Sajnos a netem lassúsága miatt csak 8.-ától tudom frissíteni a honlapot. Annyira még telik, hogy itt előzetesként megmutassam ezt a két gyöngyszemet, melyekhez hasonlóak kerülnek még majd fel. 32gy 1990 dec., 32 1993 december közepe
Ismét kiemelt segítségeteket kérném a http://bkvtablak.gportal.hu fejlesztése érdekében. Az ünnepek alatt, vagy a két ünnep között időt szánni tudó emberek segítségét várom gyűjteményük lefotózott darabjaival. Vagy, én magam is fotózok szívesen hiányzó szériákat közösen egyeztetett időben.
Öööö, jaj igen, azt elfelejtettem írni, hogy az általad említett oldal nagyon jó, viszont ott csak Ferihegyi úti elágazásos van és én igazság szerint keresek egy Rákoskeresztúr, Városközpontosat is, egy nemráncajtós Ikarushoz.
Meg létezik egy másik oldal, ahol rengeteg tábla fényképe van fent, de valahogy sehogyan sem találom...
Szeretnék kérni tőletek egy 61E tábla képet / fényképet saját célra - egy papírmakettet csinálok magamnak, és az eredetileg meglévő tábláját szeretném lecserélni.