de a duda és azt követő groove az bizony az In The Closet intrója volt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha meg is hallgatnád, amit belinkeltél, akkor rájönnél, hogy nincs igazad.
Az nem ugyanaz a groove. A belinkelt 97-es felvételen a duda után a She Drives Me Wild-ből van pár taktus és utána In The Closet. A nyilvánosságra került This Is It próbán egyikből sem hangzott el egy taktus sem. Helyette a Why You Wanna Trip On Me-ből volt pár másodperc. De azért még bizonygasd nyugodtan, hogy neked van igazad.
Egyrészt nem egyezik a szerkő, valamint ahogy azt már korábban kitárgyaltuk, a gitáros a History turnén még Jennifer Batten volt, és nem ez a csaj. Valamint az In The Closet-et nem tudom, hol hallottad benne, ugyanis az a két taktus nem ebből a számból van, hanem a Why You Wanna Trip On Me-ből, ellentétben a History turnéval, ahol valóban volt In The Closet.
Nem ezt én sem hiszem. De kicsit sem lepődnék meg ha kiderülne hogy ez még 96/97-ből való a HIStory próbáiból. Jacko imidzse stimmel, a koreográfia stimmel, a They Don't Care About Us" / "History" / "In the Closet" számok összegyúrása stimmel, bár az utóbbi számból csak 2 taktus hallható, utána vége a bejátszásnak, de aki látta a Brunei vagy az Auckland videót az be tudja azonosítani.
Lehet, hogy egyedül vagyok itt a véleményemmel, de momentán nem látok semmi olyasmit ami bizonyítaná az ellenkezőjét.
szerintem ez a bizonyos felvétel a próbán, amit bemutattak nem MJ halála előtt készült 2 nappal, hanem talán évekkel korábban
Tehát valamikor, évekkel ezelőtt csak úgy hobbiből nekiállt próbálgatni? Hát, én ezt kizártnak tartom. Az ember akkor szokott próbálni, amikor koncertkörútra készül. Csak úgy öncélúlag, önmaga szórakoztatására, ez nem valószínű.
Mint az első hozzászólásban írtam, szerintem ez a bizonyos felvétel a próbán, amit bemutattak nem MJ halála előtt készült 2 nappal, hanem talán évekkel korábban. Teljesen máshogy néz ki Jacko, mint a táncosok castingján készült videón, ráadásul ezek közül egyik táncos sem látható a próbán, beleértve a lányt sem aki Jackopower szerint a gitáros. Szóval szerintem itt az AEG aki a felvételt a CNN rendelkezésére bocsátotta elég csúnyán csúsztat.
A playbacket kifejezetten az énekre értettem (vagyis hogy MJ a koncert 2/3-ban csak tátogott) és csak azért írtam, hogy ennyi erővel akár egy táncos is léggitározhatna a koncerteken. Amúgy a technikai részleteket tekintve leginkább az utolsó George Michael turnéhoz tudnám hasonlítani az élő és playback hangszerek viszonyát. Vagyis neha a komplett zenei alap is squencerről jött és a zenészek élőben rájátszottak. De pl. van amikor csak refrénben volt így, és néha csak 1-1 hangszert kevertek be felvételről.
Volt ott egy kérdőjel a hozzászólásban Jennifer Batten neve után ha nem tűnt volna fel, vagyis sejtettem hogy nem ő az a videón, csak itt ugye semmiben se lehet biztos az ember mert ugye smik/paróka... De azt talán leszögezhetjük, hogy nem az általad megjelölt Tyne nevű táncost látjuk ott gitározni, mint ahogy egyik más táncost sem találunk a casting videóból a vitatott felvételen.
Jaj te szerencsétlen, a képen szereplő "Tyne" nevű táncos még véletlenül sem a gitáros (Jennifer Batten?).
A This Is It turnén már nem Jennifer Batten gitározott volna, hanem a képen látható lány, aki Jennifernek a lánya lehetne.
Mondjuk a 90-es években a Jackson koncerteken a műsor 2/3-ad részben play-backről ment (nem úgy mint a Victory vagy a Bad tour -nál anno), tehát elviekben akár egy táncos castingon is lehetett volna zenészeket verbuválni a produkcióba, mondván "a mozgása kicsit ügyetlen, de gitárosnak pont jó lesz!"
A gitár mindigis élő volt a Jackson-koncerteken, mint ahogy az összes többi hangszer is. Azt hiszem, talán egyedül a They Don't Care About Us-ban szólt playbackről a gitár sávja a History turnén. Viszont a This Is It turné próbájának kiszivárgott felvételén az új csaj élőben gitározik az említett dalban, jól hallható hogy más a gitár soundja mint a lemezen.
History turné, egy kis baki történt a Billie Jean elején. Valószínűleg elbambulhatott a szekvenszert kezelő hangmérnök, így az ének pár ütemmel később indult el, mint kellett volna. Viszont így az is kiderült a videóból, hogy az összes hangszer élő volt, és csak az ének volt playback.
Nem volt pénze. Kellett a koncert. Már legyártották a lemezeket. Kész az új albumra az első videó.
Kiadot lemezei: 87, 91, 95, 97, 01, Azóta ki lett adva 3 válogatás album , meg 2008 ban a Thriller 25. Ez volt afelvezető lemez, az új albumhoz, hogy visszajöjjön. Volt 203 -2005 között egy csúnya peridőszak amikor nem adhatott ki lemzeket.
Ezt meg ott bukod hogy Jennifer aki föleg a BAD és Dangerous turné alatt volt, nos ő nem 23 éves mint a lán a képen, hanem inkább 45 fele van.
