Keresés

Részletes keresés

eszteske Creative Commons License 2009.12.20 0 0 226

Sziasztok,

Én december 5én rendeltem egy cuccot ami 7én már kiszállított státuszban volt. DHL Global Mailt kértem, mert még rengeteg idő volt Karácsonyig és minek fizessek 3x-os árat, ha egyébként nem sürgős. Továbbá mert nem tájékozódtam eléggé, így nem tudtam, hogy a DHL Global Mail egy közös szolgáltatás a Magyar Postával... Ha ezt előre tudom (amit persze a Pixmania nem reklámoz tulságosan), akkor természetesen maradok a DPD-nél, amivel korábban már érkezett árum a Pixmania-tól, minden probléma nélkül.

Azt hiszem ennek a cuccnak örökre bucsut mondhatok (16k HUF kidobott pénz), valaki másnak fog örömöt okozni Karácsonykor.

Amit tanácsolni tudok mindenkinek, ha innen rendeltek NE A DHL GLOBAL MAIL szolgáltatást válasszátok.

(Már csak azt nem tudom, hogy a DHL hogy adhatja ehhez a nevét???)

Üdv

Eszter

dummyka Creative Commons License 2009.12.20 0 0 225
10 nap alatt itt volt a cucc minden rendben ment.Postán utaltam a pénzt.Nekem bejött.Viszonylag követhető a folyamat,csak a kiszállítási ciklus nem egyértelmű.
foveon Creative Commons License 2009.12.17 0 0 224
trackelheto ertekbiztositott postazasod van? azzal rendelted?
-ha igen akkor a postara adas utan egy kis idovel kuldenek egy email ertesitest a megrendelesed allapotanak valtozasarol es az alatt megjelenik majd a szama (vagy a linkje). de igy karacsony elott ez biztos nem fog ilyen hipp-hopp menni.
-ha nem, akkor imadkozz hogy megkapd...
Előzmény: börzeman (223)
börzeman Creative Commons License 2009.12.17 0 0 223
Sziasztok!
Hol tudom megnézni a rendelésem hollétét? A DHL futárszolgálat hozza elvileg.
Üdv.
Baluuuka Creative Commons License 2009.12.11 0 0 222
Szia!Menjek be a bankomhoz és kérdezzem meg,hogy jóváíródott-e nekik az összeg?Hétvégével együtt már kilenc nap eltelt azóta,hogy utaltam...Ráadásul még mindig nem kaptam Pixmaniatól választ,pedig írtam 3-4 levelet biztos az elmúlt 2 napban.
Előzmény: foveon (221)
foveon Creative Commons License 2009.12.10 0 0 221
sms-t csak arrol kapsz hogy leterheltek a szamlad, de hogy valojaban megerkezik e a cimzetthez az erre meg nem garancia. eloszor elmegy a nemzetkozi rendszerbe, majd a cel bankhoz. aztan ha beazonositjak akkor ok, ha nem akkor visszakuldik (mert epp olyanjuk van, pl iban-hoz nem stimmel a nev vagy barmi mas latszolag erthetetlen dolog). bar sztem egyszeruen csak lassuak. minden esetre folyamatosan piszkald oket, jobbat most en sem tudok.
Előzmény: Baluuuka (220)
Baluuuka Creative Commons License 2009.12.10 0 0 220
Otthon a gép előtt ülve utaltam a bank internetes oldalán.Kaptam smst is róla,hogy elment a pénz.Szóval elvileg megkapták a pénzt.Nem tudom mi lehet.Nagyon dühítő.:(
Előzmény: foveon (218)
foveon Creative Commons License 2009.12.10 0 0 219
egy biztos ha valaki iden karacsonyra akar valamit pixmanitol azt felejtse el. tutter nem fog ideerni, megha azt igerik is.
Előzmény: digicat (217)
foveon Creative Commons License 2009.12.10 0 0 218
sms ertesitod van? utaltal vagy kartyarol vontak? meg kell nezni hogy valoban sikeres volt e az utalas. ha nem akkor az eleg sokaig eltart mig visszajon a love. raadasul ha devizas akkor szep kis arfolyamveszteseg is lesz. plusz az utalas koltsegeit is viselheted. nekem volt olyan hogy tokeletes ibanos bic-es neves cimes szamlara utaltam. de nem ment at valamiert. ket het volt mire visszajott. de a legduhitobb az volt hogy nem lehetett tudni mi az oka a meghiusulasnak. egyszeruen arrol nem volt info a giro rendszerben. elegge megjartam. en jobb szeretem a secure kartyas levonast, sms ertesitovel. a koltseg az eladoe es o gondoskodik a pontos levonasi adatokrol, neked csak jova kell hagyni.
Előzmény: Baluuuka (216)
digicat Creative Commons License 2009.12.10 0 0 217
Ennek semmi köze ahhoz amit írtam.
Aki nincs felkészülve rá, hogy talán 1-2 hónapot is kell várjon a kézbesítésre, és hogy néha eltűnhet a küldemény, majd ismét 1-2 hónapot várhat míg a pénzét visszatérítik az igenis ballagjon el a boltba, vegye le a polcról ami kell neki, fizesse ki kp és örüljön neki, felejtse el a távrendelést.

