Keresés

Részletes keresés

A svetlana Creative Commons License 2023.05.16 0 1 5254

Kevés az információ, tudni kell mi a cél, csak be legyen zárva, vagy fájdalmas is legyen, milyen jellegű munkát végzel, mert ha fájdalmas lesz akkor nem leszel minden nap kipihent, pláne ha napközben is fájni fog 99% hogy ingerült leszel, így nem biztos hogy bármelyik öv alkalmas lesz a munkavégzésre.

Előzmény: Kezdosub89 (5253)
Kezdosub89 Creative Commons License 2023.05.15 -1 0 5253

Sziasztok!

Úrnőm szeretne rendszeres erényövben tartani.

Mivel még nem volt részem ilyen hosszabbtávó kontrollra szeretnék tanácsokat kérni hogy milyen típusu erényövet ajánlanátok elsőre.

Köszönöm a válaszokat.

50 felé Creative Commons License 2023.05.07 -1 0 5252

Igen. "Ami jár, az jár" alapon.

Előzmény: A svetlana (5251)


A svetlana Creative Commons License 2023.05.06 0 0 5251

Nem látszik a képen, de 28 napig rajta volt a 3 tüskés fém rész is?

Előzmény: 50 felé (5250)
50 felé Creative Commons License 2023.05.06 -1 2 5250

Sziasztok!
Egy 28 napos bezártság megszűnt a tegnapi napon. A jó viseletnek szex lett a vége. De volt 2 meredek nap, amikor nem csak a Karmelitánál feszegették a rácsokat!

Zs37 Creative Commons License 2023.05.05 -1 0 5249

Zs37 Creative Commons License 2023.05.05 -1 0 5248

Sziasztok! 

 

Eladó Bp-en egy ÚJ szilikon erényöv. Csak felpróbálva volt. 

Sajnos nekem méretprobléma miatt, kell megválljak tőle.

Ár:14 000 Ft +posta(ha szükséges)

Érdeklődni csak emailben. 

hzsnelson22 kukac gmail.com

 

Porrr Creative Commons License 2023.05.04 -1 0 5247

Sziasztok! 

 

Eladóak az alábbi erényövek. Mindhárom csak próbálva volt. Kipróbálás után meg lettek tisztítva és fertőtlenítve. Mindhárom 4 gyűrű mérettel elérhető.

A két piros vivianatól rendelt: https://www.vivianna.hu/szado-mazo-kellekek/8021-vse-21-kulonleges-erenyov.html ; https://www.vivianna.hu/szado-mazo-kellekek/8023-vse-23-kulonleges-ferfi-erenyov.html A rózsaszín pedig ali expressről.

Áruk:darabonként 5 000 Ft + postaköltség (packeta, foxpost)

Érdeklődni e-mailben (Email- címem publikus).

12miss34 Creative Commons License 2023.04.25 -1 1 5246

Ohh nem nem bocsi ha félre érthető voltam, pixin anno én is voltam az nem a legjobb hely, na de mindegy is,  soha nem voltam anyagias.

Mi férj feleség vagyunk, egy darabig én is dolgoztam de ahogy mind ketten ki teljesedtünk a saját szerepünkben úgy vált egyre kényelmetlenebbé számomra egyre nehezebben bírtam mindenben 110% ot nyújtani mert munka után már nem voltam toppon, közös döntés volt hogy akkor én legyek profi Domina feleség és a férjem biztosítja az anyagi részét igy minden nap tudom meglepetéssel várni van idő elkészülni olyan 110% állapotba ami egy ilyen szerepben elvárható, a férjem el is várja, munka mellett maximum csak a szombati vagy maximum vasárnapi napokon tudtam odatenni magam, a nagyobb játékokat most is hétvégére időzítem, de a hétközben is igen színes, de vigyázni kell a subra, mert  egy munkaképtelen sub az nem jó.

 

Ha lenne egy párod és azt mondaná kinézett  egy kedvezőbb árú latex ruhát ami neked is tetszik mondjuk 100.000Ft akkor azt mondanád neki hogy ha tetszeni akarsz vedd meg ha van rá pénzed?

 

Nem kell rögtön elhalmozni a nőket de azért na...

