Nem túl pörgős a topik, de azért megkérdezem: a képen látható Raketa, a nagyapám karórája volt, sajnos nem működik, valószínűleg törött a felhúzórúgó (illetve nem tudom biztosan, nem értek hozzá, de nem lehet felhúzni az órát és így nem is jár)
Sok emlékem kapcsolódik nagyapámhoz, szeretném hordani és használni a karóráját, csak nem tudom mennyi esély van rá hogy rendbe lehet hozni egyáltalán.
Három év elteltével a múlt hétvégén kinéztem a "bakira", hát az sem a régi. Itt-ott egy két árús, sétálgató emberek. Gondoltam kimegyek még az Ecserire, de inkább elengedtem.
Ezen csodálkozom magam is. Egy-két éve még felkerült a legpörgősebb topikok közé is. A faxbuk nem mindenkinél nyerő, nálam sem, bár lehet, hogy szélesebb réteg látogatja.
Bocsánat, hogy megint itt kotnyeleskedem, de lenne még wgy kérdésem: A Vostok komandirskie k35 nek acél lunetája van e, és tudom, hogy ízlés kérdése is, de jobb az amfibianal?
Köszönöm szépen! :) A kézi húzást én is tudtam, csak a rotor húzásirányát nem. Egyébként számomra nincs sok jelentősége, mert nem teszem forgatóba - csak kíváncsiságból érdeklődtem.
Szia, ACE wc gél volt segítségemre. A sósav feloldja a krómozást, de mivel nem akartam tömény sósavat használni kerestem olyan háztartási tisztitószert ami tartalmazza. Néhány óra alatt szépen letisztult és örömömre az eredeti festés is előkerült.
Azt írják sokfelé hogy elég hullámzó az összeszerelési minőség, ezért érdemes átnézetni vásárlás után.
Még a nyáron beszereztem egy Amfi Scuba Dude-ot. Régi vágyam teljesült ezzel! :) Az lenne a kérdésem, hogy a benne lévő 2416 szerkezet mindét irányba húz, vagy csak egyfelé? Sajnos erre nem találtam választ eddig...
Az ominózus példány:
És a napi használatban lévő óráim (nem nagy gyűjtemény, de szeretem őket):