Ezt a könyvet előjegyeztem, mert megrendelni nem lehetett. Elfogyott. Ha valakit majd később érdekelne szívesen megosztom a benne levő infót.. A mail címem nyilvános itt fentebb.
Igen. Jó alapos könyv. A menük rejtett menüpontok részleteit is taglalja, csak ez vagy a Mark I, vagy a Mark II ről szól. A mark III. menüszerkezetében jelentősen más. Ez a könyv sem tárgyalja a TTL vaku használatkori hiányosságot, azaz csak IAutomata állásban viszi föl az auto Iso àllásban az érzékenységet. E miatt cseréltem le az Olympus 600R vakumat egy Dodox 860 -ra feleslegesen, mert alexposak lettek a képek. Idegesít hogy félmilliós gép minden állítását nem ismerem. Most ez utóbbi könyveg 24eFt ért lehetne megvenni, de az Amazonon már kifogyott.
Igen, a múlt évezredbeli (még Internetto-s...) regisztrációhoz használt cím volt, jó ideje nem használok már freemailt, de a NER-esített indexen nem fogok valósat beállítani, meg amúgyis ritkán járok már itt
Köszönöm. Ahol mondtad, ott meg is lett a könyv. Letöltöttem. Még egyszer köszönöm. Csak szólok az email címed ami itt van nem él. Visszadobta a levelező.
Nem kell torrent: mindjárt az első tükörszerver a gen.lib.rus.ec, azon pl. a Cloudfare-es linkről gyorsan megvan. De azért a könyv találati oldalát linkeltem, h ha az egyik tükörszerver épp nem menne, vmelyik másik biztosan elérhető.
Nagyon jó oldal amúgy a libgen nem csak ilyesmire, de irodalmi művek idegen nyelveken beszerzésére is.
Ez kész... kikeresem neked, belinkelem - de csak a panasz jön, h ezen a fórumon nincs segítség, majd megköszönöd másnak... És még csodálkozol, h döglött fóurm?
Ok. Köszönöm. A sört pedig megejtjük, valahol Székesfehérvár, győr esetleg Budapest környékén. Ha tényleg le tudtad szedni , megköszönöm. laszlo.boros@ditusz.hu a mail címem :-)
Pár kattintás után itt le is lehet tölteni, csak ki kell nézni a fejünkből. Én tegnap leszedtem, ha kell akkor megkíméllek néhány reklámtól és egyébtől, aztán megoszthatom. Aztán akkor nem sírsz, hogy nem segítünk és jössz két sörrel, na?
Döglött egy fórum ez. Eddig még használható választ semmilyen témában nem láttam senkitől. Nyilván nem tudom megnézni azt a könyvet, amit neten lehet rendelni. A kérdésem nyilván azokhoz szólt, akik ismerik a könyvet. A gép enyhén alul dokumentált, és nem minden van leírva benne. Én is találtam már nem dokumentált tulajdonságot, s vajon még mennyi ilyen van.. Ha csak pár ilyen szívástól megkímél, már megérte.
Végül is ezer éve így frissül minden, vagy éppen ezzel kezdődik a leírás, de sok cucc el sem kezdi ha kevés szufla van benne. Sony mondjuk érdekes, az ha beledöglik akkor is megoldható odahaza.
Hogy jutottunk az obi javításához? A gépen változtattál, és azóta nem látja, nem? Más obikkal jó? Az obi más vázon jó? Ezeket meg kéne nézni, ha az obi jó más vázon, akkor mindenképp a vázat vinném szervízbe, esetleg a kettőt együtt, de a vázat megjelölve hibásként. Az feltételezem még garanciális is amúgy.
No valami ilyenektől tartva én magam sohasem állok neki frissíteni. Mindig az Olympus márkaboltot kérem meg. Múltkor is frissítés közben merült le az akku, s megoldották. Boros Pál jó fej, megcsinálta.