Keresés

Részletes keresés

Zoszi69 Creative Commons License 2009.08.18 0 0 332
Egyébként pont a 313. hsz.-ban írtam róla bővebben.
Előzmény: Chip-TFF (330)
Zoszi69 Creative Commons License 2009.08.18 0 0 331
Szia!

Az a baj, hogy ahol én is tudok ilyen sulit, az lehet, hogy neked messze van, mert vidéki megyeszékhely középsulijában lenne ilyen irányú oktatás, de a nem elégséges jelentkezői létszám miatt (nincs meg a 10 fő) most még nem indítják el. 2 éves képzés, kb. 200000 Ft. Bezzeg a nappali képzésükre van igény, az indul is, de oda meg már én nem mehetek, mivel elmúltam 23 éves. :-)

Itt néztél már szét? KATT ide!
Előzmény: Chip-TFF (330)
Chip-TFF Creative Commons License 2009.08.18 0 0 330
Sziasztok! OKJ-s oklevelet ado tanfolyamot keresek (nem kertelek) a papir miatt. Az se baj ha tanulok is valamit. :)
Rendes foallas mellett vegeznem el, tehat valami "esti" tagozatos lenne jo.

Mit tudnatok ajanlani?

Elore is koszi!
bestpixel Creative Commons License 2009.07.27 0 0 329
Persze, hogy csináltam! Írtam mailt.
Előzmény: Törölt nick (328)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.27 0 0 328
Most engem a ff. analóg érdekel és az éjszakai fotózás, csináltál ilyesmiket is?
Előzmény: bestpixel (327)
bestpixel Creative Commons License 2009.07.26 0 0 327
Most nincs laborom. Valszeg nem is lesz, csak egy negatív-hívórendszer (tartály, szárító, stb.). De laboráltam évekig, volt saját laborom is.
Előzmény: Törölt nick (325)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.25 0 0 326
Hali!

Menj oda személyesen mindkettőhöz, jobb helyeken az első beszélgetésért nem kell fizetni :-) vigyél képeket is, figyeld meg hogyan viszonyulnak hozzád…
Előzmény: gilmo (324)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.24 0 0 325
Hali!

Megkaptam a mélt.

Most neked van FF. analóg laborod? Ez nekem a levélből nem derült ki.
Előzmény: bestpixel (323)
gilmo Creative Commons License 2009.07.22 0 0 324

Sziasztok,

én két tanfolyam közt mérlegelek:

- az egyik az ASA (amiről már elég sokat tudok :)

- a másik az ArtworkPhoto Pest Fotóiskola, amit vhogy senki nem emít,  a honlap megnyerő, de húzós az ára.

Aki ismeri és van véleménye róla, ossza meg velem is :)

Köszönöm.

bestpixel Creative Commons License 2009.07.20 0 0 323
Alapvetően digitális és stúdiófotó, de az igények alapján más is lehetséges. 20 éve fotózok, még a filmes érában tanultam és dolgoztam, ehhez is értek.
Küldtem mailt a részletekről.
Előzmény: Törölt nick (322)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 322
Milyen témakörben, analóg FF. és képszerkesztés érdekelne.
Előzmény: bestpixel (321)
bestpixel Creative Commons License 2009.07.19 0 0 321
Írtam mailt, de visszajött a publikus címedről! Én vállalok fotós oktatást magántanárként, ha írsz egy mailt, a válaszban elküldöm a részleteket!
Előzmény: stopover (318)
szaktanár Creative Commons License 2009.07.18 0 0 320
Kedves szaktanár kollégák!

Szeretnék létrehozni egy topikot „szaktanárok egymás között címmel” hogy segíteni tudjuk egymás munkáját. Várhatóan holnapra lesz meg a topiknyitáshoz szükséges 30 hozzászólásom, addig türelmet kérek.

Várok mindenkit szeretettel!

runner 125 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 319
Sziasztok!

