Keresés

Részletes keresés

Jahno Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13590
Asszem a dobozából tudtam lopni az Aeromap bulin.
Előzmény: Schaf (13589)
Schaf Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13589
Gyerekek.. tudja valaki mikor jelenik meg az AeroMap2006?? Tudjátok, amihez a matricákat felragasztották a kocsikra msmks-ék.

Apropó.. Nincs valakinek belőle? Lehet most már lenne valami eszmei értéke. (Mint az én Semmire se jó "Bónusz CD"-nek "csak gyűjtők"számára.
Tényleg.. ilyet nem akar valaki venni? Fogadjunk ilyen már Gellértnek sincs eredetiben. :D :D :D
msmks Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13588
nekem ez nem szint. majd később visszanézek, és esetleg ekézem még egy kicsit, ha úgy tartja kedvem. :-)

na további jókat.
Előzmény: ksanci (13586)
ZöPö Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13587
Bizony nem.
Előzmény: imate (13579)
ksanci Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13586
***off***

Stilisztikai elemzés

Csak hogy belekérdezzek: AZS hozzászólása mitől volt paraszt? A "kis hazudóstól"? Az nagyon messze van a parasztságtól.
Mondjuk ha "mitugatszösszevisszatefasz" szöveggel kezdi akkor igen. Így nem.

***off vége***
Előzmény: msmks (13584)
AZS Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13585
kis hazudós. én nagyon paraszt vagyok - most, ti meg egy rakás embert szándékosan megtévesztettetek - akkor, és azóta is próbálkoztok vele, csak hát nem hagyjuk.
a legnagyobb problémátok, hogy itt a csahosnak nincs del gombja.

legyél nagyon büszke magadra, és az egész baráti körre.
Előzmény: msmks (13584)
msmks Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13584
csak egy kicsit vagy paraszt. na nem baj.

beültem Moha bá mellé az autóba, és mentünk egy nagy kört a városban, közben egyszer lefagyott a progi, néha félretervezett, Moha bá pedig magyarázott.

én pedig nem érdeklődő kezdő voltam, hanem felkészült kezdő, némi (nem PDA-s) GPS-es múlttal :-)
Előzmény: AZS (13583)
AZS Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13583
"a hibák egy része ismert volt"

kis hazudós. akkoriban leginkább csak a mánián lehetett részletesen olvasni róla, márpedig onnan már akkor is tűzzel-vassal irtottak minden hozzászólást (és minden hozzászólót), amelyik nem a hozsannázásról szólt.
innentől kezdve egy érdeklődő kezdőnek esélye sem volt a hibák megismerésére.
Előzmény: msmks (13580)
imate Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13582
De bakker....

Biciklit sem úgy vettem, hogy menjen el 1 darabig.
Hanem hogy jól menjen és ne hagyjon cserben legalább 5 évig.
Ha hibája van azt meg javítsák meg. Ezért fizettem ki a pénzt.
Nem volt feltüntetve a dobozon, hogy csak megyekszékehelyek utcahálózatát tartalmazza.
Nem Te vagy én határoztam meg ezt hanem a Magyar törvények ha forgalomba hozod pénzért, így kell eljárnod.

Ha veszek használt biciklit akkor elfogadom ezt amit mondasz. Ilyen és kész.

Schaf Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13581
Elnézést.. pontosan ki számára volt imsert a hibák tömkelege a vásárlás előtt??? Hehh???

barátom, még demo verzió sem létezett, tört meg pláne nem nagyon. Akkoriban verte is itt a mellét a sok okos, hogy milyen jó a védelem.. lószerszámot! Azért nem törte fel szerintük akkor még senki, mert nem tartották jelentősnek.. mint ahogy nem is volt az.

Az AeroMap-nek annak kellett volna lennie, aminek készült. nem kellett volna 3D csilli-villi, nem kellett egyelőre EU térkép, egy magyar normális és rendesen használható is megtette volna. Sőt! Vannak dolgok, amiket a mai napig még csak Gellért szoftvere tud igazán... vannak speciális igények, ahová az ő terméke nyugodtan befért volna, sőt talán még most is beférne.
De ő ehelyett folytatja azt a politikát, amibe belebukott a project.

...és ahogy már előttem írták. Azt én is pofátlannak tartom, hogy a kerékpárgyártó, aki évekig ígérgette a vevőnek, hogy most már igazán csak egy kicsit kell várni 2006-ig és kész az új kerékagy és küllő, amit INGYEN fog megkapni a kuncsaft (a fene se kérte, hogy ingyen legyen) az sosem készült el, de most hirtelen előkerül és megkér minket ugyan mondjuk már meg neki, hogy pontosan mekkora átmérőjű is itt-meg ott a kerék és, hogy fel tudunk-e szerelni a kerékpárra egy új gyerekülést, amit meg tudunk hozzávenni???!!!