Még a haját sem úgy hordja. Most tényleg ennyire vakegér vagy, vagy csak már rájátszól a hülyeségedre?
She served as a backing guitarist for Michael Jackson's Bad, Dangerous and History tours, where she became recognizeable for her outrageous hairstyles and costumes. She also backed Michael Jackson during his 1993 Super Bowl half-time performance.
Utolsó mondatodat mintha magadra értenéd. Hiszen pont te állsz elő képtelen ötletekkel. Nem tünt még fel?
Ja amúgy félreértés ne essék, én is sajnálom ami MJ-vel történt a nyolcvanas évek végén a "Bad" korszakban nagy rajongója voltam. 95 nyarán vagy egy órán át viszonylag közelről néztem amit a Lánchídon forgatott. A CD gyűjteményemben megvan a lemezeinek a többsége ha nem is az összes. Szóval nem a halálán vagy az utolsó évein kárörvendek. Egyszerűen csak messziről bűzlik ez az egész meghirdetett visszatérés és a halála. Ennyi.
Jaj te szerencsétlen, a képen szereplő "Tyne" nevű táncos még véletlenül sem a gitáros (Jennifer Batten?). Arról már nem is beszéljünk, hogy a 2 csajnak aztán tökéletesen más az arcberendezése meg a frizurája, fru-fru stb. De tudom-tudom... smink és paróka... Na ne már... Mondjuk a 90-es években a Jackson koncerteken a műsor 2/3-ad részben play-backről ment (nem úgy mint a Victory vagy a Bad tour -nál anno), tehát elviekben akár egy táncos castingon is lehetett volna zenészeket verbuválni a produkcióba, mondván "a mozgása kicsit ügyetlen, de gitárosnak pont jó lesz!" Most már kezdem érteni miért nem foglalkozik ezzel senki: a MJ rajongók annyira elvakultak, hogy képtelenek szembenézni azzal a ténnyel, hogy a bálványuk az utolsó éveiben fizikai értelemben egy emberi roncs volt. Ezért inkább mindent bevesznek (sőt meg is magyarázzák maguknak), ami az ellenkezőjét próbálja álátámasztani igencsak vitatható módon.
Mivan? Nem veszek el tőle semmit, de elnézést, ha esetleg majd nem lepődök meg, ha kiderül, hogy kinyírták puszta pénzéhségből, Jacko meg áldozat volt, de keményen, és sokan direkt a vesztébe hajszolták. (De ha ebből nem esett le, akkor még jobban leírom: Sajnálom, hogy ez történt Jacko-val.)
Semmi gond. Az előző hozzászólásodból már sejtettem, hogy neked korrepetálásra lesz szükség!
Segítek a 3 képből, kiveszem ami megzavarhatta koncentrációs képességedet, hátha most talán leesik.
Kérdésedben ott rejlik a válasz: Smik. Paróka.
Tudod Jacksonnak csak az egyik füléből hiánzott. És bár megtéveszthet az hogy a sajtóban megjelent mindkét képen a bal oldali fülét mutatják, de ne feledjünk két dolgot:
1., A képet lehet tükrőzni!
2., írták azt is hogy operáción esett át a koncertre, meg van protézis is.
Iylen egyszerű!
Ha kicsit jobban belegondolnál, és/utánanéznél akkor nem tennél fel ilyen gyermeteg kérdéseket.
Na most lehet hogy teljesen gyengeelméjű vagyok, de a casting video-n szereplők közül egyet se sikerült beazonosítanom a próba-videós táncosok közül, Szerintem ezek nem azok a srácok, akkikel Jacko pacsizik, de végülis tök mindegy. Egyetlen kérdésem maradt csupán: Jackson miért nem úgy néz ki a színpadi próbán mint a castingon??? Göndör haj lófarokba fogva, az arca kisimulva, az utóbbi években készült képeken egyáltalán nem így nézett ki. Ehhez képest a napszemüveges videón minimum 10 kilóval soványabbnak tűnik, a haja rövidebb, az arca kicsintosodva... Mi történt a 2 felvétel között? Smik? Paróka? Gondolom otthon vagy a témában és nyilván erre pontosan tudod a választ. A "This Is It" fotóhoz még annyit hozzáfűznék hozzá, hogy ezen tisztán látszik Jacko füle teljes egészében. Még jóval a halála előtt cikkeztek arról , hogy a fülcimpája gyakorlatilag teljesen hiányzik, mivel az orrplasztikáihoz "onnan vettek anyagot". Szóval a fotót mindenképpen így vagy úgy, de manipulálták.
Látom a gyereknek minden új vicc új!
Akkor fussunk neki mégegyszer.
Ez a cikk akkor vetődőt fel amikor megjelent a kép. Majd csöndbe maradtak, mikor megjelentették a 1,41 perces felvételt.
Persze attól még lehet, hogy ez montázs, bár szerintem se az I, se az S betűből nem hiányzik egy rész sem!
A téma amihez hozzászóltál az előbb már tisztázásra került, így nem értem hogy (max. szarkavarás okán) miért futsz neki még egyszer?
Akkor most mellékelem azt a képet amin a színpadon áll és ugyan itt, az O2 arénában, ezen a színpadon volt az emlékezés. Itt nincs This is it felírat és így nem s hiányzik a lába közül, de a ruha ugyanaz.
Jó lenne, ha most ezután nem jönnél vissza és mondjuk vetnéd fel, hogy pl.: az 1996-os History turnén vették fel ezt a felvételt, és most direkt csináltak egy castingot, ahol a 13 évvel később hasonmásokat keresetek a szereplőválogatáshoz. Mert ugye ennek akkor az esélye mint az S betű hiányának!