Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

MGB 1967 Creative Commons License 2018.07.31 0 0 2077
Airbag. Creative Commons License 2018.07.28 0 0 2076

kicsi olvasni való....olvasd el a szerződésedet,mit irtál alá alapon...

http://hvg.hu/cegauto/20180726_hasznaltaut_atveres_trukkok_bekelteto_testulet#rss

Előzmény: Sanyeszka10018 (2071)
MGB 1967 Creative Commons License 2018.07.28 0 1 2075

robert.mikulas@itm.gov.hu

 

Zoli

Előzmény: MGB 1967 (2074)
MGB 1967 Creative Commons License 2018.07.28 0 0 2074

Tegyél feljelentést csalásért, plusz jelezzed az Innovációs és Technológiai Minisztériumban Mikulás Róbertnek, hogy életveszélyes autót vizsgáztattak le. Ő a vizsgaállomások, vizsgáztatók felügyeletéért felelős személy.

 

robert.mikulas@nfm.gov.hu

 

Zoli

Előzmény: Sanyeszka10018 (2071)
MGB 1967 Creative Commons License 2018.07.28 0 0 2073

"Mivel ott volt leadva a jogsim, adókártyám az intézéshez. Itt is jött egy meglepetés.... Addig nem adják vissza a kártyáimat amíg nem beszélt velem egy ottani "góré" vagy akárki."

 

Abban a pillanatban telefon a rendőrségre, elmondani hogy mi a helyzet, utána pedig feljelentést tenni.

 

Zoli

Előzmény: Roberto Coimbra Azevedo (2069)
WebNeo Creative Commons License 2018.07.28 0 0 2072

Szerintem eselytelen az ugyed, de hatha

https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2017/12/28/aaa_gyujtsam_magamra_az_autot_ok_nem_segitenek/

Vagy keresd a cikkirot, facebook- n is van vmi csoport, am ne fuzz hozza sok remenyt.

 

Előzmény: Sanyeszka10018 (2071)
Sanyeszka10018 Creative Commons License 2018.07.27 0 0 2071

Sziasztok!!

 

Szeretnek érdeklődni szeretnék hogy valaki járt-e sikerel akit becsaptak az autó kereskedésben?

 

Sajnos az Én sztorim is az hogy bevagyok csapva.

Leírom röviden mi történt.

 

Oda mentem csütörtöki napon hogy vásároljak egy autót kipróbáltuk megegyeztünk majd jött volna a fizetés de kiderült hogy nincs az autón műszaki.

Semmi baj majd ők másnapra (pentekre)leműszakiztatjak.

Hagytam ott foglalót majd mondták másnap telefonáljak mikor van kész.

Jött a péntek dél telefonáltam kész a műszaki mehetek az autóért 

Kb 1-re ott voltam várakoztam fél 4-ig majd kifizettem és eljöttem.

Szombaton hívtam őket mivel kiderült hogy hengerfejes és életveszélyes az autó.

Hétfőn hívtak mert persze szombaton nem volt reklamációs ügyintéző.

De azt mondták hétfőn hogy náluk kategória besorolás van és ez az autó E besorolású ami bontásra alkalmas.

De akkor hogy műszakiztatták le????

Beszeltem fogyasztóvédelemmel azt mondta tegyem meg a kellő lépéseket mert több helye is hibáztak mivel nem adhatnak el egy bontásra alkalmas autót normál állapotúnak.

 

Keressem a károsultakat hátha tudunk egymásnak segíteni.

Áepád Creative Commons License 2018.07.25 0 0 2070

Az aaa autó egy tragédia lehúzás az egész ja és mind ez kb 4 órán keresztül és mondanak egy olyan árat, hogy kifordulsz azonnal. 

