A gabonakörökhöz való viszonyuk alapján az embereket két csoportba tudom osztani: vannak a szkeptikusok, és vannak, akik hisznek abban, hogy ezek nem ember keze által alkotott dolgok.
"A magyar éttudósok hivatala, valószínűleg elnökének utasítására, ugyanis nem átallott felbérelni két középiskolás diákot, és azt mondatni velük, hogy a székesfehérvári gabonakör az ő művük. Mindehhez a teljességgel tisztességtelen lépésükhöz felhasználták a tévé adta nyilvánosságot is. Természetesen, amikor napok múlva kiderült a turpisság", a média már nem adott ekkora teret a témának....
Fehérváron ugyanis nemcsak egy kör keletkezett. A kisebbekről az állítólagos hamisítók mit sem tudtak. Vagyis még a helyszínre sem vitték ki őket megbízóik.... Arról is bölcsen hallgattak, hogy a kör területén jelentősen megnövekedett háttérsugárzás volt észlelhető, az elektronikus dolgok nem működtek, a búzaszálak szépen összefonódtak, még a föld alatt is, stb. Amikor aztán a TSz kártérítést kért, mondván, ha megvannak a bűnösök, akkor nem az ufonautáknál kell reklamálni, az éttudósok hivatala nagy sietve rendezte az anyagiakat".
Sajnos a fiatalok fényes nappal, kamerák előtt nem voltak hajlandók egy töredék méretű gabonakört sem produkálni, pedig igen komoly összeget kínáltak fel nekik a különböző, országos ufókutató szervezetek. Az éltudósok hivatalának akkori vezetője személyesen tiltotta ezt meg nekik, még a nyilatkozattételt is."
Ha valóban földönkívüliek jönnek ide, akkor nem ilyen bugyuta módszerrel fogják velünk tudatni ittlétüket, hiszen sokkal nagyobb tudással kell rendelkezniök valamennyi ma élő földi tudósnál, hiszen mi még a Marsig sem jutunk el, és halovány lilánk sincs, hogyan lehetne értelmes időn belül másik naprendszerbe elsétálni. Még más világokat sem tudunk közvetlenül fölfedezni, csak közvetett mérésekkel, számításokkal sejtik a legnagyobb csillagészek is, hogy létezik.
Lenne rá ezernyi ötletem, hogyan lépnének kapcsolatba velünk.
De mind csupán az én fantasztikus kitalációm.
Valszeg a 10 001. lesz majd az igazi, amiről nem is álmodnék.
De, hogy babonakörökkel nem sz.rakodnának ETI-ék, az hótzicher!
Igazábol, az ember ősi tulajdonsága a kétkedés meg a kiváncsiság :) Szerintem vicces, hogy minden olyanba amire nem találjuk a választ már rögtön a földönkívülieket okoljuk :) Szerintem léteznek amugy, de nem olyan balgák, hogy velünk is tudassák, hogy vannak. Főleg mivel biztosan okosabbak nálunk...
Akkoriban még nem kételkedtem a szkeptikusokban s igy aztán még az eszembe sem juthatott egy olyan trükk amit a film újranézésével ma már észre tudnák venni.
Azért nem világathattak rendesen, mert, valakinek föltünt volna a nagy kivilágatás, és szól a tulajnak, aki rájuxabadítja a rokonságot, és szétverik az egész hamisító bagázst.
Nyilván tök sötétben ember nem készíthette, mert abból sosem lett volna szabályos ábra. Ha meg világítottak volna a mezőn azt felveszi az infrakamera. Ez derült ki a videóból, nyilván nem kezeskedhetek azért, hogy mennyire mondanak igazat a videó szereplői.
Amúgy a katonai radarállomás melletti buzi nagy ábrát sem emberek készítették, mert az őrség észrevette volna.
Nézd, ezt velük kéne leboxolni. Szerintem filmtrükk az egész vagy pedig egy olyan trükk, amit valakik (pl egy komoly anyagiakkal és technikai felszereléssel rendelkező titkos társaság) csinálnak világszerte és kb a Copperfield Eiffel-torony eltüntétéséhez mérhető - fogalmunk sincs hogy csinálják. De legkevésbé tippelnék földön kívüliekre (azt a két esetet leszámítva, amit itt régebben már kifejtettem, ha nagyon apró, mikroszkopikus lények vagy ha valami láthatatlan, megmérhetetlen energialények lennének - ám e két eset sem kell jelentsen alapvetően földön kívülieket, hiszen ilyen civilizációk élhetnek akár paralel itt velünk is). Mégpedig azért, mert szerintem triviális, hogy ha fel akarná venni egy fejlett, látható űrbéli, idegen civilizáció a kapcsolatot velünk, akkor nem éjszaka rajzolgatna a gabonába, hanem korrekten viselkedne, felfedné magát, bemutatkozna és kapcsolatba lépne. Ha viszont bújkálni akarna, akkor nem rajzolna éjjel a gabonába. Tehát paradox nonszensz lenne (ill. idióta alieneket feltételező teória) egy sok fényévről iderepülő hi-tech civilizáció így viselkedne... Mindez nyilvánvaló trivialitás. Nemde?
Mert nekik (a kamerás csapatnak) meggyőződésük, hogy földön kívüliek üzenetei, amit titokban éjszaka készítenek; ergo szerintük bevilágított mezőre az alienek nem fognak csinálni gabonakört... Mi ebben a nagy kérdés? Nem nyilvánvaló? Amúgy persze lehet, hogy ha be lenne világítva, akkor is létrejönnének a körök. Kituggya? ;)
Jaj ne bénázzatok már! A 1200-as hsz-ben van egy jutúb, ami egy hosszabb (UFOTv) film a maja naptár és a gabonakörök összefüggéseit vélő teóriáról. Ebben, kb a 3-ik perctől mutatnak egy team-et, akik éjszakai felvételeket készítettek egy gabonaábra kialakulásáról. (azért mentek pont oda, mert azon a gabonatáblán rendszeresen jelennek meg ábrák) A felvételen ugyebár, ha nem tévedek, azt láthatjuk, sajnos nem túl jó minőségben, az éjellátó kamera miatt (hiszen nem világíthatták be a mezőt ugyebár), hogy egyszerűen az ábrák kezdenek maguktól megjelenni a gabonán, azaz lapul le szépen a gabona és alakul ki az ábra (ha tetszik, kör - de nyilván már jó ideje nem körökről van szó), sem ember nem tapossa, sem űrhajó nem szállt le... Kapisi?
ne passzolj, azt állítottad, hogy nem ember készítette mármint a gabonaköröket erre a következtetésre nyilván a film megtekintése után jutottál megosztanád, hogy melyik jelenetben találtál erre bizonyítékot?