Keresés

Részletes keresés

becool Creative Commons License 2009.07.14 0 0 273

Remélhetőleg a talpamat sem fogja vágni, mert ez kívűlről magát a társasház falát burkolja:)), (kő- és faburkolat lesz a házon).

A Corvin Sétányon mikor lesz a tervezett átadás?

Előzmény: Liquidz (270)
adamsski Creative Commons License 2009.07.14 0 0 272
A sétányon vesz :)
Előzmény: szumoek (271)
szumoek Creative Commons License 2009.07.14 0 0 271
megkérdezhetem Te merre veszel lakást a cordiától? gondolom nem a 2. ütemben...
Előzmény: Liquidz (270)
Liquidz Creative Commons License 2009.07.14 0 0 270
Ja köszi, nem is a kő miatt érdeklődtem, a talpamat vágja nyugodtan :)
csak hogy volt-e bármi, amit át kellett tenni (fordítva pakolt csempe, visszafelé nyíló ajtó, kihagyott fuga..). Ezek szerint nem.

Az mondjuk stimmel, hogy nem feltétlenül ugyanaz a kivitelező, de én arra apellálnék, hogy ha a beruházó Nálatok megköveteli a minőséget (bármelyik kivitelezőtől), akkor nálunk is folytatni fogja. A kezdet jó volt (Futureal - La Siesta). Remélem ez után is így lesz!
Előzmény: becool (269)
becool Creative Commons License 2009.07.14 0 0 269

Szia!

Nálunk még nem kezdődtek el az átadások, csak be lehetet menni, hogy megnézzük jelenleg  hogyan állnak a lakások. Eddig O.K. minden, de nem valószínű, hogy nálatok is ugyanaz a kivitelező:).

A kő amiről előzőleg feltettem képet, az a külső díszburkolat (úgy tudom Horvátországból lett hozatva) és direkt ilyen egyenetlen, mivel tényleg kőlapok és nem egyforma méretűre vágott "mű"kő-tégla. Szóval nem ilyen a fürdőburkolás ne ijedj meg:)).

Előzmény: Liquidz (268)
Liquidz Creative Commons License 2009.07.14 0 0 268
Sziasztok,
A szomszéd fórumból nézelődök.
Van bármilyen minőségi kifogásotok az eddigi Cordiás munkával kapcsolatban (a legapróbb fugától kezdve az elméretezésen át bármi jöhet)?
Csak hogy előre felkészüljünk :-)

Köszi!
becool Creative Commons License 2009.07.12 0 0 267
becool Creative Commons License 2009.07.12 0 0 266
becool Creative Commons License 2009.07.12 0 0 265
szumoek Creative Commons License 2009.07.12 0 0 264
Mi 2 hete voltunk bejáráson és akkor már több lakásban láttuk a burkolást és nagggyon nagyon szépen dolgoztak a burkolók! Tegnap viszont elkezdték már építeni a teraszon a korlátokat és egy helyen láttuk az üvegrészt is, ami megint átlátszó volt-áttetsző helyett!
Nagyon reméljük,hogy csak egy régi minta maradt fent és végül nem arra esett a választás...
becool Creative Commons License 2009.07.09 0 0 263
Ez nagyon-nagyon jó hír!:)))
Előzmény: adamsski (262)
adamsski Creative Commons License 2009.07.09 0 0 262
Munkások is voltak :)
Azt az infot kaptam, hogy már az A-B épületben elkezdték a burkolásokat :)
A konyhások jul végétől mennek, aug végéig :)
Előzmény: becool (261)
becool Creative Commons License 2009.07.09 0 0 261

Szia!

Remélem munkásokat is láttál!:)))

Bár a leendő lakótársakat is szívesen látjuk, nem igaz?:)

Előzmény: adamsski (260)
adamsski Creative Commons License 2009.07.09 0 0 260
Nem nz ki furin a kép rakoskodásod, sőt szuper képek!
Ma de. voltam kint egy közepes csoport (civilek) ment be az A-B épületbe. Szerintem leendő lakás vásárló jelöltek lehettek, mivel egy ingatlanos kocsi állt az épületek előtt.

Előzmény: becool (259)
becool Creative Commons License 2009.07.09 0 0 259

Sziasztok!

Kicsit tartottam attól, hogy furán festek itt magamban képeket rakosgatva:)

Igy azért nagyobb kedvvel megyek hétvégén hegyet mászni:))

Sundiek Creative Commons License 2009.07.09 0 0 258

Mi is, mi is itt vagyunk, nem nyaralunk :-)

Köszönjük a képeket. Jó, hogy van valaki aki ellát bennünket hétről-hétre.

Mi két hete nem voltunk arrafelé, úgyhogy nagyon jól jött.

adamsski Creative Commons License 2009.07.08 0 0 257
Mi is itt vagyunk :P Kérünk még képeket :))
Előzmény: becool (256)
becool Creative Commons License 2009.07.05 0 0 256

Hm.Úgy látszik csak én nem mentem nyaralni még:(. Na sebaj, addig is kirándulgatok a házhoz:)

becool Creative Commons License 2009.06.28 0 0 255
becool Creative Commons License 2009.06.28 0 0 254

Elkezdték az "A"ép. É-i oldalának díszkövezését is:),  A D-C ép. szintén "beindult" :)

szumoek Creative Commons License 2009.06.25 0 0 253
Nálunk is kicsik a radiátorok :)
Nálunk a falbontások miatt, mondták is a Cordiánál, hogy újra méretezik a fűtőtesteket. Szóval nem hinném, hogy attól kéne tartanunk, hogy nem lesz elég. Ha lehet így is jól méretezni a fűtést, akkor inkább legyen kicsi, mert úgy sem ez lesz a dísze a szobáknak..
Előzmény: adamsski (252)
adamsski Creative Commons License 2009.06.25 0 0 252
Ahol mi lakunk jelenleg, ott is icipici radiátorok vannak. Télen semmi probléma nem volt velük. Szóval szerintem ettől nem kell félnünk.
Előzmény: Dömsöd (251)
Dömsöd Creative Commons License 2009.06.25 0 0 251

Szia!

