Keresés

Részletes keresés

NICE Creative Commons License 2003.07.16 0 0 441
sokat gondolkozom azon mostanaban, hogy miken kell atmennunk es miert ahhoz, hogy elerjunk a fejlodes egy magasabb szintjere. nem lehet, hogy a szellemekkel kotelezoen akkor is szembe kell neznunk, megha mint irod nem is akarsz veluk foglalkozni. talan az is a megvilagosodas egy reszehez tartozik, hogy megismered ezeknek a lenyeknek mikentjet es megerted oket. elvegre hiaba hogy annyi a negativ korulottunk, de csak ugy tanulhatunk, ha szemben allunk veluk.... nem?
Előzmény: rinpoce (440)
rinpoce Creative Commons License 2003.07.16 0 0 440
Nem csak neked volt. Én csak a szelét éreztem, tudom, hogy itt vannak körülöttünk, láttam seholsincs alakokat, és tudom: soha nem fogok és nrm akarok velük foglalkozni!
Előzmény: NICE (439)
NICE Creative Commons License 2003.07.16 0 0 439
pontosan!
ami tenyleg eleg fontos a masik oldalon is, az az energia. ha kozombos vagy nem tudnak rad hatni, de ha erzik az perzselo kivancsisagod, esetleg felelmed, akkor lesz dolgod veluk. es eleg nehez oket lerazni...
vagy csak nekem volt?
Előzmény: rinpoce (438)
rinpoce Creative Commons License 2003.07.16 0 0 438
Nagyon jo, hogy beirtad, talán csak egy dolgot tennék hozzá: Aki nem hisz a szellemekben, elutasitja, talán arra nem tudnak veszélyesek lenni, de aki kiváncsi, vagy pláne el tudja öket fogadni, annak erös léleknek kell lenni, hogy megörizze magát!
Előzmény: NICE (437)
NICE Creative Commons License 2003.07.16 0 0 437
sziasztok!

tegnap lattam ezt a topicot, egesz erdekes.

miklos1234 nem tudom ennyi ido elteltevel sikerult e szert tenni valamifele tobblettudasra a temaval kapcsolatban, de mint valahol rinpoce is irta tapasztalt vezeto vagy tag nelkul jobb, ha nem probalsz meg belevagni. ezt a sajat erdekedben fogadd el. ez az egesz nem jatek. talan felkelthette a kivancsisagod egy ket beszamolo, amiben szerencsere gond nelkul zajlott le minden, de soxor ennek az ellentete tortenik. nem tudhatod, hogy a koztes terekben milyen lenyek lakoznak, akiknek meg nem sikerult elszakadniuk ettol a dimenziotol, es ha egy szeansz alkalmaval megnyitsz egy ilyen atjarofeleseget arto/negativ lenyek johetnek at, akiktol tapasztalatlanul nem konnyu megszabadulni. ne akarj borzalmas napokat-heteket-honapokat okozni magadnak egy ilyen esemeny folyan, amit csak a puszta kivancsisag hozott eletre. ha beszelgetni akarsz szellemekkel keress fel egy mediumot, vagy probalj meditalni. a bizonyitekokat pedig a szellemvilag letezesere ne igy akard megtalalni. igaz vannak nagyon jo lelkek is, akik meselnek neked mindenrol ami erdekel, de ugyanott vannak a rosszak is, akik elvezettel figyelik, amint szo szerint veszited el a sajat epelmejuseged a rad hato erejuk miatt.
de nem akarlak ijesztgetni, csak tapasztalatbol beszelek. igaz nem szeansz alkalmaval, hanem beavatasom utan kaptam karmakent egy lelket elozo eletembol, aki jo 3-4 evig volt allando partnerem mindharom szinten (lelki, szellemi es fizikai). kutyakemeny eveket okozott nekem, mig igy "harc" kozben sikerult a legfontosabb tudasokra szert tennem. de amig velem volt nem tudtam normalisan gondolkodni, mert a mocskos dolgokat, amiktol feltem folyton a szemem ele terelgette, nem mertem emberek koze menni, mert latszott rajtam, hogy uz valami belulrol, es el tudjatok kepzelni hogy fogadja a szurke tarsadalom, ha valami szokatlannal, megmagyarazhatatlannal talalkozik? szoval szinte kirekesztett voltam. mondhatni ugy a sajat kirekesztettem is. de errol ennyit.
sztorikat is akartal, hat ime nehany:

