Ezt az idézetet most olvastam, és nem tudtam most sírjak-e vagy nevessek :'( or :D
Két fegyverem van: a lábam, a kezem és az eszem. (Az Atlanta Falcons irányítója, sikerének titkáról) - Michael Vick
Lehet ezért Szöcske és Gabi megorrol rám, de nem baj:D
Jegyzeteket terjesszétek a többiek között is, mert január végén vizsga lesz, és aki nem éri el a kívánt szintet, attól nem fogunk elfogadni ehez hasonló marhaságokat, h pl: "Én nem jártam elméletre, miért kéne nekem vizsgáznom!?" vagy "Erről még sohasem tanultam, azt sem tudom mi, biztos hiányoztam arról a foglalkozásról!" a kedvencem azért mégis ez a tegnap elhangzott beszólás " A védőknek is kell ezt tudni?" Tévedés ne essék, senkitől sem várjuk, hogy doktoráljon le sporttudományból, csupán az alapvető fogalmakkal, play-ekkel, szabályokkal legyen tisztában.
Sajnos ismét nagyon kevesen voltunk elméleten, pedig ez is ugyanúgy része a felkészülésünknek, ezért kicsit komolyabban kellene venni ezt a részét is a dolognak!
Szóval akkor használjuk a fórumot rendeltetésszerűen:)
Ma 16:45-kor van gyülekező a szokott helyen (Táncsics bejárata), az elmélet 17:00-kor kezdődik! Tudjátok mit kell hozni?! (táblafilc:)
Az új srácok közül aki nem tudja hova kell menni, annak tanácsolom a térképet, vagy ha az sem jó, akkor én fél ötkor felnézek a Gellért-hegyhez, a pályához, korlátozott mennyiségben (4 ember) el tudlak vinni néhányotokat. Decemberi pénzeket se felejtsétek, és akinek kell az írja össze a felszerelés infóit!
Egyszer meghalok, de találkozunk mi még Ne félj, nem szabadulsz, bár a búcsú szép Keresztek erdején visszatérek én Farkassá változva telihold éjjelén Újra eljövök hozzád és Megkísértelek !
Lelkifurdalás, bűntudat leszek, Mint egy injekció, a vénádba verek Vigyázzba állítom gondolataid Bosszúmnak teljesítsd tűzparancsait Éjszakánként ott leszek és Megkísértelek !
Ügyvéd nem segít, nem ment fel bíró Hóhér álmaid, mint mérges kígyó Az igazság a testedben úgysem nyert még pert Mosolyogj, mert a holnap még szomorúbb lesz Megmutatom, hogy senki vagy és Megkísértelek !
A lelkem átfagyott, sehol sem vagyok Lehet, hogy már meg is haltam!
Pokollá tették az életem, az Ördög máris bennem énekel, Felvágott erekkel fürdök a kádban, de neked is véres lehet az ágyad! Gyere és számold a pulzusod, nézd meg az enyém is, amíg tudod! Az én szívem hússzal kevesebbet üt, pár perc mulva tán a túlvilágra küld! Harangoznak, de csakis azért, mert az ő kezükben van a kötél, Meghaltam hétszer, de itt vagyok! Az ördögöt hívtam és nem papot! Ez nem tábotűznóta, nincs több vígasztalás! Ez lesz mindenki sorsa, nem kell a feloldozás! Nem kell!
Hova keveredtem? Ez itt a Fővárosi Emberkert?! Sebaj, Bajára nem fogok leutazni csupán azért, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket. Akinek valami baja van velem, meg tud találni, remek példa erre Cziczo.
Nézd ember! Mutatja a majommama. Jé! Hogy megy, nézi tátott szájjal kisfia. Régen, ő volt az úr! Képzeld, még beszélni is tud! Rács, ketrec, mögötte egy kipusztult faj. Dobj kekszet, nézd, hogy örül, nézd, hogy fal. Régen, ő volt az úr! Képzeld, még beszélni is tud! Az már tény, rosszul használta az agyát! Nincs más lény, ki megsemmisíti önmagát! Régen, ő volt az úr! Képzeld, még beszélni is tud!
Átsiklott felette a figyelmem, de időközben visszaolvastam! Én mint kapitány ilyenkor elnézést tudok csak kérni... Vannak olyan emberek akik másként gondolkodnak, és másként reagálnak bizonyos helyzetekre mint a többség! Sajnálom, ha valakiben Wolf valamelyik hozzászólása mély nyomot hagyott, biztos ő sem gondolta azt komolyan! Ezt meg fogom beszélni majd vele is! Mentségére legyen mondva, hogy védő... Méghozzá abból is a veszélyesebbik fajta;)