Roberto Coimbra Azevedo Creative Commons License 2018.07.21 0 0 2069

A mai nap (2018.07.21) jártam az aaa auto kereskedésben, mint esetleges vásárló, illetve a kereskedés "erőltetésére" bevittem egy kia rio 1.5 crdi 103000 km-rel (garantált) 2006. Magyarországi, első tulaj autót. Kérdezték, hogy eladásra vagy beszámításra vittem e? Mivel nem beszéltünk meg konkrétan semmit, nem is tudtam mit is válaszoljak rá. A lényeg, hogy átnézték, fotózták, kipróbálták. Röpke 2 órát töltöttem ott a semmiért. Mégpedig, mert 450 000 ft-t ajánlottak érte. Már jóval előtte elmondtam, hogy minimum 800 000 ft amiért odaadom. Különben be se üljünk a kocsiba. Ennek ellenére történtek a fotózások, stb. Aztán kinyőgték, hogy 450 000ft. Mondtam, hogy ne viccelődjünk már. Elment a kolléga, hogy mindjárt vissza jön. Így is történt, kb 3 perc múlva ért vissza. Rögtön 600 000 ft lett az ajánlott ár. Sarkon fordultam és kijöttem, hogy köszönöm, de én erre nem vagyok kíváncsi. Átmentem a másik irodába, ahol banki kamatokat, stb számolnak. Mivel ott volt leadva a jogsim, adókártyám az intézéshez. Itt is jött egy meglepetés.... Addig nem adják vissza a kártyáimat amíg nem beszélt velem egy ottani "góré" vagy akárki. Komolyan tiszta vicc!!!!!! Aztán az illető közölte, hogy a hölggyel aki segített nekem, hogy adja vissza a kártyákat, és annyi. Szóval a lényeg: Az hirdeti magáról a kereskedés, hogy 20% al többet adnak a kocsikért mint más kereskedések. Akkor mire lehet számítani? Egy ilyen kocsi 200 000 forintot ér? :-D Így én azt mondom, hogy aki teheti az ne menjen oda kocsit eladni, hacsak nem égetően kell a pénz. Amúgy még meg sem hirdettem az autót, de eladás alatt van .

Özv Dölyfösné Olga Creative Commons License 2018.07.14 0 0 2068

Drágán vettél szar autót pedig senki sem kötelezett rá hogy ott vegyél és általában az eladók 90%-ka belemegy egy független állapotfelmérésbe.Aki nem azt pedig nagy ívben el kell kerülni.

 

Sajnos ez volt a tanulópénz.

Előzmény: popivics (2066)
pizo Creative Commons License 2018.06.19 0 0 2067

Nem rosszindulatból, vagy olyan helyen vásárolsz, ahol megengedik, hogy vétel előtt átvizsgáltathasd. Vagy viszel magaddal hozzáértőt.

 

Zoli

  

Előzmény: popivics (2066)
popivics Creative Commons License 2018.06.19 0 0 2066

Sziasztok, egy újabb, saját keserű tapasztalat az AAA-val. 


Idén január közepén vásároltam egy akkor 11 éves Peugeot használt autót az AAA fóti telephelyén, autóbeszámítással, 1,2 millió forintért (autóbeszámítás 400 ezer, 800 ezer forint átutalással a számlámról). Tél volt így pld. nem húztuk le az ablakokat, hogy működnek-e, nem indítottuk be a klímát és nem feküdtünk be az autó alá sem, így nem láthattuk a törött rugót, illetve gömbfejet sem. A cég egy listát adott át arról, hogy milyen állapotban van az autó és a felsoroltakat rendben lévőnek jelölte... az első sokk az autószerelőnél ért, aki azt mondta, hogy azonnal adjuk el a kocsit amennyiért viszik, mert rengeteget kell majd rá költenünk és sorolta, a fentieken kívül még hosszan, hosszan a problémákat. Én úgy voltam vele, hogy kereskedéstől vettük az autót nem volt éppen olcsó, ha kell is költeni rá, akkor az belefér, végül is nem új autó. És elkezdődött. A költés és a tapasztalás. Összesen 3000 km tettem bele, és úgy döntöttünk mivel van egy négy éves másik autónk is, eladjuk. Idén május közepén visszavittem az autót az AAA fóti telepére, hogy hát javítottunk rajta és szeretnénk ha visszavásárolnák, sejtettük, hogy kevesebben fognak kínálni, de arra ami történt nem számítottunk, jött a megalázó és hosszú alku, ami 500 ezer forintról indult és megállt 700 ezer forintnál. Tehát alig négy hónap alatt fél millió forintot veszítettünk ha ott hagyjuk... nem hagytuk. Most 850 ezerért kínáljuk a neten és mivel őszintén elmondjuk a hibáit, nem is igen kell senkinek. Csak autókereskedések hívnak, akik elmennének 700 ezerig, ha tetszik nekik a kocsi... magánszemélyek alig. Gondolom inkább mennek a "megbízható" kereskedésekbe. Ahol persze őket is ugyanígy átvágják mint minket, vagy szerencséjük lesz. Mit tehetünk? Semmit. Ja persze miért nem vettük észre??? Ez van, legközelebb csak fiatal, márkakereskedőtől származó autót fogunk venni, az biztos, persze miután kihevertük a veszteséget. Persze áruljuk a kocsit és mivel nem kenyérre kell, megszorulva sem vagyunk kitartunk. 

