.05.06 0 0 451

Örülök,hogy hallok rólad,eddig is mindent kibírtál és küzdöttél most is erős leszel hidd el.Megtudlak érteni,most egy hosszú,kemény időszak fog eljönni,de erősnek kell lenned és küzdened kell,úgy áll hozzá az egészhez hogy a transzplantáció végül egészen megváltoztathatja az egész életed is és minden rendbe jöhet.Persze tudom mondani könnyű,örülök,hogy eszel végre.Továbbra is ügyes légy és csak keményen,bátran áll hozzá mindenhez:)

Előzmény: msz67 (449)
gynomed Creative Commons License 2012.05.05 0 0 450

örülük hogy ujra látlak.Tul leszel mindenen, nem Te vagy az elsö akinek ezt megcsinálják,Hivatástudatbol vannak ott az orvosok, bizz meg bennük segiteni fognak, de ehhez az kell hogy együttmüködj velük szotfogadj, egy pici megszurnak elég vékony tüvel csinálják egy pár piillanat az egész szorongass valami kedves tárgyat, vagy szoritsd ökölbe a kezed, vegyél nagy levegöt,és mindenen tulesel, a multkorit ia tulélted. Elengedtetetlen, hogy lássák mire mentek a transzfuziokkal. nagyon drukkolok neked, már nem ismeretlen, mert sajnos ebben a betegségben sokszor csinálják. hallgasd fülhallgatoval a kedvenc zenédet!Tudom hogy nehéz de muszáj.Sokszor adnak nyugtatot is elötte, Sajnos a csontot akárhogy érzéstelenitek nem lehet fájdalom nélkül átszurni. Néha még kicsi gyerekeknek is csinálják. Ök mit szoljanak?

Előzmény: msz67 (449)
msz67 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 449

Megvagyogatok, vannak rosszabb és jobb napjaim, most négy jo volt egymásután, elmentem Budapeströl egy kicsit. Negyedikén adnak vért, Mostanában csak kéthavonta lesz, 21 én befekszem két három napra, akkor lesz csontvelovétel, a nyár folyamán lesz a transzplantácio, ha igaz, augusztusban biztos megint kell majd menni vizsgálatra, mert csak egy évre kaptam meg,még egy helyre elmegyek majd a 21-e kórüli uj papirokkal,szorongásos időszak jon rám, sokszor nem is akarok rágondolni irni rola, mert csak ideges leszek, ki akarok kapcsolodni, köszönöm hogy aggodtok értem, de sokszor már nem is szeretném ujraélni ezeket a dolgokat, ha ideülök elöjön minden szorongásom, igaz éjjel is amikor aludnék, szedek szorongáscsökkentöket,Állitolag ha megcsinálják az átültetést valami enyhébb változata lesz mert kis sulyu vagyok kevesebb kemo lesz, valamit magyaráztak hogy kisebb a kockázat, de lassabban fog beépülni.Ezt a fajtát még idösebbeknek is csinálhatják, de ez sem lesz semmi.Mostanában jobban vagyok tudtam enni is, igaz a leveseket kivánom jobban.Néha az uj héziorvos belémdöf egy egy B'12 injekciot, de a vérképekre a korházba járok, ott nem mondták hogy kell, az uj házidoki mondta hogy ad. Nagyon lelkiismeretes,a barátnom már rég ment oda át, a kettövel korábbitol,én sokáig egy évben csak egyszer voltam náluk, most hogy beteg lettem azota vgyok orvosnál sürübben. Hosszu évekig csak az influenza oltásért meg egy évenkénti vizsgálatért kellett menni, laborvizsgálatbol is egy évben egyszer kellett, most meg tavaly ota állandoan különféle orvosoknál vagyok.Kicsit belefáradtam, de most már lassan beleszokok , és nekem sem ujság hogy valamit csinálnak velem.Remélem nögyogyészati mütöt nem látok már az életben, mostanéban fogászatra is jártam a mütét elött még.Már az lesz egyszer furcsa ha az orvos azt mondja nem kell jönni csak egy év mulva de ez még soká lesz,

Taktus Creative Commons License 2012.04.30 0 0 448

msz67!

