Keresés

Részletes keresés

CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.27 0 0 628

nos!

kicsit átolvasva a túloldalra,másképpen látom az eb szereplést,mint azok, akik eddig csak kettő meccset láttak.Ha jól számolom,én hatot néztem végig.

Úgy gondolom,hogy a kézilabda védekezésben és támadásban is sokkal agresszívabb lett,olyan német Bundesliga csapatokhoz és spanyolokéhoz hasonló stílus jellemző rá.Mikor a másik oldalon olvastam,hogy a szerbek keményen védekeznek és hogy mindezt aljas módon csinálják,akkor azt gondoltam,ez még rendben is van talán,de nem értem,hogy a mi járékosaink miért nem tudnak felnőni a feladathoz és hasonló stílusban kézilabdázni.Legyen inkább 14 kiállításunk (persze nem a mai Gál Gyula-féle megmozdulásra gondolok),vmint az,hogy vki külföldön játszik vagy bármelyik magyar élcsapatban,még nem biztos,hogy automatikusan válogatottságot kell, hogy jelentsen. Főleg úgy, hogy néha úgy vettem észre, teljesen elképzelés nélkül játszunk és nem tudta senki eldönteni,mit is tegyünk.Ez azonban már régen nem az a szint,itt nincsen idő gondolkodásra.Most jön az,hogy mi lett volna,ha a mi Csárlink ott van:TALÁN ismét edzői széket ment egymaga a kis 10-es mezében.

Jelen pillanatban nem egy-két évvel vagyunk lemaradva a többi nemzeti válogatottól,mind mentalitás,mind pedig hozzáállás és erőszakosság terén.Mindezt összegezve nem a Szeged illetve a Veszprém játékosaiban kell keresni a hibát,hanem sürgősen,minél hamarabb továbblépni és változtatni.Magyarázkodásnak vége,tettek kellenek!

Első lépésnek - lehet,hogy meredek dolgot írok - a MKSZ helyében felkérném Zovko mesterünket,hogy próbálja meg kihozni a maximumot és az ő agresszív és kőkemény mentalitását kamatoztassa a magyar válogatottnál.Ugyanis,ha visszaemlékezünk arra,mikor idejött Zovko Veszprémbe,teljesen új lendületet hozott a csapatba.Mindenesetre kíváncsian várom,hogy mik lesznek a következmények,de méginkább azt, hogy mikor látok egy olyan magyar válogatottat,amelyik úgy tud küzdeni egy világversenyen,mint pl Németország,Horvátország,stb.

Majd meglátjuk...

HAJRÁ MAGYARORSZÁG...:) 

MahatmaC Creative Commons License 2006.01.27 0 0 627
Én is ezt mondom, nem szabad ennyire Úriembernek lenni, van amikor igenis kell!
Előzmény: gojkómitics (626)
gojkómitics Creative Commons License 2006.01.27 0 0 626
Az,hogy a nemzetközi szövetségben képviselve vagyunk-e vagy sem szvsz nem számít.Azt gondolom,hogy a magyar játékosok és edzők nagy többsége - nemcsak kézilabdában - teljesen közömbösek arra,hogy a bírók egy része nemzetközi szinten ellenünk fúj.Semmi reklamálás,ordibálás,felháborodás,csak a beletörődés.Lehet,hogy ezért merik megcsinálni velünk,mert úgysem fognak ezek a magyarok lázadozni meg ugrálni.
Előzmény: MahatmaC (625)
MahatmaC Creative Commons License 2006.01.27 0 0 625

Most mondjam azt hogy a döntetlenen nem lepődtem meg?

Dánia - Izland meccs és a számunka sorsdöntő meccsen svéd játékvezetők.

Ha ez a nemzetközi élmezőny játékvezetésben akkor szerintem az itthoni bírókat nincs miért szidni, erre ők is képesek sőt.

Sort kellene keríteni néhány fontos változásra. Azért merik megcsinálni velünk ezt, mert a mi bíróink nincsenek ott. Ki kell juttatni magyar bírókat is világversenyekre, őket is menedzselni kell, hogy ott legyenek. Na persze nem olyanokat akik annyira pártatlanok, hogy itthon is ellenünk fújnak. Szerintem ez egy fontos dolog.

A másik dolog, hogy az ismertebb játékosoknak többet elnéznek a bírók. Meglepő módon tölünk az a Józsa volt legtöbbet kiállítva akit senki nem ismer nemzetközi szinten. Pedig nem szabálytalanabb, durvább a többieknél. Ezért is fontos hogy ne csak külföldiek játszanak a BL csapatainkban.

