Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1111

Közöd?

Előzmény: Törölt nick (1108)
teerted Creative Commons License 2016.07.26 -1 0 1110

Az a helyzet, hogy az onkológián ilyet még egyetlen orvostól sem hallottam:

"Azt is a terméknek tudjuk be, hogy az összes daganat jóindulatú lett."

 

Orvosként ezt te hogyan értelmezed?

Előzmény: Törölt nick (1105)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1109

Az ügyvéd férjed visszaadhatja a diplomáját nyugodtan!

A levél, amit teérted leközölt, semmilyen személyes adatot nem tartalmaz, annak tartalmából személyes adatra nem lehet következtetni, még úgy sem, hogy hivatkozik etérted arra a nickre, aki a levelet írta, mivel a nick valós személy adatára nem utal. Tehát nem követett el semmilyen törvénybe ütközőt. Ezt rendesen benézted. Hitelrontást se lehet elkövetni azzal, ha egy termékről azt állítom, hogy nem hatásos. Sajna ez van. Illetve egyáltalán nem sajnos.

Előzmény: Törölt nick (1100)
teerted Creative Commons License 2016.07.26 -1 0 1106

Talán nem vetted észre, hogy sehol sem említettem meg a nevedet és a címedet. tehát az én hozzászólásaim alapján senki sem tud téged azonosítani.

 

Lehet, hogy ennek ellenére is személyesen is megismerjük egymást a bíróságon? :)

Előzmény: James B. (1099)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1105

és akkor már egyértelműen vonják a pénzt bárki számlájáról?? ne butíts..elolvasod..nem tetszik tovább lépsz..minden véleménynél vérre mész..bocsi de benéztem kicsit a te nickedre is, és az ahogy több topickban is bemásolod, az tudod mi??? kedves teerted.. nem vagy te fogadatlan prókátor..vagy ellentábor..mindenkit megvédsz az onkotehrápián is, hogy ezt meg azt ne adassa be??? vagy bárhol ahol dohányzó embert látsz nekimész??? megosztod a képéet??? ne vicceljünk már.. kell neked ez a cirkusz??? megont csak a foglalkozásomra hivatkozom..orvos vagyok, és hidd el azért is beperelhetnek ha rosszul nézek..szóval..szerintem gondold ezt végig..nem ér meg ez ennyit..

Előzmény: teerted (1102)
teerted Creative Commons License 2016.07.26 -1 0 1103

Ha elmondod, hogy kell, akkor leveszem a hivatkozást. Azt ugyan nem értem, hogy kerülhet egyáltalán szóba a per.

Előzmény: Törölt nick (1100)
teerted Creative Commons License 2016.07.26 -1 0 1102

"itt viszont nem igazán olvastam, hogy vmit meg kéne venni hogy azután ő pénz kapjon."

 

Ha ellátogatsz a személyes oldalára és rákattintasz a Buy now menüpontra, majd a SHOP-ra, akkor ott már olvashatod.

 

http://www.myrainlife.com/energie

Előzmény: Törölt nick (1097)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1101

Gondolom, elmondtad azt, amiért regisztráltál...ez is egy vélemény, de nem egyezik az enyémmel. Tudom, ennek sok jelentősége nincs, de szeretném felhívni a figyelmed, hogy itt kiszolgáltatott emberek vannak, akiknek gyógyszerre és kezelésre van szüksége és nem ígéretekre, mert azzal tele a padlás! Volt itt már hasonló fazon, aki a fia csodálatos gyógyulásáról számolt be, most meg ugye itt egy kedves szülő, aki nem lett rákos egy bizonyos szertől!! :))

 

Na akkor elmondom neked és még jutalékot se kérek, hogy több ismerősöm volt, aki megivott napi 20 üveg sósborszeszt és nem lett rákos!!! Na ehhez mit szólsz? Igaz alkoholisták voltak, de hát én se ígérhetek teljes gyógyulást! :)) Na, szevasz!

Előzmény: Törölt nick (1097)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1100

sajnos ebben az ügyvéd férjem most megkérdezve a másik félnek igaza van, és kérem, hogy vedd le a hozzászólásomhoz való válaszként.... nem kívánnék perben állni.. köszönöm..