Törölt nick Creative Commons License 2018.06.19 0 0 2065

Látom mindenki messze elkerüli eme kereskedést,ezért nincsenek hsz-ek.Jól teszik...

Énvagyokmagam Creative Commons License 2018.03.09 0 1 2064

Valószínűnek tartom azt, ha egy autót 5 m. Ft-ra kitesznek, akkor nem úgy jön be a vásárló, hogy 4 m Ft-ot ajánl meg rá, hanem mondjuk 4,5-öt. Az értékesítő nem hinném, hogy sokáig töri magát azért a +10 000 Ft-ért, annak érdekében, hogy minél magasabbra tornássza az árat. Megvan a pénze "gyorsban".

 

Ilyen értékű autót pedig nem ad el az ember naponta, illetve évente. Gondolom 5-10 évenként ,ha cserélgeti valaki az autóját akkor amúgy sem sok esély van arra, hogy pont ugyanazzal a személlyel fogja el adatni. E mellett az eladó nem fogja megtudni, hogy mennyire kardoskodott az érdekében az értékesítő. Max annyit mond majd neki, hogy ezt tudta kipréselni a vásárlóból. 

Mint én is írtam, biztos van tisztességes értékesítő ezen a téren is. 

Nekem személy szerint nem nagyon volt hozzájuk mindeddig szerencsém. Saját tapasztalataimból merítve.:

-Egy majdnem barátom régen autókereskedő volt és úgy közvetített nekem nem túl nagy értékű autót, hogy amikor megvettem, ő már tudta, hogy a vételi árat kell az autóra költeni egy műszaki hiba miatt amire a vásárláskor azt mondta, bagatel. (Miután szerencsésen pár ezer Ft-ból megoldottam, szólta el magát véletlenül, hogy több szakszervizbe elvitték és ott mondta a szaki, hogy ez bizony jelentős értékű javítás lesz)

-Aztán volt olyan nagyon közeli ismerős akin a lenyúlt pénzt amit autó behozatal utáni ügyintézésre kért el, kellett leveretni, mert valahogy eltüntette a pénzem. 

-Toyota szalonból vettem B.csabán egy 5 éves Corollát amiről miután a blokkot kellett kicseréltetnem mert besz.rt, derült ki, hogy minden egyes elem törve volt rajta. Holott az értékesítő esküdözött, hogy nagyon jó állapotú és végig náluk szervizelt, csak sajnos a szervizkönyv elkeveredett egy költözés alkalmával.

-Bmw-re is költöttem már azt az árat egy év alatt amennyiért megvettem, majd fele árán tudtam csak eladni. Természetesen ez az autó is nagyon jó állapotban került értékesítésre és öreg úré volt aki rendszeresen szervizelte. Mikor a szerelőm kénytelen volt szétszedni a motorját ,mondta, hogy újnyi vastag olajsár van a blokk alján. Nem sűrűn cseréltek benne olajat.

 

Szóval azt hiszem Te egy nagyon szerencsés ember lehetsz, ha több tisztességes autókereskedővel fújt már össze az élet. Nekem ez valahogy nem sikerült még.

 

Üdv.! 

Előzmény: Teo papa (2063)
Teo papa Creative Commons License 2018.03.08 0 0 2063

Szemlélet kérdése. Nekem konkrétan vannak korrekt kereskedő ismerőseim is.

A %-os személeted részben jó, részben - szerintem - nem. Ha fix az összeg, nem érdekelt abban pénzügyileg, hogy többet hozzon ki belőle. A dolog másik része, hogy egy jó kereskedő nem csak a mai napra gondol. Igaz, hogy legegyszerűbb a példában szereplő autót 4M-ért eladni, de abban az esetben az eladóban (mármint bennem) NEM az marad meg, hogy legközelebb is ide hozzam az autómat. Ha viszont látom, hogy nem kapkodja el és adott esetben kisebb engedménnyel adja el, mint az 1M, akkor annak jövőbeni következményei is lehetnek, amik rá nézve jók. Egy jó szakember ad a hírére és a becsületére. Mindegy milyen szakemberről beszélünk.