13-14 evesen koleszban laktam, este volt, eppen wcre mentem, mikor talalkoztam folyoson egy lannyal, aki csak ugy mint az orult kivagodott az egyik szobabol es szinte vilagito, csillogo szemekkel, mint akibe beleszallt valaki hirtelen villamsebesen berohant egy masik szobaba. kialtozott es csapkodott. azt hittem szivbajt kapok, mert nagyon megremultem tole. akkor derult ki, hogy a lanyok egy csoportja szellemet idezett, es szerencsetlenbe beleszallt valaki es nem tudtak eluzni. ahogy hallottam par ora elteltevel minden visszaallt eredeti rendjebe.

egyik munkatarsam meselte meg Mo-on, hogy baratai akik amugy satanistak, megideztek Satant. a srac,(vekony fiatal gyerek) aki atengedte testet neki erre az idore, hogy a kerdesekre valaszolhasson remiszto, mely szinte sirbol jovo demoni hangon valaszolgatott a tobbieknek. azt hittek eleinte csak szorakozik, de minel tobbet beszelt annal inkabb hiheto lett a sotet jelenlete. be is voltak rezelve a vegere rendesen.

nehany cigany megidezte Hitlert, kertek tole valamilyen jelet, hogy ha itt van tudjanak rola, mikor az megjelent olyan erovel dobta ra az asztalt az egyik roma labara, hogy az kapasbol eltort. (tanitom meselte)

nem akartalak untatni benneteket, csak gondoltam megirom a tapasztalataimat.

Dearg Morrigan Creative Commons License 2003.07.10 0 0 436
Bekukult tőlem ez a topic?
Dearg Morrigan Creative Commons License 2003.07.10 0 0 435
Igen, van harmadik verzió.
Pl. nem szeretik, ha a környezetükben mindenki hülyének nézi őket, összeröhögnek, összesúgnak a hátuk mögött, meg ilyesmi.
Sokaknál, bár a képességeik korábban is megvannak, csak kamaszkorban válnak igazán látványossá.
Pont akkor, amikor az ember legrosszabbul viseli a kirekesztettséget. Amikor a legfájóbb, ha valamilyen szempontból másnak tartják, és emiatt nem fogadják igazán be.
Ilyenkor, egy-egy élmény elfecsegésének a hatása és visszahatása komoly sebeket tud okozni, és ez azt eredményezi, hogy az illető inkább bezárul, mint a kagyló, és nem beszél többet.
Előzmény: Vajk (395)
Vajk Creative Commons License 2003.07.07 0 0 434
"Júlia nem volt se jó sem szebb minálunk..."
Napoleon Boulevard
Előzmény: gyürke (433)
gyürke Creative Commons License 2003.07.07 0 0 433
egy kemény fedőleapos könyv tetejébe beledugunk egy kulcsot.a kulcs úgy álljon ki a könyvből hogy a mutatóujjunkat kényelmesn alá tudjuk majd rakni a kulcs azon része alá amivel a zárbn elforgatjuk.

tehát ilyen régi nagy (nálunk a kapukulcs ilyen)
kulcsra van szükség aminek a fogókáján át is tudnád dugni az ujjadat.
ezután a kulcsot oyl módon rögzítjük a könyvbe hogy madzaggal körbetekerjük a könyvet kereszt alakzatban.

Szellemidézés:
2 ember kell.egymással szembefordulnak.mindketten mutatóujjukat (jobb kéz) a kulcs alá rakják.ez azért kell hogy a könyv majd balra és jobbra el tudjon fordulni.

és akkor: az egyik mondja hogy : Júlia itt vagy?ha itt vagy fordítsd el a könyvet!
és a könyv nálunk gyakorlatilag minden esetben elfordult.
Júlia kérdezhetünk tőled haigen fordítssd...

Mutasd meg az igent ,most mutasd meg a nemet.
és aztán lehet kérdezgetni...

DE HOGY KI EZ A JÚLIA ARRÓL SENKI NEM HALLOTT?

