Keresés

Részletes keresés

Amanci Creative Commons License 2011.07.19 0 0 39092

Ja, és még:

Csenge, új munkahely???Mesélj!Legalább családbarátibb munkabeosztás?

 

Helego, írtam Neked.Megkaptad?

Előzmény: Amanci (39091)
Amanci Creative Commons License 2011.07.19 0 0 39091

Oké, akkor folytatom :)

 

Stunc, nálunk káromkodás ilyenformán, hogy "aztakutyafáját" meg "aztahétszázát a kakasülőnek"-mindkettőt papájától-ezt hagyjuk :). Volt durvább is (amikor két napig nyolcadikos gyerekekkel sátoroztunk), de nem foglalkoztam vele (ill. nagyon kellett röhögnöm), és nem is maradt meg. Most meg a p...csába el-elhangzik, erről kellett is beszéljek, mert mondókába is foglalta, szóval egészen elsajátította, pedig ez itthon nincs :)

Manci egyelőre nagyon irányítható, legalábbis mostanság-csodálkozom is a dolgon.

 

Fülbevaló-téma nálunk is porondon, merthogy kapott a keresztelőjére és időnként meg kell nézegetni. Aztán amikor tisztáztuk(épp tegnap), hogy hogyan zajlik egy fülbelövés, egy idő után közölte, hogy ő akkor még nőne egy kicsit... (attól félek, hogy az egyik után a másikat már nem egnedné).Egyébként tuti lesz fülbevalója, annyira csajszis a leányzó (minden jöhet, ami rózsaszín meg csillivilli, na meg ami anyának is belefér...a körömlakk is jöhetne tőle-először el sem akartam hinni, hogy a bölcsistársnak van..., aztán unokatesóéknál is kifestették már, sőt tollal is-ki is akadtam. Én nem engedem meg, az biztos. De ha valakinél látja, rögtön megjegyzi, hogy az milyen gyönyörű...:) )

 

Étkezés: tényleg nem könnyű megmagyarázni a gyereknek, hogy ha a hasonló korú unokatesója ihat kólát, akkor ő miért nem, illetve ha máshol adnak neki ( :S  ), akkor itthon/mi miért nem. De én ebben is nagyon határozott vagyok, meg mondom: az én lányommal könnyű mostanában, azonban való igaz, hogy a környezet nem könnyíti meg a dolgunkat...

Előzmény: Amanci (39090)
Amanci Creative Commons License 2011.07.19 0 0 39090

Sziasztok!

 

Küldök egy próbát, ha nem megy el, nem írok hosszabbat...(pár napja így jártam ui.)

sulymos Creative Commons License 2011.07.19 0 0 39088

Én sem vagyok híve a körömlakknak. AM bölcsistársának rendszeresen piros a körme, így nálunk is nagy harcok mentek hogy ő is ilyet szeretne. Mivel sziklaszilárd véleményen vagyok a témában szerencsére könnyű volt ellenállnom.

 

_tyúkanyó Creative Commons License 2011.07.18 0 0 39087

Lehet, hogy túl maradi vagyok, de középiskolás kor előtt nem tartom jónak, ha festegetik magukat, akármilyen bőrbarát kencével is.

Egy gyerek ne akarjon felnőttnek látszani, hisz attól olyan aranyos, bájos, hogy még gyerek- miért kellene már a felnőttek külsőségeit utánoznia?

Jobban szeretem a természetességet amúgy, felnőtteknél is. Elfogadom, ha valaki sminkelve érzi jól magát, és nem ízléstelenül teszi, szíve joga. De egy gyereknek nem áll jól szerintem.

Ezzel a véleményemmel gondolom kisebbségben vagyok, nem is akarok senkit meggyőzni, csak magyarázatnak írtam, miért is döbbentem le én annyira..

 

Visszamegyek RO-ba :), csak még beszámolok a strandolásról: végül nem jutottunk el gyógyszertárba, így alkohollal nem fertőtlenítgettünk, viszont a másik topikban ajánlották, h kenjük be a füleit Neogranormonnal. A lyuk körül bekentem elöl-hátul, úgyhogy az nem nagyon engedte a bőréhez a vizet. Nem álltunk neki ragasztással bohóckodni. Talán tóban, folyóban valóban indokolt, de egy élményfürdőben nem hiszem, h nagy lenne a fertőzésveszély. A kenőcs miatt-e vagy sem, nem tudom, de nem lett semmi baja a fülének, érzékeny sem lett, 2 napja voltunk.

