10 kg-ot hozhatsz kóstolóba :-)))! Ingyen és bérmentve :-))))))! Nem kell sok,csak hogy megpróbáljam, hogy eszik-e. Tudod "csak" 2 kutyám van! Egyenlőre :-))))!
Ja, igen, Tegnap beszéltem is vele, mert munkatársam :-))))! Oksika, akkor küldj vele légyszi egy adagocskát és akkor szólok majd, hogy hogy ízlik nekik. Nagyon köszike :-)!
Fogalmam sincs, hogy kik mennek a strázsába :-s. Igen, utána én is gondolkodtam, hogy kérhettem volna Tőled ott Dombóváron. Na mindegy. Majd összehozzuk valahogy :-).
Megyünk mindenhova! most 8-án a Strázsában nem lesz valaki, aki vinne neked 1-2 kg-ot? Küldenék próbának! Bár ha gondolkodtunk volna, legalább azt elvihetted volna haza, ami éppen nálam volt egy 20-30 dkg:) Még a kocsiban is volt vagy fél kg.:)
még nem írtam le az összetételt, dokibá'nál jártam:)
Az a baj, hogy nem tudom, hogy tuti megennék-e a fiúk, mert marha válogatósak :-(! Az egy dolog, hogy ott Dombóváron megették, ott volt mellettük 2 kutya még :-)! Mondjuk legrosszabb esetben lepasszolnám Ritának :-))! Derby? Champion?
Köszike a dícséretet, ennek örömére hozok is Morrisról egy képet :-))))) Dombóvárra megyek csak, máshova most nem :-) Európán mindkét fiam kitűnő lett :-)))))!
Természetesen szépek voltatok a klubbon is! Az Európán már nem tudtalak figyelemmel kísérni, mert annyi mindenkivel beszélgettem, hogy negyedére sem maradt idő, mint szerettem volna!
Köszönjük, nagyon jók:) Nézegettem az albumod, nagyon várom már a Klubkiállítás képeit! Holnap (természetesen) megint kiállításra megyek, majd estére benézek, hátha van már valami a klubról is:))