Vajk Creative Commons License 2003.07.06 0 0 432
Azt hogyan kell?
Előzmény: gyürke (430)
gyürke Creative Commons License 2003.07.06 0 0 431
na mivan gyerekek?:
gyürke Creative Commons License 2003.07.05 0 0 430
ki idézett már szellemet könyvvel ???

mert mi mindig úgy csináltuk és mindig összejött szinte.

egyszer a haverommal is próbáltam és állandóan kicsavarodott a kezünkből és nem jutottunk semmire

miklos1234 Creative Commons License 2003.05.28 0 0 429
Hello mindenki újra itt vagyok, a 2szer 10 napból azért lett 1 hónap, mert a két 10es közötti 10esen nem voltam egészen magamnál, és a gépnél, csak azért írok hogy jelezzem még élek, nem jöttek el értem se a szellemek, se senki, úgy látom van mit bepótolnom olvasás terén, megisteszem, minden jót
Vajk Creative Commons License 2003.05.18 0 0 428
elszellemeskedünk itten:)
Előzmény: rinpoce (427)
rinpoce Creative Commons License 2003.05.18 0 0 427
:-))))))))))))))))))))
Előzmény: Vajk (426)
Vajk Creative Commons License 2003.05.18 0 0 426
ha meg mégis zörgök és ijesztő is leszek, akkor én leszek a Vaj-k-rém.
Előzmény: rinpoce (422)
Vajk Creative Commons License 2003.05.18 0 0 425
akkor már inkább bob marleyt...
bár én mostanában legszívesebben ( az elhunyt családtagokon kívül) szabó lőrinccel beszélgetnék..
Előzmény: Törölt nick (423)
Vajk Creative Commons License 2003.05.18 0 0 424
pszeudo pszichológusként:)) erre azt tudom mondani, hogy a kényszeresek biztonságot keresnek a mindennap ismétlődő mozdulatokban.
Nem félnek, csak biztonságot keresnek. Ennek oka lehet a gyerekkori rendszertelenség, a kialakulatlan napirend, stb. Kb olyan, mint nekem(te jó ég, kényszeres vagyok?) az, (és szerintem sokunknak), hogy nem szeretek olyan ágyban aludni, mely nem fal mellett van. Pl a szoba közepére berakott ágyban nehezen tudnék elaludni, pedig nem félek semmitől(semmi meghatározhatótól), CSAK nem érzem magam biztonságban.

Előzmény: Törölt nick (419)
rinpoce Creative Commons License 2003.05.16 0 0 422
Ja... VAjkot is bevesszük, ne zörögjön... :-)))
Előzmény: Törölt nick (421)
rinpoce Creative Commons License 2003.05.16 0 0 420
;-))))))

Jo helyen kérdezzük pont!!!! A szellemtopikban!!! Ime VAjk, itt a válasz a kérdésedre....

Előzmény: Törölt nick (419)
rinpoce Creative Commons License 2003.05.16 0 0 418
Bizony érdekes dolgok derülnének ki, ugyanugy, mint az üldözési mániáknál... Én tudnám, mire gondoljak... Ismerek ilyen embert az egyik barátnöm édesanyja, meglehetösen nehéz vele az élet. Mindenét lesprézik, stb.... Vajon kitöl, mitöl fél??...
Előzmény: Törölt nick (417)
rinpoce Creative Commons License 2003.05.16 0 0 415
Talán nekünk is ugy kéne tekinteni rájuk... :-)
Előzmény: Törölt nick (414)
rinpoce Creative Commons License 2003.05.16 0 0 413
Igazat adok neked! Én akkor is felülvizsgálnám az "örülteket" más szempontok alapján...

Azt tudod, hogy régen nem bántották, söt néhol tisztelték öket, de hogy miért, arra most nem emlékszem...

rinpoce Creative Commons License 2003.05.16 0 0 411
Nem tudom... Amit leirtál már egy topikban felvetettem, de nagyon lehurrogtak. Söt! Most is le akartam irni, de eszembe jutott, hogy nagyon nem jött be...
Mindenesetre érdekes lenne tudni, mitöl lesz az ember lelki sérült, mert nem hiszem, hogy virustol, csak ugy, vagy valami ilyesmi magyarázattol! Ráadásul, ha kap egy csomo drogot, letompitják, azt gondolják meggyogyult. Láttam ilyen embert, visszaküldték a tanfolyamra, az "a" betüt sem volt képes leirni...