 

Előzmény: caixa (39086)
caixa Creative Commons License 2011.07.17 0 0 39086

szerintem nem durva, hogy körömlakkal tudták meggyőzni a picit, ez nálunk is nagy vonzerő

nyáron kedvére kifestheti az összeset a gyerkőc pinkes-rózsaszínre, oviba csak halványabbat kap...az óvónéniket nem zavarja, elég ártalmatlan dolog szerintem

Előzmény: _tyúkanyó (39081)
caixa Creative Commons License 2011.07.17 0 0 39085

jó ezt olvasni, hasznos info!

mi a két lányunk után (köztünk 1.5 év a korkülönbség) szeretnénk majd még testvért vállalni, de csak miután a lányok elkezdték az iskolát...igaz, akkor újra kell kezdeni mindent, de azért nem bánnám...

 

 

 

Előzmény: Lucilla (39074)
jazmine35 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39084

Aki nekem csinálta, neki ez van a honlapján:

"

Mit kell tenned, hogy tökéletesen gyógyuljon a füled?

A lyukaknak
általában 2-3 hét szükséges  a gyógyuláshoz  és pár napig érzékeny is lehet. Ez természetesen egyénenként változó lehet.

Fülbelövést követően rövid ideig ügyelned kell a bőr tisztántartására, hogy a gyógyulás problémamentes legyen.

Naponta legalább egyszer át kell törölni 70%-os alkohollal.  Ezt bármelyik patikában beszerezheted. Feleslegesen, piszkos kézzel ne érintsd meg a fülcimpád.

A lyukak hegesedése, varasodása elkerülhető a fülbevaló naponta legalább egyszeri jobbra-balra csavarásával. Egy tévhit szerint nem szabad mozgatni, csavargatni a fülbevalókat a fülben. Ez nem igaz. A belőtt füllyuk nem vérzik, de vérsavó csapódik ki. A savó, hogy ne száradjon be, ki kell mozgatni. Ezt este, fürdéskor érdemes elvégezni, amikor jobban felpuhul. Ez egy fájdalommentes mozzanat.



Legalább két héten keresztül folyamatosan viselned kell a belőtt fülbevalót, amíg a bőr be nem gyógyult.

Ezt követően már kicserélheted bármilyen, számodra tetsző fülbevalóra, csupán arra ügyelj, hogy anyaga ne váltson ki allergiás reakciót. Ezért inkább aranyat válassz.

A kilövést követően még egy évig ajánlatos szinte állandóan, folyamatosan hordani fülbevalót. A füllyuk összenő, ha az újonnan belőtt lyukba nincs folyamatosan fülbevaló. Összenőtt füllyuk esetén a fülbelövés megismételhető, a fülcimpában nem tesz kárt.

"

Előzmény: _tyúkanyó (39083)
_tyúkanyó Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39083

Köszi. Fertőtlenítést nem mondtak nekik, h kéne csinálni. Remélem, nem lesz gond...

Előzmény: jazmine35 (39082)
jazmine35 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39082

Nekem pont azt mondta a csaj, aki csinálta, h simán lehet vele úszni stb. Annyi, h patikában vettem 70%-os alkoholt, azzal áttörlöm reggel/este és (nem vicc) csavargatni kell a fülcimpát. Nem szabad kivenni a fülit, amit belőttek (amennyiben orvosi fémes), kb. 4 hétig.

A lányod esetében strand előtt után is áttörölném.

Hát a többi....

Előzmény: _tyúkanyó (39081)
_tyúkanyó Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39081

Sziasztok!

Jó hogy a fülbevaló a téma, épp akartam kérdezni valamit- hátha van, aki segíteni tud.

Viszonylag frissen belőtt fülbevalós kislánnyal szeretnénk strandolni. Állítólag leukoplaszttal le kéne ragasztani, de nem tudom ezt igazán elképzelni.. Akkor csupa ragacs marad a füle meg a fülbevaló is, nem? Kiszedni még sokáig nem szabad, kedden lett belőve, szombaton mennénk élményfürdőbe.. (Apuka meglepetésszerűen aznap szólt, hogy viszi a lánykát, hirtelenjében nem is gondoltam rá, hogy ez a strandolásba belekavarhat.. :-/ *) 

A gyógyszertárban olyan ragtapaszt ajánlottak, amin géz is van, no de az lyukacsos, bemegy alá simán a víz. :(

Van valami tippetek, ötletetek?

