Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 289

Mirelit pizza az kevésbé klassz.

Akkor már inkább gyárts magadnak pizzát vagy rendelj.

 

Előzmény: Tepedt_ (288)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.05 0 0 288
Nekem marad a micro meg a mirelit pizza de mindenféle ötletre nyitott vagyok :)
Előzmény: Törölt nick (286)
nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 287
Otthon a konyhában elektromos grillen? Kinyitod az ablakot és a finom eső illat is bejön :)
Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.05 0 0 286

Hellókkaaa!

 

Na ki jön grillezni ebben a remek időben?

nandan Creative Commons License 2007.09.05 0 0 285
Sziasztok
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.05 0 0 284
Jó reggelt :)
ZsuR Creative Commons License 2007.09.04 0 0 283
Miert nem olvasol vissza?
Előzmény: Tepedt_ (267)
Zitka Creative Commons License 2007.09.04 0 0 282
Ha ugyanaz van benne, mint a korábbi hengeres papírdobozosban, akkor a grillezett zöldség fűszere nagyon finom. :-)
Előzmény: Tepedt_ (272)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 281
Nem mindegy :)
Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 280
Tényleg.. :D:D
Harcsa volt, sorry.. :P
Előzmény: vizizé (279)
vizizé Creative Commons License 2007.09.04 0 0 279
ÖÖÖÖ Nem akarok vitatkozni, de nem harcsa volt az az afrikai? :-))
Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 278
Afrikai pontyhoz, nagyon finom lett.
Előzmény: Tepedt_ (274)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 277
Köszi szépen, megfogadom a tanácsaid :)
Előzmény: szysssz (276)
szysssz Creative Commons License 2007.09.04 0 0 276

Inkább a budai hegyekben gondolkozz. Pl Hűvösvölgyben a gyerekvesút végállomásánál biztos, hogy találsz tűzrakó helyet és az erdőben parázs alapjául szolgáló keményfát.

 

A parázson sütheted pecsenyédet, de csinálhatsz saslikot is: hagyma, húsos szalonna, paprika közé a nyársra felszúrhatsz gombát, hústerméket vagy vékony, előre pácolt hússzeleteket, esetleg májat.

A nyársat becsomagolhatod alufóliába, s amikor megpárolódott parázson átsütöd. Nekem a fólia nélkül gyege parázson sült hús/saslik az igazi. Persze ehhez nagyobb türelem szükségeltetik.

 

Ha húsokat sütsz parázson, a parázs alá rejts el néhány alufóliába xsomsgolt krumplit. Fínom köret a húsok mellé.

Előzmény: nandan (263)
vizizé Creative Commons License 2007.09.04 0 0 275

Só, bors, citrom..:-)

Bár a bors sem diétás..

 

Megmondom őszintén, nekem az utóbbi időben az egyszerűbb pácok jönnek be.

Szeretem a pikáns ételeket, de grillezésnél inkább a visszafogottabb fűszerezést választom. Jobban kijön a hús igazi íze. Esetleg ízlés szerint fűszervajat lehet rátenni.

Előzmény: Tepedt_ (270)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 274
Milyen halhoz próbáltad?
Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 273
A halasat próbáltam már..
Nekem nagyon bejött.
Tuti h a többi sem lehet rossz.
Előzmény: Tepedt_ (272)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 272
Ezeket próbálta már valaki?

kotányi
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 271
Én elősszőr is csinálok egy kellemes kis zőldfűszeres szezámmagos pácot, abban hagyom egy napot pácolódni, aztán sóval bedörzsölöm, és átkötözöm szalonnával. Így megy a grillre.
Előzmény: Törölt nick (268)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 270
és valami diétásabb formula nincs a tarsolyodban? :)
Előzmény: vizizé (269)
vizizé Creative Commons License 2007.09.04 0 0 269
Mézes-mustáros?? :-) Szerintem a csirkemell (szárny) egyik legjobb fűszerezése.
Előzmény: Tepedt_ (267)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 268
Oldalast h csinálod?
Előzmény: nandan (266)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 267
Nekem az túl csontos :) Mondjuk kotányival lehet h jó.
De még mindíg nem kaptam semmi jó csirkemell receptet :)
Előzmény: nandan (266)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 266
:)

Mindenfélét, halat, csirkét de az oldalas a kedvencem.
Előzmény: Tepedt_ (265)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 265
Mindenképp hívj majd meg :)
Milyen húsokats zoktál? :)
Előzmény: nandan (263)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 264
Menék de nincs kivel :)
Előzmény: Törölt nick (262)
nandan Creative Commons License 2007.09.04 0 0 263
Dettó, én is azt használok, de nekem bevált.

Amúgy nem olyan könnyű elmenni grillezni valahova, én példáúl azt se tudom hol lehetne. A Margitszigeten gondolom lehet, de ez se biztos. Még szeretnék egy nyárbúcsuztató grill partit rendezni valami szép helyen :)
Előzmény: Tepedt_ (261)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 262
Nem szoktál kijárni szabadba valahova sütögetni?
Előzmény: Tepedt_ (261)
Tepedt_ Creative Commons License 2007.09.04 0 0 261
Ilyen itthoni elektromos van csak sajnos, panelban lakom :)
Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 260
Milyen grillsütőt használsz?
Előzmény: Tepedt_ (259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!