Meg ahogy az eddigiek mutatják azzal nem nyerjük meg a bírók szimpátiáját, hogy el fogadjuk az ítéleteiket, úgyhogy nekünk is úgyanúgy reklamálnunk kell vagy akár hisztizni ahogy más csapatok teszik. De kb. úgyanez vonatkozik a csapat keménységére is. Néha úgy játszunk mint az angol lordok, pedig itt ütni vágni, harcolni kell különben nem jutunk sehova.

FaberK Creative Commons License 2006.01.27 0 0 624
Olvass utána, mennyire egyedül maradtam! :)
Előzmény: enndru (618)
Kcsita Creative Commons License 2006.01.27 0 0 623
Erről van szó. Ez idegesít engem a legjobban. Hol volt a tűz? Hol volt a vezér? Hol volt az együtt harcolás? Hol volt asportdiplománciánk? A fenébe is. Sok minden forr bennnem. Át kell gondolnom, hogy mit irjak le. De egyet tudok, hogy Szégyen! Tóth Lacit a válogatott élére! Fiatal, és van benne tűz. Vigye tovább a fiatalokat a felnött csapatba is.Nincs mese! Elképeztő ez az egész. A birók is tehetnek egy szivességet. De ezt NEM menti fel a csapatott és a szakvezetőt arról, hogy miért játszottak így!
Előzmény: Törölt nick (614)
gizibácsi Creative Commons License 2006.01.27 0 0 622
Ide figyelj, nem mondom azt, hogy nincs igazad, ki kellett volna állítani az Andjelkovicsot meg a Sudzumot pirossal. Én csak azt próbálom oltogatni, hogy ha mindíg a bírókkal meg a külső körülményekkel foglalkozunk, egyrészt bebeszéljük magunknak, meg a játékosoknak (ez a rosszabb) hogy ők tulajdonképpen jók, csak a körülmények.... Egyébként ugye 4 hetest hagytunk ki, legalább 7-8 ziccert fogott a Sterbik, az átlövőink szokás szerint szar napot fogtak ki, de az előző nemzetközi versenyeken is a Csarli dobta a gólokat, vagy a többiek azért, mert a Csarlira figyeltek. A védekezésünk szar volt, bár a Skala szerint jó volt (igaz az első félidőben a szerb lövők sem voltak valami acélosak) Támadásban volt két szélsőnk meg a Gyula, a többi meg töketlen. A Gyula egyébként régebben hajlamos volt az ilyen kis szabálytalanságokra, azt hittem már leszokott róla, azt miért nem írjátok hogy szar helyzetbe hozta a csapatát? Egyébként azon az ominózus Szeged-Fotex meccsen a szerbek pont ilyen szemét módon védekeztek (Putics-Iváncsik  sérülés), a fantasztikus magyar bírók meg ha jól emlékszem, mosolyogva integettek a Puticsnak, hogy álljon fel. Még valami: ha jól tudom, hogy van egy szar kétcsapatos ún. magyar bajnokság, akkoör meg mit akarunk azoktól a játékosoktól, akik nem a két élcsapatban játszanak és komoly meccset akkor látnak, ha a TV-ben BL-t néznek? A legfőbb baj szerintem innen ered. Vagy változtassunk rajta, vagy fogadjuk el, hogy ez van, és sem a Csarlinak, sem a Nagy L-nak, sem az Iváncsik-nak nem az az érdeke hogy itt összetöresse magát. Szomorú, de szerintem ez van a fejekben. Éppen ezért kellene elkezdeni egy új válogatottat építeni. (Fazekas,Mikler, Putics, Gulyás, Iváncsikok, Törő, stb...új edzővel, mert a Skala ehhez nem ért. Ide most egy Mocsai, vagy egy Németh András nevű építő edző kellene.
Előzmény: Csbalázs (595)
Green Army Creative Commons License 2006.01.27 0 0 621
Sajnos meglátszik a hogy két legjobb magyar csapatban is hiányoznak a magyarok...
imoT Creative Commons License 2006.01.27 0 0 620
Mindegy, van Lendvay, Józsa, az ő segítségükkel újra nagy lesz a magyar csapat...
IKSZ Creative Commons License 2006.01.27 0 0 619

Több volt ebben a csapatban. Kár, hogy még a középdöntőbe sem jutottunk be (bár ott orosz és horvát pofonok jöttek volna). Az oké, hogy a német-spanyol szinttől messze vagyunk, de azért egy dán és szerb csapattal szorosabb mecsett is játszhattunk volna. Lassúak voltunk, és ez a fő hiba.

