Keresés

Részletes keresés

cayenne bors Creative Commons License 2010.01.05 0 0 290
Elállta a fejedet a szesz? :)
Előzmény: egy simabőrű (289)
egy simabőrű Creative Commons License 2010.01.04 0 0 289

Érdligetnek nem lesz jobb, marad a pangás, az első polgármestertől örökölt besz..ás.

 

A kishitűek megalkuvása egy tál lencséért.

 

Én mértéket diktálok, te megalkuszol és a baloldal küldött.

 

Nekem nem kell az alamizsna , neked kell.

 

Téged csalán tart, engem véd a sok virág.

 

Te bolsevik vagy,ÉN demokrata.

 

 Én szeretem a HAZÁMAT, TE ÉLSZ BELŐLE.

 

ÉN MINDENKIT SZERETEK, TE HA NEKED VESZÉLYT JELENT: ÚTÁLOD.

 

ÉN TANULTAM A HIBÁIMBÓL, TE EGYHELYBEN ÁLLSZ.

.

ÉN ALUDNI MEGYEK, TE MEG PÉNZÉRT FIGYELED, HOGY ÉN MIT ÍROK!

 

SZEVASZ!

 

Előzmény: cayenne bors (287)
Moonclown Creative Commons License 2010.01.04 0 0 288
Az a jó hogy 2 anyázás között senki egy db konkrét infót nem tett mi is lesz ott.Lidl és pont...Jó tervek?Képek?....az anyázás az megy mindkét oldalnak.
cayenne bors Creative Commons License 2009.12.31 0 0 287
Nyugodj meg, Béla! Lesz ez még rosszabb is számotokra. A 65 ezer érdinek meg jobb.

BUÉK!
Előzmény: egy simabőrű (283)
ligethi Creative Commons License 2009.12.31 0 0 286
Valóban félre ment... :)

Elég lett volna annyi:

Bocsi, csak vetítek. Tesztelem a Tisztelt Olvasót mennyire éber. Úgy látom, túlságosan...

Esetleg:

Bocsi csak vetítek. Összehordok hetet-havat és megpróbálom megvezetni a Tisztelt Olvasót, hátha bedől. Most lebuktam, ez van. Sorry. Többet nem fordul elő.
Előzmény: egy simabőrű (283)
cayenne bors Creative Commons License 2009.12.31 0 0 285
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Előzmény: egy simabőrű (283)
Piros Hangszóró Creative Commons License 2009.12.31 0 0 284
Ez mellément! Belém akartál szúrni, de nem nekem válaszoltál. Szerintem nem érdemeltem meg.
Előzmény: egy simabőrű (283)
egy simabőrű Creative Commons License 2009.12.31 0 0 283

Neked nincs magánéleted? Te sohasem olvasol, sétálgatsz, beszélgetsz emberekkel? Mindig a monitort bámulod és újabb és újabb nickneveken hazudozol.

Hány perc alatt tudsz új nicknéven regisztrálni?

Megfizettek az állandó jelenlétért mindkettőtöket. A felvett hitelbe ez is belefér. Szórjátok a közpénzt a kommunikációra is. Ebből írod majd szakdolgozatodat is? "ÖKORMÁNYZATI KOMMUNIKÁCIÓ ÉRDEN avagy hogyan magyarázzuk meg a választóknak a tizenötszörös tervezési díjakat, a 45 milliós értékbecslési díjakat a "Harkai-Művek"fölöslegesen és törvénytelenül elszórt millióit, az intézmények sanyargatását, a fölöslegesen vásárolt autókat, az ellenjegyzésnélküli szerződéseket keretmegállapodásokat, a közbeszerzéseket kikerülő tervvásárlásokat, a szabálytalanul kiadott  építési engedélyeket, az átvert politikusok duzzogásait, a pocsékmódon kivitelezett és átvett építkezéseket, a pót és valós állásokkal megvett képviselőket, az ÉKFI körüli értelmetlen veszteségeket/ PIAC/, a kilúgozott P . Hivatalt, a közbeszerzéseknél megtörtént súlyos szabálytalanságokat, a félelemben tartott önkormányzati dolgozókat, a közpénzen történő iskolábajárást, a kreált ballközép-frakciót, stb, stb...  