 

Teo >

Előzmény: Énvagyokmagam (2062)
Énvagyokmagam Creative Commons License 2018.03.08 0 0 2062

Ezzel azért nem nagyon értek egyet, mert ha nem fix az az összeg, hanem esetleg százalékban van meghatározva. Te pedig megmondod mennyi a minimum amiért eladhatja az autód, neki a legelső be eső vevőnek is érdeke eladni a minimumért,

ha pl. van egy 5 milliós autód amire kimondjátok azt, hogy 5%ért értékesítse az értékesítő akkor abból 250 000 Ft üti a markát. Az is a megegyezés tárgya, hogy max egy misit engedhet belőle.

Még szép ,hogy az első be eső érdeklődőnek le engedi a legrosszabb esetben 4 millióra. Így hamar hozzájutott 200 000 Ft-hoz. Te pedig elbuktál egy milliót. Ha pedig nagyon köti az ebet a karóhoz akkor esetleg a sokadik lesz aki megveszi az előre kigondolt összeghez közeli értékért. Azt pedig ugye már rég tudjuk, hogy "jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok". A 2 kiló így gyorsan és biztosabban a zsebében van, mint a ki tudja mikor megérkező vásárlótól a pár 10 000 Ft-al több jutalék.

 

Ezért nem adnék be autót közvetítőhöz és ezért nem adnék el ingatlanossal ingatlant. 

Biztos van becsületes autó értékesítő, ez nem kétséges. Csak elég nehéz megtalálni. 

Azt gondolom a mai trenddel ellentétben, hogy az előítéletre szüksége van az embernek. Nem nagyon izgat, hogy mit hablatyol bárki is. Az előítéletek nem véletlenül születnek meg.

Ez az ember védekező mechanizmusának a része. Ha elmegyek egy bizonyos kocsma előtt és minden alkalommal megvernek s sokan akik arra járnak hasonló kép járnak. Bizony átmegyek a másik oldalára az útnak. 

Ha sokat olvasok arról, hogy kit miként vernek át és esetleg ez velem is megesett már. Nos akkor asszem joggal nem bízom bennük. De, mint írtad biztos van olyan is. Előítélettel kell közeledni és ha még sincs rá ok, akkor, éljen. Örülni kell.

 

Előzmény: Teo papa (2061)
Teo papa Creative Commons License 2018.03.07 0 0 2061

Szerintem a használt autó kereskedő is lehet korrekt. Nyilván keresni akar rajtam, ezzel nincs is gond. A gond azzal van, ha a jutaléka fix, mert ettől kezdve az ő érdeke minél olcsóbban eladni az autót, annál hamarabb jut a pénzéhez és annál hamarabb üresedik meg a hely, amin az autó áll. Ennél is nagyobb gond, ha a kereskedő abszolút közelébe nincs a korrektségnek, lásd amiről ez a topic szól. Úgy veszik az autót, hogy ők aztán mindent megcsinálnak rajta, ezért kapsz keveset, aztán eladják ugyanazzal a dumával, hogy ők aztán háromszáz ponton átvizsgálták, meg mittomén, ezért fizet a vevő sokat, közben az égvilágon nem csináltak meg rajta semmit. Ettől megy el a népek kedve véglegesen a kereskedőktől, pedig vannak normális kereskedők is.

 

Teo > 

Előzmény: Énvagyokmagam (2060)
Énvagyokmagam Creative Commons License 2018.03.07 0 0 2060

Egyet értek. 

A legtöbben nem dohányzó, kevés km-es kis fogyasztású, kis szerviz igényű autót szeretnének ami lehetőleg egy német orvosé volt. Csak erre annyi az esély ahány nem dohányzó német orvos adja el ide az autóját. :-)

Van a helyzet amikor hirtelen kell pénz. Csak ebben az esetben vélem azt, hogy a használt autó kereskedéseknek van létjogosultsága. 