 

Remélem jól vagy és erősődgetsz már.Gynomeddel egyet kell hogy értsek most,muszály enned,mert szüksége van a szervezetnek a szilárd táplálékra,anélkül csak legyengülni lehet,egyél egészséges ételeket,sok zöldséget,gyümölcsöt,a húsra is azért szükség van,gabonafélékre is.Nekem még műtétem nem volt,viszont akinek pl csontja tört már el,azok is gyakran mondják,hogy az időjárás változáskor érzik annak nyomát,fáj az egykor törött csontjuk,nekem meg komoly műtéted volt össze se lehet a kettőt hasonlítani,tehát persze hogy érzed a műtét nyomát,persze,hogy fáradt vagy.De enned kell ezt hidd el.

Komolyan remélem hogy szót fogadsz és enni is fogsz.Jó légy,egyél szépen jó:).

Előzmény: msz67 (443)
gynomed Creative Commons License 2012.04.26 0 0 447

Én nem csodálkoznék a fáradékonyságon, ha nem eszem rendesen. Neked nem szabad csak léböjtön élni, még egészséges emberként sem birja mindneki.Sót mi több. Enni kellene, föként sok spenotot, májat, mindent ami vérképzó.A gyogyszereket sem szabad üres gyomorba lenyelni.Mitöl akarsz felerösödni?

Az helyes hogy rendesen eljársz a korházba ott felkészültebbek mint a kis hááziorvosi rendelöben. Tul leszel a csontvelovételen most is, meg kell nézni hogy javulsz e, és azt csak ugy tudják.Drukkolunk Neked hogy jol viseld.Gyere gyakrabban mert ha sokáig eltünsz aggodunk, gaz én sem voltam sokat nincs  idöm a netnél ülni.Lehet hogy azota levették töled már?Tényleg jo rég voltál.A jo vérképekról órómmel olvasok.

Előzmény: msz67 (442)
gynomed Creative Commons License 2012.04.26 0 0 446

Az emberek szeretnek össze vissza dumálni, sajnos sokszor hozzátesznek rémhireket is,a betegek is egymást ijesztgetik, ne törödj semmivel csak a gyogyulással.

A mütüt helye még évek multán is érzékeny lehet idöjárásra.Az Aloe Vera tényleg segit a heg szebb gyógyulásában. A tornával vigyázz csak az orvos engedélyével. a mütött hasnak nem tesz jot minden gyakorlat.Rég voltál, remélem minden rendben van.

Előzmény: msz67 (439)
Taktus Creative Commons License 2012.04.15 0 0 445

Szia!

 

Csatlakoznék mirtelohoz én is,örülök szintén,hogy jobban vagy és hogy  a vérképed jó,azért egyél is,mert igen könnyen le tud az emberi szervezet gyengülni ha megfelelő mennyiségű táplálékot nem visz be a szervezetébe.A vidéki levegő hallatán ismét örülök és annak is hogy az ünnepek is jók voltak,jó végre jó híreket hallani.Látod-látod te vagy a nyerő:)

Jó légy és pihengess sokat,de azért egyél is  egy keveset jó?,hidd el jót tesz.

Előzmény: msz67 (443)
mirtelo Creative Commons License 2012.04.12 0 0 444

Szia!

Örülök hogy jelentkeztél. :)

Remélem hogy a vérkép javulás azt jelzi hogy a csontvelő is jobban működik.

Gondolom hogy nagyon félsz az újabb csontvelő vételtől. ( rossz, fájdalmas tapasztalatok..),

de gondolj arra hogy jobbak lesznek az eredmények. :).

Sorítok hogy minden rendben menjen. :)

Örülök, hogy már nem fáj úgy a műtét helye.

