Egyszerűen csak kis mélységélességű, nagy rekesznyílású képet fotóshoppol? Hát akkor ez tényleg nem több parasztvakításnál, simán betolhatták volna csak egy külön szűrőbe, de így kirakva húdefitcsőrként mutat. Ügyes trükk...
A portré pont nem marketing, a kamerákkal+szoftveres trükkel emulálja a mélységélességet portré fotózásnál, tehát az arc éles lesz a háttér pedig elmosódott, ilyet azelőtt csak nagy blendéjű (méregdrága) objektívekkel lehetett csinálni.
Akkor ez a plus fícsöre, mert a sima 8-as nem tudja. Akkor meg is van a magyarázat, a 8 plusnak a hátlapon 2 kamerája van ha jól tudom, ezek segítségével alkotja a portré fotót, az előlapi meg nem tudja.
Szia, de van. Nincsen most mellettem az SE2 (kettes!!!) de a fotó mód mellett jobbra ott van a portré mód, utána jön a négyzet és a pano. Azért megnézem majd pontosabban, de a fiam tegnap egész nap portékat csinált egy SE2-vel, azon belül ugyanazokkal a lehetőségekkel, mint a 8-ban.
Mit takar a telefonodban az, hogy "portré" mód? SE-ben nincs semmi ilyen, mindkét kameránál van fotó, egy marketinges négyzetkivágásos fotó (faszbúkprofilképhez ugye...) és panoráma.
Sziasztok! Nem halálos probléma, inkább érdekesség, csak kiwi vagyok, ki mit tud erről: SE2 sima fotó módban, ha az ember aktiválja az előlapi kamerát, majd átmegy portréba, itt is megmarad aktívnak az előlapi kamera. 8 plus: ugyanígy beállítva a portré módban inaktiválódik az előlapi kamera, magyarul itt már nem tudsz magadról portrét készíteni.
Vannak különbségek a 2 modell kamerái között, de nem jöttem rá, pontosan mi okozza ezt. Az iOS a két gépen a legfrissebb.
Tudom, hogy így kéne lennie, de nincs így. Egyéb fióknál bekéri az adatokat, ellenőriz, mindent kipipál és a következőnél már csak annyit tudok választani, hogy a leveleken túl a Jegyszeteket is szinkronizálja-e, illetve fölül fixen kiírja, hogy IMAP. Kimarad az az ablak, ahol lehetne választani a POP és az IMAP között.
Jelenleg egy XR-t használok az aktuális legfrissebb iOS-el. Korábban beállítottam néhány mail fiókot, köztük két POP3-at is. Most egy újabb fiókot szerettem volna föltenni rá szintén POP3-ként, de bárhogy próbáltam, nem sikerült. A hozzáadáskor bekéri az alap adatokat (néc, email cím, jelszó, leírás), és onnan továbblépve helyből IMAP-ot állítbe, nincs meg a választási lehetőség a POP3 és IMAP közt. Ez bug, vagy változott valami az iOS-ben és egyszerűen nem akarják, hogy valaki POP accountot tegyen föl? Avagy valamit én bénázok el?
Sziasztok! Egy olyan problémàm lenne egy SE készülékkel hogy telefonál közben nem hallanak de èn hallom a hívotatt viszont ha kihangosítom akkor engem is hallanak! Mi lehet a gond? Előre is köszönöm vàlaszotokat!
Egyébként a telefont a melóhelytől kaptam, évenként felajánlják majd a megvételre. Február elején lesz az első ajánlat. Úgyhogy 2021 febr-ban lesz egy 1 éves eladó XS... :) (nekem nagyon nem jön be...)
Este átállítottam kompatibilis módra a videók/fotók formátumát, csináltam egy rövid videót. Így a pinnacle már tudta kezelni. Lehet így a Hitfilm is tudja.
Hát igen, én másra használom a Hitfilmet csak láttam hogy MOV file-t is lehet importálni, de simán tényleg nem megy, pláne a 4k filmeket.
Viszont találtam egy zseniális megoldást, linkelem a videót, a lényeg annyi, hogy a telefonon a videónál a megosztás gombbal a Google Drive-ra kell küldeni a file-t, de úgy hogy át kell nevezni a .MOV kiterjesztést .MP4-re. Onnantól minden működik gondolom a Google átkonvertálja, a Hitfilmmel lehet szerkeszteni a 4K filmet is.
Ha eleve használod a google drive-ot akkor letöltögetni nem is kell, automatikusan a pc-re kerül. És megint ott tartunk hogy nem kell a telefont összedugni semmivel :)
Sziasztok! Iphone 11 es az lenne a kerdesem, hogy az milyen hibara utalhat ha az idojaras hattere sima egyszinu , nem animalt vagy hogy mondjam😄? furcsa mert masok telefonjan nem ilyen 🤷♀Mi lehet ennek az oka?kepet feltoltottem, hogy mire gondolok. Ha valaki esetleg tudja akkor megkoszonnem a valaszt.