Sajnos Casado nem elég a csapatnak, szerintem mást kéne a helyére hozni (Martim Costa). Marguc is kérdéses hogy tud e a régi szintjén teljesíteni. Fabregast nem nagyon lehet pótolni, helyére nem tudom ki jöhetne.
A +1 év lehívásának az időzítése szinte egybeesik azzal, hogy Ilic-ről kiderült, hogy nyártól a Plock játékosa lesz.. Valószínűleg ezért egyeztek meg most gyorsan Sandell-lel. Mondjuk ez szerintem jobb is így!
Kevéske pénz...látszik,hogy mennyire vagy képbe.40-50.ezer euros bírókat meg a szél hordta össze...Mondom ,hogy jobban jársz ha csendben maradsz.Van aki annyira fényesen élt a klubból,hogy most nem tudja előhozni a zsét....
a 8 évvel ezelőtti Sagosent adtam volna nálunk, a mait vihetik :D
Kis Rosta érdekes lehetett volna, Wanne is jó, de nálunk nincs ott hely
annyit még mondanék: a 2012 előtti években - bármennyire is legenda és örök Csababá és a két társa - már lehetett hallani a kis városunkban "érdekes" klubmenedzselésről. ha azoknak csak a fele is igaz, akkor arra nyugodtan lehet mondani, hogy nem volt épp európai.
Csak hogy kibillentsem ebből a mederből a fórumot: a hírek szerint a Szeged nagybevásárlást tartott és 2028-ig megszerezte Sagosent, Sandellt, Wannet és Rostát.