Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
A fekete hétfő megint korán jött el, most LA-be. Azt nézem, hoy nem elég, hogy rosszul megy a csapatnak, de már 42 millió dollárral túllépik a jövő évi fizetési sapkát. Csak J.C. Jackson 20 millióval számít ebbe, aki már a Patriotsnál van. Innen szép nyerni...
Azt számolgattam, hogy ha a szezon végén a Bengals és a Colts (és csak ők!) holtversenyben áll az AFC hetedik legjobb mérlegével, akkor a Bengals jut a rájátszásba. Ha a Broncos is azonos mérleggel áll, akkor lehet, hogy a Colts jut a rájátszásba, mert akkor a konferencián belüli mérlege jobb (lehet), mint a másik kettőé...
Alapszakaszban ha az elsőként támadó csapat TD-t szerez, akkor vége. Ha nem szereznek pontot, hanem átadják a labdát a másik csapatnak (punt, sikertelen negyedik kísérlet, kihagyott mezőnygól, fumble, interception, stb.), akkor onnantól első pontszerzésig megy a meccs. Ha mezőnygólt szereznek, akkor a másik csapatnak vezethet egy támadást. Ha TD-t szereznek, akkor ők nyernek. Ha nem szereznek pontot, az elsőként támadó csapat nyer. Ha FG-t szereznek (döntetlen), akkor utána első pontszerzésig megy a meccs. Ha 10 perc után is döntetlen, akkor döntetlen a vége. Azt meg nem mondom, mi történik, ha az elsőként támadó csapat safety-t követ el - a szabály szerint ilyenkor a másik csapatnak is lehetne egy támadása, de mivel 2 pontos előnyben vannak, elég kitérdelniük azt a támadást...
Sziasztok a tegnap esti 7 órás meccs hosszabitásba torkollott, én nem igazán értettem mi történik, labdarúgáshoz szokott aggyal azt hittem végig megy a 10 perc stb, . Valaki elmondaná mi történik a hosszabitásba? köszi.
és megismétlem, nem tét nélküli meccsel hasonlitottam össze. Már évek óta felmerült több európai bajnokságban, hogy akár tétmeccset is el kellene vinni az USA-ba, Kínába vagy a Közel-Keletre.
Ezt picit átgondoltam: az az offense, ami a liga két leggyengébb csapata ellett összesen 2 TD-t tud összehozni, az nem fogja megverni se a Buccaneers-t, se a Falcons-t, se a Raiders-t (a Texans-ról nem is beszélve). Szóval nem lesz ez hat győzelemnél több.
Hát azért van különbség, ha egy buli meccset szerveznek ki Kínába, Amerikába vagy egy rendes bajnokit. Arról nem beszélve, hogy semennyivel nem volt rosszabb hangulat mint otthon, lévén Amerikában nincs is hangulat :)
Én tudatosan nem is próbáltam jegyet szerezni, nem szeretem, hogy átszerveznek Európába meccseket. Ez olyan nekem, mintha a Schalke vagy a Fradi Kínában játszana bajnoki meccset.