Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladásra kínálom 2022. novemberében Magyarországon (Tripont) vásárolt Canon EOS R3 vázamat.
Használati nyomoktól nem mentes (főként a pánt részeinél, sarkán) már megkopott rajta a festék, de műszakilag természetesen 100%-ig kifogástalan. Összességében nem egy leharcolt, széthajtott darab, a mechanikus expószámot sikerült kiolvasnom, az kevesebb, mint 6000! Szériaszáma: 123032000325
Videózásra sosem használtam, az esetek túlnyomó részében elektronikus zár fotóztam vele.
Első tulajdonosa vagyok, minden tartozéka, doboza megvan hozzá.
Ára: 1.165.000 forint Helyileg Budapesten megtekinthető, kipróbálható.
/Ugyanit EF USM 70-200 F2.8 IS III is eladó konverterrel vagy anélkül is./
Érdeklődni az edelenybereskukacgmailpontcom - on vagy telefonon a nulla630kettőhatvannégykilenc000 számon lehet.
camerafacetöl akartam volna vásárolni két optikát irtam neki a jófogáson de egyszer sem reagált ,az üzenet átment látta ,,szerintem jobb ha elfelejted ,vannak nála korrektebb kereskedök !!!
Sziasztok. Jófogáson lévő Cameraface és Benipep nevű hirdetőkről tud valaki valamit?A két név az egy személyhez tartozik a hirdetéseik alapján én úgy sejtem igen..
Igen egy Facebookos csoportban kerestem egy objektívot és nagyon kedvesen rámírt,hogy neki volna eggy abszolút hihető volt nemtudtam előtte,hogy ki ez a tag...
Sziasztok. Eladó az alábbi, keveset használt szettem:
Magyar garanciás/számlás újszerű Canon EOS 6D Mark II váz minden tartozékával, dobozában (nyakpánt bontatlan, LCD-n védőüveg kezdetektől), 17.268 db expo, video=nulla.
Párban hozzá szintén újszerű állapotú karc-, pormentes EF 24-70mm f:2.8 II L USM objektív, dobozában minden tartozékával + kezdetektől 82mm B+W XS PRO digital nano premium UV szűrővel. Gumik nincsenek megnyúlva, kifehéredve, vagy kifényesedve egyik eszközön sem. Váz garanciával és gyári tartozékai dobozában : 295.000 Ft Objektív és gyari tartozékai dobozában + UV: 425.000 Ft Szettben a kettő további alku nélkül: 625.000 Ft Szériaszám váz: 21673053001818 Garancia érvényessége: 2026.04.23. Szériaszám objektív: 3345006686
Személyesen megtekinthető, kipróbálható: Veszprémben. Kérés, megbeszélés esetén, alaposan becsomagolva postázom (utalást követően, Foxpost automatába, vagy ahogy kéred).
Viltrox speedbooster CANON EF-EOS M2 0,71 AF adapter - 40 000 Ft
Canon EF-M - EF adapter "speedbooster" 0,71x. A Canon EF bajonettes objektíveket használhatjuk az EOS M vázakon ugyanolyan látószöggel és fényerővel, mintha full frame gép lenne. Nincs crop és fényerős csökkenés. Teljes lista van azokról az objektívekről, ahol minden adatot és funkciót közvetít (AF, IS, Ap, és EXIF), de USB-n keressztül frissíthető a firmware. gyári száma nincs. Elérhető a 18. kerületben vagy küldeni is tudom. Bolti ára 68e Ft.