Az már csak hab a tortán, hogy az AeroMap fanok még most sem ismerik be, hogy amellett, hogy nem volt igazuk, falka módra elmarták és elkergették azokat, akiknek esetleg más véleményük volt, akik esetleg nem tartották elégségesnek a szoftvert a közel 20.000Ft-os ár kifizetése után(2005-öt írunk!), mert látták ez erdőt is a fa mögött és nem csak bulizni, meg kajálni jártak össze a HP pénzén évente 1-2 alkalommal.
msmks Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13580
ezt már korábban elmondtam. a pénzemért egy szoftvert vásároltam melyet használtam egy darabig. a hibák egy része ismert volt a vásárlás előtt is és más része a vásárlás után lett ismert. mindezzel együtt nem érzem úgy, hogy nem kaptam volna meg a pénzem ellenértékét.
Előzmény: imate (13578)
imate Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13579
"igazából akkor nem is gyártott senki más biciklit."

Mondjuk ez nem igaz.
Előzmény: msmks (13576)
imate Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13578
Nem erre válaszoltál:
"Szeretted 5 éven át?" Szeretted?
"Vennél abban a boltban újra biciklit?" Bolt és nem gyártó!
"kötelező szervizt nem ígértek a biciklivel és nem is kaptam."
Ez nem lehetőség Tövény írja elő a garanciális hibák javítását.

Mindeki bizonygat valamit.

Nem lenne semmi gond ha a hibák ki lettek volna javítva és a vásárlókat megfelelően kezelték volna.

Olyan feeeling mintha az én pénzemből fizették volna az ingyenességet.

Kész Önkormányzati feeling.

Előzmény: msmks (13576)
msmks Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13577
valahogy eltévesztetted a tanulságot, úgyhogy a kedvedért (és persze a gyengébbek kedvéért) újra leírom:

szidom a gyártót ezerrel, azzal jobb lesz mindenkinek.
Előzmény: AZS (13575)
msmks Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13576
"És a biciklid működött amikor megvetted?
Mentél vele tesztkört?
Szeretted 5 éven át?
3 hónapos kötelező szervízen pótolták a kiesett küllőidet, a nem létező csavarokat a pedálban?
Vennél abban a boltban újra biciklit?
Ingyenes a biciklid most?
"

működött. igazából akkor nem is gyártott senki más biciklit.
mentem tesztkört.
használtam 5 éven át.
kötelező szervizt nem ígértek a biciklivel és nem is kaptam.
ha a gyártó még létezne, elgondolkoznék rajta, hogy veszek tőle újra biciklit. persze most már más is gyárt, mások a követelmények.
ja, ingyenes. egyszer kifizettem és azóta van :-)

a hasonlat teljesen jó, a sírás nem segít, csak ennyit akart mondani.
Előzmény: imate (13573)
AZS Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13575
valahogy elfelejtetted befejezni a történetedet. sebaj, majd én pótlom:

"... majd évek múlva, amikor már szinte el is felejtettem volna az egészet, és már a biciklim roncsai is valahol a dohos pince legmélyén porosodtak, a bicikli gyártója (aki se küllőt, se ülést nem adott, pedig tudtam, hogy ott áll a raktárában) egyszercsak megjelent nálam, hogy mérjem már le neki a kormányagy és a kontrafék közti távolságot, meg hogy a háztömböt mennyi idő alatt lehet megkerülni a biciklivel, mert neki most éppen erre van szüksége. ja, küllőt és ülést persze most se adott, se pénzért, se ingyen."

hát szóval így teljes a biciklid története, ugyebár.
Előzmény: msmks (13571)
ZöPö Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13574

Isten hozott a klubban! :-))))))

Előzmény: imate (13573)
imate Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13573
És a biciklid működött amikor megvetted?
Mentél vele tesztkört?
Szeretted 5 éven át?
3 hónapos kötelező szervízen pótolták a kiesett küllőidet, a nem létező csavarokat a pedálban?
Vennél abban a boltban újra biciklit?
Ingyenes a biciklid most?

10 éves termékről beszélünk de nem 2010 ben vettük észre hiányosságait így ez amit írtál nem jó hasonlat.
Előzmény: msmks (13571)
ZöPö Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13572

"Ha holnap kijönne egy tökéletes AM ..."

Te figyelj, ez nem a sci-fi fórum.

Előzmény: sajtmedve (13565)
msmks Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13571
vettem régen egy biciklit, de már becsődölt a gyártó, nem lehet hozzá se küllőt se ülést kapni. ezért most szidom ezerrel, hátha attól jobb lesz valakinek.
Előzmény: AZS (13570)
AZS Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13570
"aztán van egy pár egyén, aki előszeretettel jár be ide, és még véletlenül sem magával a programmal, vagy a fejlesztőjével foglalkozik, hanem szinte kizárólag az itt hozzászólókkal, azaz a fizetős (és reklamáló) ügyfelekkel."
Előzmény: msmks (13569)
msmks Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13569
köszi, nem várom el hogy megértsenek és nem is akarom őket meggyőzni. csak kinyilvánítottam hogy mennyire nevetségesnek tartom a magatartásukat :-)
Schaf Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13568
Ha......