 

Azt nem gondolnám hogy az eltartásomról szol, nekem nem derogál a munka bármikor mennék újra dolgozni de akkor lehet csak 15% tudnék teljesíteni mint Domina, de a férjem azt várja el hogy mindig minden patent legyen hiba nélkül nagyon vizuális típus, képes ennek az anyagi részének a megteremtésére akkor miért ne élhetnénk az álmainkat...? Nyilván szoktam ezen viccelődni de azért na.

 

Én sem születtem gazdag családba semmi sem volt azonnal, de azért idővel volt minden.

 

Én is úgy gondolom hogy nehezen fogsz igy találni megfelelő párt magadnak.

Sajnos ez a bdsm sport nem olcsó játék, de lehet űzni olcsón is ha valakinek az is megfelel, mi sem úgy kezdtük hogy rögtön milliókat költöttünk.

Előzmény: Mister V. (5245)
Mister V. Creative Commons License 2023.04.22 0 2 5245

Nem mindenki teheti meg, hogy eltartson valakit.

Nem születtem gazdag családba, minden munkahelyem épp a megélhetésemre volt elég. Jelenleg pedig "önfoglalkoztató" vagyok, amiből bár megélek, de nem rendszeres fizetés, hanem alkalmi jellegű.

Szóval aki a saját megélhetése mellett még egy nőt is el tud tartani, aki havonta annyit költ, amennyit én egy év alatt költök magamra, akkor gratulálok, hogy egymásra találtatok.

Mindenkinek már a 24/7 domina-szolga kapcsolat. Nálatok az eltartásodról is szól, esetemben az együttélés és annak mondjuk a rezsije még belefér, de ha a nőnek új ruha kell, stb. vegye meg magának.

A Slave és a Moneyslave nem ugyanaz! Én csak az első vagyok. Nem akarok egyetlen dominát sem eltartani, csak szolgálni, kiszolgálni, jobbá tenni az életét azzal, hogy ott vagyok mellette.

Moneyslave-ként ha az lennék, annyi anyagias domina van (pixie-n heti legalább 10 új), hogy közülük egyet "kivásárolni" nem lenne nehéz, de én inkább érzelmileg szeretek kötődni valakihez és ennek fényében "a csillagokat is lehozni az égről". Épp ezért nehezebb az én esetem és épp ezért nem is reménykedem, hogy valaha találok valakit, akinek épp így kellek.

Előzmény: 12miss34 (5244)
12miss34 Creative Commons License 2023.04.20 -2 0 5244

Én aláírom hogy nem egyszerű párt találni, én egy profi domina feleség vagyok abból sem a legolcsóbb de nem is drága.

Nyilván lehet űzni ezt a bdsm játékot úgy is hogy mind kettő fél dolgozik semmi extra, hazavisznek ketten 5-600 at hosszasan szerintem ez kevés, de valakinek ez is lehet megfelel.

Tudom hogy mindig az a fránya pénz, pénz ,pénz de sajnos csak ezt lehet átváltani egyéb hasznos és haszontalan termékre.

 

Nem tudom ki hogy van vele de ha mind a két fél dolgozik a domina fáradt lesz és nem tud 100% ban kiteljesedni, én igy voltam.

 

Nálunk úgy alakult hogy a sub dolga eltartani az úrnőt.

Ehhez ha mindent számolunk járulékok, számlák, üzemanyag , kaja, biztosítéknak tartalék pénz gyűjtögetés 2db autó... ez 2023 ba alsó hangon 800-850 ezer, ha vannak egyéb programok + váratlan kiadások akkor rögtön ott tartunk hogy 1,3-1,4millió havonta, ha fizetőshöz jársz lehet valamivel olcsóbb lesz de ugye az szerintem nem olyan.

Sok idő megszerveznem 1-1 napot hogy az a subnak tartalmas legyen munka után is ha hazaért, legyen némi meglepetés:)

 

Van hogy csak az öltözködés felkészülés elvisz 2-3 órát hogy 110% os legyek, mire be öltözöm full latexbe ha olyan napom van abba elfáradok, nálunk már nincs előre megbeszélt játék program, mindent én döntök el persze bizonyos keretek közt, azt is hogy a napi játék 20 perc lesz vagy 6 óra, esetleg egész napos pL hétvégén, és abba sincs beleszólása hogy ha valami aznap nem tetszik neki, maximálisan tisztába vagyok vele hogy nem minden nap egyforma az ember fájdalom küszöbbe, de hát ilyen ez a játék.

