Tudod már, megtanulhattad. Jelenleg két oldal van (a zselézett hajú szándékainak megfelelően, igaz ő nem egsézsen így gondolta, de a tehetségtelenjének így sikerült), szavazni ezek közül érdemes. Az, hogy nyertek is, csak a hab......
Itt a szerencsétlen te vagy, olyan középen állós fajta.
Neked is elmondom (ennek a nyikkednek is), hátha felfogod: volt/van 2 alternatíva. (Az egyikre se dumával nyugodtan elfelejthetsz, nincs se jobb, se olyan, akinek esélye van/lenne a kormányzásra.
Ebből kétféle módon lehet választani, vagy az egyik mellett vagy a másik ellen, de mindkét esetben mind a két variáció benne van a választásban. Én a fityeszre soha nem fogok szavazni, renegeteg dolog miatt, amiket már soxor leírtam. Marad az mszp. Az már csak hab a tortán, hogy a programjuk (mert van) is jobb volt, jelöltjük (mert van) is jobb volt.
Hát így járt a fityesz nálam. Mellesleg az en blocs minősítgetáseket lexarom magasról, hogy kik és miért szavaztak, egyelőre az én környezetemben se ilyenek vannak, másrészt Gyurcsányt sokkal jobbnak tartom, mint a szélkakas, hazug, tehetségtelen bőrkötésest.
Ez a hülye duma pedig amit itt lenyomsz Gyurcsány stimpfőlésével (természetesen egy mondatot azért szánva a másikra is, hogy a középen állás látszatát fentartsd) - no, ez a szánalmas. Egyelőre te nem beszélhestz szerencsétlenről, ige-igen kevés vagy.
Ezt kérdést válasszuk azért külön. Kormányozni akkortól lehet újra felelősen Gyurcsánynak, ha az új Országgyűlés megválasztotta!
Ha Gyurcsány ennek az átmeneti időszaknak a hosszabítására törekszik -vannak erre utaló jelek- azért lehet kárhoztatni.
Ettől pedig válasszuk külön az Orbán Viktorról szóló vitát, ami elég nehéz, mert maga is igyekszik összemosni a két kérdést. Így ugyanis eljátszhatja a megbántott ember szerepét.
Orbán választási vereségre adott reakcióit kellene értékelni, de maga Orbán és különösen politikus társai igyekszik úgy beállítani a helyzetet, hogy őt a baloldali poltikusok szeretnék diszkreditálni, holott az elmúlt hónapban volt két szavazás, ami demokráciában önmagáért beszél.
Minden más, amit Orbánról bal vagy jobboldali poltikusok mondanak már csak gomb a zakón.
Semmi akadályát nem látom annak, hogy a baloldal véleményétől függetlenül értékelni lehessen Orbán Viktor teljesítményét. Az pedig két elvesztett képviselői választás az elmúlt négy évben. Ezt még az sem metheti, hogy támadják vagy sem.
Pedig most aztán jöhetne a számokkal amiben állítólag akkora király."
Ovival vitázzon? Miről? Hogyan? GyF adataira csak annyitt tudott mondani, h "ne jöjjön itt a számokkal" mert az félrevisz, ugye. Ovi tök kuka a pénzügyhöz a gazdasághoz, üzleti élethez. Már egyszer lemosta a képernyőről, semmi szükség rá, h megint hülyét csináljon belőle.
Mert ugye a gy előtte van az o-nak a magyar abc-ben. Meg ugye a zillem is ezt diktálná. Gyurcsány ugyanis a jelenlegi miniszterelnök, ráadásul az egyetlen a harmadik köztársaságban, aki másodszor is az lesz.
Amúgy meg teljesen mindegy. Minek vitázna egy olyan valakivel, aki szerint nincs is szükség ellenzékre?
Igazad van, lehet, hogy 3/! lesz az vagy 4/5.:) Sehol nem lesztek még 2010-ben, majd utána 4 évvel talán.
(most egy kicsit fájni fog, aztán jönnek az EUs pénzek, akkora fejlesztések lesznek, hogy sima lesz 2010, egy akkorra már erodálódott fityesszekl és még egy meg nem erősödött kisgazda párttal és MDF-el).
Ugyan már. Van kb. másfél milka szavzója zselézettnek, a többiek lengenek. Majd ha megértitek a csepp agyatokkal, hogy a tehetségtelen miatt buktatok el ismét (és fogtok is, amíg van), akkor megunjátok. Ugyan kit érdekel, hogy lengettek és ostobaságokat hallgattok?
A rasszista gyerek pedig össze ne törjön nekem, maradjon csak ott nektek, már soxor mondtam, a jobboldali vereség záloga. Még mindig nem tudja és nektek se vallja be, hogy miért a bukta, azu ccsó 5fontos választásból 4et buktatok. 98ban mákotok volt, Hornék elcsecték a kampányt, a lehazudott koalicióval besunyogtatok, többet ilyen nem lesz, ne aggódj.:)
Kiderül?:) Ugyan már mi, remélem nem a jobbosbalos kulcsárra gondolsz,.:D
vagy a 2004-ben visszadobott, most a pártkatona által befogadott polgári perindítást lehetővé tevő ostobaságra?
Á, Gyurcsány a levegőt is elszívta előletek. A lottóötös.:)
Milyen vitában? Lesz egy kormányprogram1-2 héten belül. Vita? Lehet a Parlamentben megszavazni (nem, én hülyeségnek tartom a pitizést, már Megyótól is az volt - csak megalázást kapott, simán meg kell várni, amíg a fityesz széthullik, már folyik, oszt jó napot) - aztán annyi.
A 2/3asoknál meg lehet verni a palávert, hogy ugye csak Magyarország számít, aztán he nem, hát nem, az önkormik elmaradnak 2010 utánra, akkor már bő 2/3uk lesz Gyurcsányéknak.
Az előző vitát pedig a ! igen elcsecte, vagy sunyizott vagy hazudott erről, mindenképpen bukta volt.
Szerintem ilyen vitát Gyurcsány kezdeményezni fog. Orbán viszont kitér majd előle, mivel tudja, hogy álláspontja két perc alatt lemosható a pályáról. Ó ez a mérhetetlenül nagy politikus, a "hazafi"!