Keresés

Részletes keresés

julcsiboszi Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4978
Szegény Réka...:D De azért megnézném...
Előzmény: mozireka (4977)
mozireka Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4977
Mit vinnyogtok,engem mindenki szarrá akar lőni...:))
Előzmény: Acsbar (4976)
Acsbar Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4976
Az hagyján, hogy te, de én is félek tőle...
Előzmény: Nicole3 (4975)
Nicole3 Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4975

Jaja, Én a Böbét is elkaptam...  és az egyik szobában kaptam egy beszólást Tőle:  

"húúú, hogy szétlőlllek kedden....":)))   kezdek félni:D

Előzmény: julcsiboszi (4974)
julcsiboszi Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4974
Hehe, tegnap volt avatás...:D Az Editet meg még egy pár floorballosunkat elkaptam!:D Igaz Nicole?:D
Nicole3 Creative Commons License 2006.10.09 0 0 4973
Igen, Én is!!!  :)
Előzmény: El Bene (4972)
El Bene Creative Commons License 2006.10.08 0 0 4972
szeretnék végre már egy jót floorballozni....
kisVÁRADI Creative Commons License 2006.09.29 0 0 4971

Hellóóóóóóóó:)

itthon vagyok...ma is dokinál voltam mint tegnap meg tegnapelőtt..az ujjam miatt aki nem tudná..:) és most már azt mondta a dokibácsi h nem kell többet visszamennem!!:) tök aranyos bácsika volt ma bent:)

tizes busszal megyek  be suliba!és most nem tudok mit csinálni,unatkozom.olyan rossz...:P :))))) épp nyelvtan óránk van..

és épp robbie williams-t hallgatok!!(rudebox) akkora jóóó!

nah megjött a bátyám el kell mennem a géptöl.

pussssszi nektek

kisVÁRADI Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4970
jól teszed:)
Előzmény: Banderka (4969)
Banderka Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4969
drága Vivikének más elfoglaltsága lesz csütin...khmmm....:)))
és ha...nah jo abbahagytamezt is megyek karkötöt csinálni:))
Előzmény: Nicole3 (4967)
Banderka Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4968
jó de ha mindenki megtudja akkor nyaggatni fognak h nekik is....:)))szalll pssszt ne reklámozd:)))
amugy mindig a gép elött gyártom a karkötöket:))
nah akkor gyere vasárnap mert én is megyek...persze meccsem lesz mér ne mennék?:)))de elötte ob2 és arra is megyek és te is jössz:))
nah puszikácska, smaccantás láttam a cukicsajt!!!jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))
Előzmény: Nicole3 (4966)
Nicole3 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4967

:))  nem mondod, hogy a Brigivel kéziztek???  basszus... de JÓÓÓÓ!!!!:)

Gyógyulj meg hamar!!!:)  és siess edzésre!!  főleg csütörtökönként, mert akkor Én is megyek:)))

Előzmény: kisVÁRADI (4965)
Nicole3 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4966

Hát, sztem nem Édi, hanem Cuki lett:)))

Igen, vszinű megyek vasárnap, de még nem 100, mert pénteken is szombaton is meccsem lesz, és lehet, egész vasárnap aludni fogok..:))  de vszinű megyek..

igen, tudom, mit fogsz csinálni...de Bander....  ne izélj már..  ezt mindenki tudhatja, hogy megcsinálod a karkötőt, csak itt a gép előtt, mert közben zenét hallgatsz:)))

Előzmény: Banderka (4964)
kisVÁRADI Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4965

Én is szeretlek!!!!!!!!
hát nekem aztán tényleg jo fejem van rajtuk...rohadtul..:Dmindegy zen nem veszünk össze:)

sajnálom h rossz napod volt:( de a pulcsid JÓ!!:D

nekem meg az ujjam rossz (meg még a lábam is) holnap megyek vissza kontrollra..:(

uugy örülök h a brigi a tnaárnk(persze Babi néni hiányzik nagyon és nagyon szeretem!!!) de briginél KÉZIZÜNK:D akkora poén:D

egyébként én is törit tnaulok épp...

ugyh lassan eröt veszek magamon..és leülök az azstalomhoz..és tnualok..

