Keresés

Részletes keresés

mu_szaj Creative Commons License 2005.07.03 0 0 1251
"Ahogy a zsidó-palesztín kérdésben is van egy útiterv, úgy kéne Mo-on is."

Remélem nem arra gondolsz, hogy az őslakosságot ki kell irtani és le kell bulldózerezni a házaikat ? ? ?
Előzmény: pimpa51 (1250)
pimpa51 Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1250
Ahogy a zsidó-palesztín kérdésben is van egy útiterv, úgy kéne Mo-on is.

Pl.:
1., SZDSZ kipotyog a választásokon
2., Fidesz-MSZP megegyezik a leglényegesebb kérdések közös megoldásának módjában
3., És 2006-tól neki is kezdenek, haladéktalanul. Ezúttal Fidesz kormányon, MSZP valóban konstruktív ellenzékben.

Mert:
elönt minkez a petpalack, szeméthegyek mindenütt, szakmunkásképzésünk letiporva, érettségink (alapfokú) semmitérő, a védett tanúkra a rendőrség úgy vigyáz, hogy sehogy, stb., stb.
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1249
még dícséred is őket ;-)
Előzmény: Sheme (1243)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1248
"Tessék megszűntetni a Gyest, a Gyedet, mert sokan sportot űznek abból, hogy oda teszik a picsájukat, összebasznak 5-6 gyereket és tartják a markukat, mert ugye ők mit vállaltak. Én nem kértem, hogy a nyulakkal versenyezzenek. Ha nincs 5-6, csak 1-2 gyerek, kevesebb a kiadás, a gond.
Megfigyeltétek, hogy mindig a szegény szaporodik? Miért? Mert máshogy nem tud pénzhez jutni. Na, ezt kéne megszűntetni."

az angyalhentesek főleg a 'nem-cigányoknak' dolgoznak, és a roma csávók es hiába dolgoznak, mert biza fogyunk