 

Kívánom neked hogy találd meg a párod, és vigyázzatok egymásra, mert a jó kapcsolat örökre szól.

Előzmény: Mister V. (5243)
Mister V. Creative Commons License 2023.04.17 0 1 5243

Ott az írásodban a lényeg, hogy ti már ismertétek egymást és egy kapcsolaton belül lett domina-szolga felállás. De én a magányos többség nevében beszéltem.

Én is annó rávettem egy lány lakótársamat, aki mindig elpiálta a lakbért már fizetésnap, hogy ha nem akar elköltözni, akkor próbálja ki a dominálást. Először játékos dolgok (kutyaként idomítás, pitiztetés), majd talpnyalás következett és mivel nem a szétverés volt a lényeg, hanem a játék, hamar rákapott, ám ahogy ez is "lakbér fejében volt", hamar rájött, hogy ebben pénz van és anyagias lett. Ott elromlott az egész, lankadt az érdeklődése, a játékossága.

Szóval túl vagyok én már egy domina betanításán, bevezetésén, de így 40 felett se kedvem, se időm ilyesmivel foglalkozni, meglévő dominát meg nem lehet találni... viszont egy átlag kapcsolatban meg hiányozna a BDSM játékos és fétis része (latex, lábimádat, stb.).

Azaz nem olyat keresek, aki szétverni akar (mint téged) és 1 éven túl is övben tart, hanem olyat, aki azért övben tart, de 1-2 havonta kienged egy kicsit, amiért persze meg kell küzdeni, de nem úgy, hogy "bocsi, de mégsem engedlek ki, mert nincs hozzá kedvem", hanem ha teljesítettem, amit elvárt, akkor engedjen is ki.

A legtöbb korábbi írás is itt arról szól, hogy megállapodnak valamiben, majd a domina meggondolja magát és szivatja. 1-2 nap még oké, de hetek hónapok már nem.

Szóval korrektséget várok el, hiszen én is az vagyok, de a leírtak alapján a lányok/dominák korrektsége erősen kétséges.

 

Igen, van akinek minden mindegy és majd lesz valahogy. Én a saját napjaimat is előre megtervezem és már most tudom, hogy jövőhéten mit fogok csinálni és mivel egyedül élek, ez így is fog történni. Tehát nálam van egy fajta rend, hogy a tervezett dolgok úgy történnek, ahogy az tervezve van, ezért nem szeretem a spontán dolgokat... így pedig a már említett "most nincs kedvem levenni" dominák esetében már első alkalommal megingana a bizalmam. (Mintha folyamatos börtönből szabadulnál pár órára, aztán amikorra szól a szabadság-levél akkor az igazgató széttépi, hogy majd valamikor kienged, de még nem tudja mikor. Szerintem nem azt néznéd, hogy úgyis elítélt vagy, tehát ez egy kegy, amit most nem gyakorol, hanem neki tudnál menni, mert minden nap számoltál vissza és egy világ dőlt össze benned, amikor ok nélkül elnapolta.)

 

Mások vagyunk, másként gondolkodunk. A domina-szolga kapcsolatban is az adok-kapok híve vagyok, azaz ha megvagyok a kért feladatokkal, akkor pl. élhessek a fétiseim valamelyikének és pl. nyalhassam a talpát, netán csizmáját, stb. de semmiképp se arra vágyok, hogy viszonzás nélkül tudomásul vegye, hogy kész vagyok. A talpnyalással őt nem fárasztom, nem rabolom az idejét, hiszen akár filmnézés közben is megoldható... de ha nem kapok semmit a munkámért, odaadásomért, akkor miért is szolgálom őt? Na az ilyet nem is szolgálom. Lehet egyedül halok meg, de megválogatom, hogy kit szolgáljak, hogy az mindkettőnknek jó legyen és én ne csak szenvedő alany legyek a kapcsolatban.

Előzmény: Petruska20xx (5242)
Petruska20xx Creative Commons License 2023.04.17 -1 0 5242

Sziasztok!

