Keresés

Részletes keresés

IDKFA Creative Commons License 2008.01.21 0 0 22

Jó a hivatkozott másik agyhalott eszmefuttatása is. http://nol.hu/cikk/476460 

Bár hitele elveszett, de valami olyat nyert, ami politikus számára felfoghatatlan: soha többé nem kell hazudnia.

A Ferinek miért nem szólt róla? :P

Előzmény: lilaköd mámor (-)
Magic Horse Creative Commons License 2008.01.21 0 0 19
baszki, egyetemista koromban inkább nőztem meg buliztam

na mindegy
Netétovázz Creative Commons License 2008.01.21 0 0 18

Fincsi az eheti mézes-mázas, de a korábbi édességekről sem illik elfeledkezni:

"Soha nem szavaztam még az MSZP-re. Most igen."

A meggyőzés netovábbja (kis részlet):

"Aki ellenük szavazott: hiányzik neki, hogy Magyarország szétessen, mint Szlovákia?"

Szétessen, mint Szlovákia??????? Slota segícsssss!!!!

LOL

Mégegy kis lecke mindannyiunknak:

"Nem igaz, hogy nem csináltak semmit. Bizony osztogattak. A száz naptól még egészen a száz lépésig. De egy sikeres üzletember csak tudja, mit csinál! Engem épp a milliárdjai győztek meg: aki a saját pénzét tudja szaporítani, tudja az országét is. "

Csak tudnám én megérteni az egyszerű eszemmel, hogy akkor mi a francért veszünk fel kölcsönöket kölcsönök törlesztésére folyamatosan... Kitalálom......Orbán!

lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 17
Feri féle hiszekegy lesz?
Előzmény: Commander Pepe (15)
Scorch Creative Commons License 2008.01.21 0 0 16
Eörsi vagy ki irogatott Sztálint dicsőitő cuccokat, de legalább később megbánta, mit szólna ehez ha ma is élne?
Commander Pepe Creative Commons License 2008.01.21 0 0 15
Már csak a hit szól Gyurcsány mellett? Mert akkor tényleg gáz van.
neménvagyok Creative Commons License 2008.01.21 0 0 14

éshát, őszinte részvétem pető péter egyetemi hallgatónak

én restellném

persze szükség van az ilyen egyszerű katonákra is, kinek szólna a politikai marketing, ha mindenki realista és cinikus lenne?

lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 13
Mióta a reform megszorításai elérték a középosztályt, fogy Gyurcsány Ferenc tábora vészesen. Fogy saját pártján belül is. Ha megbukik, nem az ellenségei buktatják meg, hanem a barátai.
..

mesteri
göbbels irigykedve inéz a kondérból

Feri tábora a középosztály....akik NEM az ellenségei, hanem barátai, de most megbuktatják.
hááát
Előzmény: marmota (9)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.01.21 0 0 12
Gordonnal vagy kordonnal? Nem mindegy. :)
Előzmény: neménvagyok (11)
neménvagyok Creative Commons License 2008.01.21 0 0 11

pontosan... kartal most végre festhetne egy olyan viktoros torgyános országalmás olajképet is fletóval és gordonnal

Előzmény: lilaköd mámor (7)
marmota Creative Commons License 2008.01.21 0 0 9

"...Gyurcsány Ferenc rálépett a gazdagok tyúkszemére" ez a legszebb benne, szegény gazdagok.:-))

Már a Népszabó is Népszagásodik.

Előzmény: lilaköd mámor (3)
neménvagyok Creative Commons License 2008.01.21 0 0 8

vaze, kartal zsuzska még akkor se fogja észre venni, hogy ideje lenne kibújni a fletó valagából, amikor már késő lesz...

vannak ilyen elkötelezett emberek, szégyen, hogy újságírónak mondják magukat

lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 7
ez már a Bencsiki vezérlőtábornok dumát is lenyomja...
nagyon gáz.
Előzmény: Commander Pepe (5)
marmota Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6
küzdenek, mint malac a jégen. Meg a szegény mellőzött újságírónak kevés a nyugdíj, kell egy kis mellékes - mégha ilyen méreteset kell is érte nyalni...
Commander Pepe Creative Commons License 2008.01.21 0 0 5
Az elvtársnő jó káder. Biztos megjutalmazzák érte.
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 4
nekem is jut hely Feri telepén?
:DDDDD
Előzmény: Törölt nick (1)
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 3
A miniszterelnök szakítani tudott az egyezményes hazugságokkal (teljesíthetetlen ígéretekkel), s most a káprázatos magyar leleményességnek (befolyással üzérkedés, nepotizmus, feketemunka, adócsalás, -kikerülés) üzen hadat.
...

Gyurcsány egy feudális ország urait és szolgáit próbálja megtanítani arra, hogy polgárokként viselkedjenek.

(a nagy tanító őőőő)

....

Gyurcsány Ferenc nem adja fel. Ha így tanultuk, hát tanuljuk meg másképp. Nem azért, mert így becsületes, hanem mert erre van szüksége az országnak. Nem azért ment ő politikusnak, hogy szeressék, erre ott van a családja. De az ország legnagyobb pártja választotta vezetőjének, és állt mögéje, hogy ne kiskorú alattvalókat vezessen, hanem a hozzáértő, dolgozó nép okos gyülekezetében valósítsa meg terveit.

...

Gyurcsány Ferenc rálépett a gazdagok tyúkszemére.

...

Mióta a reform megszorításai elérték a középosztályt, fogy Gyurcsány Ferenc tábora vészesen. Fogy saját pártján belül is. Ha megbukik, nem az ellenségei buktatják meg, hanem a barátai. Ha a pártja, szimpatizánsai, szövetségesei kitartanának mellette, győztes maradna a baloldal.

...

Itt csak az ország bukhat el. Gyurcsány száz év múlva is benne lesz a magyar történelemkönyvekben. Ő az, aki élni tudott volna Magyarország modernizálásának páratlan lehetőségével. Itt ritkán teremnek tehetséges politikusok. Kár úgy bánni velük, ahogy tehetségeinkkel szoktunk.

...

(wazze...mondom én)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.01.21 0 0 0
0 vélemény
lilaköd mámor Creative Commons License 2008.01.21 0 0 topiknyitó
Szimpátia tüntetés?

Színházi előadásban Gyurcsányné?

Hiszek benne cikk a nol-on.

minden napra egy ilyen, vagy több...

mi a fene van itt?
hol vagyok?

Románia 1985?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!