de még hajat is kell mosnom..

meg irnom a Jakabnak..:)

pusssssz szeretlek titeket!!

jah edzésekkel kapcsolatban:sztem én jövö héttöl fogok járni,keddne megyek sztem.. aztán eglátjuk mennyire tudok majd futni...tegnap probáltam tesin..nem sok sikerrel,majd addigra meglátjuk:) de már nem birom..:)

nah léptem. CSÓXI

Előzmény: Nicole3 (4963)
Banderka Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4964
hát ez nagyon édes lett:))))
jössz vasárnap meccset nézni??mármint ob2eseket??meg utána persze minket:))))
nah Nicole tudod most mit fogok csinálni mert tudod:))
megyek és megoldom:))vagyyis nem megyek maradok itt csak...nah nem mert...kész vége mert lebukunk:)))
Előzmény: Nicole3 (4963)
Nicole3 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 4963

Basszus...  ma olyan..  nem is tudom...  furcsán érzem Magam...  :S

ez a napom marha szar volt, 1-2jó pillanat volt   (Maráz Tanár úr poénja nagyon jó volt:)), de azon egyébként...    borzalmas napom volt...

és most meg itt ülök, tanulnomk éne, és nincs erőm, hogy elkezdjek németet, vayg törit tanulni...   :S  pedig kéne..  és mostanában...  ááá...  utálom magam, hog ysose tudom, mit akarok!!!!  :((  olyan bizonytalan avygok...   és csomó dolgom lenne, amit jó lenne már elintézni, mert nemsokára kész kell lennie..   de nem....

és a Rékáról se tudok semmit...   de legalább a Petrával mostanában "sokat" bezsélek:))   és nézegettema  képeim..  és annyi floorballos képem van..  és úgy SZERETLEK TITEKET!!!  és a Banderkával is..  olyan komoly képünk van..  (az öves)  

a Vivivel meg...  csak jó kpek készülnek..  azaz egyikünknek mindig jó fje van..  a másik emberke feje az meg nagyon "nemjó"...  és általában a Vivié jóóó:) 

és  SüniMről is olyan jó képem van..  :)  és tök sok mindenkiről van tök sok jó képem...

és holnap végre megyek edzeni:))  és egész edzésen leszek VÉGRE!!!  és jó lenne, ha Ti is jönnétek (nem hiszem, hoyg sokan végigolvássák, de nembaj:)),  mert mostanában kevés az edzésre járók száma..  de jó lenne V.kcs.-ban is elindulni..    csak ahhoz kéne edzésre is járni...  ami mostanában nekem se megy..  jövő héten csütörtökön megyke vissza a doki bácsihoz...  és..  és kiderül, mi lesz velem..  szóval akkor is ki kell hagynm az edzést:(((  és hétvégén 2meccsünk lesz, pénteken is meg szombaton is, vasárnap meg elméletileg megyek Komáromba meccset nézegetni..:)  de ez még messze van, addig még lesz 1töri, 1föci, 1angol, 1 irodalom, 1német 1matek és még nemtom hány órám..  és tesim is lesz, és vszinű a brigivel  leszünk..  és am is vele voltunk, és tök jó volt, nekem nagyon tetszett az ra is, meg az egész..  igaz az elején kicsit "féltem" a "Sziá"-tól, mert azért mégis cak tanár, de a köszönés és egy-két mondat után már nyugodtan és "felszabadultan" bezsélgettem vele:))   és nem tuom, mit írja kmég..  most így rámjött ez azírhatnék..  de elég sok hülyeséget írtam, és írok, de nembaj..  ez oylan jól esett most..:)  de megyek, Tanulok, meg visszaírkoa  Vivinek, mert már kb.6perce nem írtam neki MSNen..  :(  Bocs Vivi!!   SzErEtLeK   holnap reggel a 2.órám infó, szóval aki tud, jöjjön MSNre, mert nem akarok  számtechen unatkozni:))  

mlilla Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4962
bár ezt a hozzászólást aszittem a Bander dühöngőre írtam:D .... sebaj:) akkor valszeg még nem tértem magamhoz
mlilla Creative Commons License 2006.09.23 0 0 4961

Banderkáááááááám!!! :)

most h kezdek magamhoz térni kezdenek eszembejutni dolgok... meg .... úúú el kell mesélnem vmit... meg még vmit :)

remélem jobban vagy vagy már teljesen nem vagy beteg :)

majd msnen :)

pusssszaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!   jah és ÖDÖN 4 eva

Előzmény: Banderka (4959)
Cziczo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4960

BAnder!

