Valaki nem tudná leírni az S1 2.1td kormánymű szimering méretét, hogy ne kelljen a rendeléshez kivennem? Nagyon folyik a szervó olajam, és kellene az autó. Válaszokat előre is köszönöm.
Meglepő de működik a gombostű megoldás :)
Én adnék esélyt eredetinek, bontóból én is szereztem az első szélvédőre. Most facen bontanak vagy 5 autót.
Még mindig nem tudom elképzelni hogy lejet kiszedni a tetőkárpitot...
Karosszéria ragasztó és tömítőpasztával esetleg meg lehetne próbálni, az kevésbé folyós, mint a szélvédőragasztó, elég erős is, de elvileg valamennyire bontható a kötés. (szo-szo) Aztán, hogy szebb lesz-e ... ?
Első/hátsó szélvédő-díszcsík pótlására nincs ötletetek? Nekem most külföldről hazafelé jövet vált el nagy sebességnél a hátsó díszcsík felső rétege, (de csak annyira, hogy jól összekarcolja a csomagtartófedelet és az üveget, de le nem szakadt), az elsőt már tavaly vagy tavalyelőtt sikerült így leamortizálni. Azon gondolkoztam, hogy pl. sikával teliberagasztom, csak sajnos akkor elég gusztustalanul fog kinézni.
Hát a régi kárpitanyagot valóban nem igazán lehet szépen visszatenni, mert a vékony hordozó szivacsréteg elmállik, kenődik, de új kárpitanyaggal elég szépen helyre lehet állítani egy tetőt.
Én régen a BX-emen is megcsináltam és most az Evasionon is.
Sajna elért engem is a végzet :(
Levált a tetőkárpitom, pedig nagyon szép volt, semmi előjel. A tűző napon parkolás után egyszer csak lógott.
Magát a műanyagot hogy tudom leszedni a tetőről, meg kiszedni a fülkéből?
A tégi szövettel próbálkozzak, vagy újat keressek?
Múltkor pont a szerelőm egy expert-en cserélt küszöböt, akkor rápróbáltuk a 605-re. A 605-é sokkal ívesebb, kell hajlogatni kalapálgatni alakítgatni, de ha nincs másik az én szerelőm is rárakná.
Volt olyan kolléga aki műanyag spoiler-t rakatott rá. Igazából tartó szerepe nincs csak esztétikai, készülj fel rá ha meg van bontva nagy az esély hogy a belső küszöbbel is foglalkozni kell.
Engem bármilyen megoldás érdekelne, csak kapjon műszakit:) lassan 1 éve pihen.
De ezek szerint mással még nem próbálkozott senki. Pedig a szerelőm szerint az expert küszöb nagyon hasonlít erre, ő feltenné.
Mivel dízel a verda így nem akarok túl sok pénzt ráborítani, sose fog túl sokat érni, de eladni sem fogom 200ezerért, ahhoz túl jó állapotban van a küszöböt leszámítva.
Egyik topiktársunk készitettet egy sablont, oda adta egy szakinak hogy többszörözve legye. Hát ez már több mint két éve volt, és itt megakadt a dolog. Facen aktív rákérdezek megint...