A lány nem léphetett föl - ezt nem tagadják. Vagy ha félig-meddig mégis, akkor a legkevesebb, amit mondani lehet: Szikora szava semmivel sem ér többet, mint bármelyik hazudozóé.
Ahol olyan a közönség, mint a "Magyar Szigeten", ahol olyanok a rendezők, mint ott, ahol a rendezők honlapján olyan társoldalak vannak, mint amilyenek, ott sok minden előfordulhat.
Nincs itt semmiféle elkanyarodás: az a sziget bűzlik, bűzlik a nemzetgyalázástól...
Még mindig megy ez a műbalhé? :) Szerintem Szikora találta ki. Majd a legközelebbi koncertre kétszer annyian mennek ki, hogy megbámulják a csokoládé bulát.
Szikora nem tagadta, hogy nem lépetzt fel a lány, és szépítgette ugyan, de, elismerte auz első interjújában frissen elmondottakat; lehet tovább mentegetni, aki szikorát szereti, hallgassa nyugodtan, mindenki maga döntse el, miért kellett most is hangoztatnia, ő nemzeti érzelmű
Na, ezt te honnan tudod? Ott voltal? En azt hiszem, mi , akik nem voltunk ott, mar nem fogjuk megtudni mi tortent valojaban. Ugyhogy innentol mindenki azt fogja hajtogatni, amit hinni akar. Parttalan vita.
na, szóval, kiderült, hogy első felindulásában elmondta az igazat, aztán látva a visszhangot, kitanította a kislányt is, mitet mondjon; még azt is bevállalta Sonja, hogy ő nem akart fellépni, ennek ellenére megkapta a gázsit; Szikora sem magát nem tudta kimosdatni, és hiába mentegette, magyarázta a helyzetet, cak azt bizonygatta, hogy ő nemzeti értelmű; az MN cikket nem olvastam el, beindult a ködösítés, de, mint általában., az első gyors helyzetleírás volt az igaz, volt ideje felkészülni mára; de, letagadni nem tudta, megtörtént; a szerecsenmosdatás pedig csak szerecsenmosdatás
az derült ki, hogy szikora farol az egészből kifele. sunyi fasz, aki a színpaod még az ordítja, hogy nem engedték fellépni a csajt, aztán azt nyilatkozza, hogy nem tudták garantálni a biztonságát, most meg azt, hogy a lány nem akart fellépni. na ettől viszont én hányok. az az alapinfo, amit az index rendesen megírt, h a csaj a bőre színe miatt nem állhatott ki. _Ez_ nem lett cáfolva.
Na pontosan errol irtam tegnap; hogy ugyanis kiderulhet meg az egeszrol, hogy nem is igaz. Tesseg. Ennyit a nepszaborol es tarsairol. Ez megint csak egy mondvacsinalt dolog volt, hogy lehessen horogni.
Ha pontosan értettem, aszonta, hogy nem neki, hanem egy másik lánynak monták, hogy gáz a néger gida... de beraktam a linket, nézd meg... Szikorában is felmerült, hogy gáz lehet, csak nem értette. Ugyanakkor kérdés: miért nem lépett föl a kislány, ha nem érte semmi attrocitás?
Hiába onanizált itt napokon keresztűl sok vadliberális: Szikora most cáfolta az egészet. Máskor ha az index elkezd terjeszteni egy hazugságot, akkor szóljon már a többi havernak, mert úgy jár mint most, hogy szegény Aczél (aki nem tudta, hogy hazugság) behívta őket további habot verni, majd beégett. Na megyek hányni....