Segítségeteket kérném Alkalmazott fotográfus szakképzésben.

Szeptembertől szeretném elvégezni ezt a 2 éves, OKJ-s képzést.
Az időbeosztás mindegy, nem dolgozom sehol.

Tudtok ajánlani Budapesten iskolákat?

Illetve mibe kerül egy ilyen 2 éves képzés?

Köszönöm szépen előre is a segítséget!

Üdv.M

stopover Creative Commons License 2009.07.09 0 0 318

Sziasztok!

Olvasgattalak titeket, és tudom hogy annyi ember ahány vélemény....de mégis szeretnék elvégezni egy fotóstanfolyamot, egy alapot. Hobbi szinten fotózom, de azért még bőven vannak hiányosságaim. Melyiket ajánlanátok?

Nálam sajnos az szempont hogy ha hétközben vannak az időpontok akkor minnél később kezdődjenek, mivel sajnos sokáig dolgozom:(

photpress-ről mi a véleményetek?

Stalter - asa?

Fotoart?

Bárkinek a véleményét szivesen veszem:)

lampionos Creative Commons License 2009.05.20 0 0 317
Sziasztok!

Tud valaki infót webmester képzésről? Még eléggé kezdő vagyok, meg van vagy 2 évem a továbbtanulásig, de érdekelne ez a szakma/tanfolyam. Tudom, hogy off a téma, de nagyon érdekelne minden infó!
Köszi előre is.
lampionos
Előzmény: bestpixel (316)
bestpixel Creative Commons License 2009.05.03 0 0 316
Fotós oktatás profi tanárral – hobbyfotósoknak is!:

Tapasztalt, képzett fényképész profi szakoktatást, magánórákat vállal kezdőtől haladó szintig, egyénileg és csoportos formában, Budapesten saját, központi fekvésű, kitűnően felszerelt stúdióban. Amatőröknek, hobbyfotósoknak speciális tananyag! Szakmai gyakorlat igazolása is lehetséges. További infó: email (publikus), vagy 06-20/28-26-196.
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.03 0 0 315
Sziasztok ha nem gond ide is betenném, ez most szerdán kezdődik…

Fekete-fehér analóg technika magas szinten a zónarendszer segítségével.

Hogyan használható Ansel Adams módszere 2009-ben,a napjainkban
forgalomban lévő filmekkel és hívókkal?
Rejthet-e valami többletet az analóg technika? Ha van valami kérdése az analóg technikáról,de soha nem merte megkérdezni, avagy mennyire sötét egy sötétkamra.
Előadás sorozat felvétel és labortechnikáról a Reflex Fotóklubban, szerdánként 18.00-tól. A két elméleti előadást több gyakorlat követi, igény szerint, kis csoportokban.
Az elméleti oktatáson a részvétel díjmentes.

Minden f-f fanatikust és nem annyira fanatikust szeretettel várunk!

Az első előadás időpontja: 2009 május 6.

Helyszín:Reflex Fotóklub, Budapesti Művelődési Központ (BMK)
XI. Etele út 55, II em. 202 terem.
Információ: Kührner László klubvezetőnél. Tel: 30/245-4195

Zoszi69 Creative Commons License 2009.04.20 0 0 314
UP!
Előzmény: Zoszi69 (313)
Zoszi69 Creative Commons License 2009.04.17 0 0 313
Sziasztok!

OKJ-s fotósiskola (eseményrögzítő és laboráns) !!!!!!!

Békéscsabán a Békéscsabai Központi Szakképző és Kollégium Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája kellő számú jelentkező esetén (minimum 8-10 fő) felnőttképzés keretében (de, ha valaki még nem töltötte be a 21. életévét, akkor akár nappali tagozaton is) érettségizettek részére indít fényképész képzést.

A képzés ideje 2 év, képzés költsége minimum induló létszám esetén max. 200.000 Ft.

