itthon vagyok...ma is dokinál voltam mint tegnap meg tegnapelőtt..az ujjam miatt aki nem tudná..:) és most már azt mondta a dokibácsi h nem kell többet visszamennem!!:) tök aranyos bácsika volt ma bent:)
tizes busszal megyek be suliba!és most nem tudok mit csinálni,unatkozom.olyan rossz...:P :))))) épp nyelvtan óránk van..
és épp robbie williams-t hallgatok!!(rudebox) akkora jóóó!
jó de ha mindenki megtudja akkor nyaggatni fognak h nekik is....:)))szalll pssszt ne reklámozd:))) amugy mindig a gép elött gyártom a karkötöket:)) nah akkor gyere vasárnap mert én is megyek...persze meccsem lesz mér ne mennék?:)))de elötte ob2 és arra is megyek és te is jössz:)) nah puszikácska, smaccantás láttam a cukicsajt!!!jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))
Igen, vszinű megyek vasárnap, de még nem 100, mert pénteken is szombaton is meccsem lesz, és lehet, egész vasárnap aludni fogok..:)) de vszinű megyek..
igen, tudom, mit fogsz csinálni...de Bander.... ne izélj már.. ezt mindenki tudhatja, hogy megcsinálod a karkötőt, csak itt a gép előtt, mert közben zenét hallgatsz:)))
Én is szeretlek!!!!!!!! hát nekem aztán tényleg jo fejem van rajtuk...rohadtul..:Dmindegy zen nem veszünk össze:)
sajnálom h rossz napod volt:( de a pulcsid JÓ!!:D
nekem meg az ujjam rossz (meg még a lábam is) holnap megyek vissza kontrollra..:(
uugy örülök h a brigi a tnaárnk(persze Babi néni hiányzik nagyon és nagyon szeretem!!!) de briginél KÉZIZÜNK:D akkora poén:D
egyébként én is törit tnaulok épp...
ugyh lassan eröt veszek magamon..és leülök az azstalomhoz..és tnualok..
de még hajat is kell mosnom..
meg irnom a Jakabnak..:)
pusssssz szeretlek titeket!!
jah edzésekkel kapcsolatban:sztem én jövö héttöl fogok járni,keddne megyek sztem.. aztán eglátjuk mennyire tudok majd futni...tegnap probáltam tesin..nem sok sikerrel,majd addigra meglátjuk:) de már nem birom..:)
hát ez nagyon édes lett:)))) jössz vasárnap meccset nézni??mármint ob2eseket??meg utána persze minket:)))) nah Nicole tudod most mit fogok csinálni mert tudod:)) megyek és megoldom:))vagyyis nem megyek maradok itt csak...nah nem mert...kész vége mert lebukunk:)))
Basszus... ma olyan.. nem is tudom... furcsán érzem Magam... :S
ez a napom marha szar volt, 1-2jó pillanat volt (Maráz Tanár úr poénja nagyon jó volt:)), de azon egyébként... borzalmas napom volt...
és most meg itt ülök, tanulnomk éne, és nincs erőm, hogy elkezdjek németet, vayg törit tanulni... :S pedig kéne.. és mostanában... ááá... utálom magam, hog ysose tudom, mit akarok!!!! :(( olyan bizonytalan avygok... és csomó dolgom lenne, amit jó lenne már elintézni, mert nemsokára kész kell lennie.. de nem....
és a Rékáról se tudok semmit... de legalább a Petrával mostanában "sokat" bezsélek:)) és nézegettema képeim.. és annyi floorballos képem van.. és úgy SZERETLEK TITEKET!!! és a Banderkával is.. olyan komoly képünk van.. (az öves)
a Vivivel meg... csak jó kpek készülnek.. azaz egyikünknek mindig jó fje van.. a másik emberke feje az meg nagyon "nemjó"... és általában a Vivié jóóó:)
és SüniMről is olyan jó képem van.. :) és tök sok mindenkiről van tök sok jó képem...
és holnap végre megyek edzeni:)) és egész edzésen leszek VÉGRE!!! és jó lenne, ha Ti is jönnétek (nem hiszem, hoyg sokan végigolvássák, de nembaj:)), mert mostanában kevés az edzésre járók száma.. de jó lenne V.kcs.-ban is elindulni.. csak ahhoz kéne edzésre is járni... ami mostanában nekem se megy.. jövő héten csütörtökön megyke vissza a doki bácsihoz... és.. és kiderül, mi lesz velem.. szóval akkor is ki kell hagynm az edzést:((( és hétvégén 2meccsünk lesz, pénteken is meg szombaton is, vasárnap meg elméletileg megyek Komáromba meccset nézegetni..:) de ez még messze van, addig még lesz 1töri, 1föci, 1angol, 1 irodalom, 1német 1matek és még nemtom hány órám.. és tesim is lesz, és vszinű a brigivel leszünk.. és am is vele voltunk, és tök jó volt, nekem nagyon tetszett az ra is, meg az egész.. igaz az elején kicsit "féltem" a "Sziá"-tól, mert azért mégis cak tanár, de a köszönés és egy-két mondat után már nyugodtan és "felszabadultan" bezsélgettem vele:)) és nem tuom, mit írja kmég.. most így rámjött ez azírhatnék.. de elég sok hülyeséget írtam, és írok, de nembaj.. ez oylan jól esett most..:) de megyek, Tanulok, meg visszaírkoa Vivinek, mert már kb.6perce nem írtam neki MSNen.. :( Bocs Vivi!! SzErEtLeK holnap reggel a 2.órám infó, szóval aki tud, jöjjön MSNre, mert nem akarok számtechen unatkozni:))
hááát basszus behalok...tudjátok mi volt ez a dörömbölés????? megfogták az egeret....ugyanis volt egy egerünk...mármint nem olyan háziállat hanem olyan kis dög ami beszökött vhogy én össze vissza rohangált itt-ott...:)) itt-ott erre-arra innen-onnan ez-az kár h a bea nem olvassa ezt:)))nembaj ö értené meg a srácok a topartrol:))
húúúú de rég irtam ide.... képzeljétek ma....nah mind1 vicces volt ahogy integetett a Kitti én meg bambultam a semmibe:)))ez a suli...kikészit....nembaj mindjárt itt a Lilluci és megyünk luibaaaaaa:)) nyitott könyvek éjszakája....mindenki nyissa ki az összes könyvét szept 27én mert akkor lesz a nyitott könyvek éjszakája:))) nah szal jo kedvem van meg minden tudjátok csak a szokásos:)) basszus....vki üti a falat...talán anyuék akarnak jelezni h menjek fel????majd lejönnek ha akarnak vmit....:)))vagy csak unatkoznak és verik a falat:))nah jo ez nem valoszinü nem mindenki olyan mint én....:)jéééézusom mi van fenn...nah mind1:)) biztos itt a Lilluci szal meek is:))) cuppantááás mindenkinek:))
egy csapatban tizennyolc ember hogy lenne keves??? akarhogy szamolom az harom sor! nem is kell tobb... (Julcsi, ez egy csapatnak a statisztikuaja, nem az egesz angol floorballe :))
a megdobbento inkabb az, hogy abbol a 18bol mennyi az angol egy londoni csapatban: 0!!!!