Gyerekkoromban, ahol éltem, volt egy örült ember, két bottal minden nap véresre verte az arcát. Ha megkérdezték miért csinálja, azt mondta, hogy rossz volt. Fiatal ember volt, senki semmiféle dologra nem emlékezett senki, amikor rossz lett volna... VAjon mikor volt rossz ez az ember??? Elözö életében???

Előzmény: Törölt nick (410)
rinpoce Creative Commons License 2003.05.16 0 0 409
Igen, pont amiatt...
Előzmény: Törölt nick (406)
rinpoce Creative Commons License 2003.05.16 0 0 408
:-) Vajk!

Olyanokat kérdezel, amit nem tudok! Mindenféle szellemek vannak, de csak azok akarnak az emberekkel kapcsolatot teremteni akiknek legalábbis valamilyen problémájuk volt. Esetleges veszélyekre hivtam fel a figyelmedet. Én nem beszélnék ördögröl, inkább azt mondom, ahogy az emberek sokfélék, ugy a szellemek is..

A gyerekek sokkal többet látnak, igaza van Andersonnak, olyan tudásuk van, ami a szocializácioval eltünik sajnos. Ilyen a társadalmunk, sajnos. Én figyelném, egy hároméves gyerek beszédéböl sok érdekes dolog derül ki! És még nem tud hazudni!!

A meditácio során nem hivunk szellemeket. Ott inkább ugy fogalmaznék látomásaink lehetnek, testünknek pedig ajándék!!

Előzmény: Vajk (405)
Vajk Creative Commons License 2003.05.16 0 0 405
Miért kellett ehhez beteg ember? Mert őket "szállta meg a gonosz"?

De ezt meg lehet most is csonálni, kimegyek a felszabra es locsolok szenteltvizet a népekre:))

Sokan nem az égető érzés miatt kiabálnának szerintem:)

Előzmény: Törölt nick (403)
Vajk Creative Commons License 2003.05.16 0 0 404
Van egy 3 éves lánykám. Olyan nézése volt kisebb korában, hogy mindenki, akit alaposabban megnézett magának zavarba jött. Én is.
Átható, "mindent látó", belédhatoló, lecsupaszító nézése volt.

Aztán vagy elmúlt, vagy megszoktam...
Ő mondogatta néha, hogy ott egy néni, de aztán nem is volt ott semmi. Nem ijedt meg, csak úgy mondta, nem tulajdonított a dolognak nagy jelentőséget.

OFF
Indigó gyerekekről olvasott valaki?

Előzmény: Törölt nick (401)
Vajk Creative Commons License 2003.05.16 0 0 402
Mások azt mondták(itt a topicban!), hogy a szellemekkel ígyis, úgyis együtt élünk. Egy rosszul sikerült szeánsz mit válzoztat ezen az együttélésen?

Megint ebben a topicban hangzott el, hogy általában a jó szellemek mennek el egy ilyen szeánszra, és kizárják maguk közül a rosszakat.
Akkor egy nem "szakszerúen" befejezett szeánsznál(mint amilyen a mienk is volt), miért a rosszak jönnek elő hirtelen, miért nem a jók illetve a jók miért nem védenek meg mindket továbbra is?

Előzmény: rinpoce (396)
Vajk Creative Commons License 2003.05.16 0 0 400
Azt te honnan tudod leszűrni, hogy meditálással valóban szellemvilágot tapasztalsz, vagy pedig csak megjelentek azok a dolgok, amiket nagyon szerettél volna, hogy megjelenjenek... de az elmédben csupán.

Beszélgettem a témáról egy doki barátommal. Ő aszonta, a Sárga ház tele van médiummal, mert azok az emberek ott sokmindent látnak.
Kérdeztem, nem lehet, hogy valós dolgokat tapasztalnak és nem csak az elméjük szüleménye? Aszonta erre, hogy nem, mert gyóccer hatására elmúlnak ezek a látomások.
Már csak az a kérdés hogy ez a gyóccer nem véletlenül azt a bizonyos harmadik szemet vakítja-e el...

Előzmény: rinpoce (396)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!