magyar anyák ágyra! ;-)
Előzmény: Sheme (1241)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1247
Értsd meg,mivel az egyik legliberálisabb jogrendszer működik mifelénk a rendszerváltás óta,ráadásul kevéssé hatékonyan,meglehetősen tehetetlen a hatalom ezzel a réteggel és a viselkedésükkel szemben.Meg persze nem is akar igazán tenni semmit.Senkit nem lehet munkára kényszeríteni,őket hogyan kényszerítenéd? Hiszen az kényszermunka,az nácizmus,az csúnya dolog.Nálunk még a rabokat is grátisz tartjuk el,a gyerekgyilkosok is a mi pénzünkön érzik jól magukat a rács mögött,munkára kényszeríteni még őket sem szabad. Nagyon átestünk a ló tuloldalára,nem egy kérdésben.A másik kedvencem az "elszenvedési kötelezettség" című dolog.Amíg nem ontják a véremet,ha a torkomhoz szorítják a bicskát miheztartás végett addig nem történt semmi.Amíg a Páromat az utcán kicsit megfogdossák,megrángatják,de végül némi ilyedtségen kívül komoly baja nem lesz,addíg nem történt semmi.Majd akkor lesz valami látszateljárás talán,a vétkes kap pár évet talán(ha megtalálják) ha tényleg megölnek,erőszakolnak,stb.Addig tűrj,nincs aki megvéd,te sem védheteted meg magad,nem önbíráskodhatsz.USA egyes államaiban,ahol büntetik a prostitúciót,rendőrnők állnak az utcára és kapják el a kéjvadász férfiakat.Persze a dolog "érdemi része" nem történik meg,a delikvenst mégis lekapják a 10körméről,és kőkeményen megbüntetik.Nálunk semmi hasonlót nem lehet,amíg konkrét cselekmény nincs,addig büntetés sincs,néhány esetben amikor pedig az '"előkészület" is büntethető (lenne) nagyon nehéz bebizonyítani azt.
Előzmény: Sheme (1245)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1246
Jó részét mit leírtál,én is így gondolom.A történelmi mese is elhagyható,ismerem.Tudom,hogy a szegénység is probléma.De itt nem erről van szó.Ahol valóban nincs mit tenni,magyarnak,romának senkinek nincs munkája,hátrányos helyzetű az egész község/falu/megye kevés a munkahely ott tényleg nehéz csodát tenni.Ez is egy probléma,de ez egy másik,ez a szegénység problémája.Lehet,hogy ott is vannak "cigánytelepek",lehet,hogy ott is van cigánybűnözés,valószínű,hogy a két probléma összefügg.De! Mindennek van határa.Az a probléma,hogy egyesek nem képesek és nem is akarnak beilleszkedni a társadalomba,és erre sehogyan sem kényszeríthetők,sőt ha valami konkrétan törvénybe ütközőt tesznek,akkor is "elnézőnek kell lenni",mert "hátrányos helyzetű",ez nagyon nincs így jól.Mert ő is tudja,hogy neki könnyű a többségen élősködni,ő a "szegény elesett".Bűnözhet,fosztogathat,élősködhet,stb.Nem egyszer a hatóság már a legalsó szinten(mezei rendőr,járőr) nem tud,nem mer,nem akar fellépni ellenük.Valahol itt kellene elkezdeni a rendcsinálást,a segítség és támogatás simogató mézesmadzaga mellé bevezetni a zéró toleranciát és keménységet.Valójában azért,hogy a romák ilyen körülmények közt zsúfolódnak a belváros egyes kerületeibe,drágalátos hiperliberós politikusaink érdeme.Mert vidéken bizony tényleg nem segélyt kap,hanem címet ahol dolgozhat,mehet árkotásni napszámba.Ott nem kap segélyt a 10gyerekre sem,ha nem jár mind ovodába,iskolába,nem kapja meg a kötelező védőoltásokat,stb.Itt pesten meg mi folyik? Önkormányzati lakást feltörik,semmit nem fizetnek? Had csinálják,sebaj.Nem dolgoznak,gyerekek iskolába nem járnak? Sebaj. Kapják a segélyeket,vörökereszt is ad,mindenki őket ajnározza.Közben lomoznak,vasalnak,mindent megjátszanak,csoda ha nem lopnak rabolnak? Sebaj,hagy csinálják..szegények.Ha valahogy mégis eljut addig a dolog mert a becsületes többség nem hagyja magát,bírói döntés születik,jönnek a törpeosztó liberós nagyokosok,és odabilincselik magukat az ajtóhoz,nehogymár szegényeket kirakják.Közben az egész kérdést agyonhallgatják ahol tudják.Az mindig hír,ha a kisebbséget "bántják",de az sosem,ha esetleg valami súlyos attrocitás történik. A szegény "lekardozott áldozat" sem lehetett volna már szabadlábon egy tisztességes országban régesrég,vagyis nem is fajulhatott volna idáig a helyzet.
Előzmény: Sheme (1241)
Sheme Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1245
Nem, ninics. Épp ezért írtam, lehet és kell is munkát adni nekik, mert nem igaz, hogy nincs mit csinálni. Sírás van minden tavasszal, hogy árvíz lesz, átszakadnak a gátak.
Hát már megbocsáss, de ha nyáron és ősszel azon dolgoznának, hogy megerősítsék a gátakat, nem lenne gáz tavaszonként.
Látod, ilyen egyszerű, csak el kell kezdeni...
Előzmény: Szombatosok (1244)
Szombatosok Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1244
Az ember akkor nem ember, ha nem tesznek mindent a szájába? Ha nem úgy mennek a dolgok, akogy szeretném, vagy akár, ahogy illene, akkor jogom van mindenhez?
Előzmény: Sheme (1241)
Sheme Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1243
"Egy fiút leszúrtak a magyar fasiszták".

Na ezért van a BALFASZ póló. Beugattak, kiderült ami kiderült, végül nem tudtak hogy kitolatni a zsákuctából, ahová tették magukat. Belekötöttek a cigányozásba jobb híjján. Gratulálok ezeknek az egyetemet végzett begyepesedett, szűklátókörű megélhetési léhűtőknek.
Előzmény: Törölt nick (1237)
Sheme Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1242
"Én nem vagyok hibás" - írod. Azért ez megnyugtat. ;-)

Örülök, hogy nyugodt vagy. Sajnos megint kiragadsz egy gondolatmenetből sorokat, vagy most perpill egy sort és abba kötsz - mert ezek szerint mást nem tudsz, csak kötni, mint nagymami a sarokban.

