http://nol.hu/cikk/478282/
Hiszek benne
Népszabadság • Kartal Zsuzsa • 2008. január 21.
Hiszek Gyurcsány Ferenc politikájában. Meg vagyok győződve arról, hogy a magyar rendszerváltást csakis ő fejezheti be. És mert az ilyen hit megvallásához bátorság is kell, ezt a bátorságot Pető Péter egyetemi hallgatótól nyertem (Őszödre várva, január 3.), aki nem restell hitet tenni a miniszterelnök mellett.
"Aki ellenük szavazott: hiányzik neki, hogy Magyarország szétessen, mint Szlovákia?"
Szétessen, mint Szlovákia??????? Slota segícsssss!!!!
LOL
Mégegy kis lecke mindannyiunknak:
"Nem igaz, hogy nem csináltak semmit. Bizony osztogattak. A száz naptól még egészen a száz lépésig. De egy sikeres üzletember csak tudja, mit csinál! Engem épp a milliárdjai győztek meg: aki a saját pénzét tudja szaporítani, tudja az országét is. "
Csak tudnám én megérteni az egyszerű eszemmel, hogy akkor mi a francért veszünk fel kölcsönöket kölcsönök törlesztésére folyamatosan... Kitalálom......Orbán!
Mióta a reform megszorításai elérték a középosztályt, fogy Gyurcsány Ferenc tábora vészesen. Fogy saját pártján belül is. Ha megbukik, nem az ellenségei buktatják meg, hanem a barátai. ..
mesteri göbbels irigykedve inéz a kondérból
Feri tábora a középosztály....akik NEM az ellenségei, hanem barátai, de most megbuktatják. hááát
küzdenek, mint malac a jégen. Meg a szegény mellőzött újságírónak kevés a nyugdíj, kell egy kis mellékes - mégha ilyen méreteset kell is érte nyalni...
A miniszterelnök szakítani tudott az egyezményes hazugságokkal (teljesíthetetlen ígéretekkel), s most a káprázatos magyar leleményességnek (befolyással üzérkedés, nepotizmus, feketemunka, adócsalás, -kikerülés) üzen hadat. ...
Gyurcsány egy feudális ország urait és szolgáit próbálja megtanítani arra, hogy polgárokként viselkedjenek.
(a nagy tanító őőőő)
....
Gyurcsány Ferenc nem adja fel. Ha így tanultuk, hát tanuljuk meg másképp. Nem azért, mert így becsületes, hanem mert erre van szüksége az országnak. Nem azért ment ő politikusnak, hogy szeressék, erre ott van a családja. De az ország legnagyobb pártja választotta vezetőjének, és állt mögéje, hogy ne kiskorú alattvalókat vezessen, hanem a hozzáértő, dolgozó nép okos gyülekezetében valósítsa meg terveit.
...
Gyurcsány Ferenc rálépett a gazdagok tyúkszemére.
...
Mióta a reform megszorításai elérték a középosztályt, fogy Gyurcsány Ferenc tábora vészesen. Fogy saját pártján belül is. Ha megbukik, nem az ellenségei buktatják meg, hanem a barátai. Ha a pártja, szimpatizánsai, szövetségesei kitartanának mellette, győztes maradna a baloldal.
...
Itt csak az ország bukhat el. Gyurcsány száz év múlva is benne lesz a magyar történelemkönyvekben. Ő az, aki élni tudott volna Magyarország modernizálásának páratlan lehetőségével. Itt ritkán teremnek tehetséges politikusok. Kár úgy bánni velük, ahogy tehetségeinkkel szoktunk.