Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Én olyan ritkán vagyok itt, hogy ahhoz képest... amit a 'piacon' látok, időnként csaxólok. Ha neked nem tetszik, javaslom a saját ötleted: görgess át... de ha vki betéved ide, és azt hiszi, nem ismerve az egyre gyérebb használtpiacot - hogy valami fantasztikus árajánlatot kap, nos, hadd nézzen körbe.... Ez egy nyitott topik. Vannak zárt csoportok másutt, itt az indexen is, ahol még komolyabban beszólnak
Eladó egy Canon EF 35mm F/2.0 IS USM objektív. Első hátsó kupakja, doboza, plusz EW-72 napellenző. Rendkívül pontos az AF. Ára 80.000 Ft. Azért ennyi, mert sajnos megkarcoltam a frontlencsét, képen jelöltem. Én állandó f2.0 rekeszen használtam, az elkészült képeken semmilyen formában nem észlelhető. Ezt leszámítva az obi nagyon szép állapotban van, megvigyázott darab volt. Szolnokon tesztelhető/kipróbálható, illetve előre utalás után, saját felelősségre Foxpost mehet, annak a díja benne van az árban. Serial: 6340000798
Te ilyen árfelügyelő vagy itt, hogy mindenkinek moderálni akarod a megadott árait? Mutatok egy trükköt, ha nem releváns számodra a hirdetést, egyszerűen csak hagyd figyelmen kívül
Léteznek olyan akku-alakú adapterek, amikkel hálózatról is lehet a f.gépet üzemeltetni (pld. stúdióban). Ezeknek a vezetéke vezethető ki azon a nyíláson.
Ha jól emlékszem, akkor a hetvenes évek közepén mutatták be nálunk is a Let the good times roll c.
amerikai filmet Régi idők rockzenéje címmel.A szereplők az ötvenes évek legismertebb előadóik voltak egy–két dal erejéig. Hogy az akkori világot is bemutassák, néhány híradórészletet is bevágtak a dalok közé a film készítői!
És én nem akartam hinni a szememnek; a Nyikita a cipője sarkával verte a pulpitust!
Egyébként szerettem volna ismét megnézni, de levették a filmet a műsorról! Csoda, hogy egyáltalán vetítették!
Valaki meg tudná mondani,hogy az akku nyílásnál lévő kis fél centis gumidarab milyen tudományos célt szolgál? Sikerült kiesnie pár napja, és màr biztos, hogy valami bogàr lakhelye lesz valahol.
Canon RP váz, makulátlan, új állapotban, 3052 expóval, gyári kijelzővédővel, összes, bontatlan kiegészítőjével, dobozában, kihasználatlanság miatt eladó. Serial No.:053022003526. Ára: 229e ft. Tel: 06-70-450-4720, Budapest.
Árcsökkenés! 240.000 Forintért vihető egyben a három objektívvel!
Eladó Canon eos 850D GARANCIÁVAL + AJÁNDÉK TÁSKÁVAL!
Eladó kihasználatlanság miatt egy alig használt 4000 körüli expóval Canon 850D 3 objektívvel. Alap Canon 18-55, Canon 50mm f1.8 és egy 8mm F/3.5 Meike halszem objektív.
A készülék 2022-ben lett vásárolva, a garancia 2025 áprilisig érvényes!
Sz: 243033000144
Minden tartozéka mellé egy tartalék Patona akkumulátort töltővel valamint egy kameratáskát adok.
Érdeklődni emailben: jjameska kukac gmail pont com
Átvehető, Dunaújváros vagy annak környékén. Csak személyes átvétel! Utánvétellel, csomagküldőkkel nem foglalkozom!
Eladó egy jó állapotban lévő Canon 1DX MK II váz. Fő kijelzőjén üvegfólia van, a többin pedig sima fólia védi. Saját dobozában, minden gyári tartozékával. Email:adamtusz@me.com