De ettől függetlenül megoszthatnád Velünk a SAJÁT gondolataidat, Te hogyan változtatnál?
Előzmény: mmBálint (1233)
Sheme Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1241
MH!

A tények és létező problémák(cigány-szegénység,cigány-bünözés,esetenként valódi megkülönböztetés,valódi előítéletek és ezek gyökerei)viszont továbbra is jótékony ködbe vesznek.

Ez nem egészen így van. Az igaz, hogy az átkosban KÖTELEZŐ volt dolgozni - mégha verte a farkincáját egész nap is -, de be volt így zárva, néha csinált is valamit, amiért valamennyi fizetést kapott, amiből megélt.

Jött a naaaagy rendszerváltás, lapátra nyomtak legalább másfél millió embert. Ezek között döntően voltak romák. Hiszen ők nem arról nevezetesek, hogy 2-3 diplomával a zsebükben vágnak neki a nagybetűs életnek... Eltelt pár év, elprivatizélték az országot, bezártak egy rakás gyárat. Szinte naponta hallani, hogy megint hányszáz embert bocsátottak el véglegesen. Párszáz naponta, hetente, az évek alatt többszázezer ember, aki így érzi, nincs a munkájára szükség.
Most jön az a rész, hogy vannak lehetőségek vállalkozni. És mire? Csak egy példa, testközelből: Battonyán 10Ft/kg áron pucolják az asszonyok a hagymát. Vajon mennyit tudnak így a konyhaasztalra hozni? Menjenek segélyért? Hiszen 1991-ben bezárták az ottani téglagyárat is. Ne jöjjön azzal senki, hogy legyenek az emberek mobilabbak, mert a magyar nem mobil. Örül, ha sikerül egy lakást, egy házat vennie, nem fog tágítani onnan. Tehát a battonyaiak miből éljenek? Tessék, most lehet okoskodni, tanácsokat osztogatni, de ha lehet, NE ITT, hanem Battonyán. Kíváncsi lennék az arcára annak, aki odamegy osztani az észt.

Gyerekeik iskolába nem járnak,ők maguk talán néha "dolgoznak",valami zsebbe fizetett könnyebb alkalmi munkát.A segély,még a konkrét élelmiszerként kapott is,másnap reggel már a piacon van...stb. És ez még a jobbik eset,vehetjük úgy.A környezetükben lakóknak még szerencséje van,ha nagyjából betartják a társas együtélés szabályait,különösebb "balhé" a hétköznapokban nincs.

Ez sajnos így van. Miért tipikus, hogy egyesek NEM képesek együttélni? Mintha a vérükben lenne. De ez egy ördögi kör, mert:
- otthon a gyerek azt látja, dolgozni nem kell, jön a postás a segéllyel,
- ez apuci elissza a kocsmában,
- fürdésre, tisztálkodásra, ruhára, gyerekek tanítására, taníttatására nem jut,
- kultúrájuk minduntalan visszahúzza azon gyerekeket, akik esetleg kitörnének
- ez azonban roppant nehéz, 100-ból jó ha egynek sikerül - vna pár roma haverom, innen tudom. Ők is panaszkodnak, hogy a comszád roma őrjöng a feleségével, iszik, nem dolgozik, ő meg nem tud pihenni rendesen, mert ugye másnap meg megy dolgozni, nem kíváncsi a szomszéd rikácsolására

!Nem érdekel a probléma "gyökerei"az ő tálalásukban,a történelmi fejtegetések,a tipikus "önostorzó-önsorsrontó" szövegek,hogy mindezért "mi többségiek vagyunk a hibásak,el kell viselnünk".NEM.Én nem vagyok hibás,soha senkit nem különböztettem meg a bőrszíne alapján.Jogom van egy országban amely az európai únióhoz tartozik immár,civilizált emberként élni,jogom van elvárni,hogy a környezetemben minden állampolgár betartsa az együttélés írott és írtalan szabályait.