Az jó ha az ünnepek alatt kimozdúltál így nem a betegségre gondoltál. :)

 

Előzmény: msz67 (443)
msz67 Creative Commons License 2012.04.12 0 0 443

vörösvérsejtet. Már nem is huzodik a seb helye, de néha azért érzem, hogy mütve voltam.Az ünnepet ugy töltöttem mint egészséges koromban,de nagy étvágyam nem volt.A huslevest megettem már másodikat nem kértem.El voltam utazva egy kis vidéki levegöt szivni.

msz67 Creative Commons License 2012.04.12 0 0 442

Jol vagyok, de megint nagyon fáradékény vagyok.Lehet hogy az idöjárás. Tegnap csináltam egy léböjtkurát, sokat nem kellett böjtölni mert étvágyam nincs.Gyógytea,ásványviz,gyümőlcslé,egész nap pihentem, ma is azt teszem.Pedig nem akarom elhagyni magamat.Pénteken vérvétel.Hétfön telefon az osztályra, most káthetente nézik a vérképemet,de bejárok a korházba.A kötözés miatt is bent voltam, én job szeretek a korházba járni a háziorvos helyett ott alaposabbak.Ha valami van mindjárt tudja a kezelöorvosom. szerencsére a helyzethez képest jo volt a vérképem is a legutobb.Persze nagy csodák nem lesznek de a kicsinek is örülni kell. Valamikor műjusban megint akarnak csontvelöt venni két három napra be kell menni. Nem örüök.utoljára tavaly augusztusban volt.Annyit mondott a dokibácsi hogy készüljek fel lelkileg, de meg szeretnék nézni ujra. Remélem jobb lesz, mert a vérképeim sokszor voltak jobbak,meg talán lép nélkül termelek mllg valam

Taktus Creative Commons License 2012.04.06 0 0 441

Szia!

 

Jó hallani rólad,látod milyen ügyi voltál,túl élted,legyőzted ezt is,te vagy az  erősebb!

 

Nagyon jól teszed hogy mozogsz azért és jó hogy arra figyelsz hogy mit jelez a tested és ha már nem kényelmes,rossz érzés akkor abba hagyod,mert van aki nem figyel erre.Pihengess és figyelj továbbra is nagyom magadra,a szomszédokkal meg nem törödj,mi emberek mindig is ilyen pletykásak voltunk,nem kell ezzel foglalkozni.Mindig ha látjuk valahol valami baj van ha nem is rosszindulatból akkor találgatunk,beszélgetünk a sejtelmünről és ebből lesz a pletyó.Akiknek fontos vagy úgy is tudják mi a bajod és úgyis melletted vannak mindegy éppen milyen formában,csak ők a fontosak,a többiek meg csináljanak,meg mondjanak amit akarnak.

 

Légy jó,és kellemes húvéti ünnepeket kívánok neked/és mindenkinek!

Előzmény: msz67 (439)
PZ1990 Creative Commons License 2012.04.05 0 0 440

Örülök, hogy visszajöttél a fórumra és túlestél a műtéten. Már egy hét telt el a hozzászólásod óta, remélem most már még jobban vagy. Töltsd nyugisan az ünnepet, pihenj sokat. A sok kibeszélővel meg ne törödj, engem is kibeszéltek annak idején a sok szomszéd, hogy minek járok annyit orvoshoz, mindenfélét terjesztettek, egyszer rajta is kaptam őket a lépcsőházba, aztán megmondtam nekik, hogy örüljenek annak, hogy olyan jól vannak hogy itt tudnak pletykálni másokról. Akkor leszálltak a témáról. Nem kell velük foglalkozni.