Vasárnap szerintem izland már pihen, hiszen mindegy nekik és nekünk is az eredmény.

A szerbek meg elverik a dánokat.

enndru Creative Commons License 2006.01.27 0 0 618
Remélem a volgográdi meccsünkről pozitívan vélekedtél :)
Előzmény: FaberK (616)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.27 0 0 617

KIESTÜNK

 

két napig tartott számunkra az EB....

FaberK Creative Commons License 2006.01.27 0 0 616
Nem vagyok büszke magamra, hogy igazam volt Aalborból hazafelé jövet. :(((
Előzmény: Csbalázs (611)
enndru Creative Commons License 2006.01.27 0 0 615
Egyébként milyen más eredmény is születhetett volna a két északi csapat meccsén...
enndru Creative Commons License 2006.01.27 0 0 613
Kiestünk mint szar a vonatból :( 2 nap alatt... ez kurva nagy szégyen.
Egyszer szurkol az ember a dánoknak persze hogy nem nyernek.
beluking Creative Commons License 2006.01.27 0 0 612
Hát ez rövid EB volt, jövünk haza. Döntetlen lett a dán-izland.
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.27 0 0 611
Ez a vége... kiestünk...
Előzmény: Csbalázs (610)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.27 0 0 610
28-28 egyelőre
Llaca Creative Commons License 2006.01.27 0 0 609
Nem akarom bántani Skalát, de ide tényleg pörgősebb irányítás kell. Gál pirosánál még akkor is reklamálni (vagy legalább is felháborodni) kellett volna, ha igazuk van a jv-knek. Amikor NagyL-t lekönyökölték, a szerb szövkap-nak percekig szét volt tárva a karja a csodálkozástól, hogy "nem is volt semmi"...
Előzmény: HITMAN (607)
tsun Creative Commons License 2006.01.27 0 0 608

Szomorú vagyok, még írni sincs kedvem. A fene egye meg, ezek után hogy a büdös francba ne merüljön fel az emberben, hogy mégis van skandináv maffia! Jól megverték őket a csajok a vb-n, most aztán ahol tudnak törlesztenek. Rohadt szemét csalók! Mi lesz itt a két BL meccsen! Ajajj, semmi jóra nem lehet számítani.

 

Feltűnő volt, milyen lassú iramban játszottunk ezen a mérkőzésen is. Semmi rohanás, pörgés, csak olyan ej ráérünk, majd csak eltelik az idő. Igaz, ha csak a 100 %-os ziccereket kihasználjuk nem lenne min siránkozni, de hát ennyi helyzetet két mérkőzésen keresztül kihagyni, még a kezdőknél is sok.

 

Jobb is ha hazajönnek, de keserítsenek bennünket.

Perez ha jól tudom, már lemondta a válogatottságot, megmondta nem hiányzik már neki a fokozott iram, edzés és pofonok. Visszajött segíteni, de nem akarja már tovább csinálni, csak klubszinten. Hagyni kellene őt békén.

HITMAN Creative Commons License 2006.01.27 0 0 607

Tévedés. 2 éve sem voltunk jobbak, leszámítva, hogy játszott Perez. K...va nagy mázlikkal jutottunk előrébb (éljenek a szaúd-arábok...).

Skaliczki akkor is egy alibi edző volt, mindig csak állt a pálya szélén, és nézte a meccset birkán.

Előzmény: CaRl_OS (563)
Llaca Creative Commons License 2006.01.27 0 0 606
Hátha kapunk olyan játékvezetést, mint most a szerbek.... meg esetleg jól és főleg bátran játszunk. Meg különben is. Azért ment ki a csapat, hogy nyerjen, nem?
Előzmény: Csbalázs (601)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.27 0 0 605
28-27
Előzmény: Csbalázs (604)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.27 0 0 604
28-26 a dánoknak...
Előzmény: Csbalázs (603)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.27 0 0 603
27-26
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.27 0 0 602
27-25 tőlem akár vége is lehet:-)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.27 0 0 601
26-25 a dánoknak, bár nem tudom miért gondoljuk, hogy Izlandot megverjük...
sanya122 Creative Commons License 2006.01.27 0 0 600
enndru Creative Commons License 2006.01.27 0 0 599
na 24-25
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.27 0 0 598
egyelőre 22-22

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!