 

Hát akkor jövőre veled ugyanitt,  a sajtótájékoztatókon, a Közgyűléseken, a bizottsági űléseken és a Bíróságon. Lehet mit továbbmagyarázni majd, és szitkozódni, lejáratni..

 

Ja majd elfeledtem a VIII. kerületi vitézségetekről mikor írogattok Meg a Kövérnél ólálkodó képviselővel sem nagyon dicsekedik az álom kommunikációs páros. Tudod amikor két perc után elzavarta őt a fenébe.

 

Ligethi! még egy ellenzéki helyi lap nagyon kéne a CIVIL HÍRMONDÓ mellé neeem?

Alakul, keményebb lesz és élesebben vág mint a mi "ÚTTÖRŐ ÚJSÁGUNK" amely környékén olyan sok megátkozott percet töltöttem el veled.

Az emberismeretet holtig tanulja az ember.

 

Tisztességesen ha lehet, a választások után is van élet:Boldog újévet, tisztelettel: Jakab Béla

Előzmény: ligethi (282)
ligethi Creative Commons License 2009.12.31 0 0 282
Ide írom még egyszer a te kedvedért is. (Más nicknévvel, az előbbi nem volt jó választás) Leszel szíves ezeket az információkat tényként kezelni. Nem szerencsés egyen áruház tervet emlegetni, meg "a területre volt egy elfogadható koncepciót" szajkózni, ami egyszerűen nem igaz.

Pár megjegyzés:

Soha, semmilyen megállapodás nem történt a Lidl-el, arról, hogy oda bármilyen alközponti funkciót el kellene helyeznie, annak ellenére, hogy az előző vezetés és több képviselő is ezt a jövőképet vizionálta. Amikor a hivatalban kibogozták a szálakat, akkor derült ki, hogy ez az elképzelés csak „Mesemondó” Béla képviselő agyában él, papírra vetve sosem lett, pláne nem aláírva mindkét fél részéről. Természetesen minden lehetőséget megragadtak, de többek között a Posta is elzárkózott attól, hogy az új épületben nyisson fiókot. Mindezek ellenére törekedett az önkormányzat, hogy kellemes környezetet teremtsen. Tágas park fog kialakulni, megújul a fürdő utca, és a már elkészült új parkkal egységben valóban kialakul a hiányolt „kellemes környezet”.

Természetesen nem ez volt az utolsó lehetőség egy alközpont kialakulására, az építkezésnek és az új környezetnek köszönhetően elindul a városrész megújulása.

Hogy a Lidl miben jó? Teccettek volna az InterSpar-nak eladni. Utólag könnyű okosnak lenni.

Teljes egészében nem fedi a valóságot a „kommersz Lidl doboz” kifejezés. Nem klasszikus lapostetős lesz az új épület (Lidl nem is épít lapostetős épületet). Talán az sem kommersz, hogy a megépítendő parkolószám 200%-a az előírtnak, amiből több, mint 100 db mélygarázsban lesz elhelyezve. És talán az sem elhanyagolható, hogy a Balatoni út – Fürdő utca kereszteződése végre megfelelő módon ki lesz építve, biztonságos, lámpával védett gyalogátkelőhelyek létesülnek.

És egy utolsó. Hova lett a korábban értékesített telek ellenértéke? A Fürdő utcában eladott telek 80 milliójából újul meg Kutyavári úton lévő épület. Ebből a pénzből tökéletes elhelyezést lehet biztosítani rendőrőrsnek, nyugdíjas klubnak, közösségi tereknek, CIVIL FÉSZEKNEK. Erről van döntés, pecsétes papír, szemben a korábbi mende-mondákkal, víziókkal. És még marad is az összegből…