 

Úgy érzem Mister V. túl pesszimista vagy. A szerelmem - a Királynőm - eleinte semennyire sem érdeklődött a BDSM iránt. Aztán 4-5 év után sok-sok apró mozzanattal eljutottunk odáig, hogy több kísérlet után megtaláltuk a megfelelő ketrecet. Most a hétvégén 413 nap után megszánt, és hatalmas élvezetben részesített. Szóval a nulláról jutottunk el 413 napos szolgálatig, és megvonásig. Ezzel azt szeretnem csak mondani, hogy ez egy két emberen múló dolog. Nem biztos, hogy az érdeklődés hiányát nem lehet átváltoztatni. Nagyon lassan, néha sok rafinériával kell szerintem haladni. Mostanra a ketrec viselésén túl néha alaposan el is látja a bajomat vesszővel, és ostorral. Pedig megismerkedésünkkor semennyire nem vonzotta őt ez a műfaj. Tehát ne add fel! Ugyan fétis partikra nem járunk, csak magunknak élvezzük, hogy szolgálhatom minden nap!

Nagyon jó ez így!

Előzmény: Mister V. (5241)
Mister V. Creative Commons License 2023.04.17 -1 1 5241

Itt a többségnek nincs kulcsőrzője, illetve kevés olyan lány van, aki nyitott ezekre a dolgokra. Még a BDSM-re sem, mert a hülye "szürke" filmekből tájékozódtak, ahol is egymás szétverése volt a lényeg és nem a használás, megalázás, kiszolgáltatottság, stb. ami inkább a lelki oldala a dolognak.

Szóval igen, lehet egy kapcsolatot ezzel jobbá tenni, ha a másik fél nyitott erre, de ez ebben az elmaradott országban sajnos nem jellemző.

Míg Ausztriában BDSM klubok és rendszeres BDSM rendezvények vannak, addig itthon a fétispartik javarészt a szexről szólnak, tehát teljesen más kultúra.

Itthon a Smpixie a "legnagyobb" BDSM társkereső, ám 10 felregisztráló nőből 9 anyagias. Azért ez az országhatáron túl (az ország saját BDSM társkeresőjében) durván inkább 50-50%, tehát pár 100km-re lehet olyan párt találni, aki nyitott sok mindenre, de itthon ez lehetetlen. Nekem legalább is 25 év alatt ez nem sikerült. Bár voltak néhány éves BDSM kapcsolataim, de "szerelmi" kapcsolat nem alakult belőle.

 

Az idézett szöveg amúgy nagyon sok külföldi erényöves fórumon mások megfogalmazásában is megtalálható. Csakhogy náluk is előbb volt a párkapcsolat és utána jött az ötlet, nem pedig az, ami itt van, hogy a többség egy kulcsőrzőre vár, aki talán lehetne több is (barátnő, feleség).

Én már kinőttem abból a korból, hogy ismerkedjek, randizgassak, így lassan a BDSM-ről is kezdek lemondani, mert kell egy fajta kötődés ahhoz, hogy az ember szolgáljon valakit, imádja és megtegyen neki bármit, épp ezért nem hiteles egyetlen anyagias sem és az sem, aki őket látogatja meg... hiszen a szerelmes is "lehozná a csillagokat az égről", a szolga is ezt teszi, ám ő rosszul érzi magát, ha ez mégsem sikerült... de egy anyagias előtt, akinek ezért ő fizet? Ugyan!

 

Aki pedig hordott már övet hosszabb távon (akár csak 3-4 hét), az tudja, hogy mennyivel "kezesbárányabb" és ragaszkodóbb lesz, mint korábban, szóval az idézett szöveg nagy részével az ittlevők tisztában voltak... de elég lett volna csak egy linket berakni, nem a teljes szöveget idézni.

Előzmény: bugyispopo (5240)
bugyispopo Creative Commons License 2023.04.16 -1 0 5240

Üdv mindenkinek !

Az erényövvel kapcsolatban olvastam egy hozzászólást a gyakori kérdések .hu oldalon . Nekem nagyon tetszik , megosztom veletek.

 

Feleségem rendszeresen rám teszi. Sose tudom mennyi időre.

