Keresés

Részletes keresés

Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.04.15 0 0 11
Jó.
Előzmény: mgtrn (10)
mgtrn Creative Commons License 2006.04.15 0 0 10
Én offolhatok, mert én vagyok a topiknyitó. Honnan tudod, hogy amit te offolásnak gondolsz, az nem valami más célt szolgál? Még egyszer fölszólítlak, hagyd el a topikot, különben moderáltatok.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (8)
mgtrn Creative Commons License 2006.04.15 0 0 9
Jó.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (7)

Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.04.15 0 0 8
Ne offolj :)
Előzmény: mgtrn (6)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.04.15 0 0 7
Jó.
Előzmény: mgtrn (5)
mgtrn Creative Commons License 2006.04.15 0 0 6
Folytatnád inkább a Potter-Google kísérletet, az érdekes volt.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (3)
mgtrn Creative Commons License 2006.04.15 0 0 5
Ha tovább offolsz, kimoderáltatlak.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (3)
mgtrn Creative Commons License 2006.04.15 0 0 4
Én nem írok magamról, mert itt most ti vagytok a főszereplők. Szimpatikus vagy, elnyerted a tetszésem. Mik a kedvenc zenekaraid? Sajnos az irodalom terén kicsit különbözik az ízlésünk, ez nem sok jót jelent. Kíváncsi vagyok, mit tud fölmutatni a többi lány, ha ennél többet nem, akkor téged választlak.
Előzmény: Törölt nick (1)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.04.15 0 0 3
Azért jöttem hogy elvegyem tőled a nőket.
Előzmény: mgtrn (2)
mgtrn Creative Commons License 2006.04.15 0 0 2
Kezdetnek nem rossz, de te nem vagy lány. Te a Fiúk, udvaroljatok nekem! topikba írj.
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (0)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.15 0 0 1
szia,engem adrinak hívnak,21 leszek jövő hétfőn (lehet majd kívánni boldog szülinapot :-)) most ez ilyen nagyképűen hangzik,de mások szerint is viszonylag jól nézek ki,kb vállig érő barna hajam van,zöld szemem,170cm magas,kb 65 kg. hát mit írjak még magamról, szeretek buliba járni,főleg oldies zenéket (70-es 80as évek) hallgatok,de nagyon szeretem az állatokat is! olvasni is szoktam,márait nagyon szeretem,meg másokat is,pl agatha christie,jack london. hát most ennyit,most megyek kutyát sétáltatni,te is irj valamit magadról!

adri
Előzmény: mgtrn (-)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.04.15 0 0 0
Tessék egy erekciógyűrű, ha véletlenül összejön : 0
mgtrn Creative Commons License 2006.04.15 0 0 topiknyitó

Hiszem, hogy az index fórum segítségével megtalálhatom Életem Szerelmét egy húszas évei elején járó, kedves, barátságos, nyitott, jó humorú, intelegáns, tűrhető zenei ízlésű és tökéletes alakú, tehát SZÉP leány személyében (képekre nem lesz szükség, mert a hozzászólásból tudok következtetni a kinézetre). Lehetőleg legyen hosszú a haja. A fönti tulajdonságok bármelyikének hiánya esetén nem valószínű, hogy hosszabb távon szóba állnék ÚGY a lánnyal, de ha nincsenek a fönti leírásnak eleget tevő lányok az indexen, legrosszabb esetben találok egy olyan lányt, akivel pár napig jól ellennénk. Az is valami.

Szeretném, ha ezért a kisujjam se kéne mozdítanom, csak amíg a hozzászólásokat gépelem.

Lányok!

Most rajtatok a sor! Kezdődjék egészséges, demokratikus verseny a meghódításomért! Vessétek be a női praktikákat, próbáljatok meggyőzni, hogy Tik vagytok nekem az Igaziak! De vigyázzatok, átlátok rajtatok, tehát gyakorlatilag olyan, mintha üvegből lenne a homlokotok! Engem nem lehet átbaszni!

Kezdhetitek! (Bár most szombat hajnal van, nem valószínű, hogy sokan fognak írni ide egészen hétfőig, amikor majd megugrik a topik látogatottsága.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!