Keresés

Részletes keresés

Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2003.02.24 0 0 71
A Színes Mai Lap egy szar lap, ha ilyen picsákat enged a közelébe. Riskó Géza! Mit akartok ettől a dagadt bigétől?
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.24 0 0 70
Zsanett: "féltékeny vagyok a Big Brotherra!" 02-24 15:20
Zsanettet faggattuk Renatoról

Mi a vélerményed az új szereplőkről?

Aki nagyon szimpatikus az Öcsi és Szilvi.

Mit szólsz Szilvinek a Gézuval történt "csörteváltásához"?

Pont ezért teszett meg a Szilvi, mert így reagálta le a dolgokat. A Gézu meg szerintem olyan, mint a Popey.

Szerinted Renátó eléri a célját Kornéliánál?

Szerintem házon belül nem. Kornélia átlát a szitán.

És mit szólsz, hogy a lányok fúrják egymást?

Hát fura volt, mert az elején el is hangzott, hogy ők mások lesznek, mint mi. Valaki azt mondta, hogy "tartsunk össze, mert az előzőben utálták egymást." Aztán az első jelöléskor az összes lány lányt jelölt. A legnagyobb szarkeverő a Linya, őt az Angélához tudom hasonlítani, aki beállította magát, hogy ő a jó és mindenki más rossz.

Te is szivesen beköltöznél a Házba?

Persze, akár három hónapra is, a Big Brother miatt. A hangja hiányzik. Olyan szinten féltékeny vagyok a hangjára, hogy utálom, ha máshoz szól. Nekem örökre az én Nagy Testvérem marad.

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.24 0 0 69
:)))
Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.24 0 0 68
Csak így tovább Publisher, én kiváncsi vagyok.
Ajánlom továbbá: www.antibulvar.hq.hu
GATTA Creative Commons License 2003.02.24 0 0 67
olyan vagy, mint egy papagáj...
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.24 0 0 66
Horváth Zsanett nevű ma sem írt a Színes Mai Lapba :)))

Timna Creative Commons License 2003.02.23 0 0 65
hú, a pics*ba :)))
Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.23 0 0 64
Horváth Zsanett nevű újságíró ma sem írt a Színes Mai Lapba :)))

GERMANICUS Creative Commons License 2003.02.22 0 0 63
Ezek a szervezetek lényegében megalakulásuk óta nem értettek még egyet semmiben. Zsanett, ezt is elérte, büszke lehet magára.
Előzmény: Törölt nick (61)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.22 0 0 62
Caligula és Augustus

Tóta W. Árpád
2002. december 12., csütörtök 4:08

Könny szökhet a szembe,
ha elérhetetlen a vágy.
Borult mennyei égboltból
zavaros a csepp, de lágy.

- Lupsán Angéla

Zsanett újságíró lett. Nem lesz, nem annak készül, hanem az lett. Egyik napról a másikra újságíróvá vált, megmásodott, mint Jézus Urunk, egyszer csak megvilágosodott, talált egy öreg Robotron írógépet valamelyik csipkebokorban, aztán onnantól ő már felszentelt újságíró.

Mégpedig a Színes Mai Lapnál, ami azért körbesimogathatóbbá teszi a jelenséget, lévén ez az újság a Big Brother hivatalos napilapja. Arról már elméláztunk, hogyan reformálta meg, avagy belezte ki a hír fogalmát a médiapartnerség, hogyan lett egyeduralkodó szemponttá az, hogy a szöveg érdeklődést váltson ki. Most meg az újságíró meghatározása folyósodik el, mint öreg tintagomba.

Különben abban a lapszámban, amely hírül adta ezt a nagyszerű akvizíciót, éppen az látható fényképen, ahogy Zsanett aláírja a szerződését. Így teljes az arculcsapása az újságírótársadalomnak, főleg annak a - jelentős - részének, amelyik bármiféle szerződés vagy munkaviszony nélkül végzi a munkáját.