Előzmény: msz67 (439)
msz67 Creative Commons License 2012.03.30 0 0 439

Már jobban vagyok, de fájdogál még mindig egy picit. Nem mindegy hogy mileyn testhelyzetben vagyok.Megvolt a kontroll, rendben gyogyulok, de 36.8 alá nem megy a hömérsékletem, amikor egészséges vagyok akkor alig 36. 35.9.A vérképeim jobbak de nem sokkal. Azt mondták mindig jobb lesz majd.A Folsavat béres cseppet vitaminokat szedem,a gyogyteakeveréket iszom.Mostanában Aloe Vera nedvével kenegetem a sebeket.Már nem kell rá kötés.Tornázgatok is, de csak olyan gyakorlatokat amelyeknél a hasam nem feszül.Ha érzem hogy nem esik jól abbahagyom, de nem akarok legyengülni,azt sem birom már sokáig hogy szép idóben az ágyat nyomjam. Tavaly ilyenkor kerültem be a korházba, április elején kerültem át a másikba.Mindig eszembe jut, hogy mennyit szadiztak.Akkor nem gondoltam volna hogy ilyen hosszadalmas problémás idöszak jön rámKözben leukémia hirét terjesztették rolam a szomszédok meg ismerösök.Lefogyva sápadtan mentem be.Szerencsére nem leukémia.összeszedem magamat remélem legalábbis.

Előzmény: Taktus (438)
Taktus Creative Commons License 2012.03.30 0 0 438

Msz67!

 

REmélem sokat erősődtél és egyre csak gyógyulgatsz,na látod ezen is túl vagy,pihenj sokat,de azért  az ágyból is kellj ki,mert minnél többet fekszel annál nehesebb lesz újra teljsen talpra állni.MOst csak pihengess,de azért mozogj,sétálgass is és majd idővel megint újra erőre fogsz kapni.

 

MIndenkinek jó hétvégét előre is!:)

Előzmény: msz67 (435)
gynomed Creative Commons License 2012.03.29 0 0 437

Na ugye? A személyes holmiajid veled együtt hagyték el a korházat.Remélem nem Te cipelted a táskádat, mert mütütt hassal nem szabad. Az meg nagyon helyes hogy sokat aludtál alva jobban gyogyulnak a sebek.Az elsö pár napon szoktak sokat aludni a betegek.

Órülök hogy láttalak.Gyere sürübben.Ne feküdj tul sokat mert legyengülsz,Kell minden nap sétálgatni utcán is már, lassan hozzá kell szokni a kinti élethez.

Előzmény: msz67 (433)
Taktus Creative Commons License 2012.03.24 0 0 436

Szia Msz67!

 

De jó hogy végre hallok/hallunk rólad ezt mondhatom sokunk nevében.Pihenj sokat,aludj és minnél többet igyál az jót tesz neked.Hidd el idővel biztos jobban leszel most még természetes hogy gyenge és fáradt vagy,de nem sokára majd újra önmagad leszel hidd el.Te erős vagy,idáig mindig mindent túléltél és minden nehézségből felálltál.Nem is kell,hogy most gép előtt ücsörögj,ürölünk mert tudjuk végre otthon vagy.

Jobbulást kívánok!

Előzmény: msz67 (435)
msz67 Creative Commons License 2012.03.24 0 0 435

folyadékot nagyon kivánom.savanyu gyümölcsleveket iszom, enni nem birok pár falatot ugy eröltetek magamba a gyogyszer miatt.Feküdnék  és  feküdnék.Csak vizszintesen esik jol, nézegetem a tévét, kicsit meprobálok sétálgatni,vágyom vissza az ágyba.Mindenki etetne,ott áll szinte minden a hütöben.Valami picivel jobban vagyok mint mult héten. de nem sokkal nem ilyen szoktam én lenni.

mirtelo Creative Commons License 2012.03.23 0 0 434

msz67!

Örülök hogy jelentkeztél. :)

Hát persze hogy túl lehet élni. Te egy túlélő hős vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem is jó felidézni a műtéti eseményeket.

Az nagyon jó hogy mindíg van melletted valaki. :)

Pihenj sokat így megtudsz erősödni. Ha enni nemtudsz igazán próbálj meg sok folyadékot inni nehogy kiszáradj!

Megértelek én sem tudnám megszúrni magam.

Pihenj sokat!!!!

