Keresés

Részletes keresés

Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.23 0 0 226

Légyszives segítsetek, hogy kell képet feltenni mert nekem nem sikerül..

Köszi..

Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.23 0 0 225
Remélem most sikerül képek feltennem..
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.23 0 0 224

Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.23 0 0 223

Szia! Mi 17 nap múlva megyünk nyaralni Fenyvesre, nagyon várjuk!! :)

Remélem az idő is megjavul.

Mi Törökbálinta jártunk sokszor, de mostanában inkább Gyermelyre megyünk horgászni.

Ha Fenyvesen nyaralunk akkor át szoktunk menni Fonyódra ott van horgásztó, mert a Balcsira nincs engedéjünk, nem váltunk.Régen horgásztunk a Balcsiban mert a régi cégemnek van nyaralója és stége, ott jókat lehetett lógatni.

Próbálok feltenni pár képet remélem sikerül..

Előzmény: ninann (222)
ninann Creative Commons License 2009.06.23 0 0 222
Szia!
Ügyi vagy:-)
Azért, mert kevesebb az időm rá mostanában. De a héten rászánom magam:-)
Baranyában, több tóra. Igazából a családom horgászik. Nem mindig kísérem el őket.
Télen meg ősszel nem szeretem a hideg miatt. Úgy néz ki idén, először, nem Fenyvesre megyünk nyaralni. Az északi partra. :-(
Ti merre jártok horgászni? Mentek a Balcsira??
Szió
Előzmény: Balatonszerető (221)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.22 0 0 221

Szeretem a Magyart az Olaszt a Kínait a Mexikóit a Görögöt és nyitott vagyok mindenre ami finom, de csak a nem zsíros ételekre.Persze a tücsköt bogarat nem eszem meg, azért annyira nem vagyok nyitott :-)))

A vacsika próbálom kihagyni, 95% sikerül.

Most jöttem meg a tornáról, jól esett :-)

Miért hanyagolod a tornát?

Hova jártok horgászni?

Előzmény: ninann (219)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.22 0 0 220

Én Hamiltonnak, de ma ismét gyengét futott igaz az utolsó helyről csak a 16.lett.

Bár ez olyan gyözzön a jobbik szurkolás, nekem mindegy ki nyer csak legyen jó és látványos a verseny. :)

A kisfiam Massának, a férjem pedig Raikkonennek ugyhogy megoszlunk szurkolás téren. :)

Előzmény: Bubbble (217)
ninann Creative Commons License 2009.06.22 0 0 219
Szia! Nem járok én se, de a családom szeret játszani, nem nyerőgépeken, játékokon inkább. Szeretek, fotózni, kirándulni, zenét hallgatni és horgászni mi is járunk. Na igen tornázok is, de mostanában elhanyagoltam kissé:-))
Miket szeretsz enni??
Előzmény: Balatonszerető (218)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.21 0 0 218

Én nem jártam még játékteremben.Sajnálom rá a pénzt. :)  Max lottótni szoktam,az én szenvedélyeim inkább a mozgás a torna a biciklizés a kirándulás és a horgászat,és szeretek finomakat és különlegeseket enni. :))

Neked mi a hobbid?

Előzmény: ninann (216)
Bubbble Creative Commons License 2009.06.21 0 0 217
Néztem persze :) Buttonnak és Vettelnek szurkolok, úgyhogy idén jól alakul a szezon ;)
Te kinek szurkolsz?

Előzmény: Balatonszerető (215)
ninann Creative Commons License 2009.06.21 0 0 216
Szia! Igen jártam:-)
Előzmény: Balatonszerető (213)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.21 0 0 215

Ma nézted a Forma-1-et?

Kinek szurkolsz?

Előzmény: Bubbble (211)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.21 0 0 214

Igen, van nagyképernyős tévéjük. :)

Előzmény: Bubbble (211)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.21 0 0 213
Te jártál már bent?
Előzmény: ninann (210)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.21 0 0 212
Nem, nem szeretem a pénznyelős helyeket. :)
Előzmény: ninann (210)
Bubbble Creative Commons License 2009.06.21 0 0 211
És lehet nézni Forma 1et :D
Előzmény: Balatonszerető (208)
ninann Creative Commons License 2009.06.21 0 0 210
Szia! Ismerem azt a helyet! Tényleg finom a fagyi:-)
Jártál a játékteremben is??
Előzmény: Balatonszerető (208)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.20 0 0 209

Nekünk még húsz nap és nyaralunk! :))

Két hete lementünk egy napra, mert hiányzott a Balaton csodálatos látványa. Délután a kisfiunk kérte, hogy ugráljunk. A férjem nem merte de én kipróbáltam.

A kisfiam az egyik oldalon ugrált én a másikon. Lelkesen mutatta hogyan kell popsira pottyanni és utána felállva ugrálni tovább én meg örültem ,hogy ugrálni tudtam nemhogy ilyeneket csináljak.:))

Mindenesetre ajánlom mindenkinek. Sok éve nyaralunk ott, de most mertem először kipróbálni.:)

Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.20 0 0 208

Ha finom fagyit akartok enni, tudom ajánlani a partra vezető sétáló út jobb oldalán a játékterem mellett lévő kb. két éve nyílt cukit. Finom a fagyi, szuper jó kelyhet csinálnak és kedves a kiszolgálás.