Pl. az eBay topikban is akadnak lelkes kezdők akik november végén rendeltek külföldről és már sírnak, hogy nem érkezett meg a küldemény. Karácsonyi szezon van, a kézbesítési idők duplázódtak, most már minimális az esély, hogy karácsonyig ki lesznek szállítva azok a csomagok.
Az elvesztés ugyanilyen, előfordul belföldön és külföldön is, biztosítással kell vásárolni és türelmesen kivárni míg feldolgozzák a reklamációt ha eltűnik a csomag. A pixmania is vissza fogja adni a pénzt ha nem kerül elő a csomag.
Előzmény: foveon (215)
Baluuuka Creative Commons License 2009.12.10 0 0 216
Sziasztok!

12.02-án utaltam el banki úton a megrendelt áru vételárát.Azóta átutalásra várakozás áll az oldalukon.Írtam az ügyfélszolgálatra néhány üzenetet...az elsőre jött válasz.Azt kérték írjak meg mindent,hogy jó számra utaltam-e stb..Azonban semmi válasz nem jön két napja.Szerintetek látom az árut valaha,amiért fizettem???
foveon Creative Commons License 2009.12.10 0 0 215
azert ne uljunk forditva a lovon, alap az lenne hogy zokkenomentesen mennie kene.
persze kis hazankat ismerve ez nem igy van. itt mindent ellopnak, csak azt nem ami ertekbiztositva van, mert azert bokautes jar. ezert kell biztositott trackelt szallitast kerni, mert akkor teljesen egyertelmu, feladtak e, ha igen akkor meddig jutott, kie a feleloseg, ki fizet. ez a baj az ems-el is, hogy amint beer Magyaro-ra onnantol mar a kiralyi posta es egyszeruen nincs track, ellopjak. es e miatt van reszben igazad mert ezeket nalunk tudni kell netes vasarlas eseten, maskepp beszivjuk.
Előzmény: digicat (214)
digicat Creative Commons License 2009.12.10 0 0 214
Az ilyen ideges emberek ne vásároljanak netről/katalógusból, csak olyan boltból ahol azonnal le tudják venni az árut a polcról.
Előzmény: Törölt nick (213)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.09 0 0 213
Mert nem végeztem a rendelés előtt futárszakértői tanfolyamot. Tetves banda!
Előzmény: foveon (212)
foveon Creative Commons License 2009.12.05 0 0 212
miert nem dpd-t kertel? mo-ra csak regisztralt, tarckszamos, biztositott szallitast szabad kerni. nyilvan dragabb de megeri es akkor nincs mutogatas. balkaniaban ez van...
Előzmény: Törölt nick (211)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.04 0 0 211

November 22-én rendeltem a pixmaniától. Még akkor elindítottam az utalást interneten. A pénz 24-én érkezett meg hozzájuk. A csomagot a mai napig nem kaptam meg, pedig a pixmania szerint elindították még aznap. A szállító cég DHL Global Mail névre hallgat. A pixmania és a DHL egymásra mutogat. Még éppen azt nem találták ki, hogy a csomagot már rendben leszállították. Nem tudom, hogy melyik, de valamelyik nagyon csavargó banda lehet. Még szerencse, hogy csak pár ezer forintról van szó. Szóval én NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!   

 

  

digicat Creative Commons License 2009.08.22 0 0 210
Ha megoldást akarsz akkor a rendőrség helyett a bankoddal vedd fel a kapcsolatot.
Hasonló esetekben meg kell várni, hogy az összegek terhelődjenek be, azaz teljesült állapotban jelenjenek meg a számlakivonaton. Ha jogosulatlan a terhelés akkor reklamációt kell indítani a kártyakibocsátó banknál. 2-3 hét alatt lefolytatják a vizsgálatot és ha valóban jogosulatlan volt a terhelés akkor visszakapod a pénzt (és ők értesítik az illetékes hatóságot is). Vannak olyan bankok, ahol reklamáció indításakor meghitelezik neked a reklamált összeget.
Előzmény: Lubioton (201)
foveon Creative Commons License 2009.08.22 0 0 209
gondolom ott ahol ornamentet is...
Előzmény: sefotos (207)
foveon Creative Commons License 2009.08.22 0 0 208
kaptam egy levelet, ennek a fejleceben volt a pixmanis rendelesszam. a tartalma meg ilyen:

M. foveon,

Ön rendelést tett a Pixmania.com honlapján, köszönjük !
Ezennel értesítjük, hogy rendelésének kiszállítását megkezdtük :
Mennyiség Termék
1db, fotos ize

A következő címre :
foveon
akarmi u. x.
1000 Budapest
Magyarország

Ezennel értesítjük, hogy a csomagot ezen a napon a következő számal küldtük el :
9K80ZXC0....

