Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Eladó egy Tamron tc-x14 tele-konverter Canon EF csatlakozással. A konverter kitűnő, újszerű állapotban van, a feliraton van egy részleges kopás, máskülönben hibátlan. Extra képminőség főleg az újabb Tamron telékkel (70-210/4, 70-200/2,8, 100-400/4,5-6,3, 150-600/5-6,3)
SN: 001035 Irányár: 129.000,- Ft 115.000,- Ft Személyesen átvehető Somogy megyében (Kaposvár Fonyód vonalon), vagy csomagküldéssel a vevő terhére és felelősségére. Tel: 06harminc2067332 E-mail publikus
Eladóvá vált teljesen újszerű Samyang 14 mm f2.8 ultra wide objektívem, hibátlan állapotban van , nagyon keveset használtam, tájfotozásra, dobozában minden tartozékával. Szerial 246643
Canon EF 135mm f/2 L USM - újszerű, kitűnő állapotban
Kihasználatlanság miatt eladó makulátlan állapotú optikám. 2021 januári vásárlás. Ez idő alatt kétszer használtam. Épp olyan mint amikor kibontottam a dobozból. Természetesen minden gyári tartozékával (doboz is), napellenző és a bőr tok bontatlan. A dátum kód: UH (2019) Ha jól tudom ez volt az utolsó év amikor még gyártották. Megtekinthető és kipróbálható Budapesten. Széria szám: 297666 Ár: 270e ft. Tel.: hetven 5kettő1 9egy0egy
Eladóvá vált Canon 70-200 mm f2.8 L IS II USM objektívem, hibátlanul működik, lencséi por karc és sérülésmentes állapotban vannak, gyors és precíz fókusszal, stabi kiválóan működik, leszámítva a bajonettnél a festék kopást semmi hibája nincs, még a gumi a bajonettnél egyben van. Gy Sz 3170006849.
Eladó a képeken látható nagyon szép állapotú, hibátlan működésű Canon 17-55mm f/2.8 USM objektív, első-hátsó sapkájával. R10 vázon használtam adapterrel. Gyors, pontos, maximálisan kompatibilis R vázzal, ha valakit ez érdekel.
Frontlencsén 1-2 jelentéktelen hajszálkarc, ami a képalkotást egyáltalán nem befolyásolja.
Eladó egy Canon EF 70-200 mm F4 L IS USM objektív, mely ár/érték arányban a Canon legélesebb képalkotással rendelkező képstabilizátorral ellátott zoom teleobjektívje.
A lencsék por-, gomba- és karcmentesek. Első-, illetve hátsó sapkákkal, jár hozzá napellenző, valamint állványgyűrű is. Az objektívhez adok egy Canon objektívszütyőt is.
Az objektív 2014. májusi (Gyári szám: 568040). A zoom- és fókusz gyűrűk akadásmentesen, szépen járnak.
Egy pici esztétikai hibája van, benyomódás található a tubus elején a napellenző bajonettjén, de ez a használatot és a képalkotást nem befolyásolja, már anno így vettem én is.
De ennek ellenére, hogy megnyugtassam magam vizsgálatra elvittem Ruzsa Jánoshoz, ahol az optika teljes tisztítása, valamint elenőrzése megtörtént. Ezt számlával is tudom bizpnyítani. (Aki nem ismerné Jánost, itthon az elsők között volt, aki elkezdett Canon optikákat és DSLR vázakat szakszerűen javítani, illetve megoldást talált a Canon 24-105 f4 L optikáknál gyakori szalagkábel szakadás megakadályozására. Az egyik legjobb szakember a szakmában!)
Az objektív Debrecenben, Nyíregyházán, adott esetben Budapesten is megtekinthető, átvehető, de FoxPost-tal történő csomaggüldésre is van lehetőség, gondosan becsomagolva.
Érdeklődni a marxolim kukac gmail.com e-mail címen lehet.
Csere is érdekelhet Sony EF 70-200 G optikára ráfizetéssel.