Előzmény: Teo papa (2059)
Teo papa Creative Commons License 2018.03.07 0 0 2059

Csak a "miért éri meg mínusszal eladni" .. sok ember nagyon nem ért hozzá / nincs hozzá türelme, hogy árulja a dolgait. Ráadásul a mai autóvásárlók nagyon jelentős része elsősorban olcsó autót akar, aztán szépen bebeszéli magának, hogy az jó is és kevés km-es. Ha egy tényleg kevés km-es, hibátlan autót akarsz eladni legalább megközelítőleg az árában, akkor fel sem hív senki .. sokáig

 

Teo >

Előzmény: Énvagyokmagam (2058)
Énvagyokmagam Creative Commons License 2018.03.07 0 0 2058

Szerintem is kisebb sérülés lehetett ami nem zavar a későbbiek során az út tartásban, vagy bármi másban. A műanyag idomokon pedig elég nehéz festékvastagságot mérni. Pár éves autót is elég nehéz úgy megőrizni, hogy nem sérül.

Egy 4 éves Jazz-em van. Egy évesen vettem. A srác elmondta, hogy a bal eleje kapott egy keveset, ez a szerviz vizsgálat alatt ki is derült. Semmi más gond nem merült fel. Abban a 3 évben amióta az enyém. Belerugdostak, a tetejét valami barom behorpasztotta, megütötte valamivel. Egyszer egy nő végig húzta az ajtót és a bal első sárvédőt, aztán lelépett. (Sajnos a kamera felvette és volt egy tanú is.) A múlt héten pedig én sértettem meg egy kisebb szerencsétlen és mesés baleset kapcsán. 

Tehát azt gondolom, már egy pár éves autón is lehetnek kisebb sérülések annak ellenére, hogy tökéletesen működik és a sérülések semmit nem befolyásolnak a használatban. természetesen, ha eladom majd, akkor ezeket a vásárlónak elmondom. Többet ér a becsületem pár 10 000 Ft-nál.

Tegnap adtam el a másik autóm. Ez az AAA autó engem is keresett, sms-t írtak, de le sem sz..tam. 

Gondoltam, ha valamit komolyan akar akkor majd felhív. Szerencsére nem tette meg. Lehet én is bedőltem volna a sumákolásuknak.

De, van egy Honda motorom is amit újabbra akarok cserélni. Szó szerint semmi gond vele, egy karcolás nincs rajta, minden gyári még. Honda szalonban is 300 000-al kevesebbet ajánlottak meg rá úgy, hogy egy újra cserélném be. Ez elég jelentős, ha azt nézzük, hogy ez az ár 1/4-e kb.

Amikor megkérdeztem az értékesítőt, hogy akkor az új árából is enged e ugyanennyit, akkor persze csak nézett. Szóval nem csak az AAA-ra vonatkozik ez az átverés, lehúzás dolog. Sok a használt autó és nagy a mozgás a piacon. Elég nehezen elvárható..../ez rossz szó, mert ennek kellene az elvárnak lennie/ inkább nehezen ELKÉPZELHETŐ sajnos manapság, nem csak autók terén, de bármi más téren, hogy az eladó korrekt, tisztességes legyen. Ez az AAA autó a cikkek és a leírtak szerint ezt a inkorrektséget és tisztességtelenséget a felső határáig tolta a törvényességnek, néha még azt is túl lépve. Nem egyedi eset.

Erre a topic-ra egy Totalcar cikk alapján találtam rá.

Tanulságos.

Maga a tanulság pedig az számomra, hogy semmit nem lehet úgy eladni, venni, vagy komolyabb döntéseket megtenni bármilyen téren, hogy az ember legalább alap fokon nem néz utána. A bizalom, csak már mint fogalom létezik a családokon belül is, nem hogy egy idegennel szemben aki abból él amit elad. 

Azt pedig, hogy valakinek miért éri meg sok százezer mínusszal el adni /el adatni/ a nagy értékű ingóságait, ingatlanjait inkább, minthogy egy minimális időt és pénzt dobjon pár hirdetésre a neten...?? Ezt nem értem. 

Biztos vannak különleges esetek amikor hirtelen kell megszabadulni valamitől, de akkor is inkább el adnám magam kisebb árengedménnyel, mint egy jelentőssel el adassam mással.

 

Üdv.!

Előzmény: MrTA4 (2036)
pirinyócsipa Creative Commons License 2018.03.01 0 0 2057

"Honnan lehet tudni hogy ilyen esetben mekkora a sérülés?"

 

Ha akkorát sérül egy autó, hogy elemcsere kell - mert nagynál te nem állsz neki visszakalapálni egy olyan girbegurba alakzatot, mint mondjuk egy homlokfal - ott látod nem látsz már gyári ponthegesztést, mert nem azzal fogják neked visszarakni, hanem hegesztés+köszörű.