Már nyomonkövetheti megrendelését , kattintson az ikonra !
[link]

(Itt ha rakattintok akkor az kozvetlenul elvisz a dpd honlapjara, begepelnem sem kell semmit, csak mutatja a statuszt es az allomasokat.)

Csomagjának státusza hétvégén nem lesz frissítve a szállítóvállalat honlapján.

A megrendelésbõl fennmaradó termékeket kiszállítjuk, amint rendelkezésre állnak raktárkészletünkben.
A szállítási díj végösszege nem emelkedik, ilyen esetben a többletköltségeket a Pixmania vállalja magára.

Tisztelettel:
J.F.
Ügyfélszolgálati vezető
Előzmény: Gambrinus (206)
sefotos Creative Commons License 2009.08.22 0 0 207
Azután melyik rendőrségnél?
Használnál inkább web-kártyát a fizetéshez...
Előzmény: Lubioton (201)
Gambrinus Creative Commons License 2009.08.22 0 0 206
Nekem az a problémám, hogy kaptam egy linkszerűséget (DPD) , ami rámutat a DPD honlapjára, egy német nyelévű oldal, de átállíthatom angolra is, de azt nem látom, hogy hogy ennek az oldalnak mi köze hozzám, és a csomagomhoz. Nem látom, hol kell nyomon követni az utját. A pixmániánál még látszott, hogy most épp érvényesítés van, aztán....stb. De a dpd nem világos nekem.
Előzmény: foveon (204)
foveon Creative Commons License 2009.08.21 0 0 205
eleg nagy multu a kollega... (1 hozzaszolas)
nekem volt olyan hogy bezaroltak, de nem volt raktaron a cucc, ezert a penz addig zarolva volt. a zarnak is van hatarideje ezert azt tobbszor meghosszabitottak. aztan mikor megjott a cumo akkor le is vontak (gyakorlatilag a zarolt osszeget leemeltek, de azzal virtualisan mar amugy is csokkent a szamlam, es persze mindrol kaptam sms-t).
Előzmény: Gambrinus (203)
foveon Creative Commons License 2009.08.21 0 0 204
nekem ugy volt (nalad nem tom hogy lesz) hogy kaptam egy linket amin nezhettem hogy all a cucc. mikor elkezdtek a postazast akkor idovel megjelent egy link amin at nezhettem a dpd-nel hogy hol jar. francia orszagbol jott de qva gyors volt, mert du 5-kor felvettek es masnap de. 11h-re mar itt volt a futar vele. ha azt latod hogy erkezes ferihegyre akkor szamolj vele hogy hamar ott lesz (persze bp-en, videken nem tom). az unnepek bekavarnak, de sztem csak a magyarorszagi beerkezestol. pentek ugye nem volt unnepnap. szombat vasarnap biztos all a dolog.
de amugy mielott jon a futar fel fog hivni. persze sokat nem xarozik, ha hiv akkor par oran belul ott van (vagy mar eleve a kozelben van). ha nem tudod atvenni akkor hivd vissza es beszeljetek meg egy idopontot. de eleg rugalmasak, akar masutt is atveheted csak egyeztess vele. ha nem tudod felhivni akkor hivd a kozpontot (dpd-et ne a pixmanit) es egyeztes veluk. nekem volt hogy epp elutaztam 4 napra es igy megbeszeltem hogy addig varjanak. arra is figyelni kell, hogy nagyon gyorsak es ez igaz a visszavitelre is, 2xer kihozzak aztan ha nem sikerul beszelni veled v nem vagy otthon akkor amilyen gyorsan hoztak ugy vissza is viszik...
Előzmény: Gambrinus (203)
Gambrinus Creative Commons License 2009.08.21 0 0 203
Szerintem is különös. Szerintem itt tévedés lesz. Legalábbis merem remélni.
Mikor történt ez?
Én éppen egy vásárlási folyamat közepén vagyok, és már írták, hogy átment a pénz, megkezdődött a szállítás. De msot itt pl ünnepek vannak, nem tudom mire számítsak, mikorra érkezik meg a szállítmány?asszem 19-én kezdték meg a szállítási tranzakciót. De ezt nem tudom, hogy nyomon lehet-e követni?
Én egyedül lakom, ezért fontos lenne tudnom, mikorra kell várjam a futárokat (DPD). Erről kapok értesítést?
Előzmény: Lubioton (201)
foveon Creative Commons License 2009.08.21 0 0 202
kulonos amit irsz, nem kevered a zarolasokat es a levonast?
Előzmény: Lubioton (201)
Lubioton Creative Commons License 2009.08.21 0 0 201
A pixmania egy utolsó, rabló cég: a megrendelésemet ugyan rendesen, ido"ben leszállította, de mivel Visa kártyával fizettem, a készülék árát 10nap múlva újra levonta, majd megint.. Le kelett tiltani a kártyát, csak akkor szakadt meg a rablási sorozat. Gyakorlatilag elérhetetlenek, email-ban meg azt írták, hogy o"k nem látják a rendszerükben azt, hogy többször nyúltak a számlámhoz. Aztán még egy emailt kaptam, amiben érdeklo"dnek, hogy milyenek a benyomásaim a 'kitüno" mino"ségu" szolgáltatásukról' . A szemtelenségnek nincs határa, asszem, hogy rendo"rségi feljelentést teszek ellenük.