Eladó egy Sigma 50-150/2,8 EX DG Apo HSM II objektív Canon EF-S csatlakozással. Az optika karc-, por- és gombamentes. Nagyon szép állapotban van. Előző gazdája szerint az AF beállítást igényel, mert DSLR-en pontatlanul fókuszál (egy dokkolóval orvosolható). Én Milc vázon használtam, ott ez a probléma nem jön elő. Tökéletes. A képminőség nyitva is csodás. Belső fókuszálású, és belső zoomos, így az optika hossza nem változik, és a front lencse nem forog (jól szűrőzhető). Első-hatsó lencsevédő jár hozzá. Alku nélkül adok hozzá egy EF csatlakozású közgyűrű szettet ajándékba.
Sn: 1002236 Irányár: 105.000,- Ft Elérhető személyesen Somogy megyében (Kaposvár Fonyód vonalon) vagy csomagküldéssel a vevő terhére és felelősségére. Tel 06harminc2067332
Eladóak az alábbi objektívek, rendszerváltás miatt:
Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM (sn: 4422010268) Tökéletes állapotú, újszerű, dobozával, kupakokkal
Ára: 55.000 Ft
Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art (sn: 53244214) Tökéletes műszaki és esztétikai állapotban, dobozával, gyári tokjával, kupakokkal, napellenzővel.
Ára: 200.000 Ft
Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art (sn: 51317474) Minimális használati nyomokkal, de megkímélve, tökéletes műszaki állapotban. Első-hátsó kupakkal, gyári napellenzővel.
Eladó Canon RF 24-105 mm f4 L objektívem kitűnő állapotban dobozával, napellenzővel, sapkáival. Az objektívet mindig egy Hoya UV szűrővel használtam, ezt is adom mellé. Sem az objektíven, sem a szűrőn nincsenek karcok, gomba, por. Az objektív személyesen Budapesten vehető át, vagy előre utalás után postázom. Canon RF 24-105 mm f4 L Ára: 380.000 Ft Sorozatszáma 8114003474 Tel.: 30 41800hatkilenc
Szevasztok ! Eladó az alábbi Canon 50mm 1.2 L optikám. Tartozékai: Napellenző, valamint az első és hátsó sapka, és egy Uv szűrő. Személyes átvételt preferálnám a Székesfehérvár-Budapest Déli pu, valamint Kőbánya Kispest vonalon. Sn: 5894022
Vanguard GH 300 T pisztolymarkolatos gömbfej ritkaság, programozható kioldóval:
8 kilóra hitelesített, gyors cseretalpas, pisztolymarkolatos gömbfej ritkaság, dobozában a gyári tartozékaival. Bármelyik, vezetékes távvezérlő csatlakozóval ellátott Canon EOS vázzal használható, mert adok hozzá ajándékba egy "B" záridőt is tudó, timelapse-re is programozható, időzítős kioldót, aminek a Canon E3-as csatlakozója egyszerűen áttehető rá egy Jack csatlakozópár hozzáadásával (kérésre megcsinálom). Ezen kívül Nikon vázakhoz van kábele, a többi gyártóéhoz pedig külön árulja a kábeleket a Vanguard.
Ára személyes átvétel esetén 50.000 Ft (30 nap próbagaranciával). A Jack csatlakozók betoldása az időzítős kioldó E3 csatlakozós kábelébe +5000 Ft. Foxpost lehetséges, a vevő terhére.
Kipróbálni Budapesten, Újbudán lehet. Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Ha nem tudom felvenni kérlek írj üzenetet, mert sok hívásom van ismeretlen számokról.
Eladóvá vált szinte új Canon 85 mm f1.2 L II USM , hibátlan állapotban van minden szempontból, szűrővel volt használva kezdettől fogva, dobozában minden tartozékával plusz a szűrő. Gy Sz. 30004553.
Igaz még nem vétel, de éppen teljes rendszerváltás előtt állok. Pentax rendszert használok, Canonra váltanék.Eddig 6D Mark II-vel, illetve R-el szemezgettem. Mit ajánlanátok? Esetleg várom az ajánlatokat is.