Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Már megbeszéltük, az alapanyagok ára minimális a késztermékéhez képest. Te magad számoltad ki, a gyógyszertári C-vitamin ára az alapanyag 62-szerese.
Azaz a hatóanyagok ára nagyon kicsi tényező.
Alapvetően van egy piaci árszint, ezt mindenki eléri. Aki több pénzért akar árulni, az jobb kombinációt csinál. Ennyi az egész. Különösen a multivitaminoknál számít ez: bizonyos anyagok jobban szívódnak fel, ha megfelelő más anyagokkal vannak kombinálva. Az meg már plusz, hogy milyen a külalak, az íz. Ez leginkább a gyrereknek szánt termékeknél számít: lásd mackó alakú tabletta és társai.
Nem. Nem "nagyon közelinek kell lennie az összetételnek", hanem azonosnak kell lennie. Ha van egy összetevő, ami mindkét termékben ugyananaz és ugyanannyi, DE az egyik termékben van egy plusz összetevő, máris nem lehet őket összehasonlítani. Simán lehet hogy az az összetevő drágán előállítható, ezért aztán a két termék ára nem összehasonlítható.
Ezért mondtam, hogy akkor lehet megmondani, melyik termék olcsóbb vagy drágább, ha pontosan ugyanaz és ugyanannyi van bennük. Ebből következően a kérdésedre is csak akkor lehet választ adni, ha pontosan ugyanolyan termékkel hasonlítod össze, ami ebben van: https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168189004&t=9123617
Tehát az egyik verzió az, hogy egy pontosan ilyen terméket szedsz elő és azzal hasonlítod össze (kétlem hogy találsz).
A másik verzió az, hogy összerakod különálló termékekből pontosan ugyanezeket a mennyiségeket, kiszámítod az egész pakk árát és utána összehasonlítod azzal, amit mutattam.
Amíg ezt nem teszed meg, nem lehet választ adni a kérdésedre (mi több, értelmetlen is feltenned).
A mi első vitaminunkat is összehasonlították; sokszorosa volt az ár és nagyon sok dolog volt, amit nem is lehetett beszerezni.. Már nem emlékszem az árra, mert kb. 2013-ban hallottam..
Persze hogy nem rakja össze máshonnan annyiért, amennyiért a "cégünk" adja (nyilvánvalóan nem adok olyan feladványt, amit megnyerhet). A cél az, hogy ismerje el: nem tudja összehasonlítani más termékek árával, mert nem ért hozzá/lusta/bármi.
Hogy többszörös áron vagy nem, azt úgy tudod kideríteni, hogy pontosan ezt az összetételt összrakod más cégek termékeiből. Nem hiányozhat belőle semmi és pontosan ilyen mennyiségnek kell benne lennie mindenből. Amíg ezt nem csinálod meg, nem mondhatod hogy drágább, mint más cégek terméke.
Ott még nem tartunk, "olcsóbb-e az mlm-es árnál". Különben is, amit én használok, könnyebb lenyelni mint egy szokásos tablettát és sokkal jobban is oldódik. De itt még nem tartunk...