Mondjuk Pozsony etnikai összetétele 1920ban kábé így nézett ki: német: 55% magyar 35% szlovák 10% De biztos azt is a szlovákok építették. Most a többi várost nem említem.
szerinted mennyit kap egy ilyen füttyös fiatal, öreg? És az ÁFÁT levonják belöle? Ez egyszeri mutatvány, mint egy filmforgatás elött, kiírják és teleragasztják a fákat, hogy "füttyösöket keresünk jó pénzért. Jelentkezni a +36-111-es emeltdíjas számon lehet." Igy gondolod?
Hát remélem, hogy egyik itt hőzöngő barom se jár a mi pénzünkből a Sapientia Egyetemre, mert szégyellném, ha magyar emberek pénzéből ostoba állatokat képeznének diplomássá.
Ez tény. Ez a bérfüttyögős dolog ballib legenda. Olyan mint a New York - Tel Aviv tengely. :)) Aki kimegy és fütyül télleg utálja Gyurcsányt, nem pénzért teszi, hidd el.
ö... gondolatolvasó vagyok, csak a gondolatátvitel nem megy ebben a szar idöben ezeken a távolságokon. Pedig próbálkoztam. Nem bizsergett az elöbb az agyvelöd?
neked azért kéne tudnod, hogy az már 1943 óta meglészen nekik. Tudod, elkaptak egy tengeralatjárót, oszt azon volt a szerkenytü, az Enigma. Remélem, jól emlékszem...
Alapvetően nem a külsejükre gondoltam, tudod számomra szellemük riasztóbb, mint az általad említett enyhítő körülmény, ettől függetlenül szvsz naggyon jól sikerült egy élcecske volt:-)