Lassan de fokról fokra jobban leszel. :)

Előzmény: msz67 (433)
msz67 Creative Commons License 2012.03.22 0 0 433

megvolt a mütét  fekszem állandóan vagyogatok, tulestem mindenen nem hittem volna hogy ilyet tul lehet élni. Napokig aludtam csövek  logtak ki belölem.szinte semmire nem emlékszem. Még  pénteken is höemelkedésem volt, sok vért veszitettem.kaptam több palack vért bent még a korházban, hétfön hazajöhettem. semmi mást nem kivánok csak feküdni, étvégyam nincs. Néha ülni is nehéz Valaki mindig itt van velem még éjszakára is.Hasra nem birok feküdni...nem sokat vagyok gépnél.ha van egy kis eröm sétálgatok itthon de az utcára nem merek lemenni szédüléseim vannak.Majd idövel jobb lesz, a vérképem jobb lett. szerdán kint volt a körzeti növér és levette a vért az ágyamnál. naponta kétszer szurnak vérhigitöval a karomba. mindig valaki beadja én nem tudnám magamnak beadni.

Előzmény: mirtelo (432)
mirtelo Creative Commons License 2012.03.19 0 0 432

Msz67!

 Én is csatlakozom az előttem szólokhoz.

Jelentkezz léci hogy vagy a műtét után.

PZ1990 Creative Commons License 2012.03.18 0 0 431

Msz67!

En is kivancsi vagyok, sikerult tulesned a muteten? Minden OK? Hogy erzed magad?

Taktus Creative Commons License 2012.03.17 0 0 430

Msz67!

 

Remélem jól vagy,amint tudsz írjál,addig is pihenj sokat és remélem minnél előbb hallunk rólad.

Taktus Creative Commons License 2012.03.14 0 0 429

Szia!

 

Gynomednak most teljesen igazat kell adnom,nem szabad hogy ilyen gondolatok legyenek a fejedbe.Itt sokan állnak melletted és bíznak a gyógyulásodba.Továbbra is hiddj magadban,hisz teljesen idegen emberek is hisznek benned,azért ez már valami hidd el.Nem lesz semmi baj,reméleljük mindenannyian hogy nem sokára újra hallunk felőled és csupa jót.A nagy zsákot és az utolsó alvást felejtsd el,ilyesmikre ne is gondolj,inkább akkor már szugeráld magadba azt hogy akár te is lehetsz az a szerencsés aki a lépműtéte után más betegségéből is felépül.Csak pozítívan állj a dolgokhoz.

 

Minnél hamarabbi gyógyulás kívánok,remélem nem sokára hallunk felőled és csak jó híreket!!!!

Hidd el nincs veled pszihológiailag semmi baj,egyszerűen félsz és ha fél valaki minden féle rossz dolog jut az eszébe,néha mindenki lelkileg meg van törve,néha mindenki depis kicsit.És a te félelmed teljsen érthető is.Nagyon is fontos hogy hiddj a gyógyulásodba,hogy legyen valami ami hitet,kapaszkodot ad.

 

Remélem mihamarabb hallunk rólad.

Előzmény: msz67 (426)
gynomed Creative Commons License 2012.03.12 0 0 428

Tessék a negativ gondolatokat kitessékelni a fejedből. A saját holmidat Te fogod hazavinni a kórházból magaddal pár napon belül, a saját táskádban amiben bevitted, Gondolom már ott vagy és az igazak álmát alszod.Elözö este szoktak nyugtatót adni hogy a kedves beteg ne szorongjon. Mütét napján az orvosok az asszisztensek összeállna és a legjobb tudásukat elöveszik. Sikerülni fog. Soványaknál még kisebb a kockázat, Az nagyon helyes hogy a fogászatra eljártál.V Ha az angyalküldés és a többi hókusz pókusz megnyugtat, csináld csak, Most a növérek lesznek majd az angyalkák körülötted.Fogadj nekik szót. Csak csöngetsz és varázslat nélkül segitenek. Az orvosok is vigyáznak majd Rád.Az ima is jó a környezetednek, ha öket megnyugtatja, de a Sebész szakvizsgával rendelkezö orvos jobban tud segiteni most Nektek. Visszavárunk. 

Előzmény: msz67 (426)
mirtelo Creative Commons License 2012.03.12 0 0 427

Szia!

Gondolok rád és nagyon szoritok neked!!!!!

