Volt vagy nem volt rendőri előállítás, az tény. Erről nyilatkozik a Rendőrség.
A mocskos zsidózás, más kérdés, ha megjelenik bárhol egy provokátor és mocskos zsidózik, akkor mi van?
A turulista, lelkük mélyén mocskos, zsidózó csürhetagok többségének van annyi esze, hogy nyíltan, nem mocskos zsidóznak. Attól még a dögletes, hungary-sta nézetük leleplezi őket. :-(
Wic, nem értetted, ezért újfent: minek örülünk? Most kezdjem el elemezgetni a topiknyitói aljasságot, reframing, hasonlók? Mi a francért kell kendőzni azt a teljesen triviális dolgot, hogy szélsőjobbos banzájokon biza tele szájjal zsidóznak? Aki nem hiszi, az menjen el egy soron következőre és saját fülével győződhet meg erről. Én pld. többször megtettem. Szvsz akkor kéne inkább örülni, ha tényleg nem zsidóznának és nem akkor, amikor egy puhapöcsű újság inkább visszatáncol, mert nincs kedve egy sajtópörhöz.
Ebben már tényleg nincs, de mintha a cikket megváltoztatták volna, eredetileg hosszabb volt, ez érdekes.
pl. ez hiányzik már belőle
A helyreigazítás így szól: "Az MTI hamis tényközlésével is ellentétben valójában a Jobbik és a KDNP XII. kerületi szervezetének demonstrációja békésen zajlott le, �zsidózás" és előállítás sem történt a rendezvényen. "
Ezt gondolom én is. Csak annyit mondhatunk, hogy nincs bizonyíték ordas beszédre, de a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Ami jól dokumentált, az a színpadon elhangzott népboldogítás, de hogy ott sem volt túl nagy hergelés, az egy icipici elégedettségre ad okot és unalmas belpolitikai őszt prognosztizál.
mit vársz hogy majd öszödi böszmét übereli a médiája ? a ballib média hozza a már jól megszokott formáját ... ahun nem zsidóznak ők ott is zsidóznak előrelátásból ... ezek most már ilyenek maradnak vagy mégilyenebbek lesznek
Én is ott voltam. A többezer fős rendezvény egészére nem volt jellemző a zsidózás. Ez egy kiragadott részlet, amin látható és hallható, hogy a fekete atlétatrikós "mocskoszsidózik" és a körülötte álló max. 10-15 ember, a szemben levő házfal felerősíti a hangot. Én a színpadnál álltam és nem hallottam.
„Az árpádsávos zászlóerdők alatt tüntetők folyamatosan gyalázták a rendőrséget, többször az „ÁVH, Mocskos zsidók, Ria, Ria Hungária" szavakat skandálták. Az MTI információja szerint a tüntetésről a rendőrség több embert is előállított." Az MTI hamis tényközlésével is ellentétben valójában a Jobbik és a KDNP XII. kerületi szervezetének demonstrációja békésen zajlott le, „zsidózás" és előállítás sem történt a rendezvény"
Akkor biztos mazochizmusból jelent meg a helyreigazítás.:)
Ez igy van. Mert miért nem vállalják, hogy antiszemiták? Még ahhoz is gyávák, hogy zsidózzanak. Ráadásul amelyik kacsa úgy néz ki, mint egy kacsa az kacsa, vagy hogy a f@szba szokták ezt mondani toleráns barátaink.
akkor zsidózik leginkább a széljobb, amikor nem zsidózik. ugyanis egyrészt gondolatbűnt követnek el, másrészt pedig látens antiszemitizmusukat így takargatják.
ráadásul ezt látens zsidóként teszik, mint ahogy a buzizók is látens homokosok.