elismerem, hogy az adventi egyház az egészségre is helyezi a hangsúlyt, sok hasznos dolgot tanít, ugyaakkor sajnos vallási téveszméket hírdet, ez a kettösség az ami időnként kiakaszt...
Mert ez a becézés sértő számomra, nem vagy Te velem ilyen viszonyban.
Nem szeretnék beleavatkozni senkinek a dolgába, de számomra nem sértő ha azt mondják nekem: "ide figyelj elterítőcske ez az okfejtésed abszolút nem logikus, sőt inkább ostobaság"
Eddig azt mondtad, nem vetted észre, hogy vámmentesecskének becéztelek, mert nem neked írtam, hanem egy eltérítőcskének küldött hozzászólásomban. Most mán aszondod, akkor sem vetted észre, mikoron neked írtam, sőt arra még válaszoltál is, mégpenig igen kedélyesen...?
A belinkelt hozzászólásodra, arra valóban reagáltam, azt nem vettem észre, hogy közben vámmentesecskének neveztél. Nem vagy Te velem ilyen viszonyban, értsd már meg!
Igazad van ezek szerint abban, hogy egy nem nekem, hanem elterito-nek írt januári írásodban is neveztél már korábban “vámmentesecske”-nek.
Mivel nem nekem írtad, emiatt efelett akkor valszeg átsiklottam, mert nem emléxem arra, hogy ekkor így neveztél. Ha észrevettem volna, akkor ugyanígy reagáltam volna erre, mint ahogyan most.
Mert ez a becézés sértő számomra, nem vagy Te velem ilyen viszonyban.
a szegény állatok helyett a növények legyilkolása lenne a cél, mert feltételezik, hogy nem érez, primitív élőlény és ezért nlemészárolható, hoghy jólakjanak vele?
a bölcsesség, tudod évekig jártam az adventisták alkalmaira, szabadfúiskolűáikat is látogattam, sokféle gyógytermékkel is találkoztam, musttal is.
Nem lehet kijelenteni, hogy isteni akarat a vegetáriánus étkezés, sem azt, hogy ez a legegészségesebb, de belemenni abba, hogy mert a szegény állatok legyilkolása, a szegény állatok helyett a növények legyilkolása lenne a cél, mert feltételezik, hogy nem érez, primitív élőlény és ezért nlemészárolható, hoghy jólakjanak vele?
Tudod arra világítottam rá, hogy a rossz ételtársításból fakad a gyomorban az etil-metil alkohol az erjedések által!
Tudod a furcsa, hogy van növényi fasírt, ízvilága megközelíti a húsét, így helyettessé válik, de miért is? A szervezetet becsapva, vagy a vagánok képzeletileg a húst pótolják növényi mimikrivel?
ez olyan, mint a saját neméhez vonzódók, az egyik mégiscsak a másik nem tulajdonságait viszi, férfi-női szereposztásban?