Köszönöm a választ. Sajnos én sem tudom a radiátor márkáját. Majd megnézzük, ha esetleg lesz még lehetőség átadás előtt egy újabb látogatásra!

becool Creative Commons License 2009.06.24 0 0 250

Szia!

Valóban elég kicsinek tünnek, de az, hogy betudja fűteni a szobákat v. nem, nem mindig a mérettől függ:).

Előző újép.lakásunknál pl. a nappaliban 2 db. viszonylag nagy radiátort helyeztek el, amiből csak a kisebbet használtuk, mert az is bőven elég volt az átlag 24 fokhoz és folyton azon mérgelődtem, hogy mekkora helyet vesz el a lakásból a teljesen felesleges másik.

Ott a házközp.-i kazán normális hőfokra volt beállítva.

Újabban - számomra érthetelen oknál fogva - több újép. lakóparknál a házközp.-i

kazánt max. 22 fokosra állítják be (spórolás jelszóval), ilyen esetben bármekkora lehet a lakásban a radiátor, ha nonstop megy is, fullra állítva akkor sem lehet elérni 19-20 foknál többet.(barátaim szomorú tapasztalata), aminek vonzata sokuknál a megjelenő penész volt.

Tehát ez sokban függ  (term. a jó szigetelés, fekvés stb.)a közp.-i kazán ill. a keringtető, elosztó beállításától.

Másrészt ha  tudod a radiátor márkáját (én elfelejtettem megnézni), akkor, esetleg utána lehetne nézni, hogy adott nagyságú radiátor mekkora területet tud felfüteni, ha alul lett tervezve akkor már lehet reklamálni.:)

Előzmény: Dömsöd (249)
Dömsöd Creative Commons License 2009.06.24 0 0 249
Sziasztok!

Észrevettétek, hogy milyen kicsik a nappalikban és szobákban a radiátorok? Szerintetek be tudják majd fűteni ezeket a helyiségeket? Nálunk még a fürdőszobában is nagyobb a lapradiátor.
becool Creative Commons License 2009.06.23 0 0 248

No igen, ez tényleg jó hír!:)

Csak kérdés, hogy nem kellene e ehez az A.SZ.Módosításnak is beérkeznie a Földhivatalhoz még júl.01 előtt!?

Más: Mi voltunk, bent: a lift, a mérőórák, az aljzatbetonozás (természetesen:a víz-, fűtés-, csatorna-, villanyvezeték, légkondikiépítés) már kész volt.

Tul.képpen a burkolás és a szaniterek stb. hiányoztak.

Azért mindenképpen nézze meg mindenki, hogy a konektorok stb. ott vannak ahol kértétek (nálunk viszonylag rendben voltak a dolgok, legalábbis mi nem vettünk észre eltérést, de lehet, hogy csak azért mert egy csöppet be voltunk zsongva, hogy végre bent lehetünk:).

Elég furi volt azért, addig is vártam már, hogy kész legyen végre, de azóta folyton azt tervezem, hogy mit hova teszek, mit veszek bele majd. Szóval rákattantam a Budaörsi Ikeára, Kikára, Max Cityre, ugyhogy ha láttok ezeken a helyeken ködös tekintettel körbe-körbe bolyongani valakit, na az vagyok én.:)

Előzmény: adamsski (247)
adamsski Creative Commons License 2009.06.23 0 0 247
Még egy nagyon jó hír:

Aki 2009 Jul 1 irta alá új lakásra szerződést annak marad a 20% ÁFA!!!!!

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=1&k=3&i=117078
adamsski Creative Commons License 2009.06.22 0 0 246
Juhhhuu, akkor most nagyon örülünk :D
Mi pénteken voltunk arra este 19-20 óra között, és akkor is csinálták :)

Előzmény: becool (244)
Sundiek Creative Commons License 2009.06.21 0 0 245

Sziasztok!

Hűűű, ez tényleg jó hír! És ráadásul kettő is egyszerre!!!

Szuper!

Férjem próbált kicsábítani a hétvégén, de nem álltam kötélnek, mert féltem, hogy áll  és egyhelybe toporog a munka. Tévedtem!

A bejáráson ki mit látott?

A-B lakások egy részében már megvolt, ha jól tudjuk.

becool Creative Commons License 2009.06.21 0 0 244

Végre számomra két jó hír:

1. Vasárnap is dolgoznak a házon:)))!

2. Az "A" ép. déli oldalára elkezdték felrakni a "díszkövet,-téglát" éééés világos homokszínű ill. néhol "narancsos":))) (féltem, hogy esetleg  elkövetik azt a szörnyű hibát, mint a SR beruházói és olyan matáv-elmű transzformátorház ihletésű piros klinkertéglát tesznek fel, remélem később sem jut eszükbe ilyen szörnyűség).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!