Jogod van, persze. Csak sajnos sok itt a ha:
- ha lenne munkájuk
- ha lenne fizetésük
- ha be tudnának illeszkedni,
- ha tudnának viselkedni
akkor van rá esély, hogy ne randalírozzanak, bicskázzanak, verekedjenek.

Igen, a szőnyeg alá söprik a problémát, majdcsak megoldódik magától címmel. Mivel ez ugye nem jön össze, tesség ingyen adni az óvszert, az antibébi tablettákat.
Tessék megszűntetni a Gyest, a Gyedet, mert sokan sportot űznek abból, hogy oda teszik a picsájukat, összebasznak 5-6 gyereket és tartják a markukat, mert ugye ők mit vállaltak. Én nem kértem, hogy a nyulakkal versenyezzenek. Ha nincs 5-6, csak 1-2 gyerek, kevesebb a kiadás, a gond.
Megfigyeltétek, hogy mindig a szegény szaporodik? Miért? Mert máshogy nem tud pénzhez jutni. Na, ezt kéne megszűntetni.

Lehet munkát is adni, adok javaslatokat, hátha pár nagyokosnak nem jutott még eszébe:
- kis hazánk csatornázottsága kb 35%. Lapátot lehet adni a kezükbe, tessék csatornát ásni. Már nem a kocsmában támasztanák a pultot... aki meg nem dolgozik, semmilyen segélyt nem kapna.
- régebben voltak útkaparók, akik az útpadkákat egyengették. Napjainkban nincs. Miért? Sok helyen az országban szükség lenne rá, hiszen a padka néha 15-20cm-rel lejjebb van, mint az úttest, ez roppant balesetveszélyes.
- lehet menni gazolni, parlagfüvet írtani. Amelyik nem csinálja, segély = 0Ft

Szóval lehet itt mit csinálni, csak egyszer el kéne kezdeni és nem hallgatni róla, mert "magától" NEM FOG MEGOLDÓDNI.
Előzmény: Törölt nick (1231)
TheMarten Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1240
szívemből szóltál
Előzmény: Törölt nick (1231)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1239

OFFOFF:

Engem enyébként jobban zavar az állandó betűméret,a hasábok és mindenfajta szövegrendező,21.századi tördelési lehetőség hiánya,(az esetleges és néha megőrülő bekezdéseken kívül)az idétlen,zsúfolt,nehezen olvasható betütipus,stb.

Oké,ez csak egy fórum,nem DTP program,beszélgetünk nem újságot írunk.Vegyük így.Viszont a szóközös tagolás (szerintem) nem javít annyit az olvashatóságon,hogy vesződjek vele.

Előzmény: Mbazsika (1238)
Mbazsika Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1238
Tenyleg nehezkes kicsit olvasni,megoldas: copy -> notepad -> paste -> ',' csere ', '-re..
Előzmény: mmBálint (1233)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1237
TGM beszéde a Moszkva téren...Egy fiút leszúrtak a fasiszták...

Klasszikusokat csak pontosan illik idézni:-): "Egy fiút leszúrtak a magyar fasiszták".

Ez nem egyedül a Népszabadság sara, pl. a HVG, Magyar Nemzet is így hozta le, magyar fasiszták nélkül. A neten is fellelhető felvétel szerint a Mester nem pont úgy fogalmazott, ahogy a híradásokból kiderült.
Előzmény: szarvasmarha (1217)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1236

Ha úgy könnyebben olvasod,tedd ki utólag.(most feladtam a leckét,mi?:))

 

Előzmény: mmBálint (1233)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1235

Bocs a hosszért,írhattam volna velősebben is.Akkor esetleg pontatlan vagy könnyen kiforgatható.Persze általánosságokkal válaszolni így is könnyű,elővenni a liberál-"kacsabeszédet" és gumilogikát,stb.

 

Előzmény: szarvasmarha (1232)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1234
"(Tényleg, miért nem teszel szóközt az írásjelek után? Tényleg érdekel.)"

na ténleg..

olvastál már 1600+ éves feliratokat görögül vagy latinul?

nem nagyon tettek ki semmit, sőt még kis/nagy betű sem volt

nemérdemesleragadni
Előzmény: mmBálint (1233)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1233

Bocs, hogy nem válaszolok ilyen hosszan, de nem értek egyet azzal, ami írtál - talán később lesz időm visszatérni.

