A képtár nézettsége meg felülmúl szinte mindent:) (kivétel a 18 éven felülieknek való tartalommal bíró oldalak:))) Ki ezért, ki azért, de mindenki megnézi:))) Nagyon szépek és ügyesek vagytok :))) Alanyok és állítmányok:))
ÁTK Ázsiai Szekció Klubnap 2008. május 1. 10:00-tól Strázsa Kutyaiskola, Népliget http://www.strazsa.hu Ringdresszúra Kutyás játékok, versenyek Agility lehetõség Nemzetközi küllembírók elõadásai és tapasztalatai a fajtákról Kutyakozmetikai elõadás Kutyatáp bemutató mintacsomagokkal Ebéd: Bográcsos pörkölt, süti
Ha részt kívántok venni a Klubnapon, kérjük mindenképpen jelentkezzetek 2008. április 28-ig az atkvezetoseg@yahoo.com email címen. ÁTK tagoknak az ebéd ingyenes, nem ÁTK tagoknak 500 Ft. http://www.meoe-atk.hu/index2.html
Most került véglegesítésre a programtevezet. Minden társasági kutyást szívesen látunk! Amennyiben bármi ötlet, javaslat, felajánlás...stb van, a Tibeti barátok klubjának az emailcímére is írhattok. tibetiterrierster@gmail.com Minden javaslatot, segítséget, munka és ötletajánlatot szívesen veszünk! A részletek szervezése folyamatos!
Én épp képeket keresek a neten, és találtam egy olyan kínai kutyafajtát, akiről még nem is hallottam, de hogy nem láttam, az biztos (de lehet, hogy csak én vagyok tudatlan). Azt írják róla, hogy ősi fajta, a neve Chongqing Dog. (Szerintem hasonlít a kínai emberek arcára az ábrázata :-)))
Neked is óriási gratula a 3.ik helyhez! Te melyik újságban leszel? Ill. Artúr?:)))) Mondtam én, hogy egyre profibbak a fotóid, no és Artúr új frizurája is igazán tibetis:))) Nem szólva az okos pofijáról:))) Szóval nagy -nagy gratula a fotósnak és a fotóalanynak is:))
Szia, kicsit fineszesen csinálják, először az újságban jelennek meg a képek a helyezést elérőkről (gondolom így nő az eladási statisztika, mert azért sokan kiváncsiak, én is megvettem az újságot)! :) :) :)
Sziasztok! A Kutya 2008. januári fotópályázatán "Havas képek" témában a Shiva kennel 3. helyezést ért el a leadott szavazatok alapján, Meggy fotójával! Gratulálunk!!!