*Amúgy a lányaim 9 évesek, és egyikük megbeszélte az apukával, hogy szeretne fülbevalót. (Elváltunk.) Itthon is beszéltünk róla, de mindig visszakoztak a lányok, de apáéknál egyikük valahogy meg lett győzve (h magát győzte-e meg, vagy apáék őt, azt nem tudom). Lényeg, h mentek a kis hugival (3.5 éves- na ő kb. ideillik. :) ) fület belövetni- amin én kiakadtam, hogy a hugi az első után nem akarta a 2. belövést megengedni, és azzal beszélték rá, hogy akkor fest a néni mintát a körmére... Ez azért durva, nem? h ebben a korban ilyesmi hasson rá...  :((( És oda járnak a gyerekeim 2hetente... A másik lányom is szeretne most már fülbevalót, de szerencsére őt most már nem viszik a strand előtt. (No ez is érdekes, h mondtam neki, h elviszem én is szívesen jövő héten, de nem akarta, inkább az apáékkal megy..)

jazmine35 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39080

No, a fülbevalón most én gondolkodtam el, szerencsére a férjem csak nézett, h hát én kampányoltam ellene. Aztán elmentem én belövetni a sajátomba, mert ... hosszú, a lényeg, h voltam és azt mondtam, h nem és nem Grétának, amíg nem muszáj kéri úgy, h tudom, h tényleg ő kéri.

AMúgy azért gondolkodtam el, mert ugyan elkeztük növeszteni a haját, de olyan mértékben izzad, h nem akartam kínlasztani, most 1.5-2 cm-es haja van és végre nem ébred totál vizes hajjal...

Előzmény: stunc (39079)
stunc Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39079

Most jól megfogalmaztad, ami zajlik nálunk is: kicsúsznak bizonyos dolgok a hatáskörömből:( Az édesség az első helyen van, nyaralás alatt meglátogattunk pár rokont, több kilónyi - olcsó, vagyis rossz minőségű, én inkább nem veszem meg tortabevonó típusú - csokit kapott. Napokon át ment az alkudozás, hogy ha eszik "rendes" ebédet, ehet csokit. Vendégek jönnek, tuti, hogy csokit hoznak. Meg gumicukrot. Óriási energiámba kerül, hogy normál pályán tartsam az étkezését.

 

Másik a fülbevaló téma. Tegnap belövette anyósom a gyerek fülét. Mert a gyerek akarta. Naná, hogy akarta, behülyítette, melyik 3,5 éves kislány ne akarna fülbevalót. Egy hónapja mondogatja, úgyhogy beadtam a derekam, de fél meggyőződéssel. És ez a legrosszabb, hogy tudom, valójában én nem akartam, csak elsodortak az események. Nem a fülbevaló a lényeg, hanem a külső ráhatás. Ha értitek.

 

Lucilla: én is nagyon röhögtem, a sztori is jó, de ahogy megírtad!:))

 

Csenge: mi aug.14-17-én elvileg nem leszünk itthon(remélem gyakorlatilag sem), úgyhogy ha valaki szervez 13-ra egy talit, és spontán be tudunk esni, akkor lehet, hogy ott leszünk, de biztosat még nem merek írni.

 

 

Előzmény: jazmine35 (39076)
csengevagyok Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39078

Nalunk a k. gyerek azt talalta ki hogy az udvaron öklömnyi koveket hajigalt a berelt autora, hogy hergeljen engem a nagyszulok elott. Mondanom sem kell hogy ket kezzel emeltem fel a foldrol es nyomtam be a szobajaba.

 

Amugy meg nem jar oviba, de sok ovis koru gyereket ismer, egyszer ki is fejtette franciaul hogy "XY azt mondta hogy a Camembert büdös. Vicces azt mondani hogy a Camembert büdös." Na igen, melyik orszagban szuletett ez a gyerek? :)) Kerdi is anyam mikor o vigyazott ra hogy milyen kajat nem szeret, mondom: az articsokat es a marvanysajtot nem annyira szereti, mast mindent adhat neki :)

 

A korkulonbseg nalunk se lesz 5 evnel kisebb mert ahogy elnezem legjobb esetben masfel ev mulva lesz a gyerektema esedekes :( Uj melot kezdek az osszel+koltozes.

jazmine35 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39077

Húha, jó, hogy túlvagytok rajta! Hogy tudtátok megoldani az 1 hónapot? Mert most meg, gondolom, bölcsiszönet is van annyi ideig?

Előzmény: sulymos (39067)
jazmine35 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39076

A nagyobb fiamnál kb. 2 éve tart a kaka-korszak... Több még nincs, de most mennek oviba a kicsik, nincsenek vérmes reményeim.

