Agárdy Gábor kiváló színművészünk halálával ismét eggyel kevesebben vannak a Nemzet Színészei. Ismét tippelésre kérlek benneteket: vajon kit választanak Agárdy Gábor utódjaként a Nemzet Színészei közé? Szeretném azonban a szabályokat egyértelműen rögzíteni, ezért arra kérlek benneteket , hogy maximum 3 nevet jelöljetek meg az általatok vélt valószínűségi sorrendben. Első körben azok között fogok sorsolni, akik a "nyertest" első helyen eltalálják. Ha ilyen nincs, akkor értelemszerűen a második és a harmadik helyen megjelölt személy számít. A nyertesnek küldeni fogok egy Agárdy Gáborról szóló könyvet. Legyen szerencsétek! :)
Sajnálom! ( Viszont én már semmin nem csodálkozom, lásd Operaház: veszélyben Mozart Don Giovanni előadás )
Először azt akartam írni, hogy "ez komoly?" A kérdés egyből okafogyottá is vált, hiszen sajnos, igen, komoly....
Próbálom segítségül hívni a humort, de inkább sírni volna kedve az embernek.....
(De végül is csak a humorban kapaszkodom, mert most az vágódott az eszembe, hogy talán valamelyik regnáló olvasta a 823-as hozzászólásom utolsó gondolatait?! 😮🤣)
Én is nagyon megörültem! Ezért is raktam fel a linket....hátha. Node minden jó, ha vége jó... de még nincs vége..😮😉
(Egyébként, a lentebbi linkben még Reviczky Gábor vezetett, de fordult a kocka szerencsére. Remélem, ez így is marad. Az idő "nekünk" dolgozott eddig, meg az Univerzum is!
Még a végén lehet, hogy jól jött az a VA féle fránya kis baleset, mint időhúzási tényező?! 😉
De ha nem a favoritunk győz, akkor is gratulálunk majd az új "Nemzet Színészének, mert az illem úgy kívánja, nem igaz?!)
Nagyon jó színész. Mondj egyetlen nagyívű, összetett alakítást tőle!
Lehet, hogy tévedésben élek, de azért epizódokra, néma jelenlétekre nem adnám ezt a kitüntetést. Igazságtalan az élet, de aki a _Nemzet Színésze_ lesz, annak korábban a szerencse (vagy a tehetsége) is kellett hogy osszon valami bizonyítási lehetőséget, ahol bizonyított is.
Mondjuk legyünk őszinték, Eperjes, Blaskó és Ráckevei mögött van/volt teljesítmény - vagy nem tudom hogy kell ezt a művészvilágban nevezni -, de a többiek mögött még az sincs, csak puszta s@ggnyalás. :(
Értem az iróniádat! A viccet félretéve egy olyan színész, aki egy aljas, korrupt, uszító autokráciát támogat (Eperjes, Kubik, Blaskó, Balázs P., Reviczky, Nemcsák, Szarvas, Rátóti, Ráckevei Anna) nem érdemesek semmilyen díjra, nemhogy a Nemzet Színésze címre!