A nemzeti Liberec verseny kocsikísérője már kora délután esett kelt a gyűjtőpontokon olyan állapotban érkezett. Ő látta el a galambokat, ---}}} borzasztó veszteségekkel zárult.
Rostoknál ki volt a kísérő?
Orbitális gratula úgy egyébként a szervezőknek!
Sok ilyet! Csak legyenek ott mindig a ti madaraitok is.!
Ide kérem a válaszokat, ne privátban írogassatok meg hívogassatok! Én sem azt tettem!
Kösz,de én csak nosztalgiából küldtem.Na meg azért,mert ezt az utat minden évben szívesen látnám a szövetségi vagy a Maraton programban.Vissza kellene térni ehhez az úthoz.
Egyébiránt látszik a Pannon Maraton Klub aznapos hosszútávos kiváló állományszelekcós fölénye a sima Maraton klub déli engedéses vergődéseivel szemben.
Ennél azért többet várnánk attól,aki a szaklap és az aukciós oldalak cikkeit írja. Annyi valóságalapja van ennek a hozzászólásnak,mint a rendőr vagy a szőke nős vicceknek.
Éves kortól csak az első kettővel minden télen. Az oltások előtti és utáni valamint az évközben rendszeresen elvégzett kezelésekhez az alábbi cégek készítményeinek valamelyikéből választunk.
Van mindegyikhez útmutató ami alapján eldöntheted neked mi passzol.
Ha megnézed a listát, látod miért írtam illett volna meglennie aznap este a 3-asnak, ha nálatok még a másnapos 3-asok megvernek 20 km-el arrébb, úgy hogy 8-ig nekem már 5 volt ugye?? 🤣🤣🤣🤣