Előzmény: miki591001 (280)
azincourt Creative Commons License 2009.12.31 0 0 281
De Döcsát lehetett szidni a Stop Shopért. Neki bizonyára több módja volt befolyásolni a tervezést... Egyébként tényleg több volt, mert ő legalább kialkudott egy jó nagy ingyenes parkolót a lakosságnak. (A többit fedje jótékony homály...)
Előzmény: miki591001 (280)
miki591001 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 280
A volt CBA ról csak annyit, a területre volt egy elfogadható kopncepció, amit a polgármester TMA csak azért nem támogatott mert szerinte civil fészek, civil kaszinó lenne a közösségi ház.
Ezért jól jött neki a LIDL erősködése az egyen áruház tervével.
Most azt mondhatja, nem lehetett ráerőszakolni a tulajdonosra az ÖK akaratát.
Persze nem akarásnak nyögés a vége.
miki591001 Creative Commons License 2009.12.31 0 0 279
Nem úgy mint mások, akik közpénzen tartatnak el az önkormányzattal, ellenzéki újságot a nyomdászból lett újságírói címre pályázó főszerkesztőével.
Na ez az igazi mkegélhetési politizálás.
Ja és most kinek az ellensége az újság?
Hiszen TMA-é az Érdi újság és az Érdi Lap is?
Ezekben soha nem jelenhetett volna meg Tőkés István, Tőkés László bátyja.
Miért? Mert van véleménye a jelenlegi vezetésről.
egy simabőrű Creative Commons License 2009.12.31 0 0 278

Én nem tudom ki kit utál, én senkit sem utálok. Téged sem, a polgármestert sem és azt is elfogadom/megértem ha valaki téved, csak ismerje be a tények súlya alatt, hogy tévedett, változott a helyzet ... Emberből vagyunk. Boldog újévet neked , szép álmokat.

Szeretnétek rajtam nagyot ütni mi.... Elég nehezen megy, nem utaztam közpénzen, még a parkolóban sem parkoltam... megérzés OS, megérzés.

Előzmény: cayenne bors (273)
cayenne bors Creative Commons License 2009.12.30 0 0 277
Tudod, hogy van ez:

Aki tudja, csinálja. Aki nem tudja, tanítja.
Előzmény: még nem törölt (276)
még nem törölt Creative Commons License 2009.12.30 0 0 276
És ezt az edző is tudja ? :-DDDDDDDDDDD
Előzmény: cayenne bors (275)
cayenne bors Creative Commons License 2009.12.30 0 0 275
Mert a focihoz az edzőn kívül mindenki ért... :)
Előzmény: még nem törölt (274)
még nem törölt Creative Commons License 2009.12.30 0 0 274
Nem értem, miért fáj neked, ha egy csapatban a nagy meccs előtt pár poszton cseréket hajt végre az edző? Érd is ilyen hely volt. Tanulni kell a hibákból, nem fújni miattuk.
Előzmény: cayenne bors (273)
cayenne bors Creative Commons License 2009.12.30 0 0 273
Javasolni kellene, hogy egy ciklus csak max. 3 évig tartson :)

A karácsonyi újságotok furcsa egy szerzet... Kissé kilóg belőle Tőkés Pista interjúja. A civil diósdi fideszesé, aki utálja az érdi fideszeseket, holott ő érdi.
Előzmény: egy simabőrű (272)
egy simabőrű Creative Commons License 2009.12.30 0 0 272

Azt már tudnod kellene a Pénzügyi Biz. elnöke a bizottságával nem tagja a vezetésnek. Ellenőrzési jogokkal felruházott testület. Ez a dolga. Mind a két ciklusban azt tette a vezetésemmel. ellenőrzött, jelezte a hibákat, törvénytelenségeket. Akkor ez nektek jól jött, most nem.  A bajok - ahogy érzékelteted- két év után jönnek. Bizonyítható már a szabálytalanság, kiderülnek dolgok. Neked nem az a megbízásod/ gondolom/, hogy ezekről írj, beszélj. Mármint az ÜGYEKRŐL. Vagy éppen vizsgálódj, kérdezz...

Nem ezért fizetnek. Azért sem, hogy engem minősíts, ezt önszorgalomból teszed, egészségedre. Biztosan így jobban alszol. Én nem minősítlek téged, sőt meg is dicsérhetlek: amit rádbíztak egész jól elvégzed, csak vannak akiknek nem gyere be...