 

Én most amúgy is azt érzem, h csúsznak ki a kezemből nevelés terén, az apjuk/nagyszülők totál más kajákat adnak, a sok tv normális, a később alszanak, normális. Próbálok lazulni, de nem könnyű, pl. a nyalókát nem igazán tudom megszeretni.

Előzmény: Aire (39075)
Aire Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39075

Bocs, de ezen én is fetrengve röhögtem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Érdekes, mert nálunk meg én beszélek eléggé, hát....hmmm.....nem annyira szalonképesen, a gyerekek meg mégsem. Sőt, múltkor hallottam Gellérttől, hogy '' basszus, basszus '', valamin bosszankodott, na, én nem ezt a formulát használom. Szerintem megtalálják azt a módszert amivel tényleg kiborítanak, de legalábbis döbbenetet okoznak, aztán élvezik a műsort. Lehet az enyémek azért nem beszélnek csúnyán, mert nem valószínű, hogy meglepődnék nagyon. Viszont amikor telefonálás alatt azonnal elkezdik ütni egymást, vagy őrjöngenek, hogy rájuk figyeljek újra, attól meg tudok őrülni, és már rájöttem, hogy az nekik nagyon tetszik, amikor kiborulok, és már direkt csinálják, szemük sarkából figyelve a reakciómat.

Azért már várom azt a nyugis korszakot, amikor a gyerekem (legalább az egyik) biztonságban érzi magát, nem keresgéli a korlátait, nem örül a saját szabad akaratának, és még nem is kamasz. Mennyi idő lesz az???  2 hónap??? :DDDDDDDD

 

Előzmény: Lucilla (39070)
Lucilla Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39074

6 év korkülönbség van közöttük. Meglehetősen jó tapasztalataim vannak a nagy korkülönbséggel, bár vitathatatlan, hogy vannak nehézségek. A délutáni alvás jól működik, a nagyobbik fiam az alatt olyat játszik, amit amúgy nem (mondjuk a konyhában legózik, amúgy az a játék évekig a szobájába volt űzve, apró alkatrészek okán). Ez a része a legnehezebb amúgy, Ákos évek óta játszott olyan játékokkal, amik egy 3 év alatti gyerek közelébe nem valók, így a játékparkot szeparáltuk, Áron játékai a nappaliban vannak, Ákosé pedig a szobában, aminek az ajtaja zárva volt. Most már nem gond, Áron is bő 3 éves, és végre nagy boldogság van, mert ő is játszhat a bátyus által épített szerkezetekkel.

 

Persze vitathatatlanul szívás is egy kicsinek, ha ilyen nagy bátyja van, kezdve a sok nagyon izgalmas, de oda nem adható játékokkal, egészen odáig, hogy minden héten 3-4 X szív órákat a jégcsarnokban, amíg a bátyja hokizik. Ahhoz hamar hozzászokott, hogy nem az ő napirendje alakítja a napunkat (ez szerintem a legtöbb többedik gyereknél így van), és prímán aludt a babakocsiban sokáig, most már csak ha nagyon fáradt. Áron már párhetes korában is kirándult egész naposat is, jól viselte.

 

Amúgy meglepően sokat játszanak együtt, főleg persze autó-vonat és most már klónháború témakörben, meg rohangálós-eszement-üvöltözős játékokat, ezt nem gondoltam volna, hogy így lesz. Persze mind a kettő fiú, és genetikailag kódolva vannak a közös pontok. Emellett kimaradt a tesóféltékenység, az alapverzió legalábbis, Ákos 6 évesen már sok tekintetben belátó és együttműködő volt. És ami szintén meglepő: úgy bírnak veszekedni egy-egy játékon, mintha csak 1-2 év lenne közöttük, és szivatják is egymást, szóval a testvérdinamika ezen része is megvan :-)

 

Persze nem mindig könnyű egy 3 és egy 9 éves gyerek igényeit összeegyeztetni, Áronnal most nem egyszerű olyan programokat csinálni, ahol túl sok a korlát, ha olyan múzeumba vagy helyre megyünk, ahol nem lehet szabadon rohangálni és mindent megbuzerálni, akkor nehéz időket élünk, és nincs mindig idő mindent végignézni és végigmagyarázni, pedig Ákos igényelné. Ez a rész egy-két év múlva könnyebb lesz. (Aztán jön a kamaszkor ;-))

Előzmény: csengevagyok (39072)
csengevagyok Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39073

*mekkora*

csengevagyok Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39072

Lucilla, megkora a korkulonbseg nalatok es hogy boldogulsz a ket gyerek kulonbozo igenyeivel, pl delutani alvas a kicsinel mikozben gondolom a nagynak mehetneke van?