Gambrinus Creative Commons License 2009.08.19 0 0 200
Na, egyelőre én várok a cuccra. Péntek hajnalban átutaltam a pénzt, ma (kedd) délutánmegjött a mail, hogy megérkezett hozzájuk az átutalás és a rendelés érvényesítése megkezdődött. Elvileg innentől kezdve pár nap mulva megérkezik (remélem). Én is egy elég komoly fényképezőgépet meg objektivet rendeltem.
Izgultam picit, mert pár napig tartott az átutalás átfutása. Most megnyugodtam picit.
Amúgy, ami érdekes volt, az az, hogy a honlapjukon volt egy lehetőség, hogy felhivassam magam velük: meg kellett adnom a számomat, és klikkelni kellett: Pár másodperc mulva hívott egy élő, magyarul beszélő, (kicsi akcentussal) kedve snői hang, és el tudtam mondani a problémámat. Tegnap délutáan, meg ma is mega akartam az előbbi eksönt ismételni, de a honlapon sehol sem találtam ezt a telefonálási lehetőséget. Csak email. De az is nagyon kényelmes, és gyorsan válaszolnak. ..
Egyelőre ennyi, még nincs vége. Remélem hamarosan megérkezik a cuccom.
Előzmény: foveon (199)
foveon Creative Commons License 2009.08.17 0 0 199
vettem par dolgot a en is, sztem teljesen profin szallitottak. pedig nem filleres cuccot vettem (fotos es elektronikait), raadasul olyat ami nincs raktaron (gyartotol berendelos). ket reszletben hoztak (termeszetesen 1 szallitasi dijert). nagyon gyorsak voltak, amint bejott raktarra a cucc (honlapon kovetheto) mar itt is volt mire a trackhoz hozzajutottam hogy megnezzem. du feladtak masnap delben mar itt csengetett a futar. figyelni kellett nagyon nehogy lemaradjak rola (na jo kihozzak meg egyszer meg telefonoznak is, szoval rugalmasak de azert progetik a dolgot). sztem teljesen europai volt.
garanciarol semmit nem tudok (remelem nem is kell).
nyilvan ha valaki dec 23-an vesz valamit ajandekba az ne szamitson ra hogy a fa ala fog kerulni. meg volt valami 5e ftos plusz ajanlat (valami kiterjesztett kp visszafizetesi gari) amit automatikasan ratett az arra. ezt tartott a legtovabb kivenni a listabol mert nagyon rad akarjak eroltetni, ehhez merten a kivetele is valami apro eldugott linken keresztul volt csak lehetseges...

Gambrinus Creative Commons License 2009.08.13 0 0 198
Sziasztok!

Nem tudom, jól értem-e: kockázatos a pixmania-nál vásárolni? (én egy 280 ezer forintos fényképezőgépet néztem ki, már leadtam a rendelést is, csak még nem fizettem ki.
PC3 Creative Commons License 2008.12.31 0 0 197

Kedves Katiká

 

Elnézést a zavarásért, de a pixamániával kapcsolatban garanciális tapasztalatokra lenne szükségem. A hozzászólásod alapján Te már sokat vásároltál náluk. Szeretnék venni tőlük egy kb. 180.000.- Ft-os kivetítőt. A szállítás, ár  rendben is lenne, viszont a garanciáról nincs semmi ismeretem. Egy több százezres cumónál viszont jó lenne tudni, hogy pl. a garanciális javítást tudom-e érvényesíteni itthon, vagy saját költségemen ki kell küldenem külföldre. Ebben az esetben lehet, hogy nem is annyira olcsó a cucc. Azért írok neked, mert a hozzászólásod alapján több tapasztalatod van erről mint másnak.

 

Segítséged előre is köszi, üdv.

 

Pc

Előzmény: katiká (162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!