 Az érdligeti alközpontot a TMA egyszerűen elbaltázta, ennyi.

Előzmény: cayenne bors (270)
azincourt Creative Commons License 2009.12.30 0 0 271
Nyilván szebb lesz, mint a szocik alatt épített Stop Shop. Vagy ki tudja.
Előzmény: Érdi Lidl (269)
cayenne bors Creative Commons License 2009.12.30 0 0 270
Mintha te lettél volna a pénzügyi bizottság elnöke Döcsa alatt és most is. Pancser, mi? Tán nem támogattad az eladást? És miből gondoltad, hogy a posta akarata ellenére oda fog menni?
Más fáj neked, ezt sokan tudják.
Valószínűleg nem fogsz még egyszer bejutni a testületben, de ha igen, mondd már meg, kihez fogsz 3 évig dörgölődzni, és utána kihez állsz át? Lassan elfogy a választék, igaz, a Jobbik most bejön a képbe. De az is igaz, hogy ők már mindent tudni fognak rólad. Mondd, kinek kellesz még? Túlságosan elhasználódtál már... Nincs ötödik világtáj ...
Előzmény: egy simabőrű (267)
vz55 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 268
Hali.
Majd mutatok néhány fotót. Az építéshatósági csajok szerint tilos Érden lakóövezetben lapostetős épületet építeni.

( Már akinek.....)
sziasztok
Előzmény: egy simabőrű (267)
egy simabőrű Creative Commons License 2009.12.30 0 0 267

Egy lapostetős Lidl-üzlet épül, a Balatoni úttal párhuzamosan, a telek belső részén.

Erre "vártunk" négy évet! Igen.

 

 Nem az amit az előző vezetés akart/MSZP/ nyeregtetős, merőleges az útra és a telek eljére, hanem máshova, máshogyan, másmilyen.

Hol van már az alközpont elfogadott terve.

 Rendőrörs, önkormányzati iroda, kis üzletek/ hírlap, virág stb/. Bankautomaták, kávézó, kellemes környezet.

 

Lehet majd vásárolni akciós papíripari termékeket, mert abban a Lidl nagyon jó!

 

Az utolsó lehetőség volt, hogy Érden kiépüljön egy tisztességes, a körülményekhez képest elfogadható alközpont.

 

Pancserek vezetik a várost. Amikor ellenzékben voltak csak a multik ellen ment a duma. A Stop Shop miért oda, úgy, a Tesco miért kell amikor tönkre teszi a kisboltokat ....

Mára a vezetés bénasága miatt a Stop Shop mellet Lidl, Ligeten egy  kommersz Lidl-doboz épül hamarosan.

Előzmény: Carrie5 (265)
tutus1 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 266
A több éve ígért Lidl épül ott.
Előzmény: Carrie5 (265)
Carrie5 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 265
Ma láttam hogy elbontották a CBA-t,ott a sok betontörmelék a helyén.
Tudja valaki, hogy mi lesz ott?
Előzmény: Diótörő (264)
Diótörő Creative Commons License 2009.12.13 0 0 264
Igen, a bontás már jól halad. Még a végén lesz belőle valami.
Előzmény: még nem törölt (262)
Fricy Creative Commons License 2009.12.05 0 0 263
Eszerint az emelet kiadó egyben.
http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/SID-86E19617-48E94E2F/lidl_hu/hs.xsl/4037_6018.htm
Előzmény: Diótörő (261)
még nem törölt Creative Commons License 2009.12.05 0 0 262
Amint láttam, már csinálják is.
Előzmény: Diótörő (261)
Diótörő Creative Commons License 2009.12.04 0 0 261
Ez most nem CBA, de nem akartam emiatt újabb topikot nyitni.
Mi lett a Ritmus áruházzal ? Az egész Lidl lesz, mármint az emelettel együtt ?
Tudja valaki?
Ja és ezek után még vajon aktuális a Balatoni úti Lidl?
Moonclown Creative Commons License 2009.09.28 0 0 260
Hát már egy fokkal jobb, de továbbra s evagyok kibékülve...
Előzmény: Moonclown (257)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!