Előzmény: Lucilla (39070)
csengevagyok Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39071

Nalunk inkabb az a problema hogy otthon rengeteget kiabal es uvolt. Van ugy hogy meg is jegyzi edesen mosolyogva hogy "Roland szeret uvolteni az agyban". Apjanak ujabban fulproblemai vannak, nekem migrenem, ugyhogy a turokepessegunk nem az igazi. Kint es baratoknal szerencsere nincs ilyen problema.

Lucilla Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39070

Nehéz ügy, az a baj, hogy ilyenkor a gyerek a felnőttek reakcióját élvezi, akár röhögnek, akár megbotránkoznak. Jó hír, hogy előbb-utóbb elszáll az újdonság varázsa (persze a szülőnek ez hosszú időnek tetszik ...). Nálunk is volt ilyen, Ákosnál, ő egyszer azzal jött haza az oviból, hogy faszsz*pó, és úgy találta, hogy ez kitűnő megszólítás lesz a szüleinek, és onnantól ezen a néven szólított bennünket. Eleinte ki kellett rohannom a szobából, hogy röhögjek egy sort, aztán persze kevésbé volt vicces, de viszonylag gyorsan elmúlt.

 

Otthon ignorálnám, az utcán pedig egy-egy ilyen eset után leguggolnék mellé, a szemébe néznék és jó szigorúan elmondanám neki, hogy ilyet nem szabad mondani, pláne nem idegen embereknek. Ne várj gyors sikert, de előbb-utóbb elmúlik. Főleg, ha amúgy otthon nem minősülnek ezek a kifejezések kötőszavaknak.

 

Nálunk egyenlőre a francba! van max, de ő ugye svéd gyerekek közé jár, ahonnan ha hazahoz is ilyen szavakat, a hatás totál elmarad, mert meg sem értjük :-)

 

A határok próbálgatása pedig ennek a kornak a sajátossága, a biztonságérzet miatt van, minél hamarabb megtalálják, annál jobb, így ha úgy érzed, hogy nagyon nehéz, akkor vedd szorosra a korlátokat és tartsd őket konzekvensen (még ha úgy tűnik, hogy ez épp ellentétes a gyerek akaratával), nekünk ez megkönnyebbülést szokott hozni.

Előzmény: stunc (39068)
csengevagyok Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39069

Szegeny AM, szornyu lehetett :(

 

Nalunk R 2 eves koraban szokott rettenetesen karomkodni franciaul, megpedig ugy hogy kurva anya, kurva apa, kurva nagymama es igy sorolta. Annyira hihetelen volt hogy sokan nem is fogtak fel hogy mit mond. Akkor egy csomot buntettuk (sarokba allitas), raszoltunk stb stb amitol egyre rosszabb lett a helyzet. Mikor par honapra ra egy hasonlo uj szot mondott, rogton szoltam apanak hogy ne reagaljon. Azota R tobbet nem is hasznalta.

 

Egyesek azt mondjak hogy jol meg kell botrankoztatni a gyereket azzal hogy a szulo is megtanit neki egy-ket szaftos kifejezest raadasnak, es igy a gyerek be fogja latni hogy ezzel nem tudja a szulot szivatni.

 

R nem karomkodik de a kaka szot hasznalja napi 50-szer, ebbe is bele lehet faradni.

 

Akkor meg egyszer szolok, hogy aug 13 es 16 kozott Bp-en leszunk ha akartok velunk talalkozni :)

stunc Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39068

Jesszus!:(((( Hogy rohant neki ilyen erőből  a falnak???

1 hónap kímélő életmód? Na,  el tudom képzelni, milyen nehéz lehetett mindenkinek. De jó, hogy már túl vagytok rajta!++++++

 

Zsazsi: sajna, a nem hallom meg recept már nem hat, kezdetben igen, de amikor az utcán, vagy idegennek köszönésként az anyját szidja, nem tudok nem rászólni. Nagyon-nagyon próblgatja a határait, és gyakran túllép rajta. Gondolatban már többször felpofoztam, de valójában soha, pedig néha már tényleg tanácstalan vagyok, hogy mi hatna  rá. Nem véletlenül szoktam lekamaszozni, és még hol vagyunk a kemény korszaktól.