Itt a fórumotopikban szintén mindenki szorít neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Sajni a topiklistám törlődött alig találtam a fórumra. :( )

Előzmény: msz67 (426)
msz67 Creative Commons License 2012.03.11 0 0 426

Nekem sincs külön fogorvosom, az SZTK-ba jártam. Ott is rendesek. Nagyon közeleeg a hétfö.Semmihez sincs kedvem,,már mindent összecsomagoltaam.Remélem ha alávetem magam ennek az örületnek, akkor is majd saját magam hozhatom haza a cuccaimat.Olyan is elöfordulhat hogy a közeli hozzátartozóim egyikének adják oda nélkülem. Beledobálják valami nagy zsákba mindazt ami nekem fontos volt, és aláiratnak egy lapot a pótmamámmal.Láttam amikor egy néni meghalt a testvére jött be.Megkapta a nagy zsákot és nem is akarta átvenni bánatában. Nem játék a sebészeten feküdni hasmütéttel. Állitólag pici hegek maradnak majd. Megmondom hogy adjanak altatót ameddig csak lehet.. nem akarok tudni magamról.Állitólag már másodk nap sétálgatni kell a folyósón.Ha meguszhatnám a továbbo procedurát az jó lenne. Van olyan is hoy önmagában a lépeltávolitás is gyógyit és rákényszerül a szervezet a vörösvérsejttermelésre.Sokat beszélgettem hozzáértökkel.Egy ujabb orvoshoz is elmentem. Jobb szeretek több emberrel beszélni egy adott helyzetröl.Ketten hárman imádkozni fognak értem, nem mintha az osztana vagy szorozna.Az egyik gyógyitóm angyalt küld. Soha nem hittem az ilyenekben, de most ez is beleféér. Fehér gyertyát kell gyujtani meg virágot kell odatenni nyitott ablaknál, miközben Vele telefonon beszélek.Ezt megcsináljuk ma.Szegény anyám ha tudná...elvinne pszichiáterhez. Ahogy tudok majd irok,

Előzmény: Taktus (424)
PZ1990 Creative Commons License 2012.03.10 0 0 425

Hamar túl fogsz esni ezeken a dolgokon. A műtét után valóban végig fogod aludni/pihenni az első egy-két napot, de utána óráról órára jobb lesz. Szorítok, hogy minden rendben legyen és remélem minél előbb hallunk felőled.

Előzmény: msz67 (422)
Taktus Creative Commons License 2012.03.10 0 0 424

Szia!

 

Én is örülök,hogy végre hallok ismét rólad és hogy az eredményeid is jól voltak.Sajnos nekem külön fogorvosom nem volt,csak iskolai fogszűrésen vettem gyerekként részt,ahol meg felsős általános iskolás koromtól már nem volt szülői értesítés ellenőrzőben,levélben vagy más módon fogprobléma esetén,így nem is mondhatom túl jó fogaim lennének,vagy normális töméseim.Egy 11 éves kis kölyök nem valószínű,hogy ha a fogorvos szól hogy lyukas a fogad szólj a szüleidnek vigyenek el,szólni fog,hisz fél a fogorvostól.Na nálam és sok más társammal is ez történt,ráadásul az iskolai fogorvos a körzeti fogdoki is volt egybe,emberileg igen jó fej,de szakmailag a munkái elég gázosak.Csupa csomó amalgán tömés és ahogy tömöt az is igen ronda.Rávenni is nehéz hogy kicserélje,úgy van vele,ha 20 évig nem volt vele gond,akkor mindek nyúljon hozzá,csak a szépség hiba miatt fölösleges.Na ez van.:)

 

Egyenlőre ne is gondolj hétfői napra,a hétvégét probáld kikapcsolódásra használni.Minden rendben lesz,csak jó gondolatokra,szép pillanatokra gondolj most.Mindenképp írjál majd hogy mi történik veled,hogy vagy.

 

Sokan vannak melletted és neked szurkólnak,együtt éreznek,ebből most meríts erőt.Nyugi minden jól fog alakulni,csak még ki kell tartanod és küzdened és erősnek maradnod.

 

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Előzmény: msz67 (422)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!