 

"Én nem vagyok hibás" - írod. Azért ez megnyugtat. ;-)

 

(Tényleg, miért nem teszel szóközt az írásjelek után? Tényleg érdekel.)

Előzmény: Törölt nick (1231)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1232
bocs,hogy nem válaszolok ilyen hosszan de egyetértek azzal amit leírtál.
Előzmény: Törölt nick (1231)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1231
Amikor kiderült,hogy egy koncepciós a valóságtól elrugaszkodott szavak és elvek körüli kötélhúzás az egész.A tények és létező problémák(cigány-szegénység,cigány-bünözés,esetenként valódi megkülönböztetés,valódi előítéletek és ezek gyökerei)viszont továbbra is jótékony ködbe vesznek.A főváros nem egy nagy multú kerületében a romák csapatai továbbra is szinte állatokként élnek,összetákolt elfoglalt köztulajdonban,20ad-30ad magukkal,milliós elméleti "köztartozással" fémet,lomot,mindent gyűjtve és felhalmozva.Gyerekeik iskolába nem járnak,ők maguk talán néha "dolgoznak",valami zsebbe fizetett könnyebb alkalmi munkát.A segély,még a konkrét élelmiszerként kapott is,másnap reggel már a piacon van...stb. És ez még a jobbik eset,vehetjük úgy.A környezetükben lakóknak még szerencséje van,ha nagyjából betartják a társas együtélés szabályait,különösebb "balhé" a hétköznapokban nincs.Persze lenne "balhé" bőven,ha a politikai erők és a hatóságok nem úgy kezelnék a problémát,hogy "ne szólj szám,nem fáj fejem" illetve "amiről nem beszélünk,az nincs is". Innetől egyszerű a kérdés:mit lehet tenni MOST,hogy ez az állapot megyszünjön.TESZNEK VALAMIT,hogy megszünjön? (már a szóvirágokon és segélyeken túl)!? A tipikus liberós érvelés:"hát majd az előítéletek megszünése.és akkor majd egy két generáció alatt..talán...stb".Bazzeg! Nem vagyok vevő és kíváncsi a kádár korszak "majd valaha eljön a kánaán és a valódi szocializmus paradicsoma" stílusú,a problémák szinte "automatikus" megoldódását feltételező humbugra!Nem érdekel a probléma "gyökerei"az ő tálalásukban,a történelmi fejtegetések,a tipikus "önostorzó-önsorsrontó" szövegek,hogy mindezért "mi többségiek vagyunk a hibásak,el kell viselnünk".NEM.Én nem vagyok hibás,soha senkit nem különböztettem meg a bőrszíne alapján.Jogom van egy országban amely az európai únióhoz tartozik immár,civilizált emberként élni,jogom van elvárni,hogy a környezetemben minden állampolgár betartsa az együttélés írott és írtalan szabályait.Ha van egy csoport,ami erre nem képes,tessék a problémára megoldást találni.Minden negatív szándék és előítélet nélkül állítom,hogy ők maguk akik nem partnerek semmiféle megoldásban.Mint amikor elesel és nem is próbálsz felálni,csináljanak veled amit tudnak.Vannak pozitív példák.Éljen.Kit érdekel?? Kit érdekel,hogy 20 gyilkost bebörtönöznek és 18 "jó útra tér",ha kettő amikor kiszabadul tovább gyilkol? Senkit.Kit érdekel,hogy 29családból egynek a problémáját ígyúgy (valószínű ismét csak átmenetileg) a többség pénzéből irreális összeget igénybevéve "megoldottuk"? Aki nem hajlandó a társadalomban élni,és ezt a magatartásformát és életszemléletet továbbörökíti számtalan utódjára generációkon keresztük,azzel mit lehet csinálni,kedves szuperliberális vitapartnereim? Lehet,hogy tévedek,de a tévedésemre eddig még senki nem világítot rá.Lehet,hogy egykét vadliberós szociológus "szaktekintély" könyvtárakat képzeleg össze a problémáról,aminek tertalma az én véleményemmel ellentétes.Jó.ÉS? A könyvtárnyi rizsa megoldja a problémát? Megoldja MA,HOLNAP,5év múlva,10év múlva? NEM.Ha lemegyek az utcára,ha körülnézek a közvetlen környezetemben ugyanezt látom,nap nap után.Szegénységet,bünözést,feszültséget.És akkror minderről még hallgatni is kéne?!?Mert aki erről beszél az nem szalonképes,az "bántja" a kisebbséget?!?Azám.Hiszen ezt hívják etnobiznisznek.A vastag lét mindaddig lehet a közösből csapolni,amíg a probléma megoldására fordítjuk(látszólag).Ha egy problémával kevesebb,eggyel kevesebb csap,ahonnan megtölthetőek a zsebek. A probléma viszont lassan robbanásponthoz érkezett,mert nem csak 1-2 kerületet,környéket,vagy utcát érint.A probléma jelen van sokfelé,lepusztult lakótelepek,külvárosi negyedek,vidéki faluszéli környezet,stb.A társadalom szemét pedig nem sokáig lehet már befogni,száját látszatintézkedésekkel betömni.Pont ami most folyik az legveszélyesebb,ez termeli ki azt a réteget,aki tényleg szin és rasz után ítél,aki valóban gépkarabéllyal oldaná meg a problémát szive szerint.Bízzanak benne a szuperliberós törpe osztogató nagyarcú politikusaink,hogy még nem késő.Okoskodás szóvirágok és elhalgattatás helyett inkább a problémát kellene kezelni,mielőtt az végleg jóvátehetelen dolgokhoz vezet ismét,mint már oly sokszor történt hasonló a történelemben.
Előzmény: szarvasmarha (1230)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1230