 

Mentális része:

Először kicsit megalázónak éreztem teljesen elvette a férfiasságom, de ahogy haladtunk előre a kiszolgáltatott érzés lett egyre izgalmasabb. Óriási bizalom kell ehhez, hogy teljesen átadjam az irányítást és elfogadjam, hogy én vagyok az alárendelt ő pedig a domináns. De ezt ösztönösen elfogadod és megszereted. Azért fontos a bizalom, hogy a kulcs őrző hölgy ne éljen vissza ezzel. Nem az van, hogy parancsol nekem, de ő a domináns. Ettől pl

Ugyanúgy elmehetek barátokkal sörözni ilyesmi de ehhez az ő engedélye kell, és ő megemgedi mert ő is szeret és nem él vissza a kulccsal . Ez nem azt jelenti, hogy mindenben ő dönt és Te egy csicska vagy ha szeretitek egymást ugyanúgy figyelembe vesz téged de övé a végső döntés. Ösztönösen figyelelmesebb kedveebb és odaadóbb lettem vele mert csak ő számít. Teljesen elveszti az ember az egóját és az önzőségét mert csak a párod fog számítani. Ráadásul mindent megteszek amivel a kedvében járhatok és csodálatos érzés látni, hogy ennek mennyire örül és így mennyivel boldogabbá tudom tenni.

 

Szexuális élet:

Előtte már nagyon megszoktuk egymást, gyakorlatilag feladat volt a szex amit le kell tudni még akkor is ha mindig elélveztünk mindketten. Egy idő után már előfordukt, hogy hetekig nem szexeltünk ezzel más intimitás is kezdett eltűnni. Az erényöv után teljesen megváltozott. Mivel nem tudok masztizni és szex sincs de folyamatosan izgat, simogatással villantással mikor hogyan így a folyamatosan gyűlő de ki nem élt szexuális vágy miatt sokkal többször majdnem mindennap kinyalom orgazmusig természetesen amit nagyon élvezek. Azóta sokkal gyengébbek vagyunk egymással és sokkal folyamatosan össze bújunk és összebújva is alszunk. Mióta erényövem gyakorlatilag jobban élvezik egymást még úgyis, hogy nem tudunk effrctive dugni. Felfedeztük új technikákat amikkel nekem is lehet orgazmusom a farkam nélkül. De azt az orgazmust mindig ki kell érdekelni így állandó an a kedvében járok mert sosem tudhatom mikor dönt úgy, hogy megérdemlem.

 

Egészségügyi része:

Nincs semmi probléma. Ha a méret jól van megválasztva és folyamatosan tisztán van tartva.

 

Mindennapok:

Munkában is rajtam van meg igazából bárhová megyünk mindig. Megfelelően méretű ketreccel és nadrággal ez nem látszik. Fürdőbe is járunk de a nadrág eltakarja ott sem látszik. Igazából csak te hiszed, hogy mások azt nézik és látják de nem. El kell engedni.

 

Összességében nekünk mentálisan is jót tett illetve a szexuálisan és a kapcsolatunk is sokkal mélyebb és tartalmasabb és mélyebb lett.

Switchlord Creative Commons License 2023.04.14 -1 1 5239

Eladóak a fent említett új szexuális kiegészítők/ bdsm termékek.

Fém minőségi erényöv 40-es gyűrűvel: 10ezer forint
Bőr hatású nyakörv: 5ezer forint
Pénisz sounding (katéter) fém azthiszem 6mm átmérő: 3 ezer forint
Anál plug S-es méretű fém : 2500ft
Anál plug M-es méretű puha műanyag : 2500ft
(A plugok meglehetősen aprók, pontos méretért érdeklődj)

Személyes átvétel Pécsett.
Előre utalás esetén postázom is vagy egyéb futárszolgálattal a vevő terhére.

50 felé Creative Commons License 2023.04.13 -1 0 5238

Most már mindegy, próbálok tanulni belőle. A fő tanulságom, egyenlőre, hogy ha lesz legközelebb, nem fogok érzelmileg annyira kötődni hozzá!
Biztosan meg vannak neki is a miértjei, talán valamikor kiderül.

Előzmény: Mister V. (5237)
Mister V. Creative Commons License 2023.04.12 -1 0 5237

A leírtak alapján kb. csak "postázó" lehetett.

Kellett volna, hogy teljesítendő feladatot adjon, hogy ha azt teljesítetted, akkor venné csak le és ezt fokozatosan emelt téttel. De ha nem dominált téged, csak a kulcsot őrizte, akkor egyértelmű, hogy nem volt benne neki semmi, ami miatt folytassa.