Előzmény: sulymos (39067)
sulymos Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39067

Sziasztok!

 

Akkor én is bejelentkezem.

Nálunk elég durva június volt, mert AM 1,5 hónapja nekirohant a falnak a bölcsiben és agyrázkódást kapott, 2 nap kórház után 1 hónapos kímélő életmódra voltunk kárhoztatva. Szerencsére megértette, hogy miket nem szabad csinálni és szófogadó volt, de azért nem volt egyszerű lekötni.

Ő hálistennek nem káromkodik, nem is értem hogy miért mert én rettenetesen, de mindig igyekszem megjegyezni, hogy nagyon szégyellem magam miatta mert ez csúnya dolog.

zsazsi30 Creative Commons License 2011.07.14 0 0 39066

He-he! Boldi is úgy káromkodik, mint egy kocsis, néha még engem is zavarba hoz, pedig...! :-D

De ha látja, h zavar, még inkább belendül, mióta nem foglalkozunk a dologgal, jelentősen visszavett... néhány kúúvaéjet és basszus végülis belefér (nálunk!) :-))

Előzmény: stunc (39065)
stunc Creative Commons License 2011.07.14 0 0 39065

Hali! Új gondunk van:( Liza csúnyán beszél. Most már szándékosan, tudatosan, válogatott csúnyaságokat akár. Nyugtassatok meg, hogy ez életkori sajátosság, és a hosszas, kitartó nevelgetés eredményeként hamarosan úrilány lesz.

Most vidéken nyaral, nagyanyjánál, aki most tapasztalta, hogy egy 3,5 éves keményfejű kiskamaszt kapott. Hát, a helyzet fokozódik. Kitöröltem a szmájlit, még a végén nem vennétek komolyan. Pedig nevelési tanácsért jöttem, hátha...:)

caixa Creative Commons License 2011.07.06 0 0 39063

tényleg nem, sajnos nem tudok segíteni

Előzmény: zsazsi30 (39051)
helego Creative Commons License 2011.07.05 0 0 39062

Hűűűű.... kicsit nem nézek felétek, és pezseg az élet ? ;)

Meg szanaszét családok lesznek? :(

 

Aire! Az első gyerekekről mondják, hogy drukkosabbak, meg a szüleik is. Amit Gellérttel még rutintalanul csináltatok, Lócival már frappánsan intézitek. A másodikkal már elhisszük, hogy működik spontán is :) A kölykök meg nyiván megérzik a legapróbb kételkedést is... oszt jól ki is használják. Vagyis Gellért érzelmi intelligánciája a plafonon! :D Ugye, így szokás ezt fordítani....

 

Enyém lányka péntek óta nem bölcsis, és szept 1-ig nem ovis még. Este fél10-10 mire elhervad, és ebben az sem zavarja meg, hogy még Regő is kidől mellőle olykor. Viszont a vinnyogó bátyókájával ellentétben, ha éjjel felébred, vedel, és már alszik is. Regő meg ujjabban átköltözik Zsoltihoz, és reggel úgy találjuk, hogy szétterpeszkedve fetreng Zsolti ágyán, aki vigyázban alszik mellette. (Különben bőg... hosszan... és biztosan a tudatalattink intézi, hogy már nem ébredünk fel a vándorlásra, így szegény Zsolti nyakán marad koloncnak :/)

 

Visszacseréltük a régi ágyat, az szűkebb. Már nem költöznek, de még jókat mosolygok Torkisz hiányán, a hajnalban egyre szélesedő és több személyt befogadó ágyakon. Enyémek nem költöznek mostanában. Hozzánk...

 

Zója még nem szerelmes az apjába, még 1 számú kegyelt vagyok, pedig igen.... Regő ilyenkor már egész tudatosan hódított... addig spontán.

 

Zsazsi, mire ígérik, hogy kinövi? Ígérik egyáltalán? És most akkor mit kap? Se tej, se szója? Mivel szúrod ki a szemét, ha gyorsan kell neki vmi reggeli?

csengevagyok Creative Commons License 2011.06.25 0 0 39061

Jesszus, meg se kockaztatnam :) A nyaron 7-8 orat fogunk autozni a vakacios helyig, szerintem ebbe is bele fogunk hulyulni :) Szerencsere csak ket het mulva kell majd visszaindulni :)

 

Ma egyebkent vettem repjegyet Parizs-Bp utvonalon, aug 13-16 kozott lehet majd velunk Bp-en talalkozni :)

Előzmény: zsazsi30 (39060)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!