nem csak ez tette tönkre hanem az amikor kiderült,hogy egy másik cigánygyereket fasisztázott le:o)

 

 

Előzmény: Törölt nick (1228)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1229

...ööö, szóval mindketten azt gondoljátok, hogy mégoly rövid érvelés helyett is sokkal hathatósabb egy combos trágárságot elővenni. :-) Amit persze nyilván "igazol" az általatok kifogásolt mondat kifogásolhatósága.

 

Jól van, nem kell hogy egyformák legyünk. :-)

 

(de megintcsak nehogy félreértés legyen: nem a tartalmat, a formát, a beszéd nívóját kifogásolnám, félénken.)

Előzmény: Törölt nick (1228)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1227
már megbocsáss de attól,hogy a szart epertortára kereszteljük attól még az  szar marad.
Előzmény: mmBálint (1226)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1226

Érdekes irányba megy ez a beszélgetés - az utóbbi 10-20 hozzászólásban csak úgy hemzseg a sok szar, fos, meg az egymás leszólása. Miért van erre szükség? Ez inkább minősíti a hozzászólót magát, mint a témát vagy a tárgyat.

Akinek nincs kedve beszélgetni, érdemben hozzászólni, az ne mocskolódjon feleslegesen. Ez sehova nem visz. Szerintem.

Előzmény: Törölt nick (1225)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1223

ugyamár.

részigazságok tökéletes általánosításban és felnagyítva.

Előzmény: n0ri (1220)
hodorko Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1222
Vagy uszításnak.
Előzmény: szarvasmarha (1218)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1221

A Klubrádión volt pár hete egy édekes beszélgetés, valamelyik éjszaka: Mihancsik Zsófia beszélgetett már nem emlékszem kivel erről a malőrről, hogy mindenki ráugrott, és valóban rasszista indítékúnak hitte mindenki, illetve ennek okairól, következményeiről.

 

Egyébként nagyon tanulságos az itteni beszélgetés, nem? Csak nem szabad mellre szívni, úgyhogy hajrá!!! :-)

Előzmény: n0ri (1220)
n0ri Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1220
Tovább nem olvastál. Mert onnan kezdve minden szó igaz.
Előzmény: szarvasmarha (1218)
grund-harcos Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1219

utána + beeeeeégésnek :-)

Előzmény: szarvasmarha (1218)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!