Előzmény: teerted (1096)
teerted Creative Commons License 2016.07.26 -1 0 1098

:DDD

Előzmény: Törölt nick (1093)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1097

Olvastam kedves teerted!!! Ha bármit megveszel patikában vagy bárhol ott mindenhol van jutalék. ajánlják a fájdalomcsillapitót, az avemart és még sorolhatnám napestig.. tapasztalatból tudom, hogy a rákbetegek az elfogadott terápián kívül keresnek alternatív módot..mindenki... Az onkológusod is kap nem keveset hogy éppen a rákgyógyításban tökéletes kemotherápiát javasolja..de azt azért tudnod kell, hogy egységes sémák magyarországon nincsenek.. minden onko sentrum más gyógyszert?? használ.... De ott igazán nincs hozzászólásod..nemde?? itt viszont nem igazán olvastam, hogy vmit meg kéne venni hogy azután ő pénz kapjon. azt olvastam, hogy kicsit vehemensen mesélte, de nekik vmi használt, jót tett..na erre van az x gomb.. ha nem tetszik akkor nem válaszolunk..de nem kell vádaskodni,rágalmazni..ez visszájára is elsülhet..az én meglátásom szerint.. ha valaki vmit ajánl, én rákérdezek, utánajárok, megnézem a módját, és eldöntöm mert felnőtt vagyok..sajnos tapasztalatom szerint a rákos betegek szinte mindent támadásnak vesznek..nyilván ez részben érthető, de ha vki nem vevő más véleményére javaslatára egy fórumon akkor érdemes meggondolnia hogy hozzá szól el, de mindenképp érdemes elgondolkodnia azon mit mond, mert a nem tudás nem véd a későbbi problémák elől..

Előzmény: teerted (1091)
teerted Creative Commons License 2016.07.26 -2 0 1096

Ha esetleg nem maradt volna másolatod a nekem küldött leveledről, akkor itt van a teljes szöveg, hogy felidézhesd, mit írtál.

 

"Szia!

 Na megtaláltam az email címedet.

 

Akkor mondom a táplálék kiegészítőt:    

 

Szüleim már majdnem 5 éve, én 3,5 éve fogyasztom. Azt is a terméknek tudjuk be, hogy az összes daganat jóindulatú lett. Feleségem CT operátor és ő azt mondja, hogy ez olyan sejtburjánzás, mint a bőrkinövés a bőrön, csak ijesztőbb ott bent, de szerencsére ez is jóindulatú.    Tehát a termék egy amerikai daganatos alapítvány terméke és az orvoscsapata 16 éves kutatómunkával állította elő, magalapú, ami egyedi a piacon. Nekem csodálatos tapasztalataim vannak: melldaganat májáttéttel -feleségem ct-zte a kontrollt és teljes tünetmentesség lett novembertől márciusig, de közben a kemo mellékhatásait is megszüntette a hölgynél: közvetlen kemo után nem volt nullán az immunrendszer és a fehérvérsejt száma, aztán leukémiában a főnököm apósának volt olyan tapasztalat, hogy 2 hónap alatt teljesen tünetmentes lett. Érszűkület, szklerózis multiplex, migrén, mioma, policiszta, részleges bénulás, stroke utáni teljes bénulás....csak néhányat említettem... természetesen ők valós személyek, ellenőrizhetően. A cégnek van orvos szaktanácsadója is, aki többek között alternatív rákterapeuta is.

 

youtube.com/watch?v=fGT8crVYdvI

 

youtube.com/watch?v=RZdc9lgkjXI

 

Megosztottam pár videót, meg egy vércsepp analízis képét, ahol a Soul fogyasztása előtt és után 25 perccel történt a vérminta levétele...

 

  www.myrainlife.com/energie    ez az én replikált oldalam, itt is van pár érdekesség.  

 

A fórumon sajnos sok negatívumot kaptam, amikor saját tapasztalatot próbáltam megosztani az emberekkel... sarlatánnak, hülyének, hazudozónak, mlm agymosottnak és ki tudja miknek tituláltak engem.   Pedig olyan egyszerű, ha valakit érdekel, akkor keressen meg és beszéljünk, ha pedig nem érdekel, akkor lépjen tovább és ne harapja le a fejem és engedje, hogy aki elfogadja, annak segíthessek!   Tudom milyen az, ha valaki szkeptikus, mert szüleim már majdnem 2 éve fogyasztották, mire én végre hajlandó voltam meghallgatni.....      

 

Ha bármi kérdésed lenne, esetleg az orvos elérhetőségét szeretnéd, akkor írj, vagy nyugodtan hívj!"

 

Előzmény: James B. (1078)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 -1 0 1093

Az remek lenne, mert én nem kaptam, mint fő kötözködő - hagy röhögjek egy kicsit! :))

Előzmény: teerted (1091)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 -1 0 1092

Akkor magadat sajnálod, mert te vagy a problémánk....:))

Előzmény: James B. (1090)
teerted Creative Commons License 2016.07.26 -1 0 1091

Nem eladni akart, hanem a jutalékot felvenni, ha megveszem ezt a csodaszert.