A régebbi cukival nincs bajom csak a másiknál finomabbat lehet nyalni. :))

ninann Creative Commons License 2009.06.20 0 0 207
Sziasztok! Mi is minden évben Fenyvesre megyünk nyaralni. Imádom a Balatont!!! Csodálatos hely!!
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.20 0 0 206

A Hablegényben mi is szoktunk sült hekket enni, de nekünk nem volt eddig rossz tapasztalatunk. Nekünk a mellette lévő Boszorkány konyha vagy mi a neve kajáldában volt rossz tapasztalatunk. Kértünk valamilyen sültet körettel, az ablaknál kifizettették velünk és mikor odamentünk ahol sütik és kimerték nekünk akkora adag volt hogy még a villát is kár lett volna bekoszolni. Kérdeztük, hogy ez vicc mire a srác nagykegyesen rakott még a tányérra. Mondtam neki ez volt az első és utolsó, hogy itt ettünk és nem fogom a jó hírét kelteni, sőt...

Előzmény: Bubbble (205)
Bubbble Creative Commons License 2009.06.20 0 0 205
Igen, a Néni!! Nála mi is rendszeres vendégek vagyunk, nagyon jófej :) Ovis koromban nagyszüleimmel mikor Fenyvesen nyaraltunk mindig nála kajáltunk, aztán jóideig nem jártam Fenyvesen...kb. 10 évig és mikor megint ott nyaraltunk, mentünk a nénihez és megismert :))
Rossz tapasztalatom nekem egyedül csak a Hablegénynél volt. Kiült a család nagy esti halazásra, és töknyers halat kaptunk. A srác meg miután szóltunk neki, hogy mi a helyzet, nagyvonalúan hozott mindenkinek egy hamburgert.... :DDD
Előzmény: Balatonszerető (204)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.20 0 0 204

Mi is szeretünk jókat sétálni, biciklizni. Tavaly eltekertünk a Csillagvárig oda-vissza a kisfiunk jól bírta. De szinte minden évben megmásszuk a Badacsonyi hegyet a Fonyódi kilátót a Sümegi várat vagy a Szigligeti várat, és ha nagyon rossz az idő, akkor átmegyünk pancsolni Kehidára a fürdőbe. Mi a kisvonat melletti egyik zsákutcában szoktunk lakni, úgyhogy még autó forgalom sincs.( persze a kisfiam tudja a kisvonat menetidejét, úgyhogy mikor jön, nekünk menni kell integetni :))) 

A kisvonat mellett szoktunk még bicajozni Pálmajorig ha jól emlékszem, de addig megyünk, amíg az út visz. :))

Szeretünk még vonatozni is.

Enni a parton szoktunk a Robinzon pizzériában vagy mellette a "néninél"(mi csak így hívjuk) ott jó a konyha és jó menük is vannak, vagy valamelyik ottani kajáldákban de nagyon jól főznek  és bőségesen adnak a Borostyán étteremben is.

Próbáltunk Fenyves alsón is enni, de arra nem szívesen emlékszem vissza. :)

Előzmény: Bubbble (202)
anilac Creative Commons License 2009.06.18 0 0 203
Bent Fenyvesen az Öreg Vigadót tudom ajánlani.
Újonan hallottam az Öregház Borozót, gazdát cserélt, személyzetet.
Most hirtelen nem tudnám megadni a pontos címét, de Június végén megyek Fenyvesre megkeresem, aztán leírom utána.
Előzmény: puckandúr (201)
Bubbble Creative Commons License 2009.06.18 0 0 202
Köszi szépen! Rossz időben kirándulgatni szoktunk. (Fonyód, Boglár, Balatonszentgyörgyi Csillagvár, Keszthely, Tapolca) Szóval egy perc sem veszik kárba :)
Előzmény: Balatonszerető (199)
puckandúr Creative Commons License 2009.06.18 0 0 201
A Közép utca majdnem végén leszünk. Közel Máriafürdőhöz.
De sem a sétától nem félünk, sem pedig a kocsikázástól, mert Asszonykámnak is van jogsija, így nincs probléma, ha egyikünk meg is szomjazna a vacsira :)
Egyetlen büfét tudok, ahova biztosan nem térünk vissza, de ezt évekkel ezelőtt említettem itt, így újból nem térnék ki rá.
Viszont az komolyan érdekel, hogy hol látják szívesen a vendégeket mindenféle huncutság nélkül. Előre is köszönöm a segítségedet.
Előzmény: anilac (195)
puckandúr Creative Commons License 2009.06.18 0 0 200
Talán egyidőben leszünk ott? :)
Előzmény: Bubbble (197)
Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.15 0 0 199

Jó pihenést kívánok!! Nekünk még kb.4 hét.

Mit csináltok ha nincs strand idő? Kirándulás, biciglizés?

Balatonszerető Creative Commons License 2009.06.15 0 0 198
Jó neked! Én elírtam a dátumot nem júniusban hanem júliusban megyünk. Látszik hogy későn írtam :))
Bubbble Creative Commons License 2009.06.14 0 0 197
2 hét múlva már én is Fenyvesen lógatom a lábam :)))) Alig várom!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!