....bár az én emlékeim szerint ő már előre anyázott, hogy bejött a dolog. Meg hogy mindenki "nagyfofájú hülye bunkó", aki a remek munkáját meg meri kritizálni pedig, ő ingyen eteti-itatja a bemutatókon a termék bemutatása helyett. Annak ellenére, hogy sokan mondtuk nem lesz ez így jó, mégis ez ment. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mi lett volna, ha nagyanyám csengetett volna. :-))

Kedves Sajtmedve barátomnak, mert ő se látja a fától az erdőt:
- Gellértünknek még 2009 év végén is simán lehetősége lett volna az "újrakezdésre". Volt egy hazai forgalmazó, aki az AM-et felrakta volna a készülékére. Sőt.. most is felrakná talán. De neeeem... Gellértünknek nem kellett az ajánlat, ő ezer számra szerette volna eladni nekik a semmit, amit előre kellett volna kifizetni. Ráadásul nem 500,-Ft-ért, illetve nem ingyen. Ahogy hallottam az ár ugyanaz volt kb., mint anno a HP esetében. Néhány kemény ezres magyar forintban darabonként.

...ugye ez szerinted is vicc a jelenlegi helyzetben?
Előzmény: Jahno (13567)
Jahno Creative Commons License 2010.02.12 0 0 13567
Ha bejött volna, akkor az ellenfél anyázna, hogy "ugyehogymegmondtamkocsogok".
Előzmény: AZS (13566)
AZS Creative Commons License 2010.02.11 0 0 13566
"Ha holnap kijönne egy tökéletes AM ingyen, akkor azért hőbörögnének, hogy miért csak most és hogy akkor így hogy adja ela polcon lévő X darabot."

nosza, próbáljuk ki ;-)))))))))

"Évek óta nem értik meg, hogy volt egy vállalkozás, amiben hittek, de nem jött be."

de nem ám. sőt, mi sok éve szóltunk, hogy ez így nem fog menni, be fog dőlni, mert így csak egy óriási kamu az egész. akkor meg azért sírt a szátok folyamatosan, pedig hát, mint a jelenlegi helyzet is mutatja...

és persze mind a mai napig kamu az egész, csak ezt nem vagytok hajlandóak fel/elismerni

sajtmedve Creative Commons License 2010.02.11 0 0 13565
Fogadj el egy jótanácsot, ne kűzdj velük. Soha nem fognak megérteni. Ez egyszerűen a vérükben van. Ha holnap kijönne egy tökéletes AM ingyen, akkor azért hőbörögnének, hogy miért csak most és hogy akkor így hogy adja ela polcon lévő X darabot.
Évek óta nem értik meg, hogy volt egy vállalkozás, amiben hittek, de nem jött be. Ge még bízott benne, próbálta feléleszteni, de úgy tűnik nem sikerült.
Nem tudnak napirendre térni fölötte. Meggyőzhetetlenek. Add fel, sose értenek meg.
sajtmedve
Előzmény: msmks (13562)
ZöPö Creative Commons License 2010.02.11 0 0 13564

"kár, hogy nem éred fel ésszel (mint ahogy ő sem), hogy az index fórum aeromap topikjába irkálva nem lehet meg nem történtté tenni a dolgot, és senkinek nem lesz jobb tőle."

Barárom, tedd hozzá: SZERINTED. Mármint, hogy szerinted senkinek sem lesz jobb tőle. Továbbá meg nem történtté tényleg nem lehet tenni, de azt egészen jól meg lehet akadályozni, hogy még egyszer megtörténjen.

"nagyon sajnálom a pofáraesését, tényleg. most akkor mi van?"

Már majdnem azt gondolom rólad, hogy mégiscsak érző ember vagy, az van.

Előzmény: msmks (13556)
AZS Creative Commons License 2010.02.11 0 0 13563
"én eddig is ezekkel foglalkoztam, veled szöges ellentétben"

naugye ;-)
Előzmény: msmks (13562)
msmks Creative Commons License 2010.02.11 0 0 13562
dehogy. te csak a tejedet akarod.
Előzmény: AZS (13561)
AZS Creative Commons License 2010.02.11 0 0 13561
azt a rakás szart, ami még ingyen sem kell kb. senkinek? ;-) azt éltesd te emelt fővel sokáig, csak a nyakad meg ne fájduljon tőle ;-)))

de jó, legyen, foglalkozzunk azzal, ami van. van ugye az őskövület, a hibás, hiányos aeromap V2, meg van a 3d-s aeromap VR3.
ami nincs, az az aeromap 2006, így 2010.02.11-én, csütörtökön se. érted, 2006, meg 2010. ha-ha.
(amúgy meg csak szólok, hogy én eddig is ezekkel foglalkoztam, veled szöges ellentétben ;-)
Előzmény: msmks (13560)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!