Tájékoztatást lehet kérni, és előzetes jelentkezést lehet regisztráltatni Vlcskó Pálnál, telefon: 06/66 444-679.

Bővebben a gyakorlati oktatás tematikája megtekinthető az iskola honlapján: ITT

Nekem csak annyi érdekem fűződik az egészhez, hogy én menni szeretnék, már jelentkeztem is, csak még pár fő hiányzik a létszámból.

csutka74 Creative Commons License 2009.04.07 0 0 312
Sziasztok!

2009-es workshop időpontok érdekelnének. Tud valaki segíteni hova érdemes elmenni?
A tárgy és absztrakt téma érdekel. FONTOS
csutka
rsutton Creative Commons License 2008.10.21 0 0 311
Kedves ikakkolo!

Október 31-én pénteken 17 órától indul az első kezdő csoport, 1-én és 2-án pedig a másik kezdő és a haladó.
Előzmény: ikakkolo (310)
ikakkolo Creative Commons License 2008.10.14 0 0 310
Tudja valaki, h mikor kezdődik pontosan az ASA-ban az idei fotóstanfolyam?
Kolbaszosrajaspizza Creative Commons License 2008.09.30 0 0 309
....es ha en azt mondom h nem erdekel az analog vilag, akkor mi van? nagyon gaz? :)
kompaktrol attert dslr tulajdonos vagyok, es egyszeruen csak ki szeretnem hasznalni a gepem lehetosegeit...

ilyen megkozelitesbol pl ki mit ajanl?
bestpixel Creative Commons License 2008.09.16 0 0 308
Profi fotós oktatás – hobbyfotósoknak is!

Tapasztalt, képzett fényképész profi szakoktatást vállal kezdőtől haladó szintig, egyénileg és csoportos formában, Budapesten saját, központi fekvésű, kitűnően felszerelt stúdióban. Amatőröknek, hobbyfotósoknak speciális tananyag! Szakmai gyakorlat igazolása is lehetséges. További infó: mail(publikus), vagy 06-20/28-26-196.
Lugosi Dániel Creative Commons License 2008.09.15 0 0 307
nah eldöntöm a vitát:

www.photopress.hu
.timber>>code Creative Commons License 2008.09.12 0 0 306
Szerintem jo nekem a kezdo is. Mar csak azert is mert van egy ismerosom aki tenyleg kezdo es akkor mehetunk egyutt.
Előzmény: rsutton (305)
rsutton Creative Commons License 2008.09.12 0 0 305
A Stalternél idén két kezdő és egy haladó csoport indul, a haladóban már csak kevés hely van, a kezdőkben még több. Azt, hogy melyik a neked való, majd a Stalter eldönti, azt szokta kérni, hogy vigyél pár fotót a beiratkozásra és megnézi. Ha érdekel a dolog, hívd fel nyugodtan, a honlapon is ott a száma és Ivettke is ideírta. Nagyon kedves, körbevezet, mindent megmutat, elmagyaráz, nekem nagyon szimpi volt.
Előzmény: .timber>>code (294)
Ivettke Creative Commons License 2008.09.12 0 0 304
akkor tenyleg van joga mondani barkinek, hogy te ne legyel : <rakj ide barmilyen szakmat> , mert a szomszed fuje mindig zoldebb
.timber>>code Creative Commons License 2008.09.12 0 0 303
En meg ismerek tehetseges <rakj ide barmilyen szakmat> aki epp csak megel belole.

Szerintem minden szakmaval lehet baromi nehezen megelni es "gennyesre" keresni magat az embernek. Fuggetlenul attol, hogy tehetseges vagy sem. Sokkal tobbet szamit az 'onmanagement' (es megfigyeleseim alapjan altalaban a kevesbe tehetseges embereknek megy jobban... biztos kompenzalnak :D)

De nem lepnenk ezen tul? :)
Előzmény: az én titkos nikkem (302)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!