Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem derült ki, hogy pontosan hol nem tudod Magyarországot kiválasztani. Ha már regisztráltál, ott a címed. Ha új címet akarsz regisztrálni, ott a listában Magyarország. Most néztem meg, működik. Fura.
Diana 350 Magnum N-tec Luxus gázrugós 4,5 mm-es légpuska nagyon szép újszerű állapotban 7,5 Joulos engedélymentes verzióban eladó!
Fém részek hibátlanok, rozsda, stb. nélkül. Fa része szép, egyedül alul az agyazás elején látható pár feltámasztásból eredő kisebb horzsolódási nyom, melyről kép is készült. Adom hozzá az eredeti csomagolását, papírját és egy hozzá való erős Ntec gázrugót, mely beszerelése után már engedély kötelessé válik, hiszen a gyári érték szerinti lövedék sebessége kb. 380-400 m/sec körül lesz. Megtekintés, kipróbálás nálam lehetséges, de előre utalás esetén futárszolgálattal is elküldöm, biztonságosan eredeti csomagolásában, viszont ennek ára a vevőt terheli. Ára 170 000 ft.érd: lehetőleg a 70/290 9901-es számon, mert ritkán vagyok itt elérhető.
Köszönöm, hogy elolvastad, kérésre jó felbontású képeket tudok küldeni! :-)
Tisztelt forumozók, JSB Exact Jumbo Heavy 5,5mm lővedéket vásárolnék. Ha van valakinek esetleg tippje hol érdemes körülnéznem kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm.
Tudom, hogy itt ez nem az a hely, de hátha más is több hobbival is meg van áldva és az egyik klubtársamnak szeretnék segíteni. Xl-es Trek Madone 5.2 Carbon országúti kerékpárt szeretne cserélni pcp versenylégpuskára akár értékegyeztetéssel is, ha valakit érdekelné keressen nyugodtan ;)
Továbbra is keresek ilyen sebességmérőt Chonograph LMBR (Chrono MK2 vagy Choro R2 Mini néven) Sajnos a legtöbb forgalmazónál már nincs raktáron vagy elfogyott, csak az újabb van (MK3) persze kétszer annyiért.