20 napja már. :-(  Biztos vagyok benne, hogy nem kell csalódnom benned. Vagy tán mégis??? Csak nem!?

Üdv.

Előzmény: Banderka (4959)
Banderka Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4959
és a Lilluci sincs még itt....elöbb mekibe megy aztán jön ide...de rossz egyeseknek:))
füztem ma gyöngyöt:))
nah abbbahagyom itt a hülyeségeimet:))
Banderka Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4958
hááát basszus behalok...tudjátok mi volt ez a dörömbölés?????
megfogták az egeret....ugyanis volt egy egerünk...mármint nem olyan háziállat hanem olyan kis dög ami beszökött vhogy én össze vissza rohangált itt-ott...:))
itt-ott
erre-arra
innen-onnan
ez-az
kár h a bea nem olvassa ezt:)))nembaj ö értené meg a srácok a topartrol:))
Banderka Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4957
húúúú de rég irtam ide....
képzeljétek ma....nah mind1 vicces volt ahogy integetett a Kitti én meg bambultam a semmibe:)))ez a suli...kikészit....nembaj mindjárt itt a Lilluci és megyünk luibaaaaaa:))
nyitott könyvek éjszakája....mindenki nyissa ki az összes könyvét szept 27én mert akkor lesz a nyitott könyvek éjszakája:)))
nah szal jo kedvem van meg minden tudjátok csak a szokásos:))
basszus....vki üti a falat...talán anyuék akarnak jelezni h menjek fel????majd lejönnek ha akarnak vmit....:)))vagy csak unatkoznak és verik a falat:))nah jo ez nem valoszinü nem mindenki olyan mint én....:)jéééézusom mi van fenn...nah mind1:))
biztos itt a Lilluci szal meek is:)))
cuppantááás mindenkinek:))
Pepinho Creative Commons License 2006.09.22 0 0 4955

egy csapatban tizennyolc ember hogy lenne keves??? akarhogy szamolom az harom sor! nem is kell tobb... (Julcsi, ez egy csapatnak a statisztikuaja, nem az egesz angol floorballe :))

a megdobbento inkabb az, hogy abbol a 18bol mennyi az angol egy londoni csapatban: 0!!!!

Előzmény: julcsiboszi (4954)
julcsiboszi Creative Commons License 2006.09.21 0 0 4954
Hát az a 18 az nagyon kevés...:S:S
Előzmény: Pepinho (4953)
Pepinho Creative Commons License 2006.09.21 0 0 4953

Egy kis angol floorballos statisztika London Vikings modra:

General statistics

Total number of players: 18
of which British: 0 (0%)
of which women: 0 (0%)
of which men: 18 (100%)

Total U19 players: 0

Match statistics

Total matches this season: 20
Total matches played: 20
of which wins: 16 (80%)
of which draws: 3 (15%)
of which losses: 1 (5%)

Goals

Total goals scored: 213
at a per-game average of: 10.65
(1st best attack nationally)

Total goals conceded: 62
at a per-game average of: 3.10
(4th best defence nationally)

A legutolso bekezdes durva... 10,65-os meccsenkenti golatlag

szep napot

csokok

Pepinho Creative Commons License 2006.09.21 0 0 4952
:)
Előzmény: kisVÁRADI (4951)
kisVÁRADI Creative Commons License 2006.09.18 0 0 4951

ide is felirom h ezentul ezen a néven leszek itt aforumon..:D a váltás okát a Petra tudja...:)))

puszi:vivi

Nicole3 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 4950
háháá...megvan:D
Előzmény: Nicole3 (4949)
Nicole3 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 4949
mert csábít...:)  a 4950.:))))
Előzmény: Nicole3 (4948)
Nicole3 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 4948
muszáj írnom..
Előzmény: Nicole3 (4947)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!