Azért van egy másik szemszög - más szemében a szöget -, Zsanetté mégpedig, a realitásérzékét végleg hátrahagyó spotcsinálta celebritásé, aki lépten-nyomon lenyilatkozta, mennyire nagyon akar ő a médiában dolgozni, talán még háborgott is emiatt, buborékot hányt az a legendás kék szeme: médiát nekem, de rögtön! Végül is a tv2 viszonylag jól jött ki ebből, tanultak a Tiger-incidensből, és nem csináltak műsort neki, viszont megtették alprincessznek egy provinciájukban, ahogy Caligula ütötte konzullá a lovát. Az már megint egy másik oldala a Rubik-kockának, hogy Caligula Rómájában a konzuli státusz nyilván nem járt különösebb dicsőséggel, merthogy ott nyihogott köztük az a paci. Zsanett szája viszont be van tömve egy darabig, s amikor majd néhány hónap múlva elfogy a hírnév, talán az étvágya is lelohad, és lassan visszacsordogál a szörpgyárba telefont kapkodni. Addig viszont ügyelni kell arra, hogy Zsanettet ne újságíróként, hanem csupán a Mai Lap munkatársaként tartsuk számon, és ezzel meg is oldottuk a zsenáns esetet.

Zsanett különben Szabiról írja első cikkét, merthogy akármi is történik a háttérben, nekünk ez a sztárrománc kell. Figyelemreméltó ez is a zsanettiparban: nem túl meglepő, ha valaki négy-öt-tíz év médiapályafutás alatt némileg elkurvul, de ma az a trend, hogy ezzel kezdik. A pletykavilágnak alapanyaga a magánélet, tehát a ragadozó reflektorfényeknek hatékony csali kell, nem holmi vidéki párkapcsolat, nem, minimum egy testvér a Nagy testvérből, Asche zu Asche, und Staub zu Staub.

De kinyílt a picsája ennek a kislánynak.

Jaj, milyen visszataszító dolgok melegágya is a televízió. Egyperces néma tüntetés a monitor előtt. Csakhogy nem lehet nem észrevenni, hogy a botrány és a közfelháborodás, a nézettségért folytatott kíméletlen harc sose látott intenzitású jótékonysági nekibuzdulást is eredményezett a jobb híján vállalati lelkiismeretnek nevezhető adapteren keresztül. Mindkét kereskedelmi tévé teljes erővel küzd az elesettekért, szinte már akkor is átsegítik a vakot a túloldalra, ha nem akarja; beteg gyerekek, rákbetegek, gazdátlan kutyusok és malackák karácsonyfáját díszítik fel céges szaloncukorral, a BB-lakók kórházbútorzatot gyártanak napszámban, a Barátok közt szereplői meg jótékonysági koncertet adnak, üvöltve.

Beteggyerek- és szőrösállat-viszonylatban nyilván egyszerű PR-ról van szó, amiért még nem jár dicséret. Az viszont, hogy a Big Brotherben jelenleg roma hét van, már messze túllépi a "jófejek vagyunk, segítünk" politika határait. (Ahogy a Barátok közt melegszerepe, és az ugyanott megvalósított romaszerep is tette egyébként.) Éppen a Napló legutóbbi adásából derült ki, mennyire szembemegy a cigánykodás a nagyközönség ízlésével. A betelefonáló nézők fele felháborítónak találná, ha gyerekéhez egy roma Télapó jönne az iskolába. Szerencsétlen, balfasz népem, az nem zavar, hogy a legeredetibb Mikulás meg finn, vagyis alkoholista, halszagú sápatag? Sőt, nem akarok ünneprontó lenni így az advent közepén, de fentemlített Jézus urunk meg zsidó volt. Felháborítónak találná-e Ön, ha a Megváltó másodszor cigány képében jönne el? Háppersze. Nem is jutna el a keresztig. Még ellopja. És ha van a Mindenhatónak egy csepp humorérzéke - márpedig van, nézzé' magadra -, akkor lehet, hogy Izraelbe palesztin Jézust küld, de Magyarországra biztosan cigányt.