 

Az előző hozzászólásomban idézett két mondattal kezdte a kábítást. Ha érdekel, akkor bemásolom a teljes szöveget és megadom a termékismertető elérhetőségét is.

Előzmény: Törölt nick (1079)
m.é.k.2014 Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1088

„Bizonyos szint fölött, nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Helyesen: „Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Másoltam valahonnan, és nem figyeltem fel a hibára.

Előzmény: m.é.k.2014 (1087)
m.é.k.2014 Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1087

Könyörgök mindenkinek, bírja ki (nem könnyű), és ne válaszoljon a rövid idő leforgása alatt négy nicken (jelenleg egyszerre kettőn) rendíthetetlenül célirányosan nyomuló akárkinek (minden madártól kb. havi 100.000-et remél, ezt látja elenyészni: http://egeszseggazdagon.com/megrendeles). Kivel vitáztok? Sose lesz vége, és egyre durvább! Mit reméltek, hogy majd belátja, hogy...? Sajnos már kegyeletsértés egy ilyen kontextusban hivatkozni rá, mégis hadd idézzem ide Esterházynak a már közhellyé vált bonmot-ját: „Bizonyos szint fölött, nem süllyedünk bizonyos szint alá.” 

Ne válaszoljatok, óvjuk meg a bő évtizedes topikokat!

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1086

ez így igaz már bocsi,hogy beleszólok..kitudja...igaz??? éppen ezért ezek az oldalak arra valók, hogy megosszuk a tapasztalatainkat, véleményünket..ki mit hisz el, ki mit fogad el.. a mai világban ott a net utána járni..éppen ezért minek vádaskodni..véleményem szerint az immunredszer confirmatioja ( megerősitése) a legfontosabb.. mindegy hogy kemo mellet, vagy máshogy döntünk..a legtisztább legjobb immunerősitőt alkalmazzuk..a kemo megöli a rákos sejteket is, de a természeteseket is.. ha megfelelő sejtregeneráló táplálékkiegészitőnk van, akkor esélyt adunk a kisseb roncsolásnak és a mihamarabbi felépülésnek,illetve regenerálódásnak..

Előzmény: Arthur Philip Dent (1084)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1085

Te is tudod, hogy sok mindenre mondják, hogy az "előszoba" Aztán van, aki minden előszobába járkálás nélkül a hálóban köt ki, mások meg sosem jutnak beljebb. De, hogy miért? nOs ezt nem lehet még tudni. Tudtommal.

Előzmény: Törölt nick (1082)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1084

Bocs, de elég félreérthetően fogalmaztál.  Nagyon sok minden nem változik rosszindulatuvá. nekem pl. mellemből (kissebbítő műtétem volt, előtte mammográfia ultrahang, ahol semmit nem láttak) vett ki a doki egy daganatot, amire azt írták, hogy rák megelőző állapot volt. Dokim azt mondta, hogy lehet,hogy soha az életben nem lépte volna át a saját határát, (tehát soha nem lett volna belőle rák) lehet, hogy már másnap. Ezt nem lehet tudni előre. viszont olyan helyen volt, hogy csak műtét közben lehetett észrevenni.

Vagy, most a gyomromban van olyan szövetátalakulás, ami miatt évente kell menni tükrözésre, mert akár át is alakulhat, meg van polip is De lehet,hogy sosem fog.

Férjemnek 4 polipot vettek ki a vastagbélből...ki tudja mi lehetett volna...semmi vagy egy szörnyeteg...A lényeg: az, hogy valamiből mi lett volna, ha...sosem tudjuk meg. És az okát sem.

Előzmény: James B. (1081)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1082

én egy hólyag papillomára gondolok, ami a rosszindulatu daganat előszobája.. hamar lehet belőle rossz,és mint egy szemölcs tejed.. szóval.. lehet rossz volt a fogalmazás, értsünk előbb, kérdezzünk, és ne misztifikáljunk....

Előzmény: Arthur Philip Dent (1080)
Arthur Philip Dent Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1080

Hát, lehet, hogy nem tudok magyarul,de most is azt írod, hogy valamelyik terméknek tudjátok be, hogy a daganatok nem rosszindulatúak, hanem jóindulatúak voltak. teérted is ezt írta. már ne is haragudj, de ez tényleg elég nagy baromságnak hangzik. Rosszindulatú daganatok nem válnak jóindulatúvá. Akkor az mindig is az volt. Vagy arra gondolsz, hogy jóindulatúak voltak, de azt várta az orvos, hogy elfajulnak és a szer miatt nem fajultak el, tehát az gátolta meg a rákká válását? Hát nekem ez is meredek. mert az  még csak-csak, hogy elmúlik egy daganat...

