Sziasztok. Egy kerdes a kiporgesgatloval kapcsolatos lenne valami oknal fogva nekem a 2003 mas modellen nem üzemel. Van e egyaltalan benne?! Fogalmam sincs! A 2005 modellembe volt csak az totalkaros lett!
Sziasztok. Gondolom vannak közöttetek Budapestiek is. Egyik este összejöhetnénk valahol.Kíváncsi vagyok a többi MPS-re. Gondolom nektek is lenne kérdésetek. Eddigi tapasztalatok, hibák stb. Email címem: adorjan@anonym.hu.
Nem tudom MPS futómű mennyiben más, nekem a 2.0 benzinesnél ugyanígy rázott a fék, tárcsa és betét csere után is és kiderült, hogy a kerékagy volt a ludas. Komplett csonkállvány csere után megszűnt a hiba (bontott volt olcsón). Csapágy csere volt korábban? Valószínűleg a csapágyat préselték be korábbi cserénél rosszul, ez okozhatta a hibát nálam.
Az első futóművembe az összes létező felfüggesztés elem ki lett cserélve, de kormányzásnál recseg-ropog még mindig. Persze halkan, nem ordénáré hangon, de azért zavar. A kormány menet közben remeg, új fékek vannak fent, ki van centírzva a kerék, nem tudom mi baja lehet.
Ötletek esetlegesen (persze tudom, hogy vigyem el és nézettessem meg)?
Mazda6 MPS tulajdonosokhoz lenne pár kérdésem az autóval kapcsolatban, örülnék neki ha kapnék pár jó tippet az autóhoz:)!
Szeretnék idén mazda6 mpst vásárolni, viszont ahogy nézem Magyarországon elég drágán árulják őket + 130-210.000km körül mozognak. Én személyes véleményem az hogy a 130.000km körüliekben gondolom most kell cserélni alkatrészeket pl kettős tömegű lendkerék (habár én úgy tudom azok elmennek kb 200.000kmert) , kuplung, vezérlés...stb. A 210.000km körülieket pedig már nem venném meg a km miatt. Külföldön nézegettem olyan 6-8.000 euroban van az áruk 150.000km és lehet naivan de úgy gondolom azért külföldön jobban van pénzük szervizelni az autókat az embereknek. Mivel anyagárban is ha ki kéne cserélnem a kuplungot, kettős tömegűt, vezérlést, kb 600.000ft körül lennék és azért az elég nagy érvágás lenne:) Mi erről a vélemény itt a fórumon? A másik az lenne hogy ugye mivel összkerékhajtás van az autó alatt, esetleges problémák szóba jöhetnek-e ebből adódóan, vagy valakinek volt-e vele gondja? Az elektronikus rendszerek mennyire megbízhatók ebben a gépben?
Motorikusan gondolom én az autó rendben van mivel sokat olvastam az autó motorjáról,mindenhol azt láttam hogy nagyon megbízható.
Esetleges hibákat, negatív dolgokat írjatok ha van, mivel akkor én is úgy megyek már autót venni hogy okosabb lettem és tudom mire kell figyelni. Am.. jut eszembe, rozsdásodással hogy áll ez a széria? Mivel ismerősöm sima 6-os Mazdája eléggé rohad már pedig 2004 es az autó.
Mindenki segítségét előre is köszönöm, aki hozzá szól.
Nekem is van bent egy AUX csatim, de nekem sípol a rendszer gázadásra. Kurva jó amúgy, mert olyan mintha valami írdatlan mennyiségű levegőt szívna be, de sajnos csak hangilag van így :)
Sziasztok. Tegnap a pici 6-os MPS-be beépítettem egy aux csatit. Csináltam még pluszba 2 kábelt, esetleg, ha valakit érdekelne. Tökéletesen működik, rögtön megjelent a Aux opció, és szépen is szól mobilról,tabletről,laptopról... Gyári kábelt is lehet venne, de felesleges külföldről rendelni. Beépítésben tudok segíteni. Budapesten, Kecskeméten.
Mazda 3 mps műszerfalvilágítás ( a kilométer óra kék megvilágítása) gyengén vagy egyáltalán nem világít, hol találok esetleg egy videót, hogy hogyan kell kicserélni? pl. youtubon fent van a pollenszűrő cserének a folyamata!