Szóval Big Brother ide, kétszeres hangerővel bömbölő reklámok oda, néha úgy látszik, mintha ez a szemét média mégiscsak jobban tudná az utat a legközelebbi civilizált világba, mint azok, akik hárommillió pár üveggolyószemmel bámulják. Hiába, a népfelség elvét megdöntötte már jó néhány népénél bölcsebb uralkodó.

Ilyenkor szinte aggódom értük, ugyan ne tegyék már nevetségessé magukat ilyen zsanettekkel, rúgják ki őket a kisablakon, aztán folytassák a missziót. De hát amilyen bonyolult az élet, ahhoz a misszióhoz előbb a zsanettek kellenek, ők a cukorbevonat a keserű pirulán. Kertész Imre a Nobel-díjával együtt nem tehet annyit a népéért, mint az, ha netán kiderül valamely közkedvelt realitylakóról, hogy nem is annyira olasz, mint amennyire cigány. És hol lesz már Zsanett, amikor megjelenik az első roma műsorvezető a híradóban?

És ha lenne ennyi kurázsijuk, akkor ebben a Magyar Televízió megelőzné az utat kikövező kapitalista tévéket. De nem lesz. Egyelőre a tőke okosabb, mint az állam.

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.22 0 0 61
Elítéli Zsanettet a Magyar Újságírók Etikai Együttműködési Testülete

február 22. 18:42
[Index]

A Magyar Újságírók Közössége szombati nyilatkozatában tudatta: Magyar Újságírók Etikai Együttműködési Testülete támogatja a magyarországi újságíró kamara mielőbbi létrehozását és az Etikai Együttműködési Testület nem kormányzati nemzetközi szervezetté fejlesztését.
A testület emellett "megdöbbenéssel" állapította meg, "hogy az utóbbi időben jelentős példányszámú újságok, országos médiumok a kereskedelmi televíziók valóság-show műsoraiban feltűnt, minden szakmai, etikai felkészültség nélküli szereplőket alkalmaznak újságíróként."

A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége, Magyar Újságírók Közössége, Magyar Újságírók Országos Szövetsége, Magyar Újságírók Romániai Egyesülete, Magyar Újságírók Kárpátaljai Szövetsége, Sajtószakszervezet, Hírlapterjesztők Szakmai Szövetsége által aláírt közlemény úgy fogalmaz: szükségesnek tartják, hogy a szakmai és az etikai szempontokat figyelembe véve az újságírói hivatás élesen elhatárolódjon a médiában megjelentő egyéb tevékenységektől.

GATTA Creative Commons License 2003.02.22 0 0 60
roppant unalmas szöveg,öcsi!
:-)
Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.22 0 0 59
Horváth Zsanett nevű újságíró ma sem írt a Színes Mai Lapba :)))
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.21 0 0 58
Hányrik megduplázta neki :DDD
Előzmény: zsanna (57)
zsanna Creative Commons License 2003.02.21 0 0 57
"...kommunikációból tíz, magyarból tizenkettő pontot szerzett. Az így begyűjtött 44 pont mellett.."
Tíz meg tizenkettő mióta negyvennégy??? A "médiaguruk" már a matematikát is átírták?
Előzmény: realodin (55)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.21 0 0 56
honnan hozott 45 pontot?
azt mondták valami kozmetikus végzettsége van, de pályaelhagyó
Előzmény: realodin (55)
realodin Creative Commons License 2003.02.21 0 0 55
BBencore írja a korridor BB blogjában:

"Zsanett a Havas-iskola hallgatója

Hogy Zsanett aktív publicistaként mennyire van tisztában az újságírás fogalmával, azt a publikum és a szakma döntse el. Mindenesetre tény, hogy pontosan két hete a Szegedi Tudományegyetem Budapest Média Intézetének keresztféléves hallgatója kommunikáció-magyar szakon. Horváth Zsanett sikeresen letudta a szóbeli felvételi vizsgákat, kommunikációból tíz, magyarból tizenkettő pontot szerzett. Az így begyűjtött 44 pont mellett hozott plusz 45-öt, így bőven a ponthatár (72) fölött teljesített. Vagyis ha Zsanetten múlik, biztos találkozhatunk még vele a médiában, már mint professzionális szakmabeli. (CNN, rettegj! :))"

idáig az idézet
mit szóltok hozzá, fincsi mi?

vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.02.21 0 0 54
Talán csak megfázott és táppénzen van a drága, vagy már nem újságíró akar lenni, hanem műsorvezető.

Te arra gondolsz, hogy lapátra tették?

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.21 0 0 53
Horváth Zsanett nevű újságíró ma sem írt a Színes Mai Lapba :)))
ZolikA Creative Commons License 2003.02.21 0 0 52
ÁÁÁ szóval Horváth !

Most már ezt is tudom ! :-))))

Ja és tényleg az irigység beszél belőlem !

Persze van olyan akitől nem irigylem de egy ilyen kaliberü embertől mindig is fogom .

Előzmény: Törölt nick (49)
ZolikA Creative Commons License 2003.02.21 0 0 51
Érdekes !

A veztéknevét nem is tudom és nem is érdekel , meg azt a faszság bigblánert és hallóvilágot sem néztem max amikor pont átkattintottam a csatornákat de annyi pont elég volt ebből . Sztár ????? Röhej , akkor ha az én seggem is bent lett volna a tv-ben most én is media sztár lennék . Ez az egész gennyes banda egy röhej ! Saját magukat futtatják éltetik és máris sztárnak mondják . Vicc ! Irigy ? ÁÁÁ én nem vagyok az hisz csupa tehetség van ott aki a saját tudásából és különleges adottságainak köszönhetően lett a társadalmunk kiemelkedő tagja . Csak tudnám ha épp nem lett volna ez a hihetetlenül magas szintű "tehetségkutató" müsor a tévében akkor most még ugyan ugy kapálna-e Zsanetka ? Ja valószinű hogy igen . Valószinű lesziv még néhány farkat aztán ellavirozik 40 éves koráig és ha talán a tyuknál valamivel több esze van akkor még összeharácsol magának annyit amivel kihuzza élete végéig , bár ezeknek ilyenkor a világ pénze sem elég . De tök jó hogy itt irok ilyenkor egy ilyen jelentéktelen topikban egy ilyen jelentéktelen emberről aki egy tök fontos személyiségnek van feltüntetve ! :-DDD Nem baj ! Majd ha meglátom akkor feltétlen kérek töle autogrammot . Vagy valami tisztitó szert ! :-DDD

GATTA Creative Commons License 2003.02.20 0 0 50
légy olyan kedves,legközelebb kora reggel informálj,megspólolhatok egy utat az újságoshoz ;-)
Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.20 0 0 49
Horváth Zsanett nevű újságíró ma sem írt a Színes Mai Lapba :)))
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.19 0 0 48
;)))
Előzmény: X-COM (46)
GERMANICUS Creative Commons License 2003.02.19 0 0 47
És Horváth Zsanett nevű nem-újságíró? :)
Előzmény: Törölt nick (45)
X-COM Creative Commons License 2003.02.19 0 0 46
remélem ezt mán lescriptelted! :-D
Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.19 0 0 45
Horváth Zsanett nevű újságíró ma sem írt a Színes Mai Lapba :)))
X-COM Creative Commons License 2003.02.19 0 0 44
köszönöm a tájékoztatást
akkor ma sem veszem meg :-D
Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.18 0 0 43
Horváth Zsanett nevű újságíró ma sem írt a Színes Mai Lapba :))) Lassan egy hete nem jelent meg cikke :)))
Timna Creative Commons License 2003.02.18 0 0 42
hadd őket, reménytelen zsanettfanok :))
Előzmény: Törölt nick (37)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!