Előzmény: James B. (1078)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 1079

Nos!!! Elszabadultak az indulatok és a vádaskodások!!! A "házalással" vigyázzunk, mert hitelrontás, főleg ha semmit nem akart neked eladni!!!!!!! Szóval lejjebb az agarakkal, ha mérges vagy, ne máson.. illetve.. nyilván a betegség keserűvé tesz mindenkit..de attól hogy vkinek véleménye van még nem biztos hogy rosszat akar..ha saját választásod van, akkor saját magad utána olvashatsz elhiszed vagy sem.. de nem hazudtolunk..senkit..téged sem..egy fórumon próbálunk semlegesek lenni.. nem reklámozom a szakvizsgám, de azt hiszem elég sokat tudok a daganatokról..szóval nyugi..és inkább védd a saját álláspontod, intelligensen vitatkozz, vagy nyomj egy offot, de felelőtlenül ne rágalmazz sehol sem, mert abból baj lesz...lehet.. további szépet mindenkinek..

Előzmény: teerted (1077)
teerted Creative Commons License 2016.07.26 -2 0 1077

Szevasztok,

 

Nekem nem leukémiám van hanem tüdőrákom, de gondoltam benézek hozzátok, ugyanis láttam, hogy egy topikismerősom nálatok is házal. Látom, nem túl sok eredménnyel. :)))

 

James B. és a hozzá hasonlók - szvsz - két csoportba sorolhatók: okosak és ostobák. Az előbbiek időben észreveszik, hogy lebuktak és gyorsan el is tűnnek. Természetesen más topikokban és fórumokon megint feltűnnek.

 

James B. topiktársunknak fantasztikus csodaszere van: jóindulatúvá változtatja a rosszindulatú daganatot. Nekem ezzel a bevezető szöveggel próbálta beadni a sárkányfüvét (természetesen, privát levélben):

 

" Szüleim már majdnem 5 éve, én 3,5 éve fogyasztom. Azt is a terméknek tudjuk be, hogy az összes daganat jóindulatú lett."

 

.ETNA. Creative Commons License 2016.07.23 0 0 1076

Fiúk, a kakaskodást rendezzétek le a placcon ... inkább arról írjon már valaki, ha tud, hogy egy CLL-esnél, az iszonyat magas fehérvérsejt szám miatt adott gyógyszeres kemó, ha jól reagált rá - mondhatni, az orvos számára is meglepő módon: extrán jól, akkor kb. ez mennyi időre tudja "megregulázni" a fehérvérsejteket. A férjem kezelőorvosa szerint ez változó, 3-6 év stb.  Van valakinek ezzel kapcsolatban saját, személyes tapasztalata? Köszi

.ETNA. Creative Commons License 2016.07.23 0 0 1075

Na bakker, ez most bukta ...

Előzmény: James B. (1062)
Alvin3 Creative Commons License 2016.07.22 0 0 1074

vissza a témához

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.22 0 0 1072

Természetesen nem vagyok Borai Pál...Borai Pál kitalált név.

 

Mellesleg akit érdekel, vagy nem tudja, hogy miről van szó, akkor nagyon szívesen beteszem a linket, ahol az írásaim találhatóak. Senkit ne tévesszen meg, de ott pont éppen Schoffan néven írok, de ez nagyon is mellékes. Részemről ezzel itt vége, mivel valóban nem vagyok leukémiás - az már túl sok lenne a jóból!

 

https://hu.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=1637

Előzmény: James B. (1069)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.21 -1 0 1070

Sziasztok.. Érdekes ez a topic.. Építő jellegűt nem nagyon olvasok.. Kritikát sokat.. De se eleje se vége..Kövezzetek meg, de egy fórumnak nem az a célja, hogy tapasztalatokat osszatok meg??? Nagyon izgi a sok arcnélküli észosztó, a megmondó de egyben röhejes és hiteltelen is..

Ashlyn78 Creative Commons License 2016.07.21 0 0 1068

Szimplán gyomorforgató. 

Furcsa, hogy szerinted itt mindenki érdekes, csak te vagy a jó és tökéletes. 

Fenyvesic felé a beszólásodat pedig hadd ne minősítsem... 

Előzmény: James B. (1067)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!