Múltkor pont a szerelőm egy expert-en cserélt küszöböt, akkor rápróbáltuk a 605-re. A 605-é sokkal ívesebb, kell hajlogatni kalapálgatni alakítgatni, de ha nincs másik az én szerelőm is rárakná.
Volt olyan kolléga aki műanyag spoiler-t rakatott rá. Igazából tartó szerepe nincs csak esztétikai, készülj fel rá ha meg van bontva nagy az esély hogy a belső küszöbbel is foglalkozni kell.
Engem bármilyen megoldás érdekelne, csak kapjon műszakit:) lassan 1 éve pihen.
De ezek szerint mással még nem próbálkozott senki. Pedig a szerelőm szerint az expert küszöb nagyon hasonlít erre, ő feltenné.
Mivel dízel a verda így nem akarok túl sok pénzt ráborítani, sose fog túl sokat érni, de eladni sem fogom 200ezerért, ahhoz túl jó állapotban van a küszöböt leszámítva.
Egyik topiktársunk készitettet egy sablont, oda adta egy szakinak hogy többszörözve legye. Hát ez már több mint két éve volt, és itt megakadt a dolog. Facen aktív rákérdezek megint...
Sziasztok! Lenne egy gyújtásproblémám a 605-ös gépnél remélem tud valaki segíteni! A hengerfej oldalára fel van csavarozva a gyújtásmodul amiből a 4 darab gyertyakábel jön ki de alul csatlakozik bele három vastagabb vezeték és egy vékony! Sárga fekete piros és egy vékony fekete ami nekem valahonnan kijött nem találom a helyét! 2 hengerem nem megy nem tudom mennyire játszik közre ez az egy szál vezeték! Köszönöm ha valaki tud segíteni!
Simán megérné megvenni, és sofőrszolgálatban használni itthon védett személyek szállítására: nem kelt feltűnést, és a védelmi szinthez képest nagyon olcsó.