Ez szinte 100%.

 

Lehet nézni a doblemezeket is, hogy a nyúlványhoz hogyan van odahegesztve.

Gyári ponthegesztés megvan-e.

Eltérő szín motor-téren belül, mint az egyébként gyári jellemzőnél.

 

 

Lehet nézegetni: akna plusz egy mérőszalag és a váznyúlványok átlóit lehet méricskélni, keresztben van-e.

Már egy ránézve irányvonal egyébként: Lezárt motorháztető átlóban van-e sárvédő vonalakkal.

 

 

 

 

Előzmény: Laowed (2037)
pirinyócsipa Creative Commons License 2018.03.01 0 0 2056

"30-60e lett volna a kár."

 

Bocs, hogy belevau, de 30-60 ezer kárból a valós volt maximum 30. Tehát semmi. De már magában egy 60-as is semmi. Két színre fújt elem talán jobb helyen, persze nem metálban. 

Ami anno 20 éve jellemző volt, az ma is megvan:

- brutális rezsióradíj

- anyagár

- biztosítós csókának "vedd fel ezt is meg azt is, írjuk fel cserére majd kis kalapálás és gitt meg fényezés, stb-stb"

 

Szóval ez a 30-60 simán megvan egy lökös-lámpa kombó szinte anyagárban és akkor még kimaradtak a fenti ilyen-olyan himi-humik.

 

Ez nem kár, itt nem volt komoly csatt semmi.

 

Váznyúlvány sérülésről meg azért nem fantáziáljuk már basszus, az még egy Suzukinál is azért kicsit komolyabb kocc és látvány....

Előzmény: MrTA4 (2042)
pizo Creative Commons License 2018.03.01 0 0 2055

Egészségedre:)

 

Zoli

Előzmény: Airbag. (2054)
Airbag. Creative Commons License 2018.02.28 0 0 2054

megtettem, és megteszem most is...

:-))

Előzmény: pizo (2045)
WebNeo Creative Commons License 2018.02.28 0 0 2053

Engem nem téveszt meg, a nyilvántartás milyensége, vagy a roncsként való álldogálása lehet kérdés.

Amúgy ha jól látom idén tulajváltozás miatt lett berögzítve, a többi meg előtte vizsga, érdekes, hogy ekkor fut keveset, lényegtelen.

Előzmény: hiperpigmentált (2052)
hiperpigmentált Creative Commons License 2018.02.28 0 0 2052

A kevés futás ne tévesszen meg! 2005-ben vettem egy 3 éves dízel Fabia-t 70k km-rel. A családban meg van mai napig ( apám használja), most van benne 180k km.

 

 

Előzmény: WebNeo (2050)
Tibor0066 Creative Commons License 2018.02.28 0 0 2051

Elképesztő, amit most már évek óta bizonyítottan és büntetlenül művelhet ez a "cég". Lsd. többek között Totalcar mai és többi cikkei. És az autóvásárló nép csak nem tanul belőle...

WebNeo Creative Commons License 2018.02.28 0 0 2050

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1952/19529/195296/19529635_f1bae1af5daa2168c7a154fcdd3e95ee_wm.jpg

Nyilvántartás érdekes dolog :D

14-16 között megy közel 90.000 km-t , majd 16-18 között 20.000 km-t ha csak nem volt roncs és állt akkor érdekes.

 

Miután a pult mögött ücsörgő hölggyel tisztáztuk, hogy addig nem foglalkoznak velem, amíg nem adom meg a nevem és a telefonszámom (!).

Van pár  erre való válaszom, pl Matuska Szilveszter, Ady Endre, Gülzemberger Zabigél. telora meg +36 1234567 :)

Az adatkezelési szabályzatuk hibás, néhol aggályos is szeritem.

Előzmény: hiperpigmentált (2049)
hiperpigmentált Creative Commons License 2018.02.28 0 0 2049
pizo Creative Commons License 2018.02.20 0 0 2048

Lehet, de akkor elég félreérthetően írt. Gyak. egyik új lökhárító sincsen fényezetlenül sem a 30 000 Ft. közelében.

 

Amúgy meg lehet, hogy valakinek újat mondtam a gyárilag fényezett lökhárítóval, szóval nem baj ez.

 

Zoli

Előzmény: Teo papa (2047)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!