Előzmény: 50 felé (5236)
50 felé Creative Commons License 2023.04.11 -1 1 5236

Az ismeretség régebbi volt.
Valahogy feljött a téma.
Azt mondta, hogy szívesen őrzi a kulcsot.
Kiválasztottunk pár kalitkát az Aliról, és elindult.
Közben még vásároltam párat, ami mindkettőnknek tetszett.
Így tudott válogatni, hogy éppen mit vegyek fel.
Felvettem, eljuttattattam neki a kulcsokat, amikor úgy érezte, hogy elég, visszajuttatta.
Gondolom az elején érdekes lehetett neki, hogy Ő dönti el, mi legyen, de egy év alatt kifulladt, érdektelenné válhatott számára.
Jó volt, amíg volt, de ha nem megy, akkor felesleges erőltetni!

Előzmény: dav12398 (5235)
dav12398 Creative Commons License 2023.04.11 0 0 5235

Gondolom izgalmas volt neked, hogy bujkálsz a párod elől, nehogy észrevegye. Hogyan bukkantál rá az akkori úrnődre?

Előzmény: 50 felé (5234)
50 felé Creative Commons License 2023.04.11 -1 0 5234

Nem tudott róla. Azaz azt hiszem!
Nem élünk már aktív nemi életet, mármint ha az évi 1-2 annak nem számít.
Fel sem tűnt neki, hogy olykor 9 hétig bezárva tartott az Úrnőm!
Persze voltak kicsit melegebb pillanatok, de nem volt nyilvános lebukás.
Lehet, hogy ezért is lett vége, mivel nem látott több kihívást benne a kulcsok Őre.

Előzmény: dav12398 (5233)
dav12398 Creative Commons License 2023.04.11 0 0 5233

A párod hogyan viselte azt a valakit? 

Előzmény: 50 felé (5232)
50 felé Creative Commons License 2023.04.11 -1 0 5232

Hát, az enyém se vevő rá. De találtam valakit, aki rendszabályozta, feladatokat adott. De a közelmúltban kiadta az utamat. Lassan keresgélésre adom a fejemet, hátha valaki ismét talál benne fantáziát.

Előzmény: dav12398 (5231)
dav12398 Creative Commons License 2023.04.11 -1 0 5231

Az a baj, hogy az én Úrnőm, nem nyit az ilyesfajta játékok felé, ez a saját magam vágya.

50 felé Creative Commons License 2023.04.11 -1 1 5230

A hám sokat segít, de az Úrnő, ha van, pont ezt akarja, hogy átéld! 

Előzmény: dav12398 (5229)
dav12398 Creative Commons License 2023.04.11 -1 1 5229

 Bocsi a rossz minőségű képért. Van ez az öv ami rajtam van, nappal semmi baj sincs vele, de ha este is rajtam van és merevedésem van, olyan érzés mint ha le akarná tépni a herémet a helyéről. Rendeljek egy hámot ami rajtam tartja rendesen vagy vegyek nagyobb gyűrűt?

Köszönöm szépen a segítséget!

fogságban90 Creative Commons License 2023.04.04 0 0 5228

szia!

Látom 2022-es a hozzászólásod, használod azóta is a cellmate övet? szemezek én is vele egy ideje. Kíváncsi lennék tapasztalatokra. Köszi:)

Előzmény: eletrion91 (4899)
C6000s felhasználó Creative Commons License 2023.04.04 0 0 5227

De jó fej vagy. :D Írtam mailt. 

Előzmény: Kezdo70 (5224)
asda2 Creative Commons License 2023.04.04 0 0 5226

Egyszer olvastam, hogy valaki nem vette le, kefével tisztította meg. Talán működhet. Próbálj ki egy puha fogkefét, hátha.

fogságban90 Creative Commons License 2023.04.04 -1 0 5225

Sziasztok!

Van olyan esetleg aki teljesen zárt műanyag erényövet tartósan hord? Arra lennék kíváncsi hogy nyitás és mosás nélkül meddig lehet hordani. Még csak a harmadik napom benne, de úgy